2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Valla ben öyle cok kıyafet almıştım ki gercekten bir cogu elimde patladı . Ben zamanı gelince alacağım hep. Zaten bir günde geliyor kargoyla . Yenidogan alırım birazda 0-3 Ay o kadar
Ben de zaten yeni doğduğunda giysin diye alacağım ama 0-3 ler çabuk mu küçülür genelde 3-6 almak daha mı iyi olur bilemedim. Yeni doğan ne kadar giydirilir hiç tecrübem yok yakınlarımda da öyle çok bebek olmadı bilmiyorum o nedenle

Valla bebegin doğum kilosuyla alakalı kızım 3,20ü dogdu ve her ley cok büyük oldu . Prematüre kıyafeti almıştım hahsjs

Kızlar merhaba. Sağlık ocağına kontrollere gidiyor musunuz ne sekilde gidiyorsunuz. Ben su an ikametimin olduğu şehirde değilim. 20 temmuzda gelmemi söylemişlerdi ama malum gidemeyeceğim. Tam bilmemekle beraber tetanoz aşısı falan olmam gerekiyor sanırım. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar siz ne zaman gidip neler yaptırdınız paylaşabilirseniz çok iyi olur.

Hastane çıkışı setleri genelde küçük oluyor. Çok giydirilmiyor. Yıkayınca çekiyor kurutmada da çekiyor giysiler. Bence ilk zaman için biraz birşey al bebeğin kilosuna göre alırsın. 3 6 alırsan aslında sıkıntı olmaz Kasım aralıkda doğacaklar Nisana kadar serin gider başta giyemediğini sonra giyer. Ama yazlık sezonu kısa oluyor onları bebeğini görmeden kesin alma derim. Birde iki parça olanlar az büyük olsa da giydirilmiyor ama tulumlar büyük olunca içinde kayboluyor bebek.

İlk haftalarda gebe takibi başlattım onun dışında çağırmadılar hiç , 20. Haftada da arayıp tetanoz için çağıracaklarmış o kadar :)

Beende sağlık ocağımla farklı yerlerdeyim şuan. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına gideceğim konuştum kendi hemşiremmle. Tetonoz için 20 haftadan önce yapmıyoruz dediler o yüzden beklemedeyim.

Detaylı ultrason randevusu aldım 1800₺ çok değil mi ya İstanbul’da siz ne kadar fiyatlar aldınız yada bilginiz var mı
AryaEvaninAnnesi Mert beyden aldım canım randevumu bu arada
Doktorundan doktoruna hastanesine göre değişiyor canım fiyatlar ben Anadolu yakasında 1000 liraya yaptıracağım

Beni geçen hafta aradılar aşı için ben de ikamet ettiğim yerde değilim bayramdan sonra en azından bir dozunu yaptırın demişlerdi 19+2yim önümüzdeki hafta içi yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…