2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
kızlar normal tırnak makası ile o dönen törpü gibi makaslar arasında fark var mı hangilerinden almak lazım
ben kızımda törpü, normal makas yada tırnak fırçası hiç kullanamadım valla. O yüzden o meşhur setler çok gereksiz geliyor. Setin içinden sadece tırnak makasını kullandım. Hala da onu kullanıyoruz.

Erken değil canım bence yurt dışında yaşasaydık erken derdim ama bi haftada beğendiğim yatağa tam 1000 tl zam geldi. Şu an stoğu biten her şey zamlı gelecek. Ben de bebek arabası puset beşik ana kucağı büyük şeyleri aldım hep oda yapmayacağım o yüzden alacak başka bu tarz bi şeyim yok. Bu ay çok harcama yaptık öbür ay da daha küçük parçalara geçeceğiz.
Dikilecek uyku seti vs puset örtüsü alt açma gibi şeyleri de annem dikecek. fazla para hatcamadan inşallah tamamlamayı umut ediyorum🙏🏻
doğru söylüyorsun canım, şimdiden kenara ne koysan kar resmen, ne hallere düştük, inşallah hepimiz aklımızda olan her şeyi zorlanmadan alabiliriz

ben kızımda törpü, normal makas yada tırnak fırçası hiç kullanamadım valla. O yüzden o meşhur setler çok gereksiz geliyor. Setin içinden sadece tırnak makasını kullandım. Hala da onu kullanıyoruz.
Ben de gereksiz olacak her şeye karşıyım o zaman yalnızca makasını alırım teşekkür ederim

Eklentiler

• chicco-bebek-tirnak-bakim-seti-kutup-ayisi148443_949240832.webp
    chicco-bebek-tirnak-bakim-seti-kutup-ayisi148443_949240832.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 47
kızlar ateş ölçer henüz almadıysanız kesinlikle almamanız gereken marka chicco :) ben ilk onu almıştım ama çok kötüydü. Hastaneyle 2 derece farklı gösteriyordu hep. Hemen elden çıkardım. Fiyatlar şimdi çok artmış ama bir kere alayım yıllarca kullanayım, birkaç çocuk büyüteyim hatta kendimize de kullanalım kafam rahat etsin derseniz braun kulaktan ateşölçer alın. Bizim gittiğimiz tüm doktorlar hastaneler onu kullanıyordu. Biz de aldık ve çok rahat ettik. Ateşi birebir çıkarıyor. Ki bebekte ateşlenme durumunda 1 derece bile çok önemli. 38le 39 arasında ciddi fark var. Omron için de çok iyi diyorlar hatta.

Kızlar merhaba karın ağrısı vajina sızlamasi oluyor bana sizde oldumu acaba normalmi
karın değil ama vajinal ağrı epeydir oluyor. Özellikle uzun oturduysam kalkarken birkaç saniye sürüyor kalkmam. Çok normal. Rahim büyüdüğü için oluyor ağrı

Bizde tabanca şeklinde ama zamanında güzel para vererek aldığımız kaliteli bir markanın ölçeri var ateş konusu da çok önemli bi konu kullanmak sakıncalı mı olur acaba bari bunu almasaydık diyorum😀
kızlar ateş ölçer henüz almadıysanız kesinlikle almamanız gereken marka chicco :) ben ilk onu almıştım ama çok kötüydü. Hastaneyle 2 derece farklı gösteriyordu hep. Hemen elden çıkardım. Fiyatlar şimdi çok artmış ama bir kere alayım yıllarca kullanayım, birkaç çocuk büyüteyim hatta kendimize de kullanalım kafam rahat etsin derseniz braun kulaktan ateşölçer alın. Bizim gittiğimiz tüm doktorlar hastaneler onu kullanıyordu. Biz de aldık ve çok rahat ettik. Ateşi birebir çıkarıyor. Ki bebekte ateşlenme durumunda 1 derece bile çok önemli. 38le 39 arasında ciddi fark var. Omron için de çok iyi diyorlar hatta.

kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Ben iki aylıkken almıştım. Odasını da kitledim kimseye göstermedim. Görselerdi içlerinden dalga geçerlerdi eminim. Hiç pişman değilim. Hatta ödedim, bitti. Benim aldığımın üstüne üç bin koymuş

Ben iki aylıkken almıştım. Odasını da kitledim kimseye göstermedim. Görselerdi içlerinden dalga geçerlerdi eminim. Hiç pişman değilim. Hatta ödedim, bitti. Benim aldığımın üstüne üç bin koymuş
İyi yapmışsın canım. Herkes haddini bilsin ya hayatım söz konusuysa o dış sesleri asla dinlemiyorum. Herkes kendi ekonomik durumunu hesaplar nasıl mantıklı geliyosa öyle davranır.

• Beğen
Reactions: zan
Valla iyi yapmışsın canım her şeyin fiyatı her gün değişiyor neredeyse. Biz de cuma beşik almıştık arkadaşım bende bakayım aldığınız yerden dedi bugün gitmiş aldığımız fiyatın üzerine 500 TL koymuşlar ki öyle büyük bir beşikte değil yani

Merhaba bebeklerde bu ateş ölçer olayına çok yabancıyım. Sitelerde baktığımda kulaktan, temassız ve kalem tipi olmak üzere farklı türleri var. En doğrusu kulaktan ölçenler mi acaba?

Bebek sadece hareket ediyor endişe edilecek birşey olduuğunu zannetmiyorum. Benim haftalardır oluyor aynısı. Arada sağ tarafımda yumurta gibi çıkıntı oluyor iyice geriniyor sonra kayboluyor 😂 bebişlerimizin en hareketli olduğu dönemlere giriyoruz. Farklı farklı şeylerle karşılaşağız. Sakinliği korumak önemli. Eğer ağrın sızın yoksa panik yapma..
Sakinliği korumak benim için çok zor canım gündüzleri idare ediyorum ama geceleri zor geçiyor ağrı sızı yok Allahtan zaten 2 gün sonra doktora gideceğim bekliyorum 🙈
İstanbuldakiler göbek buluşması yapalım şu detaylı ultrasonlar bitsin. Ortak bi noktada buluşalım Beşiktaş falan olabilir.
Gelmeyi çok isterdim ama şuradan evin karşıdaki markete gidemiyorum 😂 bebekli buluşma yaparsanız o zaman seve seve gelirim 💙

Bu ateş ölçer benim çok kafamı kurcalıyor zaten ya kulaktan ya temassız alayım diyordum ama paraya kıymak lazım anlaşılan ateş de hiçbir şeye benzemiyor gerçekten

canım eltim beni bir hayırlı olsun diye aramaz ama eşim bayram için aradığında bebeğe küvet aldık demiş niye aldınız çok erken 7. Aydan önce alışveriş yapılmaz diye ahkam keser alt tarafı küvet ya keza odasını da almış olabilirim sana ne tut şu çeneni yol olmaz 😠😤

canım eltim beni bir hayırlı olsun diye aramaz ama eşim bayram için aradığında bebeğe küvet aldık demiş niye aldınız çok erken 7. Aydan önce alışveriş yapılmaz diye ahkam keser alt tarafı küvet ya keza odasını da almış olabilirim sana ne tut şu çeneni yol olmaz 😠😤
7. Aydan sonraki farkı da o ödesin o zaman , gereksiz yorumlar hep 🤦🏻‍♀️

Back
X