- 10 Eylül 2021
- 336
- 230
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.661
Memnun kaldık canım başta loobex ten herkes memnun diye onu almıştık ama deerma da çok iyi. Birde uçucu yağların koyulabildiği aparatı var. Kızım bu sene kreşe başladığı için sık hastalanmıştık, burnu aşırı tıkandığında okaliptus yağı felan koyuyordum çok iyi oluyorduSüper bilgiler canım teşekkür ederimDeerma dan da memnunsunuz sanırım fiyatı uygun geldi onu alayım bari
Çok teşekkür ederim letgo dan baktım şimdi bakalım inşallah ayarlaybilirimChicco’nun hem baston olup hem travel sistem olanları var. Love up sanırım modelin adı. Onlar daha kullanışlı sanki canm. Baston pusetini de uzun yıllar kullanırsın. Ona da bak istersen fikir olsun.
Amin sağolun. Yalnız mama sandalye tepsisini ayrı almanız gerekiyor. Bir de içine ayrı şilte satılıyor. Şuanki halinde bebek uyutulmaz bence içinde o nedenle ben şilteyi de aldım ama aşırı ince iade ettim. Pamuktan yatak gibi birşey diktireceğim. Alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursunSağlıkla , keyifle kullanmak nasip olsun. Bana da çok mantıklı bir ürün gibi geldi. 4 ayrı eşyanın dağınıklığı yerine 1 tane iyi olur sanırım
Ya şimdiden bu haldeysek ilerleyen aylarda ne yapacağız merak ediyorumSürekli çişim geliyoooo bıhtımmmmmmm
Ben de ilk letgodan bakmıştım ama hiçte uyguna satmıyorlardı. Neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar. Babymallün mağazasında 2900 e görüp hemen almıştım mayıs ayında. O sırada sitesinde 3500 liraydı. Mağazada indirim vardı. Siz de mağazalara bakın bi istersenizKızlar sohbetiniz üzerine ben de Chicco Baby Hug 4 In 1 baktım. Letgo da bayağı uygun fiyatlarda var en azından yarı fiyatına ben bir kaç tane buldum bakalım cevap bekliyorum size de fikir olsun dedim. Zaten kumaş çıkarılıp yıkanabiliyormuş
Isırıyor derken böyle bi noktaya sızı gibi bişey giriyor saniyelik öyle mi bende o şekilde oluyoKızlar bebeğimin hareketleri bugün çok farklı, içimi ısırıyor gibi hissediyorum. Patlayacak gibi gerginlik hissediyorum içimde. Normal mi acaba bunlar?
Çesme suyu mu kullandınız genelde ondan oluyor. Eczanede satılan sulardan alıyordum ben o cihazlara daha uygunBuhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu
Ben şuan 1000 Oyuncaksız ve 1500 oyuncaklı olarak 2 kişiyle görşüyorum inşallah birini alacağımAmin sağolun. Yalnız mama sandalye tepsisini ayrı almanız gerekiyor. Bir de içine ayrı şilte satılıyor. Şuanki halinde bebek uyutulmaz bence içinde o nedenle ben şilteyi de aldım ama aşırı ince iade ettim. Pamuktan yatak gibi birşey diktireceğim. Alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursun
Ya şimdiden bu haldeysek ilerleyen aylarda ne yapacağız merak ediyorum
Ben de ilk letgodan bakmıştım ama hiçte uyguna satmıyorlardı. Neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar. Babymallün mağazasında 2900 e görüp hemen almıştım mayıs ayında. O sırada sitesinde 3500 liraydı. Mağazada indirim vardı. Siz de mağazalara bakın bi isterseniz
Korkma canım ateşini kontrol altına alırsan birşey olmazmış bana öyle dedi doktorum 38 üstü ateş görme yeter. Ateş bebeği etkiler ama covid etkilemez dedi.Ben de malesef Corona oldum. Evde selftest vardi Daha once bi almistik internetten. Malesef Corona cikti. Simdi esim de hasta.
Insallah bebeklerimize bisey olmaz cok korkuyorum.
Ben kurutma makinesinden çıkan suyu kullanmıştım ya da içme suyu. Çeşme suyu kullanmamak gerekiyor.Buhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu
Biz de weewell kullanıyoruz olmadı öyle bişeyBuhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu
Göbek deliği çevresinde miKızlar karnımda aynı bölgede anlık batma oluyor sık sık yarım saattir, böyle şeyler yaşayan var mı köydeyim stres oldum biraz
Biraz daha aşağıdaGöbek deliği çevresinde mi
muhtemelen annesine selam veriyor :)Biraz daha aşağıda
Göbek deliği çevresi ağrısı genelde gaz oluyorBiraz daha aşağıda
Musluk suyu kirecliyse ondan olabilir. Biz genelde arıtma suyu koyuyoruz çok zorda kalırsak kaynamış soğumuş şu koyuyoruz canım. Hiç öyle birseyle karsilasmadimBuhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?