- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.701
20. Haftada hala göstermiyor sıpa yaaCovid olan arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ağrım oluyordu baskı şeklinde doktora gittim bugün bebem poposunu dayamış doğum kanalına onun baskısını hissediyorsun dedi doktor. Magnezyum yazdı rahatlatır seni dedi. Ve cinsiyet yine göstermedi
Ne çektin be hasbeee bu gidişle doğumda öğrenecenCovid olan arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ağrım oluyordu baskı şeklinde doktora gittim bugün bebem poposunu dayamış doğum kanalına onun baskısını hissediyorsun dedi doktor. Magnezyum yazdı rahatlatır seni dedi. Ve cinsiyet yine göstermedi
Aynen bende öyle düşünüyorum doğumda nasılsa öğrenicem diyorum eşimde ee alışverişi nasıl yapıcaz diyorNe çektin be hasbeee bu gidişle doğumda öğrenecen
Umutlar ayrıntılıya kaldı20. Haftada hala göstermiyor sıpa yaafetal dna yapmasaydı bende öğrenemeyecektim hala
Doktor bana magvital yazdı canım onu kullanıyorum 3-4 gündür Demir ilacım vardı bıraktık onu kabızlık yaptı diye seninle aynı regenesis max ve devit kullanıyorumKızlar 2 gündür ciddi bel ağrısı çekiyorum artık ayaklarıma vuruyor. Şöyle diyeyim belimin kenarında 2 yumru var gibi kemiğim ağrıyor eşim gitmiş hamile bel kemeri almış. Açıkçası benim kızımın hastanesindeki ihmaller sırf kızıma değildi bana spinal iğnesini de 2 kez yaptılar yanlış yapmışlar iğneyi. Belimde ağrı kaldı. Şimdi de bu ağrı cidden hayat kalitemi düşürdü. Şimdi kilo almadım ileride en az 10 kg alacağım. Sonrası korkutuyor beni.
Size sorum şu öneriniz var mı ? Ayrıca ben elenetal2 ve D3k2 vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Magnezyum kullananlar ne önerir?
İnsan heves ediyor ama vakit yaklaşsın pahalıya alırız hiç önemli değil ufak ufak şeyler aldım ama bekliyorum genel olarak 4 moms güzel ama çok pahalı geldi bana onun yerine joie nin Serina’ya bakılabilirBen de erken doğum geçmişim olduğu için hiç bir şey almak istemiyorum ama zamlar da geldikçe ikilemde kaldım çok,bana kalsa doğduktan sonra alırız ama işte…Bu arada 4 moms kullanan var mı aranızda,ikinci el almak mantıklı gibi geliyor,tecrübelerinizi öğrenmek isterim
Ayyyy aynı şeyi ben de yaşadım. Mini mini bir göbüşüm vardı. Çok üzülüyordum acaba çocuğumu besleyemiyor muyum diye. Hareketleri hissetmesem çocuk yok mu yerinde acaba diye de düşünürdüm. Birkaç gündür göbeğim pırtladı resmen. Çok mutluyum şimdiGünaydınnnnn. Covid olan hamiledaşlarım çok geçmiş olsun hemncecik atlatın inşallah.
Karnı henüz belli olmayan arkadaşlarıma sesleniyorum geçen hafta niye karnım yok benim ya diyordum 2 gün içinde birden pırtladı :) ve midemi yukarı itiyor bu da ağrı yapıyor :)) Yani her an karnınız çıkabilir tetikte olun
Benim de a life hospital canım. Hastanemiz de aynıymış :))Benim 8000 e hepsi dahil doğum pakedi ve doğum ankaradayım a life hospital
MinnieKids 3 Lü Bebek Ribana Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu favorimde. Detaylı ultrasondan sonra alacağım toka süs vs birkaç tane :)Kız bebek anneleri, saç bandı vs begendiğiniz aldığınız ciciler var mı ? Ben baktım ama cok beğenmedim Adile Naşit gibi görünüyor bazıları ://
OceanKızlar 2 gündür ciddi bel ağrısı çekiyorum artık ayaklarıma vuruyor. Şöyle diyeyim belimin kenarında 2 yumru var gibi kemiğim ağrıyor eşim gitmiş hamile bel kemeri almış. Açıkçası benim kızımın hastanesindeki ihmaller sırf kızıma değildi bana spinal iğnesini de 2 kez yaptılar yanlış yapmışlar iğneyi. Belimde ağrı kaldı. Şimdi de bu ağrı cidden hayat kalitemi düşürdü. Şimdi kilo almadım ileride en az 10 kg alacağım. Sonrası korkutuyor beni.
Size sorum şu öneriniz var mı ? Ayrıca ben elenetal2 ve D3k2 vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Magnezyum kullananlar ne önerir?
Seninki epey utangaç doğumda öğreniceksin böyle giderseCovid olan arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ağrım oluyordu baskı şeklinde doktora gittim bugün bebem poposunu dayamış doğum kanalına onun baskısını hissediyorsun dedi doktor. Magnezyum yazdı rahatlatır seni dedi. Ve cinsiyet yine göstermedi
Bunları beğendim ama almadım dahaKız bebek anneleri, saç bandı vs begendiğiniz aldığınız ciciler var mı ? Ben baktım ama cok beğenmedim Adile Naşit gibi görünüyor bazıları ://
Ben bir ara içeriden çimdik atıldığına yemin edebilir ama ispatlayamayan durumdaydım. Doktor gayet normal diyor bana. Kaslarla ilgili bir durummuşKızlar karnımda aynı bölgede anlık batma oluyor sık sık yarım saattir, böyle şeyler yaşayan var mı köydeyim stres oldum biraz
İnstagramda beğendiğim birkaç sayfa var canım linklerini koyayımKız bebek anneleri, saç bandı vs begendiğiniz aldığınız ciciler var mı ? Ben baktım ama cok beğenmedim Adile Naşit gibi görünüyor bazıları ://
Canım ben 4 ayda yarım kg aldımBu arada kizlar ben de Bir aydir hic kilo alamdim ayni kiloda duruyorum. Sizce normal mi?
Bende de baby Plus marka var canım iş görür diye düşünüyorumBu ilk 1 yıl için uygun ve hesapli degil mi?
Baby Enzo Taşıma Ana Kucağı / Oto Koltuğu 0-13 kg Bordo Fiyatı 44122 / BRD
Baby Enzo Taşıma Ana Kucağı / Oto Koltuğu 0-13 kg Bordo en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?