2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Covid olan arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ağrım oluyordu baskı şeklinde doktora gittim bugün bebem poposunu dayamış doğum kanalına onun baskısını hissediyorsun dedi doktor. Magnezyum yazdı rahatlatır seni dedi. Ve cinsiyet yine göstermedi

20. Haftada hala göstermiyor sıpa yaa fetal dna yapmasaydı bende öğrenemeyecektim hala

Ne çektin be hasbeee bu gidişle doğumda öğrenecen

Doktor bana magvital yazdı canım onu kullanıyorum 3-4 gündür Demir ilacım vardı bıraktık onu kabızlık yaptı diye seninle aynı regenesis max ve devit kullanıyorum
İnsan heves ediyor ama vakit yaklaşsın pahalıya alırız hiç önemli değil ufak ufak şeyler aldım ama bekliyorum genel olarak 4 moms güzel ama çok pahalı geldi bana onun yerine joie nin Serina’ya bakılabilir

Ayyyy aynı şeyi ben de yaşadım. Mini mini bir göbüşüm vardı. Çok üzülüyordum acaba çocuğumu besleyemiyor muyum diye. Hareketleri hissetmesem çocuk yok mu yerinde acaba diye de düşünürdüm. Birkaç gündür göbeğim pırtladı resmen. Çok mutluyum şimdi

Ocean

Seninki epey utangaç doğumda öğreniceksin böyle giderse

Kız bebek anneleri, saç bandı vs begendiğiniz aldığınız ciciler var mı ? Ben baktım ama cok beğenmedim Adile Naşit gibi görünüyor bazıları ://
Bunları beğendim ama almadım daha

Eklentiler

• 214BA1F3-66A2-4B93-9352-D31558E19718.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar karnımda aynı bölgede anlık batma oluyor sık sık yarım saattir, böyle şeyler yaşayan var mı köydeyim stres oldum biraz
Ben bir ara içeriden çimdik atıldığına yemin edebilir ama ispatlayamayan durumdaydım. Doktor gayet normal diyor bana. Kaslarla ilgili bir durummuş

Kız bebek anneleri, saç bandı vs begendiğiniz aldığınız ciciler var mı ? Ben baktım ama cok beğenmedim Adile Naşit gibi görünüyor bazıları ://
İnstagramda beğendiğim birkaç sayfa var canım linklerini koyayım
Bandana Meleği'nden Bebeğine (@bandanamelegi) • Instagram photos and videos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…