2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Koçtan aldım ben 15.250 TL denildi. Senin gerçekten baya yüksekmiş bana bu bile yüksek geldi.

Bende 22 bine anlaştım.2016 da başkent hastanesine gidiyordum üniversite hastanesi olduğu için çok uygundu muayeneler 120 civarıydı doğum 1400 gibi bişeydi.kontroller detaylı usg falan herşey 3500 e mal olmuştu.şuanki rakamlar inanılmaz uçuk

Kızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Bence her model iş görür. Benim de nefes darlığı sinüzit gibi kendi rahatsızlığım var lise dönemimden beri kullanıyorum markası sinboydu sanırım. Bozulmazsa bebeğime de onu kullanırım uzun bir süre.

AA demekki cok anormal degil . Rahatladım suan

Yoko var Elele baby var bi de nuna var. Yokonun otomatik sallananı 1500 TL manueli 400 falandı. Elele baby ve nuna 2000/2500 civarında.
Canım o otomatikleri hiç düşünmedim 2 ay sonra tekrar başka bi şey almak gerekiyomuş ama onkadar bütcem yok kullananlar uzun süre kullanamadım diyolar
Süper bilgiler canım teşekkür ederim Deerma dan da memnunsunuz sanırım fiyatı uygun geldi onu alayım bari
Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Çok severim kışın haftada bir yerdik şimdi hiç yiyemiyorum ankarada yaşıyorum. Tatile gidersek ancak orada yerim uygun olan bir balığı. Konserve balık önermiyolar canım bi kere bilmeden yemiştim bi daha yemem
Süpermiş çok teşekkür ederiz ben de bakıcam buna
O sallananları kaç aya kadar kullanabiliyoruz. Bebeklerin 2 aydan sonra sevmediğini kullanılmadığını duymuştum o yüzden diyorum acaba babybjörn gibi bi sey daha mı uzun kullanılır diye? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler araştıracağım
Aman tanrım çok pahalıymış bu sadece doğum fiyatı mı? Bu fiyata ne gibi hizmetler eklerler acaba aklım hayalim şaştı zengin de olmadığım için kafamda canlandıramadım
Kizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Canım bende de tuvaleti tutmada cok zorlanma başladı. Azıcık bi şey bile olsa çok varmış altıma kaçırcaknış gibi hissediyorum. Bazen kaçıyo az da olsa. Sonları ne olacak acaba

Canım 22 bin hangi hastane

Ben şu an diyorum ki iyiki hamile kalmadan doğum sigortası yaptırmışım 5bin lira verdim hem doğum hem 10 muayene ve tahliller içinde fiyatlar muazzam ve doğuma kadar daha da artacak benim hastanem daha uygun ama yine de normal 8-10bin sezeryana da 12 bin istiyorlar muayene ücreti 400-500 civarı sanırım her şey almış başını gitmiş

2. Eli bile ne kadar pahalı mamma markasının ona benzer modelini gördüm 1000 liraydı herhalde o mantıklı gerçekten aman ne ucuz ki her şey dünya para şaka gibi

hahah cok tatlısın valla daha önce faydalandıö bildiğim bir şey. Gittim yattık hastaneye. Varis corabı giyindirdiler götürdüler dogurdum. Sonra geldim anne baba yenegi diye bi saçmalık gelsi. Böyle yuvarlak bir masa üstü antin kuntin yemekler dolu. Benim tip kaymış hormonlar birbirine girmiş. Oturduk annemle masaya bi gğzel yedik hajajaja . Yani aslında asırı ilgili hemşirenin oldugu ve göğüs kremine kadar verilen bir hastane cokcmemnun kalmıştım. Yine de ortalama bir fiyat beklemiştim

Bence de canım benim hiç böyle hamilelik öncesi sigorta denen bi şeyden bile haberim yoktu. Sürpriz bebek olmasaydı biz de çok yaptırmak isterdik çok pişman olduk. Bu krizde enflasyonda mükemmel fiyat bence. Bebeklere de yaptırmak lazım.
2. Eli bile ne kadar pahalı mamma markasının ona benzer modelini gördüm 1000 liraydı herhalde o mantıklı gerçekten aman ne ucuz ki her şey dünya para şaka gibi
Canım nasıldır acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum. Savaş psikolojisi var hepimizde stok yapıyoruz artar diye korkup her şeyi bugünden alıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ekonomistler sonbahar daha kötü olacak diyor.
Olsun bence süper canım kendini özel hissetmek bile rahat ve mutlu hissettirir bebişe de yansır. Nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen önemlisi o imkanın da varsa sadece kendi huzurunu düşünmek en güzeli

İlk 6 ay garanti kullanırm ben. Çünkü kızım da var ikisiyle aynı anda ilgilenmek için tek kurtarıcım otomatik sallanır anakucağı 6 aydan sonra da bumbo tipi oturaklara geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…