- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.621
Koçtan aldım ben 15.250 TL denildi. Senin gerçekten baya yüksekmiş bana bu bile yüksek geldi.Kızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Benim hastane anadolu saglık merkezi (john hopkins) . Bence 15 bin psikolojik sınır ya. Yüksel geldi bana daKoçtan aldım ben 15.250 TL denildi. Senin gerçekten baya yüksekmiş bana bu bile yüksek geldi.
Yok 2016 da öyle bir şey yapılmadı neyse sigorta indirimiyle onu ödedikBelki doktor iskontasıda vardır indirim yaptırır
Canım link paylaşır mısınKızlar geçen şurda bahsettiğim uyku tulumumuz geldi. Gerçekten çok beğendim. Organik. yumuşacık ve kalınlığı çok ideal. Doğumdan itibaren kullanırız. İlk 6 ay geceleri hep bununla uyuturum. Fiyatı da epey uygun.
Bende 22 bine anlaştım.2016 da başkent hastanesine gidiyordum üniversite hastanesi olduğu için çok uygundu muayeneler 120 civarıydı doğum 1400 gibi bişeydi.kontroller detaylı usg falan herşey 3500 e mal olmuştu.şuanki rakamlar inanılmaz uçukKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Bence her model iş görür. Benim de nefes darlığı sinüzit gibi kendi rahatsızlığım var lise dönemimden beri kullanıyorum markası sinboydu sanırım. Bozulmazsa bebeğime de onu kullanırım uzun bir süre.Kızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
AA demekki cok anormal degil . Rahatladım suanBende 22 bine anlaştım.2016 da başkent hastanesine gidiyordum üniversite hastanesi olduğu için çok uygundu muayeneler 120 civarıydı doğum 1400 gibi bişeydi.kontroller detaylı usg falan herşey 3500 e mal olmuştu.şuanki rakamlar inanılmaz uçuk
Canım o otomatikleri hiç düşünmedim 2 ay sonra tekrar başka bi şey almak gerekiyomuş ama onkadar bütcem yok kullananlar uzun süre kullanamadım diyolarYoko var Elele baby var bi de nuna var. Yokonun otomatik sallananı 1500 TL manueli 400 falandı. Elele baby ve nuna 2000/2500 civarında.
Süper bilgiler canım teşekkür ederimOzlozz bizde 5 yaşındaki kızıma doğduğundan beri kullanıyoruz, kalorifer bizim bile boğazımızi kurutuyor kışın. Bazen calistirmadigimda kızım burnu tıkalı kalkiyordu hatta o yüzden genel olarak hep çalıştırdım. İlk olarak loobex almıştık 4 yıl kullandık bozuldu sandık, sonrada deerma aldık. Her ikisinde de nem oranı ayarlama var oda o neme ulaştığında otomatik duruyor ve arastirdigimizda soğuk buhar vermesinin önemli olduğunu, sıcak buharda bakteri uremesinin arttığını görmüştük
Çok severim kışın haftada bir yerdik şimdi hiç yiyemiyorum ankarada yaşıyorum. Tatile gidersek ancak orada yerim uygun olan bir balığı. Konserve balık önermiyolar canım bi kere bilmeden yemiştim bi daha yememKızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Süpermiş çok teşekkür ederiz ben de bakıcam bunaKızlar geçen şurda bahsettiğim uyku tulumumuz geldi. Gerçekten çok beğendim. Organik. yumuşacık ve kalınlığı çok ideal. Doğumdan itibaren kullanırız. İlk 6 ay geceleri hep bununla uyuturum. Fiyatı da epey uygun.
O sallananları kaç aya kadar kullanabiliyoruz. Bebeklerin 2 aydan sonra sevmediğini kullanılmadığını duymuştum o yüzden diyorum acaba babybjörn gibi bi sey daha mı uzun kullanılır diye? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler araştıracağımBen ilk kızımda otomatik olmayan bişey almıştım ama keşke otomatik sallanır alsaydım demiştim. Şimdi otomatik aldım. Prego riva modelin adı. Yorumlar baya iyiydi. Bir de Bagi diye bir marka var. İkisinin birbirinden farklı sallanma şekli var ama ikisi arasında kalmıştım pregoyu tercih ettim.
Aman tanrım çok pahalıymış bu sadece doğum fiyatı mı? Bu fiyata ne gibi hizmetler eklerler acaba aklım hayalim şaştı zengin de olmadığım için kafamda canlandıramadımKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
Canım bende de tuvaleti tutmada cok zorlanma başladı. Azıcık bi şey bile olsa çok varmış altıma kaçırcaknış gibi hissediyorum. Bazen kaçıyo az da olsa. Sonları ne olacak acabaKizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Canım 22 bin hangi hastaneBende 22 bine anlaştım.2016 da başkent hastanesine gidiyordum üniversite hastanesi olduğu için çok uygundu muayeneler 120 civarıydı doğum 1400 gibi bişeydi.kontroller detaylı usg falan herşey 3500 e mal olmuştu.şuanki rakamlar inanılmaz uçuk
Benim doktorum Cenk Gezer’e yönlendirdi. Alsancak’ta 900₺ nakit detaylı ultrasonKızlar İzmirde olan var mı. Detaylı ultrasonu nereye yaptıracaksınız diye sormak istedim
Ona da bakayım canım fiyat olarak da fena değilmiş teşekkür ederimBenim doktorum Cenk Gezer’e yönlendirdi. Alsancak’ta 900₺ nakit detaylı ultrason
Can hastanesinde perinatolojiye yaptırdım canım bugün çok güzel ilgilendiKızlar İzmirde olan var mı. Detaylı ultrasonu nereye yaptıracaksınız diye sormak istedim
Ben şu an diyorum ki iyiki hamile kalmadan doğum sigortası yaptırmışım 5bin lira verdim hem doğum hem 10 muayene ve tahliller içinde fiyatlar muazzam ve doğuma kadar daha da artacak benim hastanem daha uygun ama yine de normal 8-10bin sezeryana da 12 bin istiyorlar muayene ücreti 400-500 civarı sanırım her şey almış başını gitmişKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2. Eli bile ne kadar pahalı mamma markasının ona benzer modelini gördüm 1000 liraydı herhalde o mantıklı gerçekten aman ne ucuz ki her şey dünya para şaka gibiCanım bahsettiğim araba için olanlardan değil. Hani babybjörn vs var ya evde kullanılanlar. Ondan bahsediyorum isimleri hep aynı kullanılıyo o yüzden karıştırılıyo
Canım dolapta hep babybjörn var 2. El onlar da 2. Eli bile 3000 2500. Bu bütçeye sıfır daha güzel bi şey alınır. Uzun zamandır bakıyorum ama hep böyle
Çok geçmiş ılsun canım üzülme burda arkadaşlar sıkıntısız atlattı. Sen de atlatırsın
Aaa çok sağ ol canım hemen bakıyorum.
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma ateşini kontrol altında tutmaya çalış. Arkadaşlar sorunsuz atlattı. İnşallah sen de atlatacaksın
Prensesin hayırlı olsun canım
Ben de kendimde bikaç gündür varis fark ediyorum çok beyaz tenliyim ve mor mavi kılcal damarlar çıktı her yerimde hiç böyle bi problemim yoktu. İnşallah geçicidir.
Canım çok sevindim detaylıdan güzel şeyler çıkmasına. Allah inşallah o duyguyu bekleyen tüm annelere yaşatsın. Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah.
Canım ben de buhar makinesi bakıyorum. Lazım olduğunu duydum. Bilen ya da alan arkadaşlar var mı önerileri alalım. Uyguna da var pahalıya da var kullananlar ne kullandı acaba hangi kriteri göz önünde bulundurmamız lazım
Aman aman sakın uzak dur. 20 gün para yatacak mı diye bekleyeceğiz bi de 1050 tl yapmışlar. Mamma premium anakucağı var trendyolda ona bakıcam bi de
hahah cok tatlısınCanım o otomatikleri hiç düşünmedim 2 ay sonra tekrar başka bi şey almak gerekiyomuş ama onkadar bütcem yok kullananlar uzun süre kullanamadım diyolar
Süper bilgiler canım teşekkür ederimDeerma dan da memnunsunuz sanırım fiyatı uygun geldi onu alayım bari
Çok severim kışın haftada bir yerdik şimdi hiç yiyemiyorum ankarada yaşıyorum. Tatile gidersek ancak orada yerim uygun olan bir balığı. Konserve balık önermiyolar canım bi kere bilmeden yemiştim bi daha yemem
Süpermiş çok teşekkür ederiz ben de bakıcam buna
O sallananları kaç aya kadar kullanabiliyoruz. Bebeklerin 2 aydan sonra sevmediğini kullanılmadığını duymuştum o yüzden diyorum acaba babybjörn gibi bi sey daha mı uzun kullanılır diye? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler araştıracağım
Aman tanrım çok pahalıymış bu sadece doğum fiyatı mı? Bu fiyata ne gibi hizmetler eklerler acaba aklım hayalim şaştı zengin de olmadığım için kafamda canlandıramadımhaa
Canım bende de tuvaleti tutmada cok zorlanma başladı. Azıcık bi şey bile olsa çok varmış altıma kaçırcaknış gibi hissediyorum. Bazen kaçıyo az da olsa. Sonları ne olacak acaba
Oraya da bakayım canım benim ikili testim orta riskli çıktı o yüzden detaylıyı iyi bir yerde yaptırmak istiyorum biraz da korkuyorum ama hayırlısı artıkCan hastanesinde perinatolojiye yaptırdım canım bugün çok güzel ilgilendi
Bence de canım benim hiç böyle hamilelik öncesi sigorta denen bi şeyden bile haberim yoktu. Sürpriz bebek olmasaydı biz de çok yaptırmak isterdik çok pişman olduk. Bu krizde enflasyonda mükemmel fiyat bence. Bebeklere de yaptırmak lazım.Ben şu an diyorum ki iyiki hamile kalmadan doğum sigortası yaptırmışım 5bin lira verdim hem doğum hem 10 muayene ve tahliller içinde fiyatlar muazzam ve doğuma kadar daha da artacak benim hastanem daha uygun ama yine de normal 8-10bin sezeryana da 12 bin istiyorlar muayene ücreti 400-500 civarı sanırım her şey almış başını gitmiş
Canım nasıldır acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum. Savaş psikolojisi var hepimizde stok yapıyoruz artar diye korkup her şeyi bugünden alıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ekonomistler sonbahar daha kötü olacak diyor.2. Eli bile ne kadar pahalı mamma markasının ona benzer modelini gördüm 1000 liraydı herhalde o mantıklı gerçekten aman ne ucuz ki her şey dünya para şaka gibi
Olsun bence süper canım kendini özel hissetmek bile rahat ve mutlu hissettirir bebişe de yansır. Nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen önemlisi o imkanın da varsa sadece kendi huzurunu düşünmek en güzelihahah cok tatlısınvalla daha önce faydalandıö bildiğim bir şey. Gittim yattık hastaneye. Varis corabı giyindirdiler götürdüler dogurdum. Sonra geldim anne baba yenegi diye bi saçmalık gelsi. Böyle yuvarlak bir masa üstü antin kuntin yemekler dolu. Benim tip kaymış hormonlar birbirine girmiş. Oturduk annemle masaya bi gğzel yedik hajajaja . Yani aslında asırı ilgili hemşirenin oldugu ve göğüs kremine kadar verilen bir hastane cokcmemnun kalmıştım. Yine de ortalama bir fiyat beklemiştim
Canım link paylaşır mısın
İlk 6 ay garanti kullanırm ben. Çünkü kızım da var ikisiyle aynı anda ilgilenmek için tek kurtarıcım otomatik sallanır anakucağıCanım o otomatikleri hiç düşünmedim 2 ay sonra tekrar başka bi şey almak gerekiyomuş ama onkadar bütcem yok kullananlar uzun süre kullanamadım diyolar
Süper bilgiler canım teşekkür ederimDeerma dan da memnunsunuz sanırım fiyatı uygun geldi onu alayım bari
Çok severim kışın haftada bir yerdik şimdi hiç yiyemiyorum ankarada yaşıyorum. Tatile gidersek ancak orada yerim uygun olan bir balığı. Konserve balık önermiyolar canım bi kere bilmeden yemiştim bi daha yemem
Süpermiş çok teşekkür ederiz ben de bakıcam buna
O sallananları kaç aya kadar kullanabiliyoruz. Bebeklerin 2 aydan sonra sevmediğini kullanılmadığını duymuştum o yüzden diyorum acaba babybjörn gibi bi sey daha mı uzun kullanılır diye? Bu arada tavsiyeler için teşekkürler araştıracağım
Aman tanrım çok pahalıymış bu sadece doğum fiyatı mı? Bu fiyata ne gibi hizmetler eklerler acaba aklım hayalim şaştı zengin de olmadığım için kafamda canlandıramadım
Canım bende de tuvaleti tutmada cok zorlanma başladı. Azıcık bi şey bile olsa çok varmış altıma kaçırcaknış gibi hissediyorum. Bazen kaçıyo az da olsa. Sonları ne olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?