- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.641
Canım bende woolnatın 0-36 ay olan uyku tulumuna bakmıştım onu alıcağım sanırım fiyat daha pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Aynı mantık gibi geldi bana amaKızlar geçen şurda bahsettiğim uyku tulumumuz geldi. Gerçekten çok beğendim. Organik. yumuşacık ve kalınlığı çok ideal. Doğumdan itibaren kullanırız. İlk 6 ay geceleri hep bununla uyuturum. Fiyatı da epey uygun.
Ben öyle bilinen hastanelere çok uzak bir şehirde yaşıyorum ve en iyi alternatif olarak kullanılan orta sınıf,devlet hastanesinden hallice bir özel hastaneden geçen hafta fiyat almıştım 8000 demişlerdi epidural falan eklenirse değişiyor tabi,ama bugün kontrole gittiğimde hem muayene ücretinin hem de doğum ücretinin zamlandığını öğrendim,doğuma kadar daha kaç kere zam gelir Allah bilir.Özel sağlık sigortamı 5000e yaptırmıştım,verdiğimiz en doğru kararmış diyorum sigorta yaptırmakKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Bende tesadüfen öğrendim tabi 1 yıl geçerli olduğu için 3-4 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tek sıkıntısı o oluyor ama bebiş bekletmedi Allahtan yetiştikBence de canım benim hiç böyle hamilelik öncesi sigorta denen bi şeyden bile haberim yoktu. Sürpriz bebek olmasaydı biz de çok yaptırmak isterdik çok pişman olduk. Bu krizde enflasyonda mükemmel fiyat bence. Bebeklere de yaptırmak lazım.
Canım nasıldır acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum. Savaş psikolojisi var hepimizde stok yapıyoruz artar diye korkup her şeyi bugünden alıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ekonomistler sonbahar daha kötü olacak diyor.
Olsun bence süper canım kendini özel hissetmek bile rahat ve mutlu hissettirir bebişe de yansır. Nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen önemlisi o imkanın da varsa sadece kendi huzurunu düşünmek en güzeli
Bu tulumu ben de favorilerime eklemiştim hem kış hem yaz kullanılır mı acaba tog değeri yazmıyordu sankiCanım bende woolnatın 0-36 ay olan uyku tulumuna bakmıştım onu alıcağım sanırım fiyat daha pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Aynı mantık gibi geldi bana ama
Ben aldım canım inşallah kullanmak da nasip olur. Sallanan istemiyordum zaten. Oturma odasında, mutfakta, salonda otururken yanımıza koyabileceğimiz yüksek bir şey istiyordum çünkü kış bebeği olacak ve anakucakları çok alçak oluyor. Hem soğuk almasın hem de bizden aşağıda kalmasın dedim. Ayrıca eğimli olarak ve sandalye olarak da kullanılabiliyor. Benim hoşuma gitti inşallah kullanırken de memnun kalırımKızlar chicco baby hug 4 in 1 alan , kullanan var mı?
Sağlıkla , keyifle kullanmak nasip olsun. Bana da çok mantıklı bir ürün gibi geldi. 4 ayrı eşyanın dağınıklığı yerine 1 tane iyi olur sanırımBen aldım canım inşallah kullanmak da nasip olur. Sallanan istemiyordum zaten. Oturma odasında, mutfakta, salonda otururken yanımıza koyabileceğimiz yüksek bir şey istiyordum çünkü kış bebeği olacak ve anakucakları çok alçak oluyor. Hem soğuk almasın hem de bizden aşağıda kalmasın dedim. Ayrıca eğimli olarak ve sandalye olarak da kullanılabiliyor. Benim hoşuma gitti inşallah kullanırken de memnun kalırım
Benimki de aniden geliyorSürekli çişim geliyoooo bıhtımmmmmmm
4 mevsim diyor soru-cevap kısmına baktım içine giydirdiğimiz kalınlığı ayarlayarak giydirebiliyoruz anladığım kadarıyla ama tog değerini sorayım bende.Bende tesadüfen öğrendim tabi 1 yıl geçerli olduğu için 3-4 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tek sıkıntısı o oluyor ama bebiş bekletmedi Allahtan yetiştik
Yorumlarına baktım gayet iyiydi canım 4.8 almış daha ne olsun fiyat bugünün şartlarında gayet iyi benim erken doğum travmam olmasa çok çok alacağım ama korktuğum için bekliyorum ekin gibi başlayacağım ama bugün baktığın yarın aşırı zamlanmış oluyor bekleme al bence özellikle daha çok para tutacak şeyleri şu an almak mantıklı
Bu tulumu ben de favorilerime eklemiştim hem kış hem yaz kullanılır mı acaba tog değeri yazmıyordu sanki
Evim soğuk olmuyor 1,5 tog yeter diye düşünüyorum büyük ihtimal 1-1.5 tog civarıdır 4 mevsim diyorsa içine daha kalın giydiririm o zaman4 mevsim diyor soru-cevap kısmına baktım içine giydirdiğimiz kalınlığı ayarlayarak giydirebiliyoruz anladığım kadarıyla ama tog değerini sorayım bende.
woolnat çok iyi marka zaten ama bu torba uyku tulumlarını yürümeye başladıktan sonra hatta tutunup kalkmaya başladıktan sonra kullanamazsın ne yazık ki. Sürekli tutunup kalkmak istiyor beşikte. Bunlarla ayağa kalkamadığı için de sinirleniyor. O nedenle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.Canım bende woolnatın 0-36 ay olan uyku tulumuna bakmıştım onu alıcağım sanırım fiyat daha pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Aynı mantık gibi geldi bana ama
Ankara memorialCanım 22 bin hangi hastane
Hangi hastane buu, cok pahalii ya. Ben medipol megaya gidiyorum. 5500₺ dediler normal doguma. Sezeryan 7500₺. Biraz zamlanabilirmis ama daha 12. Aya kadarKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Bu fiyatların içinde doktor kontrolleri detaylı ultrason falan dahil mi?Bende emsey de sordum 7000 normal 8000 zorunlu sezeryan dedi. Ama aralık a kadar zam gelir dedi
Chicco’nun hem baston olup hem travel sistem olanları var. Love up sanırım modelin adı. Onlar daha kullanışlı sanki canm. Baston pusetini de uzun yıllar kullanırsın. Ona da bak istersen fikir olsun.Anneler yardımmm :) https://www.letgo.com/tr-tr/i/chicco-bebek-arabasi_502ed6fb-c9b8-4b70-8d9d-2dc235f06136 letgo da bu arabayı buldum sizce almalı mıyım sıfır 9000 civarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?