2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım bende woolnatın 0-36 ay olan uyku tulumuna bakmıştım onu alıcağım sanırım fiyat daha pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Aynı mantık gibi geldi bana ama

Ben öyle bilinen hastanelere çok uzak bir şehirde yaşıyorum ve en iyi alternatif olarak kullanılan orta sınıf,devlet hastanesinden hallice bir özel hastaneden geçen hafta fiyat almıştım 8000 demişlerdi epidural falan eklenirse değişiyor tabi,ama bugün kontrole gittiğimde hem muayene ücretinin hem de doğum ücretinin zamlandığını öğrendim,doğuma kadar daha kaç kere zam gelir Allah bilir.Özel sağlık sigortamı 5000e yaptırmıştım,verdiğimiz en doğru kararmış diyorum sigorta yaptırmak

Bende tesadüfen öğrendim tabi 1 yıl geçerli olduğu için 3-4 ay içinde hamile kalmam gerekiyordu tek sıkıntısı o oluyor ama bebiş bekletmedi Allahtan yetiştik
Yorumlarına baktım gayet iyiydi canım 4.8 almış daha ne olsun fiyat bugünün şartlarında gayet iyi benim erken doğum travmam olmasa çok çok alacağım ama korktuğum için bekliyorum ekin gibi başlayacağım ama bugün baktığın yarın aşırı zamlanmış oluyor bekleme al bence özellikle daha çok para tutacak şeyleri şu an almak mantıklı
Canım bende woolnatın 0-36 ay olan uyku tulumuna bakmıştım onu alıcağım sanırım fiyat daha pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Aynı mantık gibi geldi bana ama

Bu tulumu ben de favorilerime eklemiştim hem kış hem yaz kullanılır mı acaba tog değeri yazmıyordu sanki

Kızlar chicco baby hug 4 in 1 alan , kullanan var mı?
Ben aldım canım inşallah kullanmak da nasip olur. Sallanan istemiyordum zaten. Oturma odasında, mutfakta, salonda otururken yanımıza koyabileceğimiz yüksek bir şey istiyordum çünkü kış bebeği olacak ve anakucakları çok alçak oluyor. Hem soğuk almasın hem de bizden aşağıda kalmasın dedim. Ayrıca eğimli olarak ve sandalye olarak da kullanılabiliyor. Benim hoşuma gitti inşallah kullanırken de memnun kalırım

Sağlıkla , keyifle kullanmak nasip olsun. Bana da çok mantıklı bir ürün gibi geldi. 4 ayrı eşyanın dağınıklığı yerine 1 tane iyi olur sanırım

4 mevsim diyor soru-cevap kısmına baktım içine giydirdiğimiz kalınlığı ayarlayarak giydirebiliyoruz anladığım kadarıyla ama tog değerini sorayım bende.

4 mevsim diyor soru-cevap kısmına baktım içine giydirdiğimiz kalınlığı ayarlayarak giydirebiliyoruz anladığım kadarıyla ama tog değerini sorayım bende.
Evim soğuk olmuyor 1,5 tog yeter diye düşünüyorum büyük ihtimal 1-1.5 tog civarıdır 4 mevsim diyorsa içine daha kalın giydiririm o zaman

woolnat çok iyi marka zaten ama bu torba uyku tulumlarını yürümeye başladıktan sonra hatta tutunup kalkmaya başladıktan sonra kullanamazsın ne yazık ki. Sürekli tutunup kalkmak istiyor beşikte. Bunlarla ayağa kalkamadığı için de sinirleniyor. O nedenle çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Günaydınnnnn. Covid olan hamiledaşlarım çok geçmiş olsun hemncecik atlatın inşallah.
Karnı henüz belli olmayan arkadaşlarıma sesleniyorum geçen hafta niye karnım yok benim ya diyordum 2 gün içinde birden pırtladı :) ve midemi yukarı itiyor bu da ağrı yapıyor :)) Yani her an karnınız çıkabilir tetikte olun

Kızlar sohbetiniz üzerine ben de Chicco Baby Hug 4 In 1 baktım. Letgo da bayağı uygun fiyatlarda var en azından yarı fiyatına ben bir kaç tane buldum bakalım cevap bekliyorum size de fikir olsun dedim. Zaten kumaş çıkarılıp yıkanabiliyormuş

Hangi hastane buu, cok pahalii ya. Ben medipol megaya gidiyorum. 5500₺ dediler normal doguma. Sezeryan 7500₺. Biraz zamlanabilirmis ama daha 12. Aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…