- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.721
Yaaa ben de öyle sürekli tuvaletteyim hatta şu an da sana tuvaletten yazıyorum canım hahahahaSürekli çişim geliyoooo bıhtımmmmmmm
Yaaaa inanmıyorum doktorun kiiimBenim de a life hospital canım. Hastanemiz de aynıymış :))
Vallahi ya ilk kez böyle bu kadar yakınımdan biri denk geliyo komşuyuz galiba
maksimum 5-6 ay kullanılıyor bunlar zaten. Bence gayet uygun.Bu ilk 1 yıl için uygun ve hesapli degil mi?
Baby Enzo Taşıma Ana Kucağı / Oto Koltuğu 0-13 kg Bordo Fiyatı 44122 / BRD
Baby Enzo Taşıma Ana Kucağı / Oto Koltuğu 0-13 kg Bordo en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Bende de baby Plus marka var canım iş görür diye düşünüyorum
maksimum 5-6 ay kullanılıyor bunlar zaten. Bence gayet uygun.
Bence çok gerekli hem hastaneye götürürken kullanırsınız hem de araç için güvenli. Hem yolculukta hem doktora giderken kucakta bence rahatsız olur bebek. Daha uygun fiyata da bulabilirsiniz çeşitleri var bi tane edinmeniz güzel olur benceGerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Ilk çocukta çok kullandım bunu. Eltim vermişti varken kullandim bende ama sonra geri istedi .
Şimdi alsam mi bilemedim
Yani hastaneden cıkarken bile onu kullandık . Sonrasında da hep kullandık. Arabada yanıma bagladım hep. Yani cok gerekli bence.Gerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Ilk çocukta çok kullandım bunu. Eltim vermişti varken kullandim bende ama sonra geri istedi .
Şimdi alsam mi bilemedim
biz ilk kızımda çok kullanmıştık. İlk zamanlar hastane kontrollerine, aşılara falan götürürken hep bunda götürdük. 3,5 aylıkken de işe başladım babaanneye anneanneye arabada hep bununla götürüp getirdik. Bu kızımda da aynısı olacak. Sabah büyük kızımı okula küçüğü annaneye bırakacağım. Herkesin kendi şartlarına göre değerlendirmesi lazım sanırım.Gerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Şimdi alsam mi bilemedim
Arabanız varsa mecbur biraz canım bir yere giderken arabaya bağlayıp öyle güvenli yolculuk edeceksiniz aynı zamanda hastaneye giderken veya ziyaretlerde de tercih edilecek bir ürün ama arabanız yoksa başka bir alternatif düşünebilirsin tabiGerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Şimdi alsam mi bilemedim
biz ilk kızımda çok kullanmıştık. İlk zamanlar hastane kontrollerine, aşılara falan götürürken hep bunda götürdük. 3,5 aylıkken de işe başladım babaanneye anneanneye arabada hep bununla götürüp getirdik. Bu kızımda da aynısı olacak. Sabah büyük kızımı okula küçüğü annaneye bırakacağım. Herkesin kendi şartlarına göre değerlendirmesi lazım sanırım.
Arabanız varsa mecbur biraz canım bir yere giderken arabaya bağlayıp öyle güvenli yolculuk edeceksiniz aynı zamanda hastaneye giderken veya ziyaretlerde de tercih edilecek bir ürün ama arabanız yoksa başka bir alternatif düşünebilirsin tabi
Bende de aynı sorun var. Özellikle covid döneminde öksürükten çok zorlanıyordum idrar olayında. Şimdi de ne zaman öksürsem hapşırsam istemsiz geliyor, peçete kar etmiyor, ped koyuyorum onda da hava almıyor gibi hissediyorum. İç çamaşırı değiştirmekten bir hal oluyorum ama en kötüsü işte çalışırken bu durumu kontrol etmek.Kizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Ayenen ben de aynı durumdayim. Önce nadir olurdu ama hamilelikte arttı gibi sankiBende de aynı sorun var. Özellikle covid döneminde öksürükten çok zorlanıyordum idrar olayında. Şimdi de ne zaman öksürsem hapşırsam istemsiz geliyor, peçete kar etmiyor, ped koyuyorum onda da hava almıyor gibi hissediyorum. İç çamaşırı değiştirmekten bir hal oluyorum ama en kötüsü işte çalışırken bu durumu kontrol etmek.
Ebru hoca benimki canım. Senin doktorun kimYaaa ben de öyle sürekli tuvaletteyim hatta şu an da sana tuvaletten yazıyorum canım hahahahaiyice sidikli oldum
Yaaaa inanmıyorum doktorun kiiim
Vallahi ya ilk kez böyle bu kadar yakınımdan biri denk geliyo komşuyuz galiba
Bebek hareket ederken dişliyormuş gibi batma hissi, sanki biri içerden tutup bir uçtan bir uca geriyormuş gibi... sızı gibi değildi yani bir de saniyelik değil uzun süren gerginlik.Isırıyor derken böyle bi noktaya sızı gibi bişey giriyor saniyelik öyle mi bende o şekilde oluyo
Oskar bey benimki de. Ayrıntılı ultrasonunu kim yaptı canımEbru hoca benimki canım. Senin doktorun kim
Çok geçmiş olsun canım benim acil sifalar diliyorum susuz kalma bol bol su içCovit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.
Ayrıntılı ultrasonum 29unda canım. Kürşat hoca yapacak. Ebru hoca kendisi perinatolog zaten. O da baya ayrıntılı bakıyor kontrollerde.Oskar bey benimki de. Ayrıntılı ultrasonunu kim yaptı canım
Çok geçmiş olsun. Sen de bi covid testi yaptır istersen. Aşı bu kadar hasta eder mi?Covit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?