2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Ayrıntılı ultrasonu da 11 ağustosa erteledik

Darısı başıma inşallah 😍🙏 alttam muayene etti mi, Bu arada normal dr kim? Benim irfan bey
Benim Mehmet Şükrü bey irfan beyden randevu bulamayınca ona almıştım yine memnunum şükür 🙏 alttan muayene etmedi canım karından ölçtü o yüzden birkaç mm fark olabilir ama herşey gayet normal dedi umarım seninkide çok güzel geçer 😊

Kızlar çıktım kontrolden oğlanda hiç sorun yok. Bel ağrım da benim fizyolojik durumumdanmış. Rahim ağzını da ölçtü 43mm. Erken doğum riskin yok için rahat etsin dedi. Bebek de 270 Gr olmuş. Gelişimi de güzel dedi. Çok şükür. Deniz için izin verdi. Plesantası aşağıda olanlar ile serviks kısalığı olanları denizi önermiyorum dedi.
Çok sevindim geçmiş olsun, vajinal mı baktı rahim ağzına yoksa karından mı❤️

Ben devlet ve özele karışık gidiyorum devlette sordum dedin uzunluk nasıl ikiz ya bi sorun olmasın erken doğum falan . Bana ne dese beğenirsin ikizler zaten erken doğar çok büyük ihtimalle dedi ve bakmadı ben şok . Şimdi özele gidince sorucam yine ve vaktinde doğan ikiz de çok inş hepimizin bebeleri tam zamanında güzelce dogar
Cevap verme şekillerine uyuz oluyorum. Gerçekten bilinçli yaptıklarını düşünüyorum artık

Süper maaşallah🧿❤️ Bol bol keyif yap canım her şey güzel gidiyor

Herkese günaydın. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum bir an evvel iyileşirsiniz inşallah. Doktora gidenler de güzel haberlerle dönsün inşallah.
Kızlar bugün bebeğimi rüyamda gördüm. Emziriyordum, altını değiştiriyordum, öpüp kokluyordum. Ay çok güzeldi ya çok duygulandım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🧿🥰

Kızlar bu arada yatış pozisyonunu sordum. Karnınız çok büyük değilse; ikiz gebelik değilse; suyunuz fazla değilse; bebeği besleyen damarlarda akım yavaşlığı yoksa nasıl rahat hissedersen öyle yat. Hiç fark etmez. En fazla sırt üstü yatınca tansiyonun düşer dedi.
Ben göbeğim büyüdüğünden beri psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum artık 😂 6.ayda da sırt üstünü kaybedeceğiz bakalım geri kalan aylar nasıl geçecek 😂

Ben göbeğim büyüdüğünden beri psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum artık 😂 6.ayda da sırt üstünü kaybedeceğiz bakalım geri kalan aylar nasıl geçecek 😂
Doktor işte farketmez dedi sırt üstü de yatabilirsin dedi 😅 ikizler baskı yapar damara suyun fazla olsa baskı yapar karnın çok büyükse baskı yapar normalde uyuyabildiğin gibi uyu dedi.

Hanımlar merhaba. Dün geceden beri aşırı bir sırt ağrısı yaşıyorum. Ama öyle böyle değil yatakta dönerken mahvoluyorum oturduğum yerde bile ağrıyor. Eğilip doğrulamiyorum. Acaba ters bir hareket mi yaptım diyorum.
17. Hafta bitmek üzere. Normal mi acaba içim hiç rahat değil canım çok yanıyor

Hanımlar merhaba. Dün geceden beri aşırı bir sırt ağrısı yaşıyorum. Ama öyle böyle değil yatakta dönerken mahvoluyorum oturduğum yerde bile ağrıyor. Eğilip doğrulamiyorum. Acaba ters bir hareket mi yaptım diyorum.
17. Hafta bitmek üzere. Normal mi acaba içim hiç rahat değil canım çok yanıyor
Soğuk çarpmış olabilir mi

Back
X