2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün bebeğin hareketlerini çok net hissedemedim bir kere azcık hisseder gibi oldum normal mi acaba
Ben de pazar günü covid aşısı oldum,o gün ısrarla bebek hareketi aradım diye sanırım az gibi gelmişti hareketi,ona bağlayıp üstünde durmadım.Sonraki günlerde de normalden bir farklılık hissetmedim bugün hariç,iyice coştu,partiliyor sanırım içerde 🤣🤣

Ben de pazar günü covid aşısı oldum,o gün ısrarla bebek hareketi aradım diye sanırım az gibi gelmişti hareketi,ona bağlayıp üstünde durmadım.Sonraki günlerde de normalden bir farklılık hissetmedim bugün hariç,iyice coştu,partiliyor sanırım içerde 🤣🤣
Maşallah ben hic hissetmiyorum

Benim daha 18.hafta erken gibi geldi bana sağol yorumun için
20.haftadayım davul gibi şişiyorum doktorum protein kaçağı olabilir tahlil ver demişti bir şey çıkmadı şükür. Sıcaklık bence mahvediyor bir de herkesin gebeliği aynı olmaz benim de tüm belirtilerim erken başladı. Midem yanıyor son 10gündür ve göbeğim 7-8 aylık gibi şiş 38di ayaklarım 39 numara crocs aldım desenleri çıkıyor ayağımda😂 çok normal yani

Bende oraya yaptıracağım ne kadar ödedin canım? Nasıl geçti neler anlattı gördün mü bebişi?
Dün 1100 TL ye yaptırdım canım Murat akbaştı çok memnun kaldım bebeğin herşeyine baktı şükür bir sıkıntı görmedi servikal uzunluk ölçtü 35mm çıktı ben normal mi falan dedim sen bunu kafana takcan galiba diyip tekrar ölçtü 37 çıktı zaten 25 mm ve altı riskliymiş beni aynı zamanda rahatlattıda kasıklarıma çok bastırdı güzel bir resim alabilmek için bende bebek o kadar aşağıda mı ne zaman yukarı çıkar dedim bebek yukarı çıkmaz aynı yerinde durur büyüdükçe yukarı doğru büyür dedi yine rahatlattı çok güzelde bir resim verdi canım umarım şeninde çok güzel geçer 😊

Dün 1100 TL ye yaptırdım canım Murat akbaştı çok memnun kaldım bebeğin herşeyine baktı şükür bir sıkıntı görmedi servikal uzunluk ölçtü 35mm çıktı ben normal mi falan dedim sen bunu kafana takcan galiba diyip tekrar ölçtü 37 çıktı zaten 25 mm ve altı riskliymiş beni aynı zamanda rahatlattıda kasıklarıma çok bastırdı güzel bir resim alabilmek için bende bebek o kadar aşağıda mı ne zaman yukarı çıkar dedim bebek yukarı çıkmaz aynı yerinde durur büyüdükçe yukarı doğru büyür dedi yine rahatlattı çok güzelde bir resim verdi canım umarım şeninde çok güzel geçer 😊
Darısı başıma inşallah 😍🙏 alttam muayene etti mi, Bu arada normal dr kim? Benim irfan bey

Arkadaşlar sol mememin uç kahverengi kısmında içte bi sertlik var diğerinde yok bu neden olabilir meme ucum içe dönük zaten hep

Ben henüz hiç hissedemiyorum böyle arada bi yeri sıkıştırma gibi oldu ama bebek mi bilmiyorum 🤦‍♀️ Zaten geçen gün korku dolu bi gün yaşadım sağlık ocağına gittim kalp atışı dinleyeceklerdi ses duymadı baktı baktı yok beni sardı bi heyecan hemen özele gittim duyuldu çok şükür rabbime acaba diyorum daha o yüzden mi hissetmiyorum yani o alete bile daha ses gelmediğine göre hissetmemem normaldir

Ben henüz hiç hissedemiyorum böyle arada bi yeri sıkıştırma gibi oldu ama bebek mi bilmiyorum 🤦‍♀️ Zaten geçen gün korku dolu bi gün yaşadım sağlık ocağına gittim kalp atışı dinleyeceklerdi ses duymadı baktı baktı yok beni sardı bi heyecan hemen özele gittim duyuldu çok şükür rabbime acaba diyorum daha o yüzden mi hissetmiyorum yani o alete bile daha ses gelmediğine göre hissetmemem normaldir
Heyecan yapma canım sağlık ocağında dinlemek için çok erken daha kalp atışı bakımından. 25 ten önce o cihazlarla duyulmaz. Seni boşa panik yaptırmışlar ☺️

Kızlar bakılmıyor olabilir genelde ilk hamilelikte anlaşılan bir durum değil benim ilk hamileliğimde salı doktora gittim kasılman var dedi yolladı cuma günü hastaneye yattım yani belliki benimki bakmıyormuş ayrıntılı ultrasonda belli oluyor ilk hamileliklerde çok nadir doktoru bu konuyu önemseyenler fark edebiliyor sizler her ihtimale karşı gittiğinizde sorun içiniz rahat eder
Ben devlet ve özele karışık gidiyorum devlette sordum dedin uzunluk nasıl ikiz ya bi sorun olmasın erken doğum falan . Bana ne dese beğenirsin ikizler zaten erken doğar çok büyük ihtimalle dedi ve bakmadı ben şok . Şimdi özele gidince sorucam yine ve vaktinde doğan ikiz de çok inş hepimizin bebeleri tam zamanında güzelce dogar

Back
X