2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Telden yapamadım iki post olacak ama,

Üniversite hastanesine yattım. Kovidken de serklaj yaparız ama aciliyeti yok dediler. İki gün yatıp pzt yapacaklar muhtemelen.
Çok iyi yapmışsın kuzum için rahat eder en azından acil bi durumda hemen mudahale ederler
Rabbim acil şifalar nasip etsin

Üniversite hastanesine yattım. Kovidken de serklaj yaparız ama aciliyeti yok dediler. İki gün yatıp pzt yapacaklar muhtemelen.
Nöbetçi doktorlar var şu an tabi acelesi de olmadığı için pazartesiyi bekliyorlardır hastanede olunca senin de kafan rahat eder bir şey olsa hemen müdahale ederler

Haha goruluyoo bendede 10 gundur ozellikle aksamlari kuduruyo elimi yitiyo resmen gobegimden

Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?

Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar.
Ben de erken yoruluyorum merdiven in çık yaparken çok yavaşladım.
Bir de benim burnum tıkanıyor açma gereği hissediyorum spreyle. Benim gibi burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı?

Günaydın kuzucum grip geçirdim ben iyileştim ama burun tıkanıklığı kaldı ben hastalığa yordum genel bi şey mi bilmiyorum tuzlu su ile yıkıyorum belki senide rahatlatır

Rica etsem bana da yorum yapar mısınız

Eklentiler

• 9C586B13-CC63-46D0-87B9-7AB816A12D3F.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 114
sende de slikon vardi di mi ? Benimkiler birer kg kavun kivaminda takiliyorlar seninkiler ne durumda?
Evet canım 300 cc. Şu an benden bağımsızlar büyüdüler gidiyorlar öne doğru büyüdüler şimdi aşağı doğru büyüyorlar yakında süzme yoğurt torbası gibi olacağından korkuyorum

Kızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı

Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım

Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı

Bizzat alisveris yaptigim sahibini tanidigim bir sayfa kuzum isciligine malzemesine kefilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…