- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.901
Geçmiş olsun neden yattınız acabaTelden yapamadım iki post olacak ama,
Üniversite hastanesine yattım. Kovidken de serklaj yaparız ama aciliyeti yok dediler. İki gün yatıp pzt yapacaklar muhtemelen.
Çok iyi yapmışsın kuzum için rahat eder en azından acil bi durumda hemen mudahale ederlerTelden yapamadım iki post olacak ama,
Üniversite hastanesine yattım. Kovidken de serklaj yaparız ama aciliyeti yok dediler. İki gün yatıp pzt yapacaklar muhtemelen.
Canım çok geçmiş olsun aciliyeti yok demişler bak içini rahat tut. Her şey hallolacak inşallahTelden yapamadım iki post olacak ama,
Nöbetçi doktorlar var şu an tabi acelesi de olmadığı için pazartesiyi bekliyorlardır hastanede olunca senin de kafan rahat eder bir şey olsa hemen müdahale ederlerTelden yapamadım iki post olacak ama,
Kızmana gerek yok ben her gün düzenli 10000 adım atıyordum ama şimdi 2 dakika yürüyünce pert oluyorumAynı senin gibiyim şu an. Acaba daha sportif bi insan olsam her gün yürüyüşümü yapsam bu kdar perişan olmaz mıydım onu düşünüyorum ve kendime kızıyorum
Haha goruluyoo bendede 10 gundur ozellikle aksamlari kuduruyo elimi yitiyo resmen gobegimdenKızlar bu akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum sanırımresmen elime vurdu. Daha sonda eşim de gördü 3-4 kere göbeğimde hareketini. Ben inanamıyorum bu haftada böyle dışarıdan görülür mü
Ya inanamadım çünkü şuana kadar hiçbir şey hissetmedim. Direk böyle dışarıdan görülmesine inanamadımHaha goruluyoo bendede 10 gundur ozellikle aksamlari kuduruyo elimi yitiyo resmen gobegimden
Çok geçmiş olsunTelden yapamadım iki post olacak ama,
Merhaba teşekkürler. Rahim ağzı açıklığı 15 mm ye düşmüştü ondan yattım. Kovid olmuştum bir de.Geçmiş olsun neden yattınız acaba
Günaydın kuzucum grip geçirdim ben iyileştim ama burun tıkanıklığı kaldı ben hastalığa yordum genel bi şey mi bilmiyorum tuzlu su ile yıkıyorum belki senide rahatlatırGünaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar.
Ben de erken yoruluyorum merdiven in çık yaparken çok yavaşladım.
Bir de benim burnum tıkanıyor açma gereği hissediyorum spreyle. Benim gibi burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı?
Rica etsem bana da yorum yapar mısınızHemen anlatayım resimlerleekte internette yer alan nub teoremi var. Cinsiyet oluşurken hem kız hem erkek bebekte çıkıntı oluyor. Ancak kızınki omurgaya paralel erkeğinki 30 derece açıyla oluyor. Ekte benim oğlanın nubunu da ekliyorum. Çizerek diklik orada görülüyor
Nuba göre kız galiba canım hayırlı olsun
Benim bebeğimin cinsiyetini yorumlar mısınızSanki erkek nub teorisine göre
Evet canım 300 cc. Şu an benden bağımsızlar büyüdüler gidiyorlar öne doğru büyüdüler şimdi aşağı doğru büyüyorlarsende de slikon vardi di mi ? Benimkiler birer kg kavun kivaminda takiliyorlar seninkiler ne durumda?
Canım nubu belli değil bunun için sırt üstü yatar pozisyonda olması gerek. O yüzden ne desem boş. Umarım sağlıkla gelirRica etsem bana da yorum yapar mısınız
Ya anladım teşekkür ediyorumCanım nubu belli değil bunun için sırt üstü yatar pozisyonda olması gerek. O yüzden ne desem boş. Umarım sağlıkla gelir
Telden yapamadım iki post olacak ama,
Kızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı
Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım
Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?