- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.881
Benim de göbek çok şişti yatıp kalkarken eğilirken zorlanıyorum. Ben de başta verip sonra aldım totalde 3 kadar almışım hepsi göbekte. Kışa vücut yağ da yapar ödem deHanımlar hamilelik başından beri iki kg aldım ama popomu yürürken taşımakta zorluk çekiyorum, şimdiden kara kara düşünmeye başladım o karda kışta son trimesterda ne yapacağım diye . Var mı benim gibi olan ?
Ben öyleyim. Uzun süre yürümeye cesaret bile edemiyorum. Uzanırken falan hemen kalkmakta güçlük çekiyorum genellikle elimle kolumla bi yerlerden tutunuyorumKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
Ben yavaş yürüyünce yorulmuyorum ama eşime yetişmeye çalışırken sürekli durup dinleniyorumKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
+1 popomu tasiyamiyorumKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
Sıcaklardan bence canım, ben sabahları kızımı kreşe bırakıyorum neredeyse 20 dakika sürüyor yürüyüşüm hiçbir sıkıntı yok ama öğle arası eve geliyorum 3 4 dakika sürüyor oda mahvoluyorum resmen. Umarım sonbaharda daha rahat oluruzKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
Ben bazen hissediyorum diyorum ama eminde olamıyorum en son bildiğin acı duyar gibi hissettim doktora gittim ayakları dayamış karnıma destek almış popoyu havaya kaldırıyor ultrasonda görünce doktorda bizde şaşırdık21. Hafta hala hissetmiyorum bu haftalarda hissetmeyen bir ben kaldım galiba
Bende ayakta çok kalınca yemek yaparken falan belim çok ağrıyorKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
Yaaa sorma demek sen de benim gibisin eşim hep önden önden gidiyo ona yetişcem diye yoruldum valla eskiden çok hızlı yürürdüm o da benim gibi hızlı yürümeye alışık. O yavaşlayamıyo ben hızlanamıyorum resmenBen yavaş yürüyünce yorulmuyorum ama eşime yetişmeye çalışırken sürekli durup dinleniyorum
Kuzu bacaklarım sanki gitmiyo gibi valla ya kireçlenmiş gibi bi de ben öylw her güb yürüyen biri de değilim. Bundan sonra her gün 30 dk yürümeye karar verdim hem bacaklarım gitmiyo hem hemen yorulup nefes nefese kalıyorum hem de belim sırtım ağrıyo+1 popomu tasiyamiyorum
Bende de o var sabit ayakta kalsam bile hemen sırtım ve belim ağrıyorBende ayakta çok kalınca yemek yaparken falan belim çok ağrıyor
Yürümek mi dedinYaaa sorma demek sen de benim gibisin eşim hep önden önden gidiyo ona yetişcem diye yoruldum valla eskiden çok hızlı yürürdüm o da benim gibi hızlı yürümeye alışık. O yavaşlayamıyo ben hızlanamıyorum resmen
Kuzu bacaklarım sanki gitmiyo gibi valla ya kireçlenmiş gibi bi de ben öylw her güb yürüyen biri de değilim. Bundan sonra her gün 30 dk yürümeye karar verdim hem bacaklarım gitmiyo hem hemen yorulup nefes nefese kalıyorum hem de belim sırtım ağrıyo
Bende de o var sabit ayakta kalsam bile hemen sırtım ve belim ağrıyor
Aynı senin gibiyim şu an. Acaba daha sportif bi insan olsam her gün yürüyüşümü yapsam bu kdar perişan olmaz mıydım onu düşünüyorum ve kendime kızıyorumYürümek mi dedinhızıma yetişemeyen yavaş ol diye uyaran canım kocam şimdi beni bekliyor ben korkumdan sürekli yatıyorum zaten ama geçen gün azcık yürüyeyim dedim alt bacak perişan oldu nefes nefese kaldım zaten daha şimdiden böyleyse ilerleyen ayları hayal edemiyorum
Evet ben de öyleyim canım artık bebiş ağırlık yapıyor yavaşladımKızlar bugün eşimle bikaç mağaza gezdik hem eskisi kadar hızlı yürüyemediğimi fark ettim hem de gerçekten çok yoruldum. Siz de öyle misinüz? Simdiden böyleyse son aylar ne olur acaba
Sağol canım bilgi için ben de baktım hoşuma gitti aslında ama titreşimli olması nasıl bir fayda sağlıyor acaba bebişin uyumasına yardımcı oluyor mu? Otomatik sallanan almayı düşünüyordum da böyle bir şey de yeterli olur mu acaba diye düşündüm. Kullananlar da baya memnun gibi yorumları iyi güle güle kullansın bebişinKızlar bu arada ben çinden gelen ana kucağı faciamdan sonra babybjörn muadillerinden vazgeçtimorijinaliji de alamam zaten çok pahalı. Bugün orijinaline baktım bariz fark var sallanışında. O yüzden keseme uygun joie dreamer ana kucağı aldım normalde 1600 ama cosy space renginde indirim var 1200 tl ye geliyor. Bakmak isteyen bakabilir bugün mağazadan aldım. Çok beğendim şirin bi şey bence bebekler de sever. Kademe ayarı var elinizle sallıyosunuz üstünde dönencesi var. 5 doğa sesi, 5 ninni özelliği ve 2 seviye titresimi var (ben 2 seviye arasında fark göremedim bana aynı geldi) ama kumaşı falan gayet güzel isterseniz tam yatırarak da kullanabiliyosunuz (beşik modu demiş kitabında) bir de 2 kademe orta dik ayarı var. Bana fiyatına göre çok tatlı geldi. Peşin fiyatına taksit de yapıyolar garantiye 2+4 taksit vardı. Diğer bankalara da var ama kaç olduğunu bilmiyorum. Arayışta olup indirimden faydalanmak isteyenlere fikir olsun bebek arabalarındaki gibi iki kademe bacak desteği var. Bi de isterseniz sallanmayı durduran bi aparatı var koltuk gibi de kullanılabiliyor.
Hahahahha tam hesaba giriyorlar diyorum o iş öyle değil bi çuval laf anlatıyorumÖyle deyince doğumu Kasım başı sanıyorlar canımbide onu anlatma derdi oluyor. Ama şimdilik 4.5 aylık deyince yırtıyorum en güzeli hafta hesabını bilenlerle yapılan muhabbet oluyor
Selam tatlım seninki ağır geliyorsa değişebiliriz 6 kilo aldımHanımlar hamilelik başından beri iki kg aldım ama popomu yürürken taşımakta zorluk çekiyorum, şimdiden kara kara düşünmeye başladım o karda kışta son trimesterda ne yapacağım diye . Var mı benim gibi olan ?
Selam tatlım seninki ağır geliyorsa değişebiliriz 6 kilo aldım
Teşekkür ederim canım inşallah Allah o günleri de göstersin. Bence bi mağazadan bak bana çok tatlı geldi. Titreşim gazlı huzursuz bebekler için iyi oluyormuş yorumlarda hep öyle okudum. Ebebek uygulamasındaki yorumları okudum olumsuz bi şeyler yoktu. Burda da arattım burada da çok memnunlar var. Bi de fiyatı çok uygun geldi bana o fiyata hem müzikli hem dönenceli hem titreşimli babybjörn çakmalarından alıcaktım onlardan daha iyi geldi ve bebek kendi ufak hareketleriyle de sallanabilir. Mağazadan bakarak indirimi bitmeden karar ver canımEvet ben de öyleyim canım artık bebiş ağırlık yapıyor yavaşladım
Sağol canım bilgi için ben de baktım hoşuma gitti aslında ama titreşimli olması nasıl bir fayda sağlıyor acaba bebişin uyumasına yardımcı oluyor mu? Otomatik sallanan almayı düşünüyordum da böyle bir şey de yeterli olur mu acaba diye düşündüm. Kullananlar da baya memnun gibi yorumları iyi güle güle kullansın bebişin
Merhaba taze covidliden söyleyim. Kadın doğum acil olmayan yerde bakmıyorlar. Orda da sadece bebek canlı dediler gönderdiler. Kendi aracınız yoksa ve hala karantinada iseniz 112yi arayacaksınız. Yoksa zaten sıra alamıyorsunuz sistemde yasaklı gözüküyor.Selam kizlar,
Ben simdi covid geciyorum Ama neredeyse iyilestim. Memleketteyiz su anda. Bi bebege baktirmak istiyorum Ama Nasil yapmaliyim Bilmiyorum. Sabahtan devlet hastanesine gidip sira mi almam lazim, nasil oluyor? Bide fiyati Ne kadar olur acaba ?
Ben gebe kalmadan haftada 4 pilates yapıp işe yürüyerek gidip geliyordum. Gene de perişan oluyorum :)) hiç alakası yok olabilirdi de olmayabilirdi de.Aynı senin gibiyim şu an. Acaba daha sportif bi insan olsam her gün yürüyüşümü yapsam bu kdar perişan olmaz mıydım onu düşünüyorum ve kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?