- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.861
Süt ve süt ürünleri tüketiminde sıkıntım yok, peynir kaşar sürekli kahvaltimda var, sütte hergun en az 1 bardak hatta 1 bardakta ayran içerim extra. Ette tüketiyorum o zaman benim sıkıntı yapmama gerek yok yumurta konusunuBen hayatım boyunca yumurta yemedim. Protein süt ve süt ürünlerinden de alınıyor. Sorun da yaşamadım. Sadece kırmızı eti haftada en az 2 kez ye dedi.
Ben 7 aydir yumurta yiyemiyorum malesefff coronadan sonra, et tavuk filanKızlar günaydındünden beri alerjim kendini göstermeye başladı, yazın yumurta, domates ve çikolataya alerjim var kollarım deli gibi kaşınıyor yara olacak neredeyse. Domates ve çikolata yemem sıkıntı yok ama yumurta bebek için zorluyordum. Şimdi yumurta yerine ne yesem acaba diye düşünüyorum. Perşembe ayrıntılı ultrasonum var doktora sorucam ama var mı yumurta yerine ikame edebileceğim bisey biliyor musunuz
Hepimiz yiyemediği besinler var canım yumurtanın açığını kapatıyorsundur ben de yoğurt yiyemiyorum yerine süt kefir ayran içiyorum sabahları zorla haşlanmış yumurta yiyorum yani benim de çok sevdiğim bir besin değilSüt ve süt ürünleri tüketiminde sıkıntım yok, peynir kaşar sürekli kahvaltimda var, sütte hergun en az 1 bardak hatta 1 bardakta ayran içerim extra. Ette tüketiyorum o zaman benim sıkıntı yapmama gerek yok yumurta konusunu
Ben 7 aydir yumurta yiyemiyorum malesefff coronadan sonra, et tavuk filanen son gittigim prof drda olsun et yiyemiyosan baklagiller yemeye calis ordanda alirsin ayni vitamini dedi dert etme kendine dedi
Sut yogurt peynir filan yiyorum bide bolbol
Hersey sıpalar içinHepimiz yiyemediği besinler var canım yumurtanın açığını kapatıyorsundur ben de yoğurt yiyemiyorum yerine süt kefir ayran içiyorum sabahları zorla haşlanmış yumurta yiyorum yani benim de çok sevdiğim bir besin değil
Merhaba . Bende 5 gündür kasik sancısı vardı 2 gündür sadece sol kasikta var . Meme uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sirtta batma var belim ağrıyor bir üşüyorum bir terliyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi mi sizde de olmusmuydu 30unda adet olmazsam test yapacağım ama sabredemiyorumİnsan ister istemez endişe ediyor ama güzel düşünmek gerek sadece kötü bir deneyim olmuşumarım sağlıkla kavuşuruz tum anneler
5 aylık deKızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mıhaftayı herkes anlamıyor
Ben 5. ayı daha bitirmedik diyordum. Şimdi de 6. aya yeni girdik diyorum. 2-3 hafta boyunca 6. aya yeni girdik derim, son iki haftada 6. ay bitmek üzere derimKızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mıhaftayı herkes anlamıyor
Kızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mıhaftayı herkes anlamıyor
20x7 140/30Kızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mıhaftayı herkes anlamıyor
Geçmiş olsun canım. Benim de bel fıtığım bazen zorluyor. Ama seninki bundan daha da fazlası. Umarım çok zorlanmadan vücut yasamayı öğrenir bu durumla.Maaelsef bu varmış. Zaten bi bel ağrım vardı benim önceden de ama bu kadar ağır değildi. Doğumdan sonra fizik tedavi ile devam edecekmişim.
Aaaa sata göre söylemek de çok mantıklıymış, hiç aklıma gelmemiştiBen sata göre söylüyorum, mesela 4 mart benim sat her ayin 4 ünde yeni ayı söylüyorum. Şuan soranlara 4.5 aylık diyorum, kısmetse 4 ağustos gibi 5 aylık demeye başlarım. Benimde etrafımda genelde ay olarak söyleyince kaç haftaliksin yani diyorlar
Tatlım 6. Aya girdin senBen sata göre söylüyorum, mesela 4 mart benim sat her ayin 4 ünde yeni ayı söylüyorum. Şuan soranlara 4.5 aylık diyorum, kısmetse 4 ağustos gibi 5 aylık demeye başlarım. Benimde etrafımda genelde ay olarak söyleyince kaç haftaliksin yani diyorlar
Buna göre hesapla demişti benim doktorum ama bana da karışık geldi yine deKızlar çok alemsiniz valla bu konu çok karışık. Normal ay gibi de değil ki bunun ay hesabı 40hafta 4haftadan 10ay çıkıyor hatta ben çıkamıyorum bu işin içinden. Bu arada 5 Ay diyince de kendim de inanasım gelmiyor
Öyle deyince doğumu Kasım başı sanıyorlar canımTatlım 6. Aya girdin sen
Bunu anlamam daha zorBuna göre hesapla demişti benim doktorum ama bana da karışık geldi yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?