2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben hayatım boyunca yumurta yemedim. Protein süt ve süt ürünlerinden de alınıyor. Sorun da yaşamadım. Sadece kırmızı eti haftada en az 2 kez ye dedi.
Süt ve süt ürünleri tüketiminde sıkıntım yok, peynir kaşar sürekli kahvaltimda var, sütte hergun en az 1 bardak hatta 1 bardakta ayran içerim extra. Ette tüketiyorum o zaman benim sıkıntı yapmama gerek yok yumurta konusunu

Ben 7 aydir yumurta yiyemiyorum malesefff coronadan sonra, et tavuk filan en son gittigim prof drda olsun et yiyemiyosan baklagiller yemeye calis ordanda alirsin ayni vitamini dedi dert etme kendine dedi

Sut yogurt peynir filan yiyorum bide bolbol

Hepimiz yiyemediği besinler var canım yumurtanın açığını kapatıyorsundur ben de yoğurt yiyemiyorum yerine süt kefir ayran içiyorum sabahları zorla haşlanmış yumurta yiyorum yani benim de çok sevdiğim bir besin değil

Ben 7 aydir yumurta yiyemiyorum malesefff coronadan sonra, et tavuk filan en son gittigim prof drda olsun et yiyemiyosan baklagiller yemeye calis ordanda alirsin ayni vitamini dedi dert etme kendine dedi

Sut yogurt peynir filan yiyorum bide bolbol

Hersey sıpalar için hamile değilken gram dert ettiğim bir besin değildi ama işte insan tedirgin oluyor. Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar. Bende sıkıntı yapmıyorum artık kendime o zamansa

Selam kizlar,
Ben simdi covid geciyorum Ama neredeyse iyilestim. Memleketteyiz su anda. Bi bebege baktirmak istiyorum Ama Nasil yapmaliyim Bilmiyorum. Sabahtan devlet hastanesine gidip sira mi almam lazim, nasil oluyor? Bide fiyati Ne kadar olur acaba ?

İnsan ister istemez endişe ediyor ama güzel düşünmek gerek sadece kötü bir deneyim olmuş umarım sağlıkla kavuşuruz tum anneler
Merhaba . Bende 5 gündür kasik sancısı vardı 2 gündür sadece sol kasikta var . Meme uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sirtta batma var belim ağrıyor bir üşüyorum bir terliyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi mi sizde de olmusmuydu 30unda adet olmazsam test yapacağım ama sabredemiyorum

Kızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mı haftayı herkes anlamıyor
Ben 5. ayı daha bitirmedik diyordum. Şimdi de 6. aya yeni girdik diyorum. 2-3 hafta boyunca 6. aya yeni girdik derim, son iki haftada 6. ay bitmek üzere derim

Kızlar şimdi 20.haftamdayım 5.ayın içinde. Sorulunca 4aylık mı dicem 5aylık mı haftayı herkes anlamıyor
Ben sata göre söylüyorum, mesela 4 mart benim sat her ayin 4 ünde yeni ayı söylüyorum. Şuan soranlara 4.5 aylık diyorum, kısmetse 4 ağustos gibi 5 aylık demeye başlarım. Benimde etrafımda genelde ay olarak söyleyince kaç haftaliksin yani diyorlar

Maaelsef bu varmış. Zaten bi bel ağrım vardı benim önceden de ama bu kadar ağır değildi. Doğumdan sonra fizik tedavi ile devam edecekmişim.
Geçmiş olsun canım. Benim de bel fıtığım bazen zorluyor. Ama seninki bundan daha da fazlası. Umarım çok zorlanmadan vücut yasamayı öğrenir bu durumla.

Aaaa sata göre söylemek de çok mantıklıymış, hiç aklıma gelmemişti

Etrafındakilere de maşaallah

Tatlım 6. Aya girdin sen

Kızlar çok alemsiniz valla bu konu çok karışık. Normal ay gibi de değil ki bunun ay hesabı 40hafta 4haftadan 10ay çıkıyor hatta ben çıkamıyorum bu işin içinden. Bu arada 5 Ay diyince de kendim de inanasım gelmiyor

Hanımlar hamilelik başından beri iki kg aldım ama popomu yürürken taşımakta zorluk çekiyorum, şimdiden kara kara düşünmeye başladım o karda kışta son trimesterda ne yapacağım diye . Var mı benim gibi olan ?

Buna göre hesapla demişti benim doktorum ama bana da karışık geldi yine de

Eklentiler

• Screenshot_20220719_111831_com.huawei.browser_edit_1127442637109731.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…