- 1 Eylül 2021
- 5.306
- 19.894
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.941
Kücük Sehirlerde sabah erken gidildiginde sira no veriyorlar diye duymustumKizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Ücret ödemezsiniz ama sabah sıra verirler mi bilmiyorum bazı hastaneler veriyor bulunduğunuz şehir ve ilçeye göre değişir sistemden randevu ancak on beş gün sonra veriliyor keşke önceden alsaydınız randevuyuKizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Sabah erken gidersen verirler diye tahmin ediyorum . Ben almıştım. Ama şehirden şehire değişimi bilmiyorumKizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Bana da mantikli geldi bu teori. Ben de 78 kiloyla hamile kaldim, masa basi calistigim icin hareketsizim.Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?
Kadin hastaliklari ve dogum hastanesi varsa acilden giris yapin direk bakiyolar zeynep kamil de ben gidiyorum o sekildeKizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Canım ben kabızlık hastasıyım normwkde de. Hamile kalmadan önce de kabızlık için düzenli magnezyum kullanırdım. Yani dışkı yumuşatmaya etkisi var . Hangi formunu kullanıyosun? Beni hiç ishal yapmadı ama yediklerin de bağırsağı fazla çalıştıran şeylerse belki etksi olmuşturMagnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Burun tıkanıklığı bende de var canım. Uyurken çok rahatsız ediyor. Ve bu haftalarda normalmiş bu sitede altta hamilelik takviminde yazanlardan okumuştum.Günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar.
Ben de erken yoruluyorum merdiven in çık yaparken çok yavaşladım.
Bir de benim burnum tıkanıyor açma gereği hissediyorum spreyle. Benim gibi burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı?
Ben yaptırıcam annem yapacak. İsim işletir miyim bilmiyorum belki baş harfini işletirimKızlar isimli hastane çıkış tulum vs yaptıracak var mı
Mağazalarda satılıyor mu bilmiyorum
İnstagramda çok var ama hangisi gerçek hesap hangisi sahte ayıramadım
Sizin yada etrafınızda daha önce alışveriş yapmış Bildiğiniz sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım mı
Canım ben aşırı yorulanlardanım ama 52 ile hamile kaldım şu an 54 üm. Yani pek ağırlaşmadım. Ama 2 yıldır çok hareketsiz bir hayatım vardı o yüzden hareketsizlikten bacağın belin güçsüz olmasındandır diye düşünüyorum. Bacağı beli sporla güçlü olanlar daha az yorulur bence de. Ama şu an sıcaklar da var hepsi etken tabiherkese iyi pazarlar ;
Çabuk yorulan, temposu yavaşlayan arkadaşlar daha düşük kilo ile hamile kalıp kilo almaya bağlı olabilir mi?
Ben kilolu hamile kaldım. Başından beri bir kilo aldım. Ama hamilelik öncesi de aktiftim, şimdi de aktifim. Bu kiloyu taşımaya bel ve bacaklar alıştığı için olduğunu sanıyorum.
Önceden de çok zayıf değildim ama özellikle hamile kalmadan önceki iki aylık dönemde kortizon kaynaklı daha hızlı aldım. Ama hep aktiftim günde 10-15 bin adım mutlaka atıyorum. Hala aynı tempoda bunu yapıyorum yorulmuyorum. Sadece ayaklarımda daha fazla ödem oluyor. O da sıcaklardan olabilir, bacakların gün boyu sarkık kalmasından olabilir..
Hani derler ya fazla bir kg dizlere 4-8 kg fazla ağırlık yapar diye acaba ondan mı dedim.. ama dediğin gibi ilgisi olmayabilir.Ben de aktiftim hatta simdi Daha aktifim disarda 10k adima dikkat ediyorum duzenli yürüyorum ama daha yavas. Baslangic Kilosunun azligi ile cok alakali degil bence
Yurtdışı yerleşik mi görünüyorsun yoksa adresin Türkiye’de mi ? Bebeğin iyidir muhtemelen ama gidip görüp rahatlamak istemen çok normal..Kizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Evet canım magnezyum yapar. İçinde açık açık yazıyor zaten, yemekten hemen sonra iç.Magnezyum kullandıktan sonra ishal olan var mı?
2 gün önce magnezyuma başladım, bu gece ishal oldum. Onunla mı alakalıdır acaba?
Sabah kalkar kalkmaz aç karnına canım. Ama yemekten 1 saat önceKızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Gayet mantıklı bir hareket benceMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
Ya benim sabah bulantılarım bitmedi ki aç karnına alamamSabah kalkar kalkmaz aç karnına canım. Ama yemekten 1 saat önce
O zmaan kahvaltıdan 2 saat sonra al 1 saat bir şey yemeYa benim sabah bulantılarım bitmedi ki aç karnına alamam
O zmaan kahvaltıdan 2 saat sonra al 1 saat bir şey yeme
Ben gece yatmadan önce alıyorum. Doktorum aldıktan sonra 2 saat bisey yeme demişti, çalıştığım için mecbur kahvaltı yapıyorum. O zaman gece yatmadan önce al demiştiKızlar demiri ne zaman alıyorsunuz? aç ya da tok nasıl alınmalı?
Sigortan varsa ücretsiz canım ama kadın doğuma sıra almadan bakmıyorlar genel olarak. Yine bir şansını dene yada mhrs veya 182 den randevu almaya çalışKizlar Su anda memleketteyim. Bi devlet hastanesine Yarin Sabah gitsem kontrol icin sira verirler mi? Fiyati Ne kadar olur? Bebegimin tekmelerini hissetmiyorum Cok endiseliyim Ne yapsam bilemedim
Ben her zaman çeşme suyu içerim, şişe sulara hiç güvenemiyorum.Ben uzun suredir kullaniyorumm olmadiydim pek ama bende dunden beri ishalimneye baglayacagimi sasirdim memlekete geldim sudanmi acaba diyorum ama oyle cesmedende icmem hic bir zaman
Ben yemekten sonra içiyorum. Ben de normalde kabızım. Her gün kayısı tüketiyorum. Dün hem komposto içtim hem de kayısıyı biraz abarttım.Bugün ben de olmuşum ama ben kabızlık sorunu yaşadığım için hem duphalac içtim hem magnezyum hem sabahları kuru incir ondan oldu tabi ama internette okuduğuma göre magnezyum aç karnına ishal yapabiliyormuş yemekle beraber tüketin yazıyordu
Kabız olmamak için lifli gıdalar ve kayısı vs tüketiyorum. Ben de sürekli kabız olduğum için bunları tüketirken bile rahatlayamadığım oluyor. Dün biraz abarttım bi de üstüne dediğin gibi magnezyumun da etkisi varsaCanım ben kabızlık hastasıyım normwkde de. Hamile kalmadan önce de kabızlık için düzenli magnezyum kullanırdım. Yani dışkı yumuşatmaya etkisi var . Hangi formunu kullanıyosun? Beni hiç ishal yapmadı ama yediklerin de bağırsağı fazla çalıştıran şeylerse belki etksi olmuştur
Yemekten hemen sonra içiyorumEvet canım magnezyum yapar. İçinde açık açık yazıyor zaten, yemekten hemen sonra iç.
Ben de robot süpürge alacaktım ama eşim süpürüyor diye alasım gelmiyor. Biraz daha süpürsün, doğuma yakın alırımMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
ben aldığım an kusuyorum, hiç içemiyorum. Doktorum da şimdilik zorlama dediYa benim sabah bulantılarım bitmedi ki aç karnına alamam
Hahahahah al al robot süpürge candir valla.elim ayagim oldu resmenMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
Ben de kurutma makinesi aldımMillet beşik alıyor, bebe arabası alıyorben doğumdan sonra kendimi rahatlatma derdindeyim, airfryer aldım bir dahaki ay robot süpürge alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?