2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.

Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş

Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?
Eve hizmetli geliyor mu belki onun olabilir
aileden arkadaşlarından birinin olabilir eşin yada annen evde bulduysa senin sanıp kaybolmasın diye koymuştur belki kenara
Yanlış anlam çıkarma hemen kuzucum

Ya Baska bir durum olsa senin en cok baktığın yer olan nevresimlere mi koyar. Yani kendi alanına koyar gibi geldi bana
O çekmecedeki nevresimleri hiç kullanmıyorum tabi o bunu bilmiyor ama. Misafir falan geldiğinde çıkarırım sadece. Evime abimden başka misafir gelse onun dicem ama başka erkek gelmedi. Kafayı yicem.

O çekmecedeki nevresimleri hiç kullanmıyorum tabi o bunu bilmiyor ama. Misafir falan geldiğinde çıkarırım sadece. Evime abimden başka misafir gelse onun dicem ama başka erkek gelmedi. Kafayı yicem.
Nasıl bir açıklaması var bu işin Ya valla cok garip .eşinin haberi yoksa mesela kimin bu sacmalık

Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.

Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş

Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?
Canım öncelikle inşallah korktuğun düşündüğün gibi olumsuz bir şey yoktur. Ama ben her zaman şüpheciliği tercih ederim. Eğer bilmiyorum vs derse abartmadan yakın inceleme ve izlemeye al bakalım şüpheli davranışları olacak mı?

Evinize kimler girip çıkıyor? Çalışıyor musun genelde evde mi vakit geçirirsin? Ya da evinize sık sık misafir gelir mi? Bunların hepsini gözden geçir

Sonrasında gelen birinin de düşürmüş olabileceğini unutma. Biri çalıp evine koymuş olabilir mi bilmiyorum ama bence biraz düşün ve eşini izle ama canını da sıkmamaya çalış kütfen

Eve hizmetli geliyor mu belki onun olabilir
aileden arkadaşlarından birinin olabilir eşin yada annen evde bulduysa senin sanıp kaybolmasın diye koymuştur belki kenara
Yanlış anlam çıkarma hemen kuzucum
Annem evime sadece bir kere geldi. Annem bulmuş olsa bana verir veya takıların olduğu çekmeceye koyar.
Evi sadece bir kere başkasına temizlettim ona da sadece camları sildirdim ve mutfak dolabını sildirdim.
Hamile kalmadan önce hep ben temizlerdim. Hamile kaldıktan sonra bir kere temizlettim. 5 aydır hep eşim temizliyor.

Annem evime sadece bir kere geldi. Annem bulmuş olsa bana verir veya takıların olduğu çekmeceye koyar.
Evi sadece bir kere başkasına temizlettim ona da sadece camları sildirdim ve mutfak dolabını sildirdim.
Hamile kalmadan önce hep ben temizlerdim. Hamile kaldıktan sonra bir kere temizlettim. 5 aydır hep eşim temizliyor.
Kuzum bence sakin ol bi açıklaması vardır mutlaka eşin ile alakalı olmayadablir bi kardeşine de sor
Ya ne bileyim bi iş yapacak olsa daha çok saklarlar alyansını neden senden gizli alyans alsın ki
Ben kocamdan pay biçiyorum çok önemde vermez böyle alyans alsın taksın filan
İlişki dinamiğinizi sen daha iyi biliyorsun
Kötü şeyler düşünmeyelim

Yüzük ölçüsü ne kadar eşinin ölçüsü mü. Ben de merak ettim. Senin bulacağım yere bilerek konmuş mu acaba. Eve ara bozacak biri gelir mi

Canım öncelikle inşallah korktuğun düşündüğün gibi olumsuz bir şey yoktur. Ama ben her zaman şüpheciliği tercih ederim. Eğer bilmiyorum vs derse abartmadan yakın inceleme ve izlemeye al bakalım şüpheli davranışları olacak mı?

Evinize kimler girip çıkıyor? Çalışıyor musun genelde evde mi vakit geçirirsin? Ya da evinize sık sık misafir gelir mi? Bunların hepsini gözden geçir

Sonrasında gelen birinin de düşürmüş olabileceğini unutma. Biri çalıp evine koymuş olabilir mi bilmiyorum ama bence biraz düşün ve eşini izle ama canını da sıkmamaya çalış kütfen
Eşimden şüphelenmekten başka bir ihtimal gelmiyor aklıma ama ondan da şüphe edecek bir şey bulamıyorum. Acaba kendi içimde mi aklıyorum 😭
Öğretmenim eşim de öğretmen. Çok da evden çıkmaz. Nadiren görüşür arkadaşlarıyla. Dersi bittiği gibi eve atar kendini. Ders programını da biliyorum zaten.

Eve gelen erkek misafir yok. ama gelen diğer misafirlere sormalı mıyım?

Eşime sorup sonra mı takibe almalıyım yoksa sormadan mı gözlemlemeliyim?

Yüzük ölçüsü ne kadar eşinin ölçüsü mü. Ben de merak ettim. Senin bulacağım yere bilerek konmuş mu acaba. Eve ara bozacak biri gelir mi
Çok mantıklı ölçüsünü karşılaştırabileceğin bi yüzük varsa karşılaştır bence.

Yani öyle şeyler duyuyoruz ki ara bozmak isteyen biri bile koyabilir o yüzfen eve kimler gelip gidiyor dikkat et bence bi düşün. Sakin ol belki de eşine ait değil sadece yine de kontrolde ol bence D DalgaliCihan

Kuzum bence sakin ol bi açıklaması vardır mutlaka eşin ile alakalı olmayadablir bi kardeşine de sor
Ya ne bileyim bi iş yapacak olsa daha çok saklarlar alyansını neden senden gizli alyans alsın ki
Ben kocamdan pay biçiyorum çok önemde vermez böyle alyans alsın taksın filan
İlişki dinamiğinizi sen daha iyi biliyorsun
Kötü şeyler düşünmeyelim
Eşim hiç alyans takmaz, hatta yüzük takmaz. Ölçüsünü bilmiyorum ama sanki onun parmağına olur gibi

Back
X