- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.161
Acaba eşin yolda falan mı buldu sacma belki ama. Sordun mı esine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba eşin yolda falan mı buldu sacma belki ama. Sordun mı esine
Kuru erik kadar işe yarayan bir şey görmedim ya. Aksam yiyorum 3 tane resmen,bastan yarattı beniÇok teşekkürler kayısı falan deniyordum ama bunu da deneyeyim
A life hospital a gidiyorum. Sen de mi ankaradasınHangi hastaneye gidiyodun canım
Ya Baska bir durum olsa senin en cok baktığın yer olan nevresimlere mi koyar. Yani kendi alanına koyar gibi geldi banaYa ne düşüneceğimi bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor
Evet o yüzden sordum . Bende yüzüncü Yıl ortadoğu denemelerdeyim şu anA life hospital a gidiyorum. Sen de mi ankaradasın![]()
Eşim evde değil, birazdan gelir. Yolda bulsa alıp getirip çarşafların arasına mı saklar?Acaba eşin yolda falan mı buldu sacma belki ama. Sordun mı esine
Eve hizmetli geliyor mu belki onun olabilirBen de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.
Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş
Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?
Kuru erik gerçekten etkili olabilir dün rastgele çayın yanında yedim sabah etkili oldu demeki ondanmiymis. Çok teşekkürler hepsini deneyecegimKuru erik kadar işe yarayan bir şey görmedim ya. Aksam yiyorum 3 tane resmen,bastan yarattı beni
O çekmecedeki nevresimleri hiç kullanmıyorum tabi o bunu bilmiyor ama. Misafir falan geldiğinde çıkarırım sadece. Evime abimden başka misafir gelse onun dicem ama başka erkek gelmedi. Kafayı yicem.Ya Baska bir durum olsa senin en cok baktığın yer olan nevresimlere mi koyar. Yani kendi alanına koyar gibi geldi bana
Nasıl bir açıklaması var bu işin Ya valla cok garip .eşinin haberi yoksa mesela kimin bu sacmalıkO çekmecedeki nevresimleri hiç kullanmıyorum tabi o bunu bilmiyor ama. Misafir falan geldiğinde çıkarırım sadece. Evime abimden başka misafir gelse onun dicem ama başka erkek gelmedi. Kafayı yicem.
Canım öncelikle inşallah korktuğun düşündüğün gibi olumsuz bir şey yoktur. Ama ben her zaman şüpheciliği tercih ederim. Eğer bilmiyorum vs derse abartmadan yakın inceleme ve izlemeye al bakalım şüpheli davranışları olacak mı?Ben de tam anlayamadım ne yazdığını. Bilgold yazıyor sanki.
Yüzük kullanılmış, çizik dolu hatta yamulmuş
Peki eşime sorduğumda bilmiyorum derse ne düşünmeliyim?
Annem evime sadece bir kere geldi. Annem bulmuş olsa bana verir veya takıların olduğu çekmeceye koyar.Eve hizmetli geliyor mu belki onun olabilir
aileden arkadaşlarından birinin olabilir eşin yada annen evde bulduysa senin sanıp kaybolmasın diye koymuştur belki kenara
Yanlış anlam çıkarma hemen kuzucum
Ne düşünmeliyim ki şimdiNasıl bir açıklaması var bu işin Ya valla cok garip .eşinin haberi yoksa mesela kimin bu sacmalık
Yenimahalledeki mi canım o. Ben de ortadoğuyu düşünmüştüm ama gitmedim orayaEvet o yüzden sordum . Bende yüzüncü Yıl ortadoğu denemelerdeyim şu annerden memnun kalırsam oraya devam edicem gibu
Kuzum bence sakin ol bi açıklaması vardır mutlaka eşin ile alakalı olmayadablir bi kardeşine de sorAnnem evime sadece bir kere geldi. Annem bulmuş olsa bana verir veya takıların olduğu çekmeceye koyar.
Evi sadece bir kere başkasına temizlettim ona da sadece camları sildirdim ve mutfak dolabını sildirdim.
Hamile kalmadan önce hep ben temizlerdim. Hamile kaldıktan sonra bir kere temizlettim. 5 aydır hep eşim temizliyor.
Yüzük ölçüsü ne kadar eşinin ölçüsü mü. Ben de merak ettim. Senin bulacağım yere bilerek konmuş mu acaba. Eve ara bozacak biri gelir miO çekmecedeki nevresimleri hiç kullanmıyorum tabi o bunu bilmiyor ama. Misafir falan geldiğinde çıkarırım sadece. Evime abimden başka misafir gelse onun dicem ama başka erkek gelmedi. Kafayı yicem.
Eşimden şüphelenmekten başka bir ihtimal gelmiyor aklıma ama ondan da şüphe edecek bir şey bulamıyorum. Acaba kendi içimde mi aklıyorumCanım öncelikle inşallah korktuğun düşündüğün gibi olumsuz bir şey yoktur. Ama ben her zaman şüpheciliği tercih ederim. Eğer bilmiyorum vs derse abartmadan yakın inceleme ve izlemeye al bakalım şüpheli davranışları olacak mı?
Evinize kimler girip çıkıyor? Çalışıyor musun genelde evde mi vakit geçirirsin? Ya da evinize sık sık misafir gelir mi? Bunların hepsini gözden geçir
Sonrasında gelen birinin de düşürmüş olabileceğini unutma. Biri çalıp evine koymuş olabilir mi bilmiyorum ama bence biraz düşün ve eşini izle ama canını da sıkmamaya çalış kütfen
Çok mantıklı ölçüsünü karşılaştırabileceğin bi yüzük varsa karşılaştır bence.Yüzük ölçüsü ne kadar eşinin ölçüsü mü. Ben de merak ettim. Senin bulacağım yere bilerek konmuş mu acaba. Eve ara bozacak biri gelir mi
Daha önce evimde muska da bulmuştum, yatağımın altındaYüzük ölçüsü ne kadar eşinin ölçüsü mü. Ben de merak ettim. Senin bulacağım yere bilerek konmuş mu acaba. Eve ara bozacak biri gelir mi
Eşim hiç alyans takmaz, hatta yüzük takmaz. Ölçüsünü bilmiyorum ama sanki onun parmağına olur gibiKuzum bence sakin ol bi açıklaması vardır mutlaka eşin ile alakalı olmayadablir bi kardeşine de sor
Ya ne bileyim bi iş yapacak olsa daha çok saklarlar alyansını neden senden gizli alyans alsın ki
Ben kocamdan pay biçiyorum çok önemde vermez böyle alyans alsın taksın filan
İlişki dinamiğinizi sen daha iyi biliyorsun
Kötü şeyler düşünmeyelim