2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Tek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazım🤔
Ben tek pompalı kullandım. Açıkçası göğse yapışsa da tutmak gerekiyor. İkili bana zor geldi. Döne döne sağmak daha mantıklı geldi. O dönem arkadaşım da bebek birini emerken sen diğerini pompa ile boşaltırsın demişti ben tekli aldım

Ben de yarın gidiyorum ama rutin muayene ve 4lü tarama için🙏🏻❤️ Ben de her gittiğimde çok heyecanlanıyorum. İnşallah her şey yolundadır bebeklerimizin ❤️🧿

Gimart avm den aldım canım. O indirimde olan rengi çoğu mağazada yoktu. Ama e bebek uygulamasından kontrol edebilirsin. Yazıyor hangi avm de stok var diye. Ona göre gidersin
Yarın sabah benim de kendi doktorumda muayenem var. Kan tahlili falan vereceğim bakarsın denk geliriz😊Teşekkür ederim bakayım mağazaya 😇

Tek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazım🤔
Ben aldığımda 2017 yılında arasında çok fiyat farkı yoktu canım o yüzden almışken çift pompalı aldım ama ikisini aynı anda kaç kere sagdin desen en fazla 5tir 🤣 oda acil işim çıktığında süt bırakmak için. Şimdi fiyatlara bakmadım ama eğer çok fark varsa çifte gerek yok bence

Canım detaylıca zaten muayene yapıyor ekstra ücret vermiyorsun. Mesela benim doktorum 1 saat sürecek detaylı dedi. Tek tek organlara bakıyorlar. Kalpten böbreğe el parmakları ayak parmakları; mesanesi bağırsağı beyni midesi her organına tek tek ölçüp bakıyorlar. Yani zaten ayrıntılı bi muayene sonrası sana bi dosya veriyor. İçinde tüm bu ölçümlerin yazdığı... ☺️
anladım canım çok teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm ama telefondaki hanım tam bilgi veremedi☺️
İnşallah bebeğinin de şansıyla güzel sonuç alırsın canım belli bir süreden sonra insana çalışmak zor gelir zaten hele evlenip çocuk olduktan sonra iyice zor

İstanbul’da doktor soruyordun canım sanki hangi hastanede karar kıldın
Canım bugün ilk kez medicalpark maltepeye gittim. Halenur hanım var. Çok tatlı ilgili biriydi gerçekten hastahaneyi de beğendim bir sorun çıkmazsa orada devam ederim gibi geliyor.

Yarın sabah benim de kendi doktorumda muayenem var. Kan tahlili falan vereceğim bakarsın denk geliriz😊Teşekkür ederim bakayım mağazaya 😇
Aa tesadüfe bak Benim de yarın 14.30 da ❤😀 sabahsa denk gelemeyiz muhtemelen. Ben baktım bi sürü mağazaya tekrar gelmil canım sen uygulamadan bak önce öyle git

Ben tek pompalı aldım (kiwi)

Ben tek pompalı kullandım. Açıkçası göğse yapışsa da tutmak gerekiyor. İkili bana zor geldi. Döne döne sağmak daha mantıklı geldi. O dönem arkadaşım da bebek birini emerken sen diğerini pompa ile boşaltırsın demişti ben tekli aldım

Ben aldığımda 2017 yılında arasında çok fiyat farkı yoktu canım o yüzden almışken çift pompalı aldım ama ikisini aynı anda kaç kere sagdin desen en fazla 5tir 🤣 oda acil işim çıktığında süt bırakmak için. Şimdi fiyatlara bakmadım ama eğer çok fark varsa çifte gerek yok bence

şahsi fikrim tekli yeter :) aynı anda iki taraflı sağmak çok zor bence. Biz de insanız :))

Tek pompalı iş görür o zaman iki taraflıya o kadar fark vermek gereksiz aynı anda sağmak zor olsa gerek hiç gerek yok ben de büyük ihtimal lansinohun tek pompalısını alacağım🥰

anladım canım çok teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm ama telefondaki hanım tam bilgi veremedi☺️

Canım bugün ilk kez medicalpark maltepeye gittim. Halenur hanım var. Çok tatlı ilgili biriydi gerçekten hastahaneyi de beğendim bir sorun çıkmazsa orada devam ederim gibi geliyor.
Medicalpark iyidir genel olarak doktorun içine sinmesine çok sevindim 💙

Kızlar kolsuz uyku tulumları kullanışlı mıdır? Bebek üşümez mi kollarından. Hm'de 85tlye 2tog tulumlar var indirimde iyi derseniz alalım 😅

Medicalpark iyidir genel olarak doktorun içine sinmesine çok sevindim 💙
Evet, bir de doğum için ücret vs konuştuk çok komikti ya. Eşim soruyor doğum ücreti dediğinize neler dahil diye hani kaç gece yatış ekstra neyi kapsıyor filan. gişedeki kadın bir anda lohusa şerbeti kapı süsleme odada çekim falan diye saydırmaya başladı biz şoka girdik kına gecesi yapıyoruz sanki😅 ordan başka biri de diyor ki kim hamile.. eşim olacak değil ya ben hamileyim diyemedim 😅😅

Dr bir de bana vitamin kullanmıyorum diye ocean mummy verdi kullananalar bi sorum var kapsül mu ve çok büyük mü ben hap yutmakta zorlanıyorum. Kabızlık için de magnezyum verdi

Ben de yarın gidiyorum ama rutin muayene ve 4lü tarama için🙏🏻❤️ Ben de her gittiğimde çok heyecanlanıyorum. İnşallah her şey yolundadır bebeklerimizin ❤️🧿

Gimart avm den aldım canım. O indirimde olan rengi çoğu mağazada yoktu. Ama e bebek uygulamasından kontrol edebilirsin. Yazıyor hangi avm de stok var diye. Ona göre

Gimart avm den aldım canım. O indirimde olan rengi çoğu mağazada yoktu. Ama e bebek uygulamasından kontrol edebilirsin. Yazıyor hangi avm de stok var diye. Ona göre gidersin
Hangi hastaneye gidiyodun canım

Evet, bir de doğum için ücret vs konuştuk çok komikti ya. Eşim soruyor doğum ücreti dediğinize neler dahil diye hani kaç gece yatış ekstra neyi kapsıyor filan. gişedeki kadın bir anda lohusa şerbeti kapı süsleme odada çekim falan diye saydırmaya başladı biz şoka girdik kına gecesi yapıyoruz sanki😅 ordan başka biri de diyor ki kim hamile.. eşim olacak değil ya ben hamileyim diyemedim 😅😅
Doğum paketi neyse de yani kim hamile diye sormaları 😂 ne kadar istediler doğum paketine peki o kadar şerbet süsleme de varmış😬
Ya yanlış alarm oldu beden yokmuş🤦🏻‍♀️ sadece 2-4 yaş varmış
Tüh ben de sevinmiştim 🤭

Dr bir de bana vitamin kullanmıyorum diye ocean mummy verdi kullananalar bi sorum var kapsül mu ve çok büyük mü ben hap yutmakta zorlanıyorum. Kabızlık için de magnezyum verdi
Kabızlık için geceden saf zeytinyağının içine kuru incir koyup sabah ye canım o da etkili oluyor ben rahat ettim sayesinde🥰

Back
X