- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.581
Benim de geçen 8,5 çıktı ama doktorum hamilelik için normal olduğunu söyledi tabi sizin 1 tık daha yüksek hafif bir şey demek ki doktorunuza yazsanıza belli antibiyotik verirteşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heralde
maşallah canımm darısı bizim başımızaKızlar detaylı ultasondan çıktım 40 dakika sürdü her şeyi iyiymiş çok şükür o kadar rahatladım ki. Hanımefendiye bir türlü poz verdiremedik o eli asla inmiyor gözünden bu kadar alabildik ama olsun çok mutlu oldum darısı başınıza inşallah herkesin temiz gelir. Çok heyecan yaptım girerken ultasona
Bende tam 21+0da giricem ilk hamileliğimde de o zamanlarda girmiştim yine öyşe yapıcam çok güzel görünüyor her şeyi bu haftalardamaşallah canımm darısı bizim başımızabizler de güzel haberler alırız inşallah, sen simdi kaç + da gitmiş oldun detaylıya canım, ben de tam 21+0 da baktırmış olacağım randevu aldım erken olmaz herhalde değil mi
Sağol canımmaşallah canımm darısı bizim başımızabizler de güzel haberler alırız inşallah, sen simdi kaç + da gitmiş oldun detaylıya canım, ben de tam 21+0 da baktırmış olacağım randevu aldım erken olmaz herhalde değil mi
Ben önceki gebeliğimde başladım 7 senedir kullanıyorum. Bunda da devam ediyorKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
rinapera süper canım çok sevindim Darısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
Ben kullanıyorum canım levitronKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
Ay inanmıyorum ne kadar ugraştırmış yaramazKızlar merhaba 10.30 da başlayan detaylı ultrason maceram kızımın inatla yüzünü dönmemesi sebebiyle 14.40 gibi bittiyemediğim çikolata, yürümediğim yol kalmadı, neyseki sonunda döndü hanfendi çok şükür hersey yolunda, darısı bekleyenlerin başına
bende 25mg levatiron kullanıyorumKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
heyecanla o haftayı günü bekliyorum, inşallah hepimiz güzel haberler alırız ayrıntılı daBende tam 21+0da giricem ilk hamileliğimde de o zamanlarda girmiştim yine öyşe yapıcam çok güzel görünüyor her şeyi bu haftalarda
Sağol canım21+1de gitmiş oldum canım gayet idealmiş bu hafta, erken değil çok iyi aksine
Ben 25 mg levıtiron kullanıyordum ama 3.5 yükselince 1 gün 25 1 gün 50 mg şeklinde devam ediyoruz on beş gün sonra tekrar ölçtüreceğimKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
Sağol canım seninde gözün aydınAy inanmıyorum ne kadar ugraştırmış yaramazben bizimkinden de bekliyordum öyle bir şey ama ugraştırmadı sağolsun, doktor bazen dürterek döndürdü karnıma falan bastırdı baya. Hadi çok geçmiş olsun senin de gözün aydın canım
oyy çok tatlış yaa maşallahh :) amin amin darısı başımıza canımKızlar detaylı ultasondan çıktım 40 dakika sürdü her şeyi iyiymiş çok şükür o kadar rahatladım ki. Hanımefendiye bir türlü poz verdiremedik o eli asla inmiyor gözünden bu kadar alabildik ama olsun çok mutlu oldum darısı başınıza inşallah herkesin temiz gelir. Çok heyecan yaptım girerken ultasona
Benim de haftaya perşembe randevum. Korkuyorum biraz bende inşallah güzel sonuçlar alırızheyecanla o haftayı günü bekliyorum, inşallah hepimiz güzel haberler alırız ayrıntılı da
Ayyy edalı işveli gibi buuuKızlar detaylı ultasondan çıktım 40 dakika sürdü her şeyi iyiymiş çok şükür o kadar rahatladım ki. Hanımefendiye bir türlü poz verdiremedik o eli asla inmiyor gözünden bu kadar alabildik ama olsun çok mutlu oldum darısı başınıza inşallah herkesin temiz gelir. Çok heyecan yaptım girerken ultasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?