2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
teşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heralde
Benim de geçen 8,5 çıktı ama doktorum hamilelik için normal olduğunu söyledi tabi sizin 1 tık daha yüksek hafif bir şey demek ki doktorunuza yazsanıza belli antibiyotik verir

Kızlar detaylı ultasondan çıktım 40 dakika sürdü her şeyi iyiymiş çok şükür o kadar rahatladım ki. Hanımefendiye bir türlü poz verdiremedik o eli asla inmiyor gözünden bu kadar alabildik ama olsun çok mutlu oldum darısı başınıza inşallah herkesin temiz gelir. Çok heyecan yaptım girerken ultasona

Eklentiler

• IMG_20220728_153136.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 115
maşallah canımm darısı bizim başımıza bizler de güzel haberler alırız inşallah, sen simdi kaç + da gitmiş oldun detaylıya canım, ben de tam 21+0 da baktırmış olacağım randevu aldım erken olmaz herhalde değil mi

Bende tam 21+0da giricem ilk hamileliğimde de o zamanlarda girmiştim yine öyşe yapıcam çok güzel görünüyor her şeyi bu haftalarda

Sağol canım 21+1de gitmiş oldum canım gayet idealmiş bu hafta, erken değil çok iyi aksine

Kızlar merhaba 10.30 da başlayan detaylı ultrason maceram kızımın inatla yüzünü dönmemesi sebebiyle 14.40 gibi bitti yemediğim çikolata, yürümediğim yol kalmadı, neyseki sonunda döndü hanfendi çok şükür hersey yolunda, darısı bekleyenlerin başına

Ay inanmıyorum ne kadar ugraştırmış yaramaz ben bizimkinden de bekliyordum öyle bir şey ama ugraştırmadı sağolsun, doktor bazen dürterek döndürdü karnıma falan bastırdı baya. Hadi çok geçmiş olsun senin de gözün aydın canım

Kızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?

rinapera süper canım çok sevindim Darısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
Ben 25 mg levıtiron kullanıyordum ama 3.5 yükselince 1 gün 25 1 gün 50 mg şeklinde devam ediyoruz on beş gün sonra tekrar ölçtüreceğim

Sağol canım seninde gözün aydın hiç sorma ne sağa yatmadığım kaldı ne sola doktor da yandınız bu inatla diye takılıp durdu hep

Ayrıntılı ultrasondan hayırlı haberlerle dönen herkesi kutlarım bebişler büyüyor yavaş yavaş inşallah hep böyle güzel gitsin her şey ben de 3 hafta sonra 22+3 te gideceğim aslında 21. Haftayı istiyordum ama randevu bulamadım herhalde 22 de olur

oyy çok tatlış yaa maşallahh :) amin amin darısı başımıza canım

Ayyy edalı işveli gibi buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…