- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.621
Öyle bir belgeyi imzalayabilirsin sorun yokİstifa etmeyeceğim beni kendi çıkaracak, bana sadece tazminatımı aldım haklarımı aldım tarzı bir kağıt imzalatma durumları var sanırım, daha once hamile olan bir arkadasa da öyle yaptılar tazminatını verdiler, umarım bende sorun yaşamadan şu süreci atlatırım, bilgi için çok sağol canım, bana sunulan şeylere göre bu bilgiyi kullanacağım
Benim bulunduğum ilçe yapıyorAile hekimleri idrar tahlili yapıyor mu?
Evet kan ve idrar tahlillerini yapıyorlar. Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gitmiştim yapmışlardı düzenli gidip istesem yine yaparlarAile hekimleri idrar tahlili yapıyor mu?
Benim şeffaf var. O normal diye düşündümKızlar akıntınız var mı
Benim Doğum paketine dahildi ilk gebelik zamanı kendi hastanemde yaptırmıştım.bu hafta aile hekiminde bir daha baktırayım ozamanEvet kan ve idrar tahlillerini yapıyorlar. Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gitmiştim yapmışlardı düzenli gidip istesem yine yaparlar
Geçme kız, İstanbul havalimanında bile geçmedim sorun olmadıGeçmiyorum dediğimizde sorun yapmıyolarsa ben de geçmeyim
Benim de gün içinde 2-3 kere minik minik hafif sarı yeşile yakın bi akıntı da oluyor ağrım sızım yok ama yarın bi mesaj atıcam doktoraBenim şeffaf var. O normal diye düşündüm
Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırın isterseniz. Hatta idrar kültürü bile yapıyor sağlık ocaklarıBenim de gün içinde 2-3 kere minik minik hafif sarı yeşile yakın bi akıntı da oluyor ağrım sızım yok ama yarın bi mesaj atıcam doktora
Devlete gidiyorum bişey olmaz olmadı 3 hafta snra bida giderimCandysisters benim doktorum 22. Haftada çağırdı. Eğer sadece bir kere detaylıya gireceksen 19 erken gibi geldi bana çünkü bi hafta bile çok şey fark ettiriyor daha net görünüyor büyük olunca. Doktoruna sordun mu kaça almanı söyledi ?
İdrarla alakalı olduğunu düşünmüyorum idrarda bi sıkıntı yok.varsa vajinal enfeksiyon vardırSağlık ocağına gidip tahlil yaptırın isterseniz. Hatta idrar kültürü bile yapıyor sağlık ocakları
Ben araştırdım bi zararı yokmuş. ben de pimpiriklik yapıp geçmiyodum ama mağazalardaki güvenlik şeyleri varya adını getiremedim aralarından geçiyoruz hani onlar daha zararlı diye okudum.Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Ya çok nazlandi bi çekmedi elini çok uğraştık ama nafileAyyy edalı işveli gibi buuu
Ben 2 3 kez geçtim canım ama sonra geçmedim. Araştırdım bir zararı yok diyorlar aslında tehlikeli olan çantaların olduğu cihaz. Bizim geçtiğimiz sıkıntı olmuyormuş ama yine de yandan geçmemize izin veriyorlar öyle yapıyorumBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Endişelenme canım artarsa doktoruna söylersin.koltuğunu yatır uzanarak dönKizlar bir haftadır kahverengi lekelenme olmuyordu progestan kullanıyorum zaten bugün bir damla olmuş endiselenmeli miyim ya yoldayım tatilden dönüyorum baya uzun sürdü ondan mi oldu acaba
Çok teşekkür ederim öyle yaptım umarım artmaz yarın da doktor kontrolüm vardıEndişelenme canım artarsa doktoruna söylersin.koltuğunu yatır uzanarak dön
O cihazın zararı olmadığı söyleniyor doktorlar tarafından. Hatta bi defasında güvenlik uyardı beni buradan geçmen zararlı değil ama çantanı sen alıp sen bırakma. Asıl zararlı olan o. Eşine ver o alsın dedi. O yüzden çantamı koyarken içinde yiyecek içecek bulundurmamaya çalışıyorum. Eşim koyuyor cihaza birde. Tabi benim tercihim ben yine de yandan geçiyorumBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Olmaz mıKızlar akıntınız var mı
Ben yaptırma taraftarıyım tüm hamileliği boyunca ağzına şekerli bir şey sürmemiş hamileleri anlayabilirim ama ben şahsen çok tatlı tükettim şu ana kadar şeker yüklemesindeki şekerden ne olacak ailede de şeker hastalığı var o yüzden yaptıracağımArkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim ara ara alıyor,ama çok değil şükür,ilk hamileliğimde gına gelmişti ama akıntıdan onu hatırlıyorum.Kızlar akıntınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?