2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Öyle bir belgeyi imzalayabilirsin sorun yok

Devlete gidiyorum bişey olmaz olmadı 3 hafta snra bida giderim

Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorum avm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Ben araştırdım bi zararı yokmuş. ben de pimpiriklik yapıp geçmiyodum ama mağazalardaki güvenlik şeyleri varya adını getiremedim aralarından geçiyoruz hani onlar daha zararlı diye okudum.

Ayyy edalı işveli gibi buuu
Ya çok nazlandi bi çekmedi elini çok uğraştık ama nafile
Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorum avm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Ben 2 3 kez geçtim canım ama sonra geçmedim. Araştırdım bir zararı yok diyorlar aslında tehlikeli olan çantaların olduğu cihaz. Bizim geçtiğimiz sıkıntı olmuyormuş ama yine de yandan geçmemize izin veriyorlar öyle yapıyorum

Kizlar bir haftadır kahverengi lekelenme olmuyordu progestan kullanıyorum zaten bugün bir damla olmuş endiselenmeli miyim ya yoldayım tatilden dönüyorum baya uzun sürdü ondan mi oldu acaba

O cihazın zararı olmadığı söyleniyor doktorlar tarafından. Hatta bi defasında güvenlik uyardı beni buradan geçmen zararlı değil ama çantanı sen alıp sen bırakma. Asıl zararlı olan o. Eşine ver o alsın dedi. O yüzden çantamı koyarken içinde yiyecek içecek bulundurmamaya çalışıyorum. Eşim koyuyor cihaza birde. Tabi benim tercihim ben yine de yandan geçiyorum

Kızlar akıntınız var mı
Olmaz mı hele progestan kullanmaya başlayalı iyice arttı ama renksiz kokusuz zaten rahimden örnek aldı doktor akıntımı görünce enfeksiyon var mı diye hem normal hem cinsel yolla bulaşan diye iki çeşit sürüntü aldı ikisi de temiz çıktı hamilelikten demek ki dedik akıntı

Arkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben yaptırma taraftarıyım tüm hamileliği boyunca ağzına şekerli bir şey sürmemiş hamileleri anlayabilirim ama ben şahsen çok tatlı tükettim şu ana kadar şeker yüklemesindeki şekerden ne olacak ailede de şeker hastalığı var o yüzden yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…