2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gayet mantıklı bu tarz esneklikler olur canım. Evden 2 ay daha rahat çalışır ve paranı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İhbar vermemesinin sebebi sana önceden bildirdiği içindir.

inşallah senin durumu da kabul ederler, aslında firma anlaşmalı seni çıkardı göstermeleri onların bir kaybına olmuyor, sana tazminat istemediğine dair belge imzalatıp çıkarıldı gösterebilirler, inşallah istediğin gibi olur her şey canım

Gayet mantıklı bu tarz esneklikler olur canım. Evden 2 ay daha rahat çalışır ve paranı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İhbar vermemesinin sebebi sana önceden bildirdiği içindir.
evet canım aynen ondan dolayı, o ihbarda vereceği 2-3 aylık maaşı da bana simdi evden çalışmış olduğum için vermiş olacak buda benim kârıma olacak inşallah , işsizlik maaşıda alabileceğim en çok sevindiğim şeylerden biri de o oldu işte..

Canım tazminat istemedi diye yazı yasal değildir. İş akdini işveren feshederse yükümlülüklerini yerine getirdiğini kanıtlamakla mükelleftir. Sadece hesaba para yatırıp elden iadesini isteyerek bunu çözerler.

aa öyle mi? burada bir arkadaş çıkmak istediğinde öyle yapılacaktı, belki sonrasında dediğin gibi bir durum oldu aralarında bize söylenmedi.

kızlar kanda crp değerim 12.7 çıkmış yüksek görünüyor. bebeğe sıkıntı olur mu? canım çok sıkıldı
benim de 2 ay önce crp değerim baya yüksekti. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Ateşten titremiştim 1 gün boyunca. Antibiyotik kullandım geçti. İlk hamileliğimde de olurdu. Can sıkacak bişey yok bence.

Mantıklı bi karar kuzum hayırlısı olsun inş
Şükür iyi adil insanlarmış anlaştıysan içine sindiyse ne mutlu senin için

Kızlar 22. Haftaya giriyorum artık bugün sabahtan beri kasık ağrım geçmiyor tıpkı regl ağrısı gibi rahim genişliyor falan diyorum ama Endişelenmelimiyim acaba ara sıra diz kapaklarıma iniyor ağrı

benim de 2 ay önce crp değerim baya yüksekti. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Ateşten titremiştim 1 gün boyunca. Antibiyotik kullandım geçti. İlk hamileliğimde de olurdu. Can sıkacak bişey yok bence.
teşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heralde

Canım eğer anlıyorsan benimkini yorumlarımın.Yarin muayene günüm.Korkuyorm

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-28-14-03-05-834_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 134
teşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heralde
53 çıkmıştı benim crp. Agumentin kullandım bir hafta. Sonra düştü normal değerlere indi. Size verdi mi antibiyotik?

Demirinize baktırdınizmi demir ve tiroid böyle yapıyor

53 çıkmıştı benim crp. Agumentin kullandım bir hafta. Sonra düştü normal değerlere indi. Size verdi mi antibiyotik?
yok henüz vermedi kanı sabah verdim bir gidip görüşeceğim, sizin adınıza çok sevindim geçmiş bitmiş çok geçmiş olsun. benden yaklaşık 1 ay önce idrar kültürü aldılar ama üreme olmadı üreme yoksa suyla neden atamıyorum acaba anlayamadım

Kızlar 22. Haftaya giriyorum artık bugün sabahtan beri kasık ağrım geçmiyor tıpkı regl ağrısı gibi rahim genişliyor falan diyorum ama Endişelenmelimiyim acaba ara sıra diz kapaklarıma iniyor ağrı
Şiddetliyse bi doktorunu haberdar et yada acile git kuzum belki basit bi şeydir ama ihmal etmemek lazım

Kültürde üreme bende de çıkmamıştı. Ama crpyi fırlattı. Sizin 1 ay olduysa yine idrara mı bağlı yoksa başka bir enfeksiyona mı bağlı acaba. Tekrar idrar isteyebilir sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…