- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.561
Gayet mantıklı bu tarz esneklikler olur canım. Evden 2 ay daha rahat çalışır ve paranı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İhbar vermemesinin sebebi sana önceden bildirdiği içindir.kızlar selam, bugün çalıştığım şirketimde neredeyse 9 senedir çalışma süremin son 2 günü içim o yüzden buruk. ofis evden calısmaya gececek bir süre. bende patronuma ekim ayında işten cıkmak istediğimi söylemiştim, bana tazminatımı vereceğini söyledi, bugün bana bir teklif sundu kabul ettim, sizce mantıklı bir karar mı, bu ay sonu beni işten çıkaracak, tazminatımı verecek (sadece kıdemi) sonra evden 2 ay daha ekime kadar calısıcam maaşımı elden verecek 2 ayın. sonrasında herkes kendi yoluna, sizce bu teklifini kabul ederek iyi mi yaptım?, her halükarda cıkacaktım, 2 ay oncesinden cıkmıs oldum ama maaşımı kendisi özel hesabından bana yatıracak. ne diyorsunuz? ,bize şu dönem çok para lazım diye teklifini kabul ettim..
inşallah senin durumu da kabul ederler, aslında firma anlaşmalı seni çıkardı göstermeleri onların bir kaybına olmuyor, sana tazminat istemediğine dair belge imzalatıp çıkarıldı gösterebilirler, inşallah istediğin gibi olur her şey canımevet. çünkü zaten sen ekimde ayrılmaya karar vermişsin. Hani ani gelişen bir durum değil. Keşke bana da öyle bir fırsat sunsalar.
Bende doğumdan sonra iznim bitince ayrılacağım kendim istediğim içinde istifa ettiriyorlar. Bende konuşacağım bakalım en azından onlar çıkarsın tazminat vermesinler (1,5 yıl çalıştım) ama işszilik alabileyim. Beziydi mamasıyda en azından bunları karşılarım .
evet canım aynen ondan dolayı, o ihbarda vereceği 2-3 aylık maaşı da bana simdi evden çalışmış olduğum için vermiş olacak buda benim kârıma olacak inşallah , işsizlik maaşıda alabileceğim en çok sevindiğim şeylerden biri de o oldu işte..Gayet mantıklı bu tarz esneklikler olur canım. Evden 2 ay daha rahat çalışır ve paranı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İhbar vermemesinin sebebi sana önceden bildirdiği içindir.
Canım tazminat istemedi diye yazı yasal değildir. İş akdini işveren feshederse yükümlülüklerini yerine getirdiğini kanıtlamakla mükelleftir. Sadece hesaba para yatırıp elden iadesini isteyerek bunu çözerler.inşallah senin durumu da kabul ederler, aslında firma anlaşmalı seni çıkardı göstermeleri onların bir kaybına olmuyor, sana tazminat istemediğine dair belge imzalatıp çıkarıldı gösterebilirler, inşallah istediğin gibi olur her şey canım
aa öyle mi? burada bir arkadaş çıkmak istediğinde öyle yapılacaktı, belki sonrasında dediğin gibi bir durum oldu aralarında bize söylenmedi.Canım tazminat istemedi diye yazı yasal değildir. İş akdini işveren feshederse yükümlülüklerini yerine getirdiğini kanıtlamakla mükelleftir. Sadece hesaba para yatırıp elden iadesini isteyerek bunu çözerler.
Tek şikayette patlar işverenaa öyle mi? burada bir arkadaş çıkmak istediğinde öyle yapılacaktı, belki sonrasında dediğin gibi bir durum oldu aralarında bize söylenmedi.
inşallahinşallah senin durumu da kabul ederler, aslında firma anlaşmalı seni çıkardı göstermeleri onların bir kaybına olmuyor, sana tazminat istemediğine dair belge imzalatıp çıkarıldı gösterebilirler, inşallah istediğin gibi olur her şey canım
benim de 2 ay önce crp değerim baya yüksekti. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Ateşten titremiştim 1 gün boyunca. Antibiyotik kullandım geçti. İlk hamileliğimde de olurdu. Can sıkacak bişey yok bence.kızlar kanda crp değerim 12.7 çıkmış yüksek görünüyor. bebeğe sıkıntı olur mu? canım çok sıkıldı
Mantıklı bi karar kuzum hayırlısı olsun inşkızlar selam, bugün çalıştığım şirketimde neredeyse 9 senedir çalışma süremin son 2 günü içim o yüzden buruk. ofis evden calısmaya gececek bir süre. bende patronuma ekim ayında işten cıkmak istediğimi söylemiştim, bana tazminatımı vereceğini söyledi, bugün bana bir teklif sundu kabul ettim, sizce mantıklı bir karar mı, bu ay sonu beni işten çıkaracak, tazminatımı verecek (sadece kıdemi) sonra evden 2 ay daha ekime kadar calısıcam maaşımı elden verecek 2 ayın. sonrasında herkes kendi yoluna, sizce bu teklifini kabul ederek iyi mi yaptım?, her halükarda cıkacaktım, 2 ay oncesinden cıkmıs oldum ama maaşımı kendisi özel hesabından bana yatıracak. ne diyorsunuz? ,bize şu dönem çok para lazım diye teklifini kabul ettim..
teşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heraldebenim de 2 ay önce crp değerim baya yüksekti. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Ateşten titremiştim 1 gün boyunca. Antibiyotik kullandım geçti. İlk hamileliğimde de olurdu. Can sıkacak bişey yok bence.
Canım eğer anlıyorsan benimkini yorumlarımın.Yarin muayene günüm.KorkuyormBen ikili testi yaptırdım sonuçlar iyiydi,üçlü yaptırma düşüncem yoktu ama bugün gittiğim devlet Hastanesi'nde doktor üçlü testte farklı hormon ölçümleri yapılıyor kan ver bakılsın dedi ben de verdim bir hafta sonra çıkacakmış sonuçları,ilk cocugumda 3 lu tarama yaptirmamistim doktorum da gerek duymamisti
53 çıkmıştı benim crp. Agumentin kullandım bir hafta. Sonra düştü normal değerlere indi. Size verdi mi antibiyotik?teşekkür ederim :) tabii internete yazdı ve neler neler çıktı. bende de idrar yolu var galiba ama ateşim yok şükür. sizin kaçtı acaba crp şimdi düşmüştür heralde
Demirinize baktırdınizmi demir ve tiroid böyle yapıyorarkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen
yok henüz vermedi kanı sabah verdim53 çıkmıştı benim crp. Agumentin kullandım bir hafta. Sonra düştü normal değerlere indi. Size verdi mi antibiyotik?
Şiddetliyse bi doktorunu haberdar et yada acile git kuzum belki basit bi şeydir ama ihmal etmemek lazımKızlar 22. Haftaya giriyorum artık bugün sabahtan beri kasık ağrım geçmiyor tıpkı regl ağrısı gibi rahim genişliyor falan diyorum ama Endişelenmelimiyim acaba ara sıra diz kapaklarıma iniyor ağrı
Ben geçen ay 120li molfixi 114’e almıştım. İndirimdeydi.Kızlar bez almaya başlayan var mı? 100 tl molfix için uygun mu acaba?
Kültürde üreme bende de çıkmamıştı. Ama crpyi fırlattı. Sizin 1 ay olduysa yine idrara mı bağlı yoksa başka bir enfeksiyona mı bağlı acaba. Tekrar idrar isteyebilir sizden.yok henüz vermedi kanı sabah verdimbir gidip görüşeceğim, sizin adınıza çok sevindim geçmiş bitmiş çok geçmiş olsun. benden yaklaşık 1 ay önce idrar kültürü aldılar ama üreme olmadı üreme yoksa suyla neden atamıyorum acaba anlayamadım
amin kuzu inşallah, anlaştık bakalım her şey hepimizin istediği gibi olur umarımMantıklı bi karar kuzum hayırlısı olsun inş
Şükür iyi adil insanlarmış anlaştıysan içine sindiyse ne mutlu senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?