2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Bende de var bu durum. Ben tansiyondan oldugunu dusunuyorum cunku zaten genetik olarak ailece dusuk tansiyonluyuzdur. Hamilelikte de iyice dustu tabii. Hatta sadece sabah degil, gun icinde de cok hareketsiz kaldigimda halsizlik cokuyor. Biraz kalkip nabzimi yukseltince enerjim geri geliyor. Sabah oyalanmadan nabzi ve sekeri biraz yukseltecek seyler yapmak gerekiyor.

İstifa dilekçesi vs birşey yazma imzalama benim işim bu biraz. İşverenler genelde sen istifa et biz ödeyeceğiz diyip ödemiyorlar. İlla yazacaksın derlerse de "kıdem tazminatını ödemeniz durumunda işten ayrılmak istiyorum. Kıdem tazminatı ödenmeyecekse çalışmaya devam edeceğim" yazarak ver. Buna ikale sözleşmesi deniliyor.

Direk sırt üstü yatmamak değilde ince bir yastık koyup omurgadaki baskıyı almak yeterli oluyor sanırım. Omurgadan geçen damarlara bası yapmamakmış önemli olan.

Bende de var aynı belirtiler. Bende kansızlık etki ettiğini düşünmüştüm çünkü kan seviyelerim diplerde. Ama hamilelikte kan akış hacmi arttığı için normal olduğu söylendi. Yine de doğuma yakın kardiyolağa görünmem istendi.

Kızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?

@rinapera süper canım çok sevindim Darısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
Ben kullaniyorum kuzum tup bebek tedavim bile tsh yuzunden 4 5 ay gec baslamisti tsh 2.5 olmadan tedavi baslamadi halen iciyorum ilac ve her 3 haftada bir tsh bakiliyo

Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorum avm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba

Ayrintiliya girip guzel haberler ve goruntuler alinmis gozunuz aydin arkadaslar ,bgn bende kalp ve beyin icin 2 saat ultrasona girdim ayrintili hicbirsey gorunmedi sukur,beyinde kist diye gorulen sey siviymis,o da zaten kafanin arkasindan dogru omurulige gidermis ilerleyen haftalarda,kalp temiz cikti aciklik veya delik veya baska bisey gorulmedi.her ihtimale karsi 29.haftaya bir ultrason yazildi yine de,aradakiler iptal edildi.Ilk defa bir ultrasondan yuzum gulerek ciktim,darisi butun herkesin basina.Esim ve oglumla kalan gunun tadini cikardim

İstifa etmeyeceğim beni kendi çıkaracak, bana sadece tazminatımı aldım haklarımı aldım tarzı bir kağıt imzalatma durumları var sanırım, daha once hamile olan bir arkadasa da öyle yaptılar tazminatını verdiler, umarım bende sorun yaşamadan şu süreci atlatırım, bilgi için çok sağol canım, bana sunulan şeylere göre bu bilgiyi kullanacağım

Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorum avm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Çantaların geçtiği ve havaalani gibi güvenliğin yüksek olduğu yerlerdekiler tehlikeli diye biliyorum ama her ihtimale karşı avmler de de geçmiyorum ben, güvenliğe söylüyorum yan taraftan geciyorum
Kızlar akıntınız var mı
Hiç bitmedi ki

Anacım gına geldi çamaşır değiştirmekten, aklıma acaba anormal mi diye takıldı

Anacım gına geldi çamaşır değiştirmekten, aklıma acaba anormal mi diye takıldı
Yani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyi

Ne

Ne tahlili yapıyor kız bana hiç yapmadı
Tam kan ve idrar tahlili canım herseye bakıyor sagolsun. Şimdiye kadar 3 kere çağırdı doğuma kadar en az 2 kere daha cagiracakmis
Geçmiyorum dediğimizde sorun yapmıyolarsa ben de geçmeyim
Bugün hastanedeydim o cihazlardan vardı, orda bile hamileyim yandan geçebilir miyim dedim tabiki dediler, avmler zaten sorun yapmıyor. Hatta kızım 36 günlüktü uçağa bindim havaalaninda bile bayan güvenlik ikimizi yandan alıp kendi bakmisti üstümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…