- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.601
Ben kullanıyorum canım 25mgKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
@rinapera süper canım çok sevindimDarısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
arkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen
Bende de var bu durum. Ben tansiyondan oldugunu dusunuyorum cunku zaten genetik olarak ailece dusuk tansiyonluyuzdur. Hamilelikte de iyice dustu tabii. Hatta sadece sabah degil, gun icinde de cok hareketsiz kaldigimda halsizlik cokuyor. Biraz kalkip nabzimi yukseltince enerjim geri geliyor. Sabah oyalanmadan nabzi ve sekeri biraz yukseltecek seyler yapmak gerekiyor.evet benm de aynı. sabah kahvaltı yapmadan önce hiç gücüm olmuyor. Kahvaltımı da işyerinde yapıyorum. Önceleri sabah kremlerimi makyajımı falan hep ayakta yapardım. Şimdi sandalyeye oturup yapıyorum. Haftasonu biraz geç kahvaltı yapacak olsam bayılacak gibi oluyorum.
İstifa dilekçesi vs birşey yazma imzalamakızlar selam, bugün çalıştığım şirketimde neredeyse 9 senedir çalışma süremin son 2 günü içim o yüzden buruk. ofis evden calısmaya gececek bir süre. bende patronuma ekim ayında işten cıkmak istediğimi söylemiştim, bana tazminatımı vereceğini söyledi, bugün bana bir teklif sundu kabul ettim, sizce mantıklı bir karar mı, bu ay sonu beni işten çıkaracak, tazminatımı verecek (sadece kıdemi) sonra evden 2 ay daha ekime kadar calısıcam maaşımı elden verecek 2 ayın. sonrasında herkes kendi yoluna, sizce bu teklifini kabul ederek iyi mi yaptım?, her halükarda cıkacaktım, 2 ay oncesinden cıkmıs oldum ama maaşımı kendisi özel hesabından bana yatıracak. ne diyorsunuz? ,bize şu dönem çok para lazım diye teklifini kabul ettim..
Direk sırt üstü yatmamak değilde ince bir yastık koyup omurgadaki baskıyı almak yeterli oluyor sanırım. Omurgadan geçen damarlara bası yapmamakmış önemli olan.Ben 3 haftadır falan yüzüstü yatmıyorum. Bazı yerlerde 16.haftadan sonra yatmayın diyordu. Vücudum da istemiyor. Zaten kızım tekme atıp duruyor yüzüstü yatmama asla izin vermez sanırımen zoru sırt üstü yatamamak olacak sanırım
Bende de var aynı belirtiler. Bende kansızlık etki ettiğini düşünmüştüm çünkü kan seviyelerim diplerde. Ama hamilelikte kan akış hacmi arttığı için normal olduğu söylendi. Yine de doğuma yakın kardiyolağa görünmem istendi.Bende de var bu durum. Ben tansiyondan oldugunu dusunuyorum cunku zaten genetik olarak ailece dusuk tansiyonluyuzdur. Hamilelikte de iyice dustu tabii. Hatta sadece sabah degil, gun icinde de cok hareketsiz kaldigimda halsizlik cokuyor. Biraz kalkip nabzimi yukseltince enerjim geri geliyor. Sabah oyalanmadan nabzi ve sekeri biraz yukseltecek seyler yapmak gerekiyor.
Ben kullaniyorum kuzum tup bebek tedavim bile tsh yuzunden 4 5 ay gec baslamisti tsh 2.5 olmadan tedavi baslamadi halen iciyorum ilac ve her 3 haftada bir tsh bakiliyoKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
Ben kullanıyorum Tsh bi iniyo bi çıkıyor yarın yine kontrol var bakalımKızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
Doktor bana onların çok etkili olmadığını havaalanı gibi yerlerdekilerinde dikkat etmek gerektiğini söylediBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
İstifa etmeyeceğim beni kendi çıkaracak, bana sadece tazminatımı aldım haklarımı aldım tarzı bir kağıt imzalatma durumları var sanırım, daha once hamile olan bir arkadasa da öyle yaptılar tazminatını verdiler, umarım bende sorun yaşamadan şu süreci atlatırım, bilgi için çok sağol canım, bana sunulan şeylere göre bu bilgiyi kullanacağımİstifa dilekçesi vs birşey yazma imzalamabenim işim bu biraz. İşverenler genelde sen istifa et biz ödeyeceğiz diyip ödemiyorlar. İlla yazacaksın derlerse de "kıdem tazminatını ödemeniz durumunda işten ayrılmak istiyorum. Kıdem tazminatı ödenmeyecekse çalışmaya devam edeceğim" yazarak ver. Buna ikale sözleşmesi deniliyor.
Zararsız diyorlar ama ben yine de geçmiyorum. Havaalanında da geçmemiştimBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Çantaların geçtiği ve havaalani gibi güvenliğin yüksek olduğu yerlerdekiler tehlikeli diye biliyorum ama her ihtimale karşı avmler de de geçmiyorum ben, güvenliğe söylüyorum yan taraftan geciyorumBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Hiç bitmedi kiKızlar akıntınız var mı
Anacım gına geldi çamaşır değiştirmekten, aklıma acaba anormal mi diye takıldıÇantaların geçtiği ve havaalani gibi güvenliğin yüksek olduğu yerlerdekiler tehlikeli diye biliyorum ama her ihtimale karşı avmler de de geçmiyorum ben, güvenliğe söylüyorum yan taraftan geciyorum
Hiç bitmedi ki
Yani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyiAnacım gına geldi çamaşır değiştirmekten, aklıma acaba anormal mi diye takıldı
Ne tahlili yapıyor kız bana hiç yapmadıYani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyi
Geçmiyorum dediğimizde sorun yapmıyolarsa ben de geçmeyimZararsız diyorlar ama ben yine de geçmiyorum. Havaalanında da geçmemiştim
Tam kan ve idrar tahlili canım herseye bakıyor sagolsun. Şimdiye kadar 3 kere çağırdı doğuma kadar en az 2 kere daha cagiracakmisNe
Ne tahlili yapıyor kız bana hiç yapmadı
Bugün hastanedeydim o cihazlardan vardı, orda bile hamileyim yandan geçebilir miyim dedim tabiki dediler, avmler zaten sorun yapmıyor. Hatta kızım 36 günlüktü uçağa bindim havaalaninda bile bayan güvenlik ikimizi yandan alıp kendi bakmisti üstümüzeGeçmiyorum dediğimizde sorun yapmıyolarsa ben de geçmeyim
Aile hekimleri idrar tahlili yapıyor mu?Yani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?