2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?

@rinapera süper canım çok sevindim Darısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
Hamilelik öncesi de kullanıyordum hala kullanıyordum. Endokrin doktorum hamilelikle dozun değişebilir dedi ama hiç değişmedi sürekli 125 kullandım. Hala da öyle devam ediyor..

Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorum avm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba

Banu çiftçi’nin bu konuda videosu var zararsız olduğunu söylüyordu ben de geçiyorum.

Bundan sonraki bütün ultrasonlardan yüzün gülerek çıkarsın umarım.

Ben hamileliğimin 5. Haftasından beri insülin kullanıyor olmama rağmen 28. Haftada yapılacakmış. Doktorum kendisi bile karar vermedi, endokrin böyle olacak dedi, doktorum da ona uydu. haftası gelince yaptıracağım.

Detaylı ultrasonda iyi haberler alanlar gözünüz aydın. Benim de bugün gittim. 12+6 da çok küçük diye yeterli görüntülenmemişti, bir kere daha yapalım dediği için doktorum 18+1 de tekrarladık. Bu kez uyumuyordu da biraz keyfini çıkardık. Yarın da kontrolümüz var bakalım nasıl karşılayacak bizi.

Bir sonraki 22+ 6 da onda sizin gördüğünüz ve duyduğunuz şeyleri ben de duyacağım umarım

Bugun demir ilacini da sordum doktora ferplex adında bir solüsyon verdi eczanede yokmuş yarın sabah gelecek, umarım kkabizliga bir çözümü olur. Kullanan var mı bu solusyonu

İlk gebeliğimde yaptırmıştım bunda da yaptıracağım.ilk gebeliğimde doktorum normalde herşeye gerek yok diyen bir doktordu ona rağmen şeker yüklemesi gerekli dedi ona çok güveniyordum ve yaptırdım bi sorun da olmadı.şeker sorunun olmasa bile gebelik şekeri diye birşey var gebelikte şeker çıkabilir ilaç kullanmak gerekebilir bence yaptırılması gerekli

Bugun demir ilacini da sordum doktora ferplex adında bir solüsyon verdi eczanede yokmuş yarın sabah gelecek, umarım kkabizliga bir çözümü olur. Kullanan var mı bu solusyonu
Ya şu Demir ilacından Nefret ediyorum gerçekten.doktorum bana 1 ay önce başla demişti ferro sanol verdi o bana iyi gelmiyor saha önce oroferon kullanmıştım o rahattı dedim ondan yazdı.ona rağmen gün aşırı alıyorum hergün almıyorum.zaten vitaminin içinde de Demir var.ama bebek büyüyünce 24 haftadan falan sonra hergüne geçeceğim.hatta haftaya kan verip demirime de bi baktıracağım

İlk hamileligimde yaptirmistim canım, ailede şeker hastalığı var ve olmasada doktorum en az detaylı kadar önemli demişti, çok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu sefer açlık şekerim sınıra bile yakın değil ama simdiki doktorum yaptır dediği için yaptiricam. Umarım yine sıkıntısız geçer hatta ben şeker testindeki içeceği içtiğimde o kadar hoşuma gitmişti ki doktora isterseniz tekrarlayalım demiştim
Aslında multivitamin kullanıyorum, 1 ay önce Demir değerimde normaldi ama doktor ve saglik ocagindaki hemsirem çok önemli dediği için kullanıyorum. Zaten hamilelik = kabızlık benim için Demir ilaci extra kabız yaptı. Bugün perinatolaga söyledim, Demir ilaçları genel olarak kabız yapar ama solusyonlar daha rahat birde bunu deneyelim dediği için deneyeceğim bakalim

Kovid pozitif arkadaşlara geçmiş olsun.Kızlar dün beşten beri bir kasık ağrısı çektim idrar yolu yüzünden Allah birdaha yaşatmasın bugün genel cenaha gittim ultrason yapıldı apandisitten çok korktum

Geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz atlatirsin süreci
Çok sağolun ins
Çok geçmiş olsun kuzum
Ben grip geçirdim sadece Parol ve boğaz fısfısına izin vermişti doktorunu bilgilendir mutlaka canısı
ateşin oldumu çok sağolun evet parol CVitamin d vtamini al dedi ateşim bı geçmedi 38 e çıkıyor

Geçmiş olsun. Umarım zorlanmadan kolayca atlatırsın.. çok sağolun ins

Sağol sanada geçmiş olsun evet kaşık ağrısı şuan bende yasiyom hele tuvalette bazen sıkışıyor resmen

Valla ben ilk hamileligimde yaptırmaya gittim. İgrenc bir şey. Zaten kustum geçersiz oldu. Yaptırmak yerine d0zenli ölçüp doktora bilgi verince de aynı hükümden. Ben öyle yapacağım

Çok sağolun ins
ateşin oldumu çok sağolun evet parol CVitamin d vtamini al dedi ateşim bı geçmedi 38 e çıkıyor
Çıkmadı canım ateşim öksürük boğaz ağrısı çok vardı benim
Ilık duş al canısı sık sık
sirkeli su yapıp havlu ile ıslatıp koltuk altını sırtını göğsünü alnını yüzünü sil kuzum sirkeli su alıyor ateşi
Düşmezde yakınında devlet kadın doğum hastanesi varsa onları covid polikliniği oluyor sadece aklında bulunsun

Kızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktım bu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın Ateşini hep kontrol et
Solüsyon seklinde demir ne önerdi canım ben de çok şiddetli kabızlık yaşıyorum demir hapı yüzünden

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın Ateşini hep kontrol et

Solüsyon seklinde demir ne önerdi canım ben de çok şiddetli kabızlık yaşıyorum demir hapı yüzünden
Perflex ismi canım ama daha deneyimlemedim, eczanede yokmuş yarın sabah gelecek bir kaç güne etkisini gösterir. Olumlu yönde etkisi olursa yazarım tekrar

Kızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktım bu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Canım konuşmuştuk sanırım. Ben geçirdim aspirin falan almadım. Kan sulandırıcı. Doktor vermedi ama açıkçası çok ağır geçmedi benim 2 gün boğazım çok ağırdı yemek yiyemedim sanki tahriş olmuş gibi. O dönem süt içtim bol bol. Sonra benim gribe döndü. Hapşırma bol bol burun akıntısı 4. Gün geçti. Sinüzitim vardı o zorladı beni.
Bana doktorum ateşini 38 altı tut günde 4 kez parol al dedi. Ben 37.4 ten fazla görmedim. Ateşini ağız içi ölç dedi. Öyle yaptım ateşim 37 olsa da parol alınca yarım saat sonra düştü hep bol sıvı tükettim ve meyve yedim. Her gün 1 bardak ıhlamur içtim. Her sabah ılık duş aldım. Bi gün duştan sonra titredim bile. Aslında ateşim çok değildi ama. Sirkeli su ve havlu yaptım. Ateş hissettikçe kendimi sildim. Benim vücut ateşim hiç çıkmadı kafamdan yukarı ateşim vardı. Boğazımda yara olduğu için 1 gün augmentin aldım (antibiyotik) enfeksiyon yayılmasn diye sonra ihtiyaç duymadım. Parol dışında burnum benim yapısal olarak sıkıntılı sinüs kanallarım dar. O yüzden illadin diye burun spreyi kullandım. Hepsini. Max 2 gün kullandım.

Doktorum parol almaktan korkma. Ateşini kontrol altında tut gerisi sorun değil demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…