- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.641
Hamilelik öncesi de kullanıyordum hala kullanıyordum. Endokrin doktorum hamilelikle dozun değişebilir dedi ama hiç değişmedi sürekli 125 kullandım. Hala da öyle devam ediyor..Kızlar hala tsh için hap kullanan var mı eutrox falan?
@rinapera süper canım çok sevindimDarısı güzel haber bekleyen hepimizin başına
Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Bundan sonraki bütün ultrasonlardan yüzün gülerek çıkarsın umarım.Ayrintiliya girip guzel haberler ve goruntuler alinmis gozunuz aydin arkadaslar,bgn bende kalp ve beyin icin 2 saat ultrasona girdim ayrintili hicbirsey gorunmedi sukur,beyinde kist diye gorulen sey siviymis,o da zaten kafanin arkasindan dogru omurulige gidermis ilerleyen haftalarda,kalp temiz cikti aciklik veya delik veya baska bisey gorulmedi.her ihtimale karsi 29.haftaya bir ultrason yazildi yine de,aradakiler iptal edildi.Ilk defa bir ultrasondan yuzum gulerek ciktim,darisi butun herkesin basina.Esim ve oglumla kalan gunun tadini cikardim
Ben hamileliğimin 5. Haftasından beri insülin kullanıyor olmama rağmen 28. Haftada yapılacakmış. Doktorum kendisi bile karar vermedi, endokrin böyle olacak dedi, doktorum da ona uydu. haftası gelince yaptıracağım.Arkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
İlk gebeliğimde yaptırmıştım bunda da yaptıracağım.ilk gebeliğimde doktorum normalde herşeye gerek yok diyen bir doktordu ona rağmen şeker yüklemesi gerekli dedi ona çok güveniyordum ve yaptırdım bi sorun da olmadı.şeker sorunun olmasa bile gebelik şekeri diye birşey var gebelikte şeker çıkabilir ilaç kullanmak gerekebilir bence yaptırılması gerekliArkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya şu Demir ilacından Nefret ediyorum gerçekten.doktorum bana 1 ay önce başla demişti ferro sanol verdi o bana iyi gelmiyor saha önce oroferon kullanmıştım o rahattı dedim ondan yazdı.ona rağmen gün aşırı alıyorum hergün almıyorum.zaten vitaminin içinde de Demir var.ama bebek büyüyünce 24 haftadan falan sonra hergüne geçeceğim.hatta haftaya kan verip demirime de bi baktıracağımBugun demir ilacini da sordum doktora ferplex adında bir solüsyon verdi eczanede yokmuş yarın sabah gelecek, umarım kkabizliga bir çözümü olur. Kullanan var mı bu solusyonu
Ben geçmiyorum xraydan cnmBayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
İlk hamileligimde yaptirmistim canım, ailede şeker hastalığı var ve olmasada doktorum en az detaylı kadar önemli demişti, çok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu sefer açlık şekerim sınıra bile yakın değil ama simdiki doktorum yaptır dediği için yaptiricam. Umarım yine sıkıntısız geçerArkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aslında multivitamin kullanıyorum, 1 ay önce Demir değerimde normaldi ama doktor ve saglik ocagindaki hemsirem çok önemli dediği için kullanıyorum. Zaten hamilelik = kabızlık benim için Demir ilaci extra kabız yaptı. Bugün perinatolaga söyledim, Demir ilaçları genel olarak kabız yapar ama solusyonlar daha rahat birde bunu deneyelim dediği için deneyeceğim bakalimYa şu Demir ilacından Nefret ediyorum gerçekten.doktorum bana 1 ay önce başla demişti ferro sanol verdi o bana iyi gelmiyor saha önce oroferon kullanmıştım o rahattı dedim ondan yazdı.ona rağmen gün aşırı alıyorum hergün almıyorum.zaten vitaminin içinde de Demir var.ama bebek büyüyünce 24 haftadan falan sonra hergüne geçeceğim.hatta haftaya kan verip demirime de bi baktıracağım
Geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz atlatirsin süreciKızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Geçmiş olsun. Umarım zorlanmadan kolayca atlatırsın..Kızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Çok sağolun insGeçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz atlatirsin süreci
ateşin oldumu çok sağolun evet parol CVitamin d vtamini al dedi ateşim bı geçmedi 38 e çıkıyorÇok geçmiş olsun kuzum
Ben grip geçirdim sadece Parol ve boğaz fısfısına izin vermişti doktorunu bilgilendir mutlaka canısı
Geçmiş olsun. Umarım zorlanmadan kolayca atlatırsın.. çok sağolun ins
Sağol sanada geçmiş olsun evet kaşık ağrısı şuan bende yasiyom hele tuvalette bazen sıkışıyor resmenKovid pozitif arkadaşlara geçmiş olsun.Kızlar dün beşten beri bir kasık ağrısı çektim idrar yolu yüzünden Allah birdaha yaşatmasın bugün genel cenaha gittim ultrason yapıldı apandisitten çok korktum
Valla ben ilk hamileligimde yaptırmaya gittim. İgrenc bir şey. Zaten kustum geçersiz oldu. Yaptırmak yerine d0zenli ölçüp doktora bilgi verince de aynı hükümden. Ben öyle yapacağımArkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun canım inşallah hafif bir şekilde atlatırsınızSağol sanada geçmiş olsun evet kaşık ağrısı şuan bende yasiyom hele tuvalette bazen sıkışıyor resmen
Çıkmadı canım ateşim öksürük boğaz ağrısı çok vardı benimÇok sağolun ins
ateşin oldumu çok sağolun evet parol CVitamin d vtamini al dedi ateşim bı geçmedi 38 e çıkıyor
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınKızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Solüsyon seklinde demir ne önerdi canım ben de çok şiddetli kabızlık yaşıyorum demir hapı yüzündenİlk hamileligimde yaptirmistim canım, ailede şeker hastalığı var ve olmasada doktorum en az detaylı kadar önemli demişti, çok şükür sıkıntı çıkmadı. Bu sefer açlık şekerim sınıra bile yakın değil ama simdiki doktorum yaptır dediği için yaptiricam. Umarım yine sıkıntısız geçerhatta ben şeker testindeki içeceği içtiğimde o kadar hoşuma gitmişti ki doktora isterseniz tekrarlayalım demiştim
Aslında multivitamin kullanıyorum, 1 ay önce Demir değerimde normaldi ama doktor ve saglik ocagindaki hemsirem çok önemli dediği için kullanıyorum. Zaten hamilelik = kabızlık benim için Demir ilaci extra kabız yaptı. Bugün perinatolaga söyledim, Demir ilaçları genel olarak kabız yapar ama solusyonlar daha rahat birde bunu deneyelim dediği için deneyeceğim bakalim
Perflex ismi canım ama daha deneyimlemedim, eczanede yokmuş yarın sabah gelecek bir kaç güne etkisini gösterir. Olumlu yönde etkisi olursa yazarım tekrarGeçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınAteşini hep kontrol et
Solüsyon seklinde demir ne önerdi canım ben de çok şiddetli kabızlık yaşıyorum demir hapı yüzünden
Canım konuşmuştuk sanırım. Ben geçirdim aspirin falan almadım. Kan sulandırıcı. Doktor vermedi ama açıkçası çok ağır geçmedi benim 2 gün boğazım çok ağırdı yemek yiyemedim sanki tahriş olmuş gibi. O dönem süt içtim bol bol. Sonra benim gribe döndü. Hapşırma bol bol burun akıntısı 4. Gün geçti. Sinüzitim vardı o zorladı beni.Kızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?