- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.661
Gunluk ped kullanıyorum ben çok rahat oluyorAnacım gına geldi çamaşır değiştirmekten, aklıma acaba anormal mi diye takıldı
Biliyorsunuz ki Buna en çok karşı çıkan canan karatay .. kendisi bir tv yayininda eger bir hamile 1- 2 dilim baklava yediyse gelipte şeker yüklemesi yaptirmicam ben demesinin hiç bir anlamı yok zaten o baklavadan beyaz sekerin zehirini aliyor cocuk mahvoluyor içerde şeker yüklemesinin ondan bir farkı yok demeye çalıştı..Arkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsunKızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Ben kullanıyorum. 13. Haftadan beri. Artı 3 değerlikli o yüzden diğerleri kadar anında etki etmiyor ve o yüzden de kabız yapmıyor. Ocean ın lipozomal C vitamini var. İkisini bir bardağa kırıyorum. Birlikte içiyorum. Aç tok yemekle yemeksiz farketmiyormuş gene aynı sebeplerdenBugun demir ilacini da sordum doktora ferplex adında bir solüsyon verdi eczanede yokmuş yarın sabah gelecek, umarım kkabizliga bir çözümü olur. Kullanan var mı bu solusyonu
Merhaba karantinam dün bitti. Doktor dedi ki merak etme çok çok ağrı geçirmediğin sürece bebek etkilenmez. O da artık kolay değil. Ben düzenli olarak ateşimi ölçtüm. Kol altıma vs bez koydum yetmediği yerde ılık duş aldım. Donsam da örtmediler üstümü :) doktorum bana hemen oksapar başladı ama ben zaten ilk günden beri aspirin kullanıyordum. O sebeple de olabilir açıkçası. Sormak gerekli kişiden kişiye değişiyor. Burda birkaç doktor arkadaşlara ateş 38 in üstüne çıkmasın demiş sanırım. Bana denmedi. Gene de parol ü yatarken alıp gece rahat etmek mantıklı. Bu esnada başka sebepten hastanede yattım. Her gelen doktora sürekli sordum ekstra önlem gerekmez dediler. İlk gün parol vermişlerdi sonra hep serum. Susuz kalmayayım diye. Önemli olan şey susuzluk.Kızlar test sonucun çıktı kovid pozitif çıktımbu süreci atlatalanlar naptiniz asprin vs almak gerekirmi
Burda boyatan arkadaş olmuştu. Büyüdüler artık boyatanilirsin bence de. Düğün var sonuçta.Kızlar kardeşimin düğünü var ve benim saçımda çok beyaz var boyatan nolur sizce. Doktoruma sordum 12.haftadan sonra olabilir deniyor ama bence boyama dedi
Ben cumartesi boyatıcam dün detaylı ultrasonum vardı doktora sordum boyatabilir miyim diye organik boya ile boyatabilirsin tabi dediKızlar kardeşimin düğünü var ve benim saçımda çok beyaz var boyatan nolur sizce. Doktoruma sordum 12.haftadan sonra olabilir deniyor ama bence boyama dedi
BoyYı kuaför den alma eczaneden alBen cumartesi boyatıcam dün detaylı ultrasonum vardı doktora sordum boyatabilir miyim diye organik boya ile boyatabilirsin tabi dedihemen aldım randevumu
Ben de boyattım 3 kez bitkisel boya ileGünaydınn kızlarben saçlarımı boyattım 12. Haftadan sonra
Teşekkür ederim cevabın için, ev yapımı meyve suyuna koyarak içerim diye düşündüm bende, inşallah demir depolarım dolarken, kabızlığım giderBen kullanıyorum. 13. Haftadan beri. Artı 3 değerlikli o yüzden diğerleri kadar anında etki etmiyor ve o yüzden de kabız yapmıyor. Ocean ın lipozomal C vitamini var. İkisini bir bardağa kırıyorum. Birlikte içiyorum. Aç tok yemekle yemeksiz farketmiyormuş gene aynı sebeplerden
gebelikte şeker çok önemli. Kadın doğum doktoru olan kuzenim mutlaka yapılması gereken 2 test ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi der. Tarama testlerini hiç yaptırma der. İlk hamileliğimde de yaptırmıştım bunda da yaptıracağım.Arkadaşlar şeker yükleme testiyle alakalı görüşlerinizi merak ediyorum. Bugün doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarımı değerlendirdikten sonra 24.hafta için şeker testi yapmayı önerdi. Ancak bu konuda yaptırın diyen doktorlar olduğu kadar yaptırmayın diyenler de var. Kimi dikkate alacağımı şaşırdım. Şimdiye kadarki şeker ölçümlerim sınırın altındaydı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.Valla ben ilk hamileligimde yaptırmaya gittim. İgrenc bir şey. Zaten kustum geçersiz oldu. Yaptırmak yerine d0zenli ölçüp doktora bilgi verince de aynı hükümden. Ben öyle yapacağım
ben 4.aya girer girme doktorumun onayıyla organik boyayla boyatmıştım. Boyatmaya da devam edeceğim :)Kızlar kardeşimin düğünü var ve benim saçımda çok beyaz var boyatan nolur sizce. Doktoruma sordum 12.haftadan sonra olabilir deniyor ama bence boyama dedi
Herkeste farklı etki eder mutlaka ama gazoz gibi tadı var. Hatta ben gebeliklerimde hiç kola gazoz tüketmediğim için o içecek benim hoşuma bile gitmişti :)))) Elmalıydı benimkiBende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.
Adı ne organik boyanın inoa diye bişey varmış o muben 4.aya girer girme doktorumun onayıyla organik boyayla boyatmıştım. Boyatmaya da devam edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?