- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.681
Yaa öyle mi tadı meyveli. Hala şansım var en azından deseneHerkeste farklı etki eder mutlaka ama gazoz gibi tadı var. Hatta ben gebeliklerimde hiç kola gazoz tüketmediğim için o içecek benim hoşuma bile gitmişti :)))) Elmalıydı benimki
markasını bilmiyorum. Kuaförede boyattım Güvendiğim, 20 yıllık kuaförüm. O kendisi bana organikle boyayalım dedi zaten.Adı ne organik boyanın inoa diye bişey varmış o mu
Organik mi normale mi boyattinGünaydınn kızlarben saçlarımı boyattım 12. Haftadan sonra
Ben organik boya alıp evde kendim boyadım. Sanırım 14. Hafta falandı.Organik mi normale mi boyattin
Ya benim de korkum bu. Ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapmazsam bulantı başlıyor zaten o gün nasıl olacak bilmiyorumBende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.
Canım ben öğrendiğim günden beri xray cihazlarından geçmiyorum. Iş yerinde kapıda var,yanından geçiyorum. Avmde çantamı cihaza koyup hamileyim deyip yine yandan geçiyorum. Bilimsel bir veri var mi bilmiyorum ama içim rahat etsin diye geçmiyorum ben hiçbirinden.Bayan pinpirik olarak bir şey sormak istiyorumavm lerde xray cihazlarından geçerken çok korkuyorum çocuğa zararı olacak diye. Var mı böyle bilimsel bi veri acaba
Ben bitkisel boyayla boyadım hiç kokusu olmayan bi boya. Boyamı alıp kuaförüme götürdüm havadar bi alanda boyadıkKızlar kardeşimin düğünü var ve benim saçımda çok beyaz var boyatan nolur sizce. Doktoruma sordum 12.haftadan sonra olabilir deniyor ama bence boyama dedi
Gratiste ve Watsonsta var adı aklıma gelmedi bio bişeydi galibaAdı ne organik boyanın inoa diye bişey varmış o mu
Vallamzehir gibi cıktı başım döndü cok kötüydü. O yüzden yaptıramam malesefBende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.
Gratisten aldım kendim boyadım evet organik markaydı. Normale de boyatabilirim ama ilerleyen haftalarda bu konularda mutlu anne mutlu bebek mottosundayımOrganik mi normale mi boyattin
Sol bacagimda benimde agri oldu 2 gundurGeçmeyen bacak ağrısı ve kasılmalar yüzünden uyuyamayan bana da iyi geceler
Zaten sıkıntı olan o oluyor . Bi de eğer sınırda cıkarsa 2. Yi içiyorlar. İlki daha iyi . İkinci cok sekerliydi. Belki qrtık sistem öyle degildirYa benim de korkum bu. Ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapmazsam bulantı başlıyor zaten o gün nasıl olacak bilmiyoruminşallah kusmayız
Magnezyum desteği alıyor musunuz?Sol bacagimda benimde agri oldu 2 gundur
Demir vs kullanıyor musun ? Nedeni ne acabaSol bacagimda benimde agri oldu 2 gundur
Gebelik şekerini bana ilk hamileliğimde yaştan ötürü gerek görmediler,35 yaşını tam geçmenişsin gerek yok demişlerdi burada.Ama bu sefer yaştan dolayı olması getektiğini söylediler,15 eylül’de olacakmış,hiç yaptırmıyayım diye düşünmedim ben açıkçası.
Bu arada 4 gündür benimde bacaklarımın üst ön kısımlarında garip bir ağrı vardı,sanki sopayla dövmüşlerde etşerim çürümüş gibi ama dünden beri bir tık daha iyi,ben işimle alakalı olduğunu düşündüm açıkcası,tatilden sonra dönünce hamlık oldu sanırım.Dün doktorda baktı,endişelenilecek bir durum göÜkmüyor,bu haftalarda kas ağrışarının başlaması normaldir dedi.
bugün 3 günün ateşim yok geçti hamd olsun burnum tıkalı uyandım boğaz tahrişi evet var bende ama yemek yiyorum asprin konusu doktora sorarım ama gecenki koronada pihitalasma test yapıldı sorun yoktu çok teşekkür ederim süreçle ilgili bilgi verdiğiniz için insan korkuyor karantina sonrası zaten detaylı ultrasona girmeyi planliyorim bide evde herkes karantina ya soktular öylemi oliyor eskiden sadece pozitif olandı ama onuda anlamadimCanım konuşmuştuk sanırım. Ben geçirdim aspirin falan almadım. Kan sulandırıcı. Doktor vermedi ama açıkçası çok ağır geçmedi benim 2 gün boğazım çok ağırdı yemek yiyemedim sanki tahriş olmuş gibi. O dönem süt içtim bol bol. Sonra benim gribe döndü. Hapşırma bol bol burun akıntısı 4. Gün geçti. Sinüzitim vardı o zorladı beni.
Bana doktorum ateşini 38 altı tut günde 4 kez parol al dedi. Ben 37.4 ten fazla görmedim. Ateşini ağız içi ölç dedi. Öyle yaptım ateşim 37 olsa da parol alınca yarım saat sonra düştü hep bol sıvı tükettim ve meyve yedim. Her gün 1 bardak ıhlamur içtim. Her sabah ılık duş aldım. Bi gün duştan sonra titredim bile. Aslında ateşim çok değildi ama. Sirkeli su ve havlu yaptım. Ateş hissettikçe kendimi sildim. Benim vücut ateşim hiç çıkmadı kafamdan yukarı ateşim vardı. Boğazımda yara olduğu için 1 gün augmentin aldım (antibiyotik) enfeksiyon yayılmasn diye sonra ihtiyaç duymadım. Parol dışında burnum benim yapısal olarak sıkıntılı sinüs kanallarım dar. O yüzden illadin diye burun spreyi kullandım. Hepsini. Max 2 gün kullandım.
Doktorum parol almaktan korkma. Ateşini kontrol altında tut gerisi sorun değil demişti.
Geçmiş olsun sizede evet şu zaten gece bile kalkıp iciyom için. Yandı ateşim bugün itibarıyla yok şuan bende 38 olinca parol aldım hep düşurmye çalıştım asprin olarak doktorda birşey demedi banaMerhaba karantinam dün bitti. Doktor dedi ki merak etme çok çok ağrı geçirmediğin sürece bebek etkilenmez. O da artık kolay değil. Ben düzenli olarak ateşimi ölçtüm. Kol altıma vs bez koydum yetmediği yerde ılık duş aldım. Donsam da örtmediler üstümü :) doktorum bana hemen oksapar başladı ama ben zaten ilk günden beri aspirin kullanıyordum. O sebeple de olabilir açıkçası. Sormak gerekli kişiden kişiye değişiyor. Burda birkaç doktor arkadaşlara ateş 38 in üstüne çıkmasın demiş sanırım. Bana denmedi. Gene de parol ü yatarken alıp gece rahat etmek mantıklı. Bu esnada başka sebepten hastanede yattım. Her gelen doktora sürekli sordum ekstra önlem gerekmez dediler. İlk gün parol vermişlerdi sonra hep serum. Susuz kalmayayım diye. Önemli olan şey susuzluk.
Magnezyum takviyesi alin çok iyi gelir çok da güzel uyutuyor magniomere alıyorum ben bebek gibi uyuyirumBeni mahvetti 10 gündür , geceleri 2 saat uyuyorum o da kesik kesik , normal olması üzdü o yüzden , ben ilaç verir geçer diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?