2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İlladin burun spreyi kullanabilirmişiz. Benim burunla ilgili sorunum hep vardı. Doktor da bunu söyledi. Aldım 1 gün kullandım. Yoksa insan kısır döngüye giriyor. Burnun tıkalı ağızdan nefes alıyorsun boğazın yara bu sefer enfeksiyon oluyor.

Alayım evet tıkalı kalktım boğaz ağrısı ile sirke gargara boğaza iyi gelirmiki aslında adaçayı çok iyi boğaza ama hamilelikte kullanılmaz adaçayı

Alayım evet tıkalı kalktım boğaz ağrısı ile sirke gargara boğaza iyi gelirmiki aslında adaçayı çok iyi boğaza ama hamilelikte kullanılmaz adaçayı
Yara varsa sirke iyi gelmeyebilir birşey diyemem yakar çünkü. Ben tuzlu su ile yapmıştım gargara. Ama gece yapmamak gerek bence reflüyü azdırabilir uyurken

Yara varsa sirke iyi gelmeyebilir birşey diyemem yakar çünkü. Ben tuzlu su ile yapmıştım gargara. Ama gece yapmamak gerek bence reflüyü azdırabilir uyurken
Evet onu denerim şimdi yatıyordum insan korkuyor ya kızım napiyon iyimisin dedim tekme attı dışarıdan belli oldu nasıl sevindim ya

biz martta atlattığımızda aynı evde de yaşasan aşılı olanlar izolasyonda olmuyordu. Aşısızları alıyorlardı. Ama sürekli değişiyor şuan nasıl bilmiyorum. Sizin evdekiler aşılı mıydı?

Bende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.
Ben daha önce bir kaç kez yaptırdım. Son zamanlarda aromalı içecekler gibi veriyorlar diye biliyorum. Bir kere Elmalı içmiştim. Hani mümkün olsa bir şişe daha alabilir miyim derdim sana da bu tarz içecekler verilirse belki daha rahat geçer.

Bende kusmaktan korkuyorum. Bu tarz farklı tatlara açık değilim. Bazen şurubu bile çıkartıyorum. Kesin benim başımada bu gelecek.
Ben kızımda hiç tatlı yiyemiyordum öğürüp duruyordum. Elmalı gazoz gibiydi içerken zorlandım. Ama kusmadım. Tadı aynı gazoz ama elmalı idi

Kızlar gebelik şekeri için şöyle diyeyim. Kızıma hamile olana kadar şekerim olduğunu bile bilmiyordum. Şeker yüklemesinde çıktı. Gebelik şekeri mi değil mi daha sonra takip et dediler. Nitekim meğerse ben şeker hastalığı taşıyıcısıymışım sonra öğrendim. O zamanı yükleme yapılmasaydı asla anlamazdım. Sadece yemek çok kaçırınca uyuyordum tek belirtim buydu. Doğum sonrası a bu hususu baya erteledim bebek düşününce yumurta kalitesi için homa IR diye bir test yapıldı ve ben şeker ilacı kullanmaya başladım. Hamile olunca kestim.
Ananem şeker hastasıydı ama annem değildi. O yüzden bende de olmaz diye düşünmüştüm. Annemde yoktu çünkü.

Herkese merhaba

Bir haftayı daha geride bırakıyoruz..

Bugün kontrolüm vardı ama biraz gereksiz olmuş. dünkü detaylı ultrasonum sonradan eklenmişti. Randevular üst üste gelince doktor da dünkü cihaz daha iyiydi ve her şey yolunda tekrar bakmaya gerek yok dedi. Bir sonraki detaylı ultrason belgelerini düzenledi.. kısaca kalbini dinledik iki de görüntü verdi geldik

Ağustos sonu yapılacak detaylı ultrasona kadar beklemedeyiz artık..

Kızımda üni hastanesinde yapmışlardı glikozdan bardakta hazırlayıp bana verdiler ama çok kötüydü zor dayandım. Oğlumda kutu içeceklerden verdiler zor dayandım çıkarmamak için. Bu hamilelikte hiç tatlı yiyemiyorum aklıma gelince bile şeker yükleme midem bulanıyor. Dr çok ısrar etmezse yaptırmayacağım.

Bir çok hamiş aynı demek, bende tatlıyı sevmeme rağmen şu an hiç canım istemiyor. Oğluş tatlı sever derlerdi bide.

Benim de sekerim senelerdir hep sinirda, 9 eyluldeki randevuma koydu doktorum seker yuklemesini, en son Homa IR 1.35 di. Aile hekimim diyor ki seker cumaysa Sen persembesin…. Sonucu Ben de merak ediyorum

Bir de kiz bebek anneleri cevreden ooo bizim oglana gelin geliyor deyince siz bozuluyor musunuz? Ben bozuluyorum icten ice, evlendirmeyecegim kizimi, tursusunu kuracagim

Kuzum kacinci haftadasin sen?

Kimse kızım için gelin geliyor demedi diyemez valla terslerim size mi gelecek diye

Kızlar köyde nane ayıklıyorduk baya 1 saat falan oturdum. Kalktım lavaboya gittim, iç çamaşırımın yarısı ıslak bildiğin. Önce terledim diye düşündüm ama, sonra içime kurt düştü su sızması vs olabilir mi diye, gece de belim ağrımıştı. Anacım her gün ayrı bir paranoya ile gün geçiriyorum resmen psikolojim bozuldu

Ayy evet kız erkek fark etmiyo gerçekten
Bizde de gelinler sıra oldu abi çocuk bi doğsundu be bi yürüsündü
Ne dünür aşkıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…