2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sıcaktandır bende doktor kontrolüne gidip gelince sıcaktan çamaşır su içinde kalıyor

Akıntı olabilir kuzum havalarda sıcak çok terde olabilir kötü düşünme hiç biri yazmıştı su geldiğinde şekerli bi kokusu oluyormuş

Ya sıcaktandır bence ama en iyi sen bilirsin. Bel ağrısı zaten olağan bir şey.. sonuçta hamilesin içinde bir canlı büyüyor. Elbet bir şeyler olacak vücudunda..
hepimizin paranoya yapmadan sakince takip etmeyi öğrenmemiz şart.. yol uzun, daha çok dinleyeceğiz kendimizi..

Ben de çevredekilerden damat seçiyorum
Oğlunu seçtim bu çocuğu kızıma alıcam kimseye verme diyorum
Biraz da kız tarafı damat alsın

Bende de yaklaşık bir haftadır o sızıntı var. Ama bence ter. Çünkü o ıslaklık hissediliyormuş gelirken bir de kokusu anlaşılıyormuş diyorlar

O kadar iyi anlıyorum ki ben geçen gittiğimde sordum ter veya akıntıdır dedi doktorum o yüzden çok takılmıyorum su sızması için pedler varmış burada söylemişlerdi onlardan al istersen için rahat eder

Kızlar şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz uzun uzun.
Yapılması gereken belli bir hafta var mı? Doktor mu bilgilendiriyor yoksa sağlık ocağı mı?

Ay hiç sevmem böyle muhabbetleri bi kişi dedi ben de kızım da senin oğluna bayılıyodu sanki doğmamış bebeklere don biçmeyin diye tersledim valla.
Canım sen gene en iyiisni bilirsin ama yüzzzzde yüz ter bence. Benim de bikaç gündür sürekli böyle oluyor. Havalar çok sıcak ya. Ben de ilk korktum su falan olmasın diye de şu an eminim kesinlikle ter

Merhaba arkadaşlar. Gruba yeni katıldım. Tüm annelere sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum. Benim sorunum aşırı kabızlık. Normalde zaten ibs problemim vardı. Şu an demir ilacıyla birlikte çekilmez bir hal aldı. Duphalac içmeden asla tuvalete çıkamıyorum. Onu da 5 veya 6 günde bir içebiliyorum. Çok tatlı ve sancı yapıyor. Hamilelikten önce hayıt tohumu çayıyla rahat çıkabiliyordum. Gebelikte kullandınız mi hiç? Internette kullanımı güvenli diyor ama henüz dr.uma soramadım. Dr. günde bir fincan yeşil çay iç diyor ama bana bu konuda etkisi olmadı maalesef.

Canım ben de normalde ibs kabızlık hastasıyım. Hamile kalmadan önce de en sık uğradığım yerler Gastroenterolojilerdi ben de demir ilacı yüzünden kabızlıkla sınanıyorum maalesef ıkınmak çok zararlı ama ne yaparsam yapayım ıkınmadan bi tuvalet benim için hayal. Dediklerimin hiçbirini kullanmadım korkuyorum. Doktorum probiyotik verdi pek işe yaramadı. Onun dışında gıdalarla alakalı çabalarım bir gün işe yararken diğer gün yaramıyor açıkçası hiçbir zaman üstesinden gelemediğim için şu an da hiç ümitli değilim. Allah yardımcımız olsun ne diyim

4-5 kayısı yiyince anca yumuşuyor benim de.birde kefir tüketmeye çalışıyorum.birgün 3 kere tuvalete çıkıyorsam arkasından 2 gün kabız oluyorum.bi düzene oturmadı benim de

Kabızlık yüzünden karnım çok geriliyor daha şimdiden. Biraz rahatlayınca şişlik hemen azalıyor. Tabi mide yanması da yapiyor ekstra. Dr.a gidince sorayım en iyisi bunu

4-5 kayısı yiyince anca yumuşuyor benim de.birde kefir tüketmeye çalışıyorum.birgün 3 kere tuvalete çıkıyorsam arkasından 2 gün kabız oluyorum.bi düzene oturmadı benim de
Ya burada aç erik kayısı yiyip ishal olan arkadaşlar var bunların hiçbiri bende etkili olmuyor kefir ben de tüketiyorum yine de zeytinyağı içme olsun vs vs tavsiyelerin çoğunu yapıyorum da yok arkadaş ne inatçı bağırsak ne inatçı muş ben illallah ettim artık bu yaşımda

Ben de ter deyip konuyu kapatıyorum günün ortası sıcak vakit. Akşam yatarken gelse neyse

Aynen ben. Hoşaf içip duruyorum ama tık yok
Doktorum bana ibs kabız grubunda hiç tamamen bi iyileşme sağlayamıyoruz açık konuşmak gerekirse demişti en son psikiyatra yönlendirdi çok konforlu ilaçlar var çözüm olacak sana falan diye. Tam kullanmaya başlayacaktım ki bi anda hamile kaldım. İyi ki kullanmamışım. Ama doğumdan sonra bi tekrar görüşücek

Çamaşır ıslanması terdir kızlar bende de çoktu hatta geçen hafta kontrole gitmeden paniktim.kontrolde herşey normal çıkınca doktora sormadım bile.rahim ağzı tamamen kapalı dedi.o yüzden çok düşünmeyin ama doktor şey dedi.ıslak çamaşırdan enfeksiyon mantar falan olur dikkat et sürekli çamaşırını değiştir dedi.bu sefer ona panik oluyorum ıslanınca hemen eyvah bişey olacak kafasına giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…