- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.741
Alıyorum ama işe yaramadı maalesefMagnezyum takviyesi alin çok iyi gelir çok da güzel uyutuyor magniomere alıyorum ben bebek gibi uyuyirum
Bana da psikolojinin sebep olabileceğini söyledi ama bizde genetik. Rahmetli babam çok cekmisti. Iki ablamda da var. Ilac kullanamadığımız icin sanırım 4 ay daha çekeceğiz bu sıkıntıyı.Doktorum bana ibs kabız grubunda hiç tamamen bi iyileşme sağlayamıyoruz açık konuşmak gerekirse demişti en son psikiyatra yönlendirdi çok konforlu ilaçlar var çözüm olacak sana falan diye. Tam kullanmaya başlayacaktım ki bi anda hamile kaldım. İyi ki kullanmamışım. Ama doğumdan sonra bi tekrar görüşücek
Her wc ye gittiğimde ıslak. ŞişkoyumKızlar köyde nane ayıklıyorduk baya 1 saat falan oturdum. Kalktım lavaboya gittim, iç çamaşırımın yarısı ıslak bildiğin. Önce terledim diye düşündüm ama, sonra içime kurt düştü su sızması vs olabilir mi diye, gece de belim ağrımıştı. Anacım her gün ayrı bir paranoya ile gün geçiriyorum resmen psikolojim bozuldu
Peçete koyunca parça pinçik oluyor heryerinde yapışıyor benim.günlük ped denedim onda da pişik gibi oldu kızardı açıma falan oldu onu da bıraktım.yine en iyisi çamaşır değiştirmekHer wc ye gittiğimde ıslak. Şişkoyum(84 kilocuk şimdilik) , hava sıcak ter yapıyor canım. Ama her girişte havlu peçeteyi değiştiriyorum. Mantar olmasın diye çok dikkat ediyorum.
Benim psikolojik iş sınav stresi yaşadığım şanssızlıklar vs en son artık 2 sene psikolojim fena halde bozuldu bu da vücuduma bağırsaklarıma vs yansıdı. 2. Beyin bağırsak zaten o yüzden çok sıkıntılar yaşadım ben de psikolojik kaynaklı olduğunu biliyorum kendiminkininBana da psikolojinin sebep olabileceğini söyledi ama bizde genetik. Rahmetli babam çok cekmisti. Iki ablamda da var. Ilac kullanamadığımız icin sanırım 4 ay daha çekeceğiz bu sıkıntıyı.
Ben bi beş altı yıldır günlük ped kullanmıyorum doktorlar da önermiyor mantar gibi enfeksiyonlar ve vajinanın florasını bozuyor. En güzeli çamaşır kirlenince ve ıslandığında değiştirmek en sağlıklısıPeçete koyunca parça pinçik oluyor heryerinde yapışıyor benim.günlük ped denedim onda da pişik gibi oldu kızardı açıma falan oldu onu da bıraktım.yine en iyisi çamaşır değiştirmek
Havlu peçeteye bir şey olmuyor, her girişte değiştiriyorum zaten. Ama gerçekten hassasiyet oluyor akıntıdan dolayı. Hassas cildim.Peçete koyunca parça pinçik oluyor heryerinde yapışıyor benim.günlük ped denedim onda da pişik gibi oldu kızardı açıma falan oldu onu da bıraktım.yine en iyisi çamaşır değiştirmek
Şeker yüklemesi 24-28 hafta arası yapılıyor. Sağlık ocakları şeker yükleme yapmıyor diye biliyorum. Doktorun bilgilendirir vakti geldiğinde canmKızlar şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz uzun uzun.
Yapılması gereken belli bir hafta var mı? Doktor mu bilgilendiriyor yoksa sağlık ocağı mı?
Bi kaç gündür çok strsliydim bugün yakın hastanede bi doktora gittim uzun uzun sohbet etti benimle bakış açımı değiştirdi bebeğimi inceledi içimi ferahlattı iyiyim şükür kuzum sen nasılsınMisako canım nasılsın?
MaşallahKızlarrrr bu an burada kayıtlı dursun...
Az önce bebişimin minicik tekmelerini hissettim. Gerçekten ayırt ediliyormuş nasıl anlarım anlar mıyım diye çok tedirgindim ama ben burdayım dedi hemde 4-5 defa
aminnnnnMaşallahdarısı başımıza
Ben varım. Dün denemek için içmemiştim yine midem bulandı. Arada öyle içmeyip denemeler yapıyorum. Ama yok bulantı devam ediyor. Bugün içtim. Doğuma kadar devam edicem sanırımArkadaşlar halen prilam kullanan var mı benden başka
İyi olmana çok sevindim. Seni hiç tanımıyorum ama herhalde çok düşündüm bilinç altıma girmişsin, rüyamda gördüm :)Bi kaç gündür çok strsliydim bugün yakın hastanede bi doktora gittim uzun uzun sohbet etti benimle bakış açımı değiştirdi bebeğimi inceledi içimi ferahlattı iyiyim şükür kuzum sen nasılsın
Benim bulantılarım da ara ara kusmalarım da devam ediyor. Gebeliğimin başından beri hiç prilam vs kullanmadım ama hastanelere yatıp serum alacak kadar kustuğum zamanlar da oldu :) aylardır evde yemek pişmiyor ve en önemlisi ağzıma yumurta sürmüyorum ama sanırım geçiyor artıkArkadaşlar halen prilam kullanan var mı benden başka
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ister istemez etkileniyoruz birbirimizden aynı yöne farklı yollardan gidiyoruz hepimizİyi olmana çok sevindim. Seni hiç tanımıyorum ama herhalde çok düşündüm bilinç altıma girmişsin, rüyamda gördüm :)
Kendini sakın bırakma. Bundan önceki haftalarda olduğu gibi mutlu olmaya devam et. Bak bir yavrun daha var senden beslenen. Onu mutluluğunla besle falan diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?