2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bana da psikolojinin sebep olabileceğini söyledi ama bizde genetik. Rahmetli babam çok cekmisti. Iki ablamda da var. Ilac kullanamadığımız icin sanırım 4 ay daha çekeceğiz bu sıkıntıyı.

Her wc ye gittiğimde ıslak. Şişkoyum(84 kilocuk şimdilik) , hava sıcak ter yapıyor canım. Ama her girişte havlu peçeteyi değiştiriyorum. Mantar olmasın diye çok dikkat ediyorum.

Her wc ye gittiğimde ıslak. Şişkoyum(84 kilocuk şimdilik) , hava sıcak ter yapıyor canım. Ama her girişte havlu peçeteyi değiştiriyorum. Mantar olmasın diye çok dikkat ediyorum.
Peçete koyunca parça pinçik oluyor heryerinde yapışıyor benim.günlük ped denedim onda da pişik gibi oldu kızardı açıma falan oldu onu da bıraktım.yine en iyisi çamaşır değiştirmek

Bana da psikolojinin sebep olabileceğini söyledi ama bizde genetik. Rahmetli babam çok cekmisti. Iki ablamda da var. Ilac kullanamadığımız icin sanırım 4 ay daha çekeceğiz bu sıkıntıyı.
Benim psikolojik iş sınav stresi yaşadığım şanssızlıklar vs en son artık 2 sene psikolojim fena halde bozuldu bu da vücuduma bağırsaklarıma vs yansıdı. 2. Beyin bağırsak zaten o yüzden çok sıkıntılar yaşadım ben de psikolojik kaynaklı olduğunu biliyorum kendiminkinin

Peçete koyunca parça pinçik oluyor heryerinde yapışıyor benim.günlük ped denedim onda da pişik gibi oldu kızardı açıma falan oldu onu da bıraktım.yine en iyisi çamaşır değiştirmek
Ben bi beş altı yıldır günlük ped kullanmıyorum doktorlar da önermiyor mantar gibi enfeksiyonlar ve vajinanın florasını bozuyor. En güzeli çamaşır kirlenince ve ıslandığında değiştirmek en sağlıklısı

Havlu peçeteye bir şey olmuyor, her girişte değiştiriyorum zaten. Ama gerçekten hassasiyet oluyor akıntıdan dolayı. Hassas cildim.

Bende şimdi doktordan geldim ne olmuş hareketsiz çocuğuma bugün yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı akıntım blraz artmış olduğu için doktorum Elmalı sirke ve suyla vajina temizliği yap dedi Selizay rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı kasılma filan da yok zaten 3 hafta sonra detaylı var ama ben o kadar bekleyemem büyük ihtimalle on beş gün sonra yine giderim

Kızlar şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz uzun uzun.
Yapılması gereken belli bir hafta var mı? Doktor mu bilgilendiriyor yoksa sağlık ocağı mı?
Şeker yüklemesi 24-28 hafta arası yapılıyor. Sağlık ocakları şeker yükleme yapmıyor diye biliyorum. Doktorun bilgilendirir vakti geldiğinde canm

Bende neredeyse 1 haftadır bebeğin hareketlerini ayırt eder olmuştum, 2 aksam önce eşim karnıma elini koydu, biraz konuştu oğluşla inanılmaz ama gerçekten yaşadık bunu, öyle bi hareket etti ki ben bile ilk kez öyle sert hissettim eşim de hissetti tabii öyle duygulandık ki en kısa zamanda sağlıkla inşallah yaşamayan anneler de yaşasın inanılmaz bir histi

İyi olmana çok sevindim. Seni hiç tanımıyorum ama herhalde çok düşündüm bilinç altıma girmişsin, rüyamda gördüm :)
Kendini sakın bırakma. Bundan önceki haftalarda olduğu gibi mutlu olmaya devam et. Bak bir yavrun daha var senden beslenen. Onu mutluluğunla besle falan diyordum

Arkadaşlar halen prilam kullanan var mı benden başka
Benim bulantılarım da ara ara kusmalarım da devam ediyor. Gebeliğimin başından beri hiç prilam vs kullanmadım ama hastanelere yatıp serum alacak kadar kustuğum zamanlar da oldu :) aylardır evde yemek pişmiyor ve en önemlisi ağzıma yumurta sürmüyorum ama sanırım geçiyor artık
Ben makarna, patates tarzı yemekler yapabiliyorum artık. Eşim evde yemek yapabiliyor artık ve en önemlisi yumurta yemeye başladım
Haşlanmış değil ama sadece menemen :)

Bunların hepsi daha yeni bu hafta olmaya başladı, doğuma kadar devam edecek diye çok üzülüyordum. Yani umudunuzu kaybetmeyin, sizinki de geçebilir

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ister istemez etkileniyoruz birbirimizden aynı yöne farklı yollardan gidiyoruz hepimiz
Bu grupda mükemmel güzellikte kalbi olan birsürü yoldaşım oldu
Bu bana güç ve umut veriyor
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…