2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Şeker yüklemesi ile alakalı görüş bildiren tüm annelere teşekkür ederim. İlk gebeliğim ve bu konu hakkında da bir tecrübem olmadığı için kararsız kalmıştım. Babamda genç yaşta çıkan şeker hastalığı vardı o yüzden bende de belki vardır diye bebeğimi riske atmayıp testi yaptırmaya karar verdim.
Kızlar şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz uzun uzun.
Yapılması gereken belli bir hafta var mı? Doktor mu bilgilendiriyor yoksa sağlık ocağı mı?
Şeker yüklemesini 24-28.hafta aralığında yapıyorlarmış. Doktorumla randevu planlaması yaparken randevum o hafta aralığına denk geldiği için testi yaptırmamı önerdi. Bugün 25.hafta için randevu oluşturduk. Randevudan bir gün öncesinde tatlı ve şeker yemememi, akşamına saat 9 a kadar yemek yiyebileceğimi, akşam saat 9-12 arası sadece su içebileceğimi, gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmemem gerektiğini hatırlattılar.

Merhabalar, tavsiyeniz üzerine ben de bu tulumdan aldım. Bugün ulaştı, gerçekten çok güzelmiş eğer bebito da beğenirse oldukça uzun zaman kullanabiliriz. Teşekkürler

Kokla canım hamileyken bu normal. Suyun olsa şekerli kokuyor. Yaşadım biliyorum.

Hamileyken tuvalet sonrası kalkıp çişime bakıyorum rengi koyu mu bi koku var mı ? Böyle böyle geçecek. Dönüp bebişin çişini kontrol edeceğiz bundan sonra ömrümüz sidik koklamak ile geçecek

Şimdiden alışmak lazım diyorsun

Rahim ağzı uzunluğuna sevindim insan hep geriliyor. bebek aşağıda mı değil mi diye.

Merhabalar, tavsiyeniz üzerine ben de bu tulumdan aldım. Bugün ulaştı, gerçekten çok güzelmiş eğer bebito da beğenirse oldukça uzun zaman kullanabiliriz. Teşekkürler
Beğenmenize çok sevindim güle güle kullansın bebiş Çok kaliteli bir ürünü çok uyguna aldık. Ve baya kullanışlı olacak

Kızlar merhabalar Ben bebeğimi bu hafta çok daha belirgin hissettim özellikle bu birkaç gündür tekme yemeye de başladım bu hafta biri normal kontrol diğeri detaylı usg olarak iki kez ultrasona girdim size de oluyor mu ultrasondan sonra benim oğlan çıldırıyor aşırı hareket ediyor bence bebekleri rahatsız ediyor ses dalgaları flan çok hareketliydi çünkü. Bugün detaylıda doktor bu aylarda böyle hareketliyse ilerleyen aylarda Allah yardımcınız olsun dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sonuçlar tertemiz çıktı herşeyini gördük hatta bi ara iki eliyle yüzünü kapattı hepinizden nefret ediyorum der gibi Allah herkese böyle sonuçlar almayı nasip etsin

Ben hareketleri 15te hissetmiştim ama bu sabah kötü bir rüya ile kalktım. Zaten bu benim rutin oldu kabuslar. Hiç girmiyorum o mevzulara ama psikolojim bazen allak bullak oluyor.
Oğlum da anne yanındayım demek için tekmelemeye başladı eşim de uyanmıştı bak dedim tekmeliyor. Babasının eline bi vurdu bu sabah ilk kez eşim de hissetti

Of bende de var şu kabus olayları. Hele eşimle ilgili bişey gördüysem uyandırıp silkeliyorum bi Ne güzel hissetmiş eşiniz benimki dışardan henüz belli olmuyor sanırım bikaç kez hareket ederken eşime söyledim karnıma dokundu ama hissemedi hiçbi seferinde

Benim doğum ile ilgili kabuslar. Kasığa vurunca hissetmiyorlar bu sefer baya yukarı vurdu. Göbek deliğinin çevresindeydi o yüzden hissetti. Kasığıma aslında çok sert vurduğu zamanlar oldu ama nedense onu hissetmesi

Merhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum ama büyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.

Onun dışında yatmadım. İşlemden iki üç saat sonra çıktım. Biraz hırpalanmış hissediyorum ama fena da değilim. Ha ama henüz bi rahatlayamadım. Üstünden bi hafta geçsin de. Bakalım inşallah. Doktor sürekli yat dedi. Ne kadar oturabilirim dedim sen yat dedi. Böylesi de çok iyi değil diyorlar ama mecbur dinliyoruz doktoru.

Rahim ağzı uzunluğuna sevindim insan hep geriliyor. bebek aşağıda mı değil mi diye.
Aynen canım bebek aşağıda değiş rahim ağzı uzunluğum da aşırı yüksek değil ama yeterli bir uzunluk şimdi kafamı karıştıran 2 haftada bir mi yoksa 3 haftada bir mi gitsem ona karar veremiyorum
merhaba kızlar akıntım çok var bugün böyle olan varmı
Ben de öyleyim canım doktorum vajinayı elma sirkeli suyla yıkamamı söyledi eğer yine de geçmezse fitil vereceğim dedi
Kanama çok doğal canım daha bugün olmuşsun çünkü bu süreçte özellikle ilk hafta Maximum dikkat et canım yemek ve tuvalet harici kalkma oturmak iyi değil çünkü sadece yatacaksın doktorun da öyle demişse kesinlikle yatmalısın bu sayfayı da takip et istersen serklajlı olanların veya rahim ağzı yetmezliği olanlar paylaşım yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…