- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.761
Ne marka alıyorsunuz yeterli gelmemistirAlıyorum ama işe yaramadı maalesef
Ben zofran kullanıyorum hala.Arkadaşlar halen prilam kullanan var mı benden başka
Şeker yüklemesi ile alakalı görüş bildiren tüm annelere teşekkür ederim. İlk gebeliğim ve bu konu hakkında da bir tecrübem olmadığı için kararsız kalmıştım. Babamda genç yaşta çıkan şeker hastalığı vardı o yüzden bende de belki vardır diye bebeğimi riske atmayıp testi yaptırmaya karar verdim.Kızlar gebelik şekeri için şöyle diyeyim. Kızıma hamile olana kadar şekerim olduğunu bile bilmiyordum. Şeker yüklemesinde çıktı. Gebelik şekeri mi değil mi daha sonra takip et dediler. Nitekim meğerse ben şeker hastalığı taşıyıcısıymışım sonra öğrendim. O zamanı yükleme yapılmasaydı asla anlamazdım. Sadece yemek çok kaçırınca uyuyordum tek belirtim buydu. Doğum sonrası a bu hususu baya erteledim bebek düşününce yumurta kalitesi için homa IR diye bir test yapıldı ve ben şeker ilacı kullanmaya başladım. Hamile olunca kestim.
Ananem şeker hastasıydı ama annem değildi. O yüzden bende de olmaz diye düşünmüştüm. Annemde yoktu çünkü.
Şeker yüklemesini 24-28.hafta aralığında yapıyorlarmış. Doktorumla randevu planlaması yaparken randevum o hafta aralığına denk geldiği için testi yaptırmamı önerdi. Bugün 25.hafta için randevu oluşturduk. Randevudan bir gün öncesinde tatlı ve şeker yemememi, akşamına saat 9 a kadar yemek yiyebileceğimi, akşam saat 9-12 arası sadece su içebileceğimi, gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmemem gerektiğini hatırlattılar.Kızlar şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz uzun uzun.
Yapılması gereken belli bir hafta var mı? Doktor mu bilgilendiriyor yoksa sağlık ocağı mı?
Merhabalar, tavsiyeniz üzerine ben de bu tulumdan aldım. Bugün ulaştı, gerçekten çok güzelmiş eğer bebito da beğenirse oldukça uzun zaman kullanabiliriz. TeşekkürlerDün şu uyku tulumunu almıştım. Hem 2.5 tog baya kalın hem de organik diyor. Fiyatı epey uygun. Kargo gelsin beğenirsem sizinle de paylaşırım yorumları. Düşünen olursa diye
BabyNeo Organik Uyku Tulumu Oval Filli 0-6 Ay Mor - Welcome Baby
BabyNeo Organik Uyku Tulumu Oval Filli 0-6 Ay Mor anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Uyku Tulumu ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
Kokla canımKızlar köyde nane ayıklıyorduk baya 1 saat falan oturdum. Kalktım lavaboya gittim, iç çamaşırımın yarısı ıslak bildiğin. Önce terledim diye düşündüm ama, sonra içime kurt düştü su sızması vs olabilir mi diye, gece de belim ağrımıştı. Anacım her gün ayrı bir paranoya ile gün geçiriyorum resmen psikolojim bozuldu
Şimdiden alışmak lazım diyorsunKokla canımhamileyken bu normal. Suyun olsa şekerli kokuyor. Yaşadım biliyorum.
Hamileyken tuvalet sonrası kalkıp çişime bakıyorumrengi koyu mu bi koku var mı ? Böyle böyle geçecek. Dönüp bebişin çişini kontrol edeceğiz bundan sonra ömrümüz sidik koklamak ile geçecek
Rahim ağzı uzunluğuna sevindim insan hep geriliyor. bebek aşağıda mı değil mi diye.Bende şimdi doktordan geldim ne olmuş hareketsiz çocuğuma bugün yerinde durmuyordu kıpır kıpırdıakıntım blraz artmış olduğu için doktorum Elmalı sirke ve suyla vajina temizliği yap dedi Selizay rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı kasılma filan da yok zaten 3 hafta sonra detaylı var ama ben o kadar bekleyemem büyük ihtimalle on beş gün sonra yine giderim
Beğenmenize çok sevindim güle güle kullansın bebişMerhabalar, tavsiyeniz üzerine ben de bu tulumdan aldım. Bugün ulaştı, gerçekten çok güzelmiş eğer bebito da beğenirse oldukça uzun zaman kullanabiliriz. Teşekkürler
Oceon exramagNe marka alıyorsunuz yeterli gelmemistir
Of bende de var şu kabus olayları. Hele eşimle ilgili bişey gördüysem uyandırıp silkeliyorum biBen hareketleri 15te hissetmiştim ama bu sabah kötü bir rüya ile kalktım. Zaten bu benim rutin oldu kabuslar. Hiç girmiyorum o mevzulara ama psikolojim bazen allak bullak oluyor.
Oğlum da anne yanındayım demek için tekmelemeye başladı eşim de uyanmıştı bak dedim tekmeliyor. Babasının eline bi vurdu bu sabah ilk kez eşim de hissetti
Benim doğum ile ilgili kabuslar.Of bende de var şu kabus olayları. Hele eşimle ilgili bişey gördüysem uyandırıp silkeliyorum biNe güzel hissetmiş eşiniz benimki dışardan henüz belli olmuyor sanırım bikaç kez hareket ederken eşime söyledim karnıma dokundu ama hissemedi hiçbi seferinde
Biraz fazla yürüyünce alıntım artıyor yatınca azalıyor onu fark ettimmerhaba kızlar akıntım çok var bugün böyle olan varmı
benim de hafif sarı gibi doktorla konuştum pazartesi bi bakalım ihmal etmeyelim dedimerhaba kızlar akıntım çok var bugün böyle olan varmı
Aynen canım bebek aşağıda değiş rahim ağzı uzunluğum da aşırı yüksek değil ama yeterli bir uzunluk şimdi kafamı karıştıran 2 haftada bir mi yoksa 3 haftada bir mi gitsem ona karar veremiyorumRahim ağzı uzunluğuna sevindim insan hep geriliyor. bebek aşağıda mı değil mi diye.
Ben de öyleyim canım doktorum vajinayı elma sirkeli suyla yıkamamı söyledi eğer yine de geçmezse fitil vereceğim dedimerhaba kızlar akıntım çok var bugün böyle olan varmı
Kanama çok doğal canım daha bugün olmuşsun çünkü bu süreçte özellikle ilk hafta Maximum dikkat et canım yemek ve tuvalet harici kalkma oturmak iyi değil çünkü sadece yatacaksın doktorun da öyle demişse kesinlikle yatmalısın bu sayfayı da takip et istersen serklajlı olanların veya rahim ağzı yetmezliği olanlar paylaşım yapıyorMerhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum amabüyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.
Onun dışında yatmadım. İşlemden iki üç saat sonra çıktım. Biraz hırpalanmış hissediyorum ama fena da değilim. Ha ama henüz bi rahatlayamadım. Üstünden bi hafta geçsin de. Bakalım inşallah. Doktor sürekli yat dedi. Ne kadar oturabilirim dedim sen yat dedi. Böylesi de çok iyi değil diyorlar ama mecbur dinliyoruz doktoru.
Progestan fitil falan kullanıyor musunuz? İlk gebeliğimde kullanıyordum çok akıntım olurdu.merhaba kızlar akıntım çok var bugün böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?