- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.781
Geçmiş ve şifa olsun inşallah canım.Merhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum amabüyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.
Onun dışında yatmadım. İşlemden iki üç saat sonra çıktım. Biraz hırpalanmış hissediyorum ama fena da değilim. Ha ama henüz bi rahatlayamadım. Üstünden bi hafta geçsin de. Bakalım inşallah. Doktor sürekli yat dedi. Ne kadar oturabilirim dedim sen yat dedi. Böylesi de çok iyi değil diyorlar ama mecbur dinliyoruz doktoru.
Kuzum geçmiş olsun inş sağsağlim alırsın kucağına bebişiMerhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum amabüyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.
Onun dışında yatmadım. İşlemden iki üç saat sonra çıktım. Biraz hırpalanmış hissediyorum ama fena da değilim. Ha ama henüz bi rahatlayamadım. Üstünden bi hafta geçsin de. Bakalım inşallah. Doktor sürekli yat dedi. Ne kadar oturabilirim dedim sen yat dedi. Böylesi de çok iyi değil diyorlar ama mecbur dinliyoruz doktoru.
Geçmiş olsun canım serklaj ne için yapılıuor ne şikayetin vardıMerhaba, konu da açtım gerçi, serklaj oldum sabah. Tuvalete gitmeye korkuyorum amabüyüğe en azından. Biraz girip oturayım dedim birkaç damla kan geldi. Korkup çıktım. Doktor kanama olmaz dedi. Gerçi herkes olabilir diyor nette. Yine de aramızda yaşayan varsa bi mesaj ayarsa sevinirim.
Kasılmanın sıklığı önemli sanırım ama doktorunla iletişime geç mutlakaŞimdi netten baktım serklaj konusunada kasılmalarım oluo benmde acaba doktora söylemek gerekrmi yoksa kendisi ultrasynda fark eder mi bi sorun varsa
İlk kızımda 32 haftalıkken 2 cm açılmam vardı 2. Kızımdada progestan kullandm erken doğum olmasın dieKasılmanın sıklığı önemli sanırım ama doktorunla iletişime geç mutlaka
Rahim ağzını ölçtür kuzum kontrolde
AA benim hep sapsarı. Sıkıntımıymıs oB
benim de hafif sarı gibi doktorla konuştum pazartesi bi bakalım ihmal etmeyelim dedi
Ben her gittiğimde rahim ağzın vajinal olarak ölçtürüyorum ve bundan sonra 2 haftada bir olacak kontrollerim canım sende her ihtimale karşı gittiğinde sor tabiİlk kızımda 32 haftalıkken 2 cm açılmam vardı 2. Kızımdada progestan kullandm erken doğum olmasın die
Ben kullanıyorum hala yoksa bulantıdan kurtulamıyorum yanında zofer de kullanıyorumArkadaşlar halen prilam kullanan var mı benden başka
Canım bilmiyorum ki hamilelikte enfeksiyon riskli diye enfeksiyon var mı yok mu diye bakacakAA benim hep sapsarı. Sıkıntımıymıs o
Vermedi henuz doktorum ama baslayacagim sanirimMagnezyum desteği alıyor musunuz?
Valla canım benim ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden her gebelikte olan bi şey mi ama kısalma vardı benim o yüzden serklaj yapıldıİlk kızımda 32 haftalıkken 2 cm açılmam vardı 2. Kızımdada progestan kullandm erken doğum olmasın die
Alttan mı ölçülüyorBen her gittiğimde rahim ağzın vajinal olarak ölçtürüyorum ve bundan sonra 2 haftada bir olacak kontrollerim canım sende her ihtimale karşı gittiğinde sor tabi
Kasılma olduğunu bu haftalarda nasıl hissediyorsun canm? Benim önceki gebeliğimde olurdu ama daha ilerleyen haftalarda bebek bir yerde toplanırdı orası sertleşirdi. Ama bu haftalarda da öyle bişey oluyor mu merak ettim.Valla canım benim ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden her gebelikte olan bi şey mi ama kısalma vardı benim o yüzden serklaj yapıldı
Serklaja gerek olmasa bile ölçüm yapılması lazım bence kontrolde çünkü istirahet etsende normale dönüyor hani bilir işini gücünü ona göre yaparsın yormazsın kendini
Enfeksiyon var muhtemelen ihmal etmeyin mutlaka söyleyin doktora.AA benim hep sapsarı. Sıkıntımıymıs o
Rahim ağzı uzunluğu en sağlıklı vajinal ölçülür.Alttan mı ölçülüyor
Aslında hep sarı ve idrarda sıkıntı cıkmamıstı. Vajinal da bakıldı . Ama son 3 aydır bakışması. Yarın doktor kontrolüm var sorayımEnfeksiyon var muhtemelen ihmal etmeyin mutlaka söyleyin doktora.
fitil değil de ağzından alıyorum yumuşak tablet progestonProgestan fitil falan kullanıyor musunuz? İlk gebeliğimde kullanıyordum çok akıntım olurdu.
Akıntının idrar yollarıyla pek alakası olmuyor. Vajinal enfeksiyon varsa sarı yada yeşil oluyor. Umarım yoktur. Yine de bir simir testi verin isterseniz.Aslında hep sarı ve idrarda sıkıntı cıkmamıstı. Vajinal da bakıldı . Ama son 3 aydır bakışması. Yarın doktor kontrolüm var sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?