2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş ve şifa olsun inşallah canım.

Kuzum geçmiş olsun inş sağsağlim alırsın kucağına bebişi
Kan gelmesi normal dikiş atılıyor sonuçta bi kaç gün süredebilir hatta ama doktor daha iyi bilir gene miktarı fazlalaşır devam ederse haber et kabız olmaman lazım lifli yiyecekler kayısı erik ye istersen sorun yaşamamak için
Sen yat kuzum rahim ağzının uzaması lazım bol bol istirahet keyfini çıkar sonra çok yorulcaz zaten

Geçmiş olsun canım serklaj ne için yapılıuor ne şikayetin vardı

Şimdi netten baktım serklaj konusunada kasılmalarım oluo benmde acaba doktora söylemek gerekrmi yoksa kendisi ultrasynda fark eder mi bi sorun varsa

İlk kızımda 32 haftalıkken 2 cm açılmam vardı 2. Kızımdada progestan kullandm erken doğum olmasın die
Ben her gittiğimde rahim ağzın vajinal olarak ölçtürüyorum ve bundan sonra 2 haftada bir olacak kontrollerim canım sende her ihtimale karşı gittiğinde sor tabi

İlk kızımda 32 haftalıkken 2 cm açılmam vardı 2. Kızımdada progestan kullandm erken doğum olmasın die
Valla canım benim ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden her gebelikte olan bi şey mi ama kısalma vardı benim o yüzden serklaj yapıldı
Serklaja gerek olmasa bile ölçüm yapılması lazım bence kontrolde çünkü istirahet etsende normale dönüyor hani bilir işini gücünü ona göre yaparsın yormazsın kendini

Kasılma olduğunu bu haftalarda nasıl hissediyorsun canm? Benim önceki gebeliğimde olurdu ama daha ilerleyen haftalarda bebek bir yerde toplanırdı orası sertleşirdi. Ama bu haftalarda da öyle bişey oluyor mu merak ettim.

Selam dostlar. Bugün kontrole gittim ve sonunda cinsiyeti belli oldu. Doktor parti yapacaksanız yazayım dedi parti yapmayacaktık ama bizim için özel olan bir yerde öğrenmek istedik. Eşimle Bir çok ilki yaşadığımız florya sahilde başbaşa öğrendik oğlumuzun gelmekte olduğunu

Enfeksiyon var muhtemelen ihmal etmeyin mutlaka söyleyin doktora.
Aslında hep sarı ve idrarda sıkıntı cıkmamıstı. Vajinal da bakıldı . Ama son 3 aydır bakışması. Yarın doktor kontrolüm var sorayım

Aslında hep sarı ve idrarda sıkıntı cıkmamıstı. Vajinal da bakıldı . Ama son 3 aydır bakışması. Yarın doktor kontrolüm var sorayım
Akıntının idrar yollarıyla pek alakası olmuyor. Vajinal enfeksiyon varsa sarı yada yeşil oluyor. Umarım yoktur. Yine de bir simir testi verin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…