2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Amniyosentez yerine önce fetal DNA yaptırabilirsin diye biliyorum ben. Riskli ve belirsiz durumlarda ileri haftalarda yapılabiliyor. Araştır istersen.

Hiç sıkma canını stres en büyük düşmanımız bizim herşeyin hayırlısı inş Ooy maşallah benimki 310gram küçük bey

Amniyosentez yerine önce fetal DNA yaptırabilirsin diye biliyorum ben. Riskli ve belirsiz durumlarda ileri haftalarda yapılabiliyor. Araştır istersen.
Evet canım doktorum da onu önerdi ama şuan bizi aşırı zorlar. Hamileyim diye beni işten çıkarmışlardı eşim tek çalışıyor oğlum da okula gidiyor hepsi birleşince o test bizi baya zorluyor o yüzden yaptıramıcam hayırlısı olsun hakkımızda artık

Çok tatlıı maşallah içini ferah tut bir şey çıkmayacak inşallah .

Aynısını banada diyolar baskasindan gelecek diye planmi yapim cok sacma ya gelmezse gelirsede degistirir degistirur giydirirz nolcak zaten kusmali sicmali gunler var onumuzde zibin fazlaliligi adam öldürmez

Bende de var ayni durum

Ultrasonlar bir riski ortaya koyuyor ama söylenenler %100 olmuyor biliyorsun. Test yaptırmak seni daha kesin sonuca ulaştırırdı ama sonuçta yaptırmama kararı vermişsiniz. Umarın senin için de bu riskler sadece bu kontrolde kalır ve ilerleyen aylarda toparlar sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Bana olmuyor arada bir kelebekler uçuyor içimde, bir şey kayıyor gibi sonra o da geçiyor. Bende olan biten bu..

Amin canım inşallah

Benim 2-3 hafta önce olmuştu ilk tabi evhamlar kraliçesi olarak hemen doktorumu aradım magnezyum verdi günde 2 defa içiyorum artık olmuyor oluyorsa da fark etmiyorum
Amin canım inşallah ne gelirse Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda doktorda kesin bir şey demedi genetik olabilir burun kemiği dedi ama ilk anda duyunca kötü hissettim
Bence hiçbir şey yok bebeğinin canım içini ferah tut tabi anne olarak kötü hissetmen doğal yeri geliyor niye bebeğimin kilosu az diye bile kafaya takıyoruz ama hiç kötü düşünme kuzum

Fetal DNA yaptırmış mıydın?

Bende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten
Çok normal o zaman canım yok mu resim sen de paylaş minik paşanın resmini
Şekerpareye bak maşallah kuzum

Kızlar bebek hareketi diyorsunuz ya benim oğlan poposunun üstünde zıplıyor buna eminim ama nasıl ispatlarım bilmem. Yok böyle bi vurma. Yani kızımda da çok hissederdim ben. O da çok hareketliydi anne karnında. Bu da öyle. Allahım doğduktan sonrasında da hareketli olsun ben bakarım ona.

Hayatımda hiç evhamlı pimpirikli bir insan olmadım aksine dünya yansa umrumda değildir hatta benimle senin çocuğun olsa nerede olduğunu unutur kaybedersin kesin diye dalga geçerlerdi Ama hamilelikte gerçekten kendimi tanıyamıyorum en ufak şeyi kafama takıyorum zaten kendim için en zor haftalardayım çok düşünmemeye çalışıyorum hep iyi olumlu bakmaya çalışıyorum ama rüyalarım maşallah hiç rahat bırakmıyor beni şu bebişleri vakitlice doğursak da rahatlasak

Ben de elimi koyuyorum orası sert mesela. Neden ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…