- 11 Nisan 2022
- 1.342
- 3.138
- 83
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.441
Amniyosentez yerine önce fetal DNA yaptırabilirsin diye biliyorum ben. Riskli ve belirsiz durumlarda ileri haftalarda yapılabiliyor. Araştır istersen.Detaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldümbir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum
baktım da 99 tl görünüyor küvet. Belki sizin bölgede öyle bir indirim vardır.
Ayyy bizim kocumuz ol sen doğum sonrası yaaa ben varım kilo vermedeSağ ol canım keşke o kilolara çıkmasaydım hiç ama2 sene uğraştım şimdi utanmaz bir hızla geri geliyorlar
Hiç sıkma canını stres en büyük düşmanımız bizim herşeyin hayırlısı inşHayırlısıyla sağlıklı alsaydık kucağımıza. Burun kemiği kısa çıkması beni endişelendirdi ikili testim de orta riskliydi çünkü hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkbana da 21+3 ile uyumlu maşallah gelişimi iyi dedi. 412 gr olmuş
Evet canım doktorum da onu önerdi ama şuan bizi aşırı zorlar. Hamileyim diye beni işten çıkarmışlardı eşim tek çalışıyor oğlum da okula gidiyor hepsi birleşince o test bizi baya zorluyor o yüzden yaptıramıcamAmniyosentez yerine önce fetal DNA yaptırabilirsin diye biliyorum ben. Riskli ve belirsiz durumlarda ileri haftalarda yapılabiliyor. Araştır istersen.
Çok tatlıı maşallahHayırlısıyla sağlıklı alsaydık kucağımıza. Burun kemiği kısa çıkması beni endişelendirdi ikili testim de orta riskliydi çünkü hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkbana da 21+3 ile uyumlu maşallah gelişimi iyi dedi. 412 gr olmuş
Aynısını banada diyolar baskasindan gelecek diye planmi yapim cok sacma ya gelmezseBana evlenirken borcam alma, illa hediye geliyor dediler almadım. Kimse borcam getirmedi borca sız kaldım, gittim ben aldım
Şimdi aynı şeyi zıbın için söylüyorlar, alma bissürü gelir sana diye, bebem zıbınsız kalacak diye korkuyorum. Bu sefer alacambebemin zıbınsız kalmasına gönlüm razı olmaz
Bende de var ayni durumKızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
Ultrasonlar bir riski ortaya koyuyor ama söylenenler %100 olmuyor biliyorsun. Test yaptırmak seni daha kesin sonuca ulaştırırdı ama sonuçta yaptırmama kararı vermişsiniz. Umarın senin için de bu riskler sadece bu kontrolde kalır ve ilerleyen aylarda toparlar sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Detaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldümbir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum
Bana olmuyor arada bir kelebekler uçuyor içimde, bir şey kayıyor gibi sonra o da geçiyor. Bende olan biten bu..Kızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
Amin canım inşallahUltrasonlar bir riski ortaya koyuyor ama söylenenler %100 olmuyor biliyorsun. Test yaptırmak seni daha kesin sonuca ulaştırırdı ama sonuçta yaptırmama kararı vermişsiniz. Umarın senin için de bu riskler sadece bu kontrolde kalır ve ilerleyen aylarda toparlar sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı alırız kucağımıza hepimizÇok tatlıı maşallahiçini ferah tut bir şey çıkmayacak inşallah .
Benim 2-3 hafta önce olmuştu ilk tabi evhamlar kraliçesi olarak hemen doktorumu aradımKızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
Bence hiçbir şey yok bebeğinin canım içini ferah tut tabi anne olarak kötü hissetmen doğal yeri geliyor niye bebeğimin kilosu az diye bile kafaya takıyoruz ama hiç kötü düşünme kuzumAmin canım inşallahne gelirse Allah'tan hayırlısı olsun hakkımızda doktorda kesin bir şey demedi genetik olabilir burun kemiği dedi ama ilk anda duyunca kötü hissettim
Fetal DNA yaptırmış mıydın?Detaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldümbir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum
Çok normal o zaman canımBende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten
Şekerpareye bak maşallah kuzumHayırlısıyla sağlıklı alsaydık kucağımıza. Burun kemiği kısa çıkması beni endişelendirdi ikili testim de orta riskliydi çünkü hayırlısı neyse o olsun diyorum artıkbana da 21+3 ile uyumlu maşallah gelişimi iyi dedi. 412 gr olmuş
Beklenen bir durumdu ama çok üzüldüm gerçekten bunun nasıl bir stres olduğunu çok iyi biliyorum yazık yaniKpss iptal edilmiş kızlar.
Hiç merak etmeyin siz yeter ki kilo vermek isteyin ben buradan açacağım grup hepimiz zayıflayacağızAyyy bizim kocumuz ol sen doğum sonrası yaaa ben varım kilo vermede
Ben de elimi koyuyorum orası sert mesela. Neden ben de merak ettimKızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?