- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.461
En son muayenede bebek aşırı hareketliydi doktor bile Allah yardımcınız olsun dedi büyük ihtimal yay bebeği zaten hareketli olur yerinde durmayacak minik yaramazlarKızlar bebek hareketi diyorsunuz ya benim oğlan poposunun üstünde zıplıyor buna eminim ama nasıl ispatlarım bilmem. Yok böyle bi vurma. Yani kızımda da çok hissederdim ben.O da çok hareketliydi anne karnında. Bu da öyle. Allahım doğduktan sonrasında da hareketli olsun ben bakarım ona.
Yok canım onu yaptırmadım şuan bizi aşırı zorluyor çünküFetal DNA yaptırmış mıydın?
Olsunlar yaa kızımın bazen parmakları oynardı yoğun bakımda da ne mutlu olurdum.En son muayenede bebek aşırı hareketliydi doktor bile Allah yardımcınız olsun dedi büyük ihtimal yay bebeği zaten hareketli olur yerinde durmayacak minik yaramazlar
Bana da hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor ama duyunca insan ister istemez korkuyor canım. Hayırlısı olsun artık hakkımızdaBenim 2-3 hafta önce olmuştu ilk tabi evhamlar kraliçesi olarak hemen doktorumu aradımmagnezyum verdi günde 2 defa içiyorum artık olmuyor oluyorsa da fark etmiyorum
Bence hiçbir şey yok bebeğinin canım içini ferah tut tabi anne olarak kötü hissetmen doğal yeri geliyor niye bebeğimin kilosu az diye bile kafaya takıyoruz ama hiç kötü düşünme kuzum
Akışına bıraktık bakalım soruyorum yok derse zorla götrmüyorum sabahtan beri hiç yapmadı şimdide uyudu bakalım ne olacakCandysisters inşallah başarıya ulaşırsınız canım, ama pes eden anneler tekrar denediginde daha da kötü oluyor diyorlardı, uzmanlarda inatlasmayin diyor çok zor bir durum
İnşallah bu sefer her şey yolunda gidecek canımOlsunlar yaa kızımın bazen parmakları oynardı yoğun bakımda da ne mutlu olurdum.Çok hasretim. Ben koşarım peşinden valla. Yeter ki o koşabilsin.
Benimki de müzik açınca içerde dans etmeye başladı bile yay burcu gümbür gümbürEn son muayenede bebek aşırı hareketliydi doktor bile Allah yardımcınız olsun dedi büyük ihtimal yay bebeği zaten hareketli olur yerinde durmayacak minik yaramazlar
Ben öğrenemedim henüz yarın ayrıntılıya giricem inşallah öğrenirimBenim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaldımı acaba kaç kişiyiz
Yaa nasıl dayandınız bu kadar . Ben 12. Haftada öğrenmiştimBen öğrenemedim henüz yarın ayrıntılıya giricem inşallah öğrenirim
Göstermedi canım mecburen dayandıkYaa nasıl dayandınız bu kadar . Ben 12. Haftada öğrenmiştim
benimki de göstermiyor 2 aydır cebelleşiyoruz göstersin diye napacaz böyle bende detaylıyı umut bağladımGöstermedi canım mecburen dayandık
Detaylıda öğreniriz olmadı doğunca öğrenicezbenimki de göstermiyor 2 aydır cebelleşiyoruz göstersin diye napacaz böyle bende detaylıyı umut bağladım
32 olan bizim bölgede yok canm. Başka şoklara bakayım olmazsa.Eki Görüntüle 3107293
Bölgende yoksa yakın bölgelere bakabilirsin
Gönlünü ferah tut.insallah bisey cikmayacak❤Bana da hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor ama duyunca insan ister istemez korkuyor canım. Hayırlısı olsun artık hakkımızda
Aynen onlinedan çevre şoklara bakarsanız bulursunuz belki32 olan bizim bölgede yok canm. Başka şoklara bakayım olmazsa.
İnşallah canımGönlünü ferah tut.insallah bisey cikmayacak❤
Gerçekten ya müzik duyunca hareketleniyorBenimki de müzik açınca içerde dans etmeye başladı bile yay burcu gümbür gümbür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?