2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
En son muayenede bebek aşırı hareketliydi doktor bile Allah yardımcınız olsun dedi büyük ihtimal yay bebeği zaten hareketli olur yerinde durmayacak minik yaramazlar

En son muayenede bebek aşırı hareketliydi doktor bile Allah yardımcınız olsun dedi büyük ihtimal yay bebeği zaten hareketli olur yerinde durmayacak minik yaramazlar
Olsunlar yaa kızımın bazen parmakları oynardı yoğun bakımda da ne mutlu olurdum. Çok hasretim. Ben koşarım peşinden valla. Yeter ki o koşabilsin.

Bana da hiçbir şeyi yokmuş gibi geliyor ama duyunca insan ister istemez korkuyor canım. Hayırlısı olsun artık hakkımızda

Candysisters inşallah başarıya ulaşırsınız canım, ama pes eden anneler tekrar denediginde daha da kötü oluyor diyorlardı, uzmanlarda inatlasmayin diyor çok zor bir durum
Akışına bıraktık bakalım soruyorum yok derse zorla götrmüyorum sabahtan beri hiç yapmadı şimdide uyudu bakalım ne olacak

Benimki de müzik açınca içerde dans etmeye başladı bile yay burcu gümbür gümbür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…