2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Devleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artık

Amin inşallah

Merhabalar, 4 lü tarama testi yaptırdınız mi

Doktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?

Bir de biz bugün 24. haftaya girdik. Kendisinin söylemesi gerekmez miydi şeker yüklemesini?

Devleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artık

Ben fetal dna testi yaptırdım. 37 yaşındayım doktorum ikili riskli çıkar yaşınızdan dolayı, tam bir sonuç da vermez o yüzden fetal öneriyorum dedi. Normalde Tepecik Hastanesi ve Ümraniye Devlet Hastanesi risk durumu yüksekse bu testi ücretsiz yapıyormuş. Ben Ümraniye tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittim. Maalesef artık devlet hastanelerinde yapılmıyormuş, doktor daha önce yaptıklarını artık karşılamadığını söyledi. Çok moral bozucu çünkü oldukça önemli ve %100 kesin olmasa da insanın içini büyük oranda rahatlatan bir test. Zaten bir sürü masraf var, bir çoğumuz özel hastanelere çuvalla para ödüyoruz. Ben yıllardır SGK primi ödüyorum. Bu kadar elzem bir testi devletin karşılamamasını haksızlık olarak görüyorum.
Bununla birlikte biz fetale karar verdiğimizde ben İstanbul'da bir sürü laboratuvar ve hastaneyle görüştüm. Bize en uygun fiyatı Koşuyolu Yeditepe Genetik Hastalıklar
verdi. Test hastanenin kendi laboratuvarında yapılıyormuş yani yurt dışına örnek gönderilmiyor. Sanırım bu nedenle biraz daha uygun fiyat verebiliyorlar. 10 günde sonucu aldık. Bir fikir olsun diye söylemek istedim, şu anki fiyat ne kadar bilemiyorum ama belki görüşmek isteyen olabilir.

O durumu bende çok iyi biliyorum ama
Zaten ne kadar yürüyeceksin ki bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…