- 5 Şubat 2013
- 321
- 468
- 303
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.501
Sezaryan olacaksan pijamaya gerek yok bence. 3 gecelik yeter canim. Normal doğum olacaksa pijama da kullanılabilir belki onu bilemiyorum.Bana da sanki hemen ayaklanırmışım gibi geliyor peki bir soru daha canım 2 gecelik 1 pijama mı yoksa 3 gecelik mi tavsiye edersin
Ogrenemediysen bence kiz kizlar gec ogreniliyor derler ya bakalim sende tutacakmi . Karin seklinden bi tahminin yokmu o da belli ediyorBen öğrenemedim henüz yarın ayrıntılıya giricem inşallah öğrenirim
Devleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artıkCanım biz şu şubatta verdik Nisan'da çıktı negatif diye görünüyordu. Hala çıkmamış olma ihtimali bile olabilir bence risk yoksa sonuç gelmiyor konusu kesin mi acaba, niye negatif demeyi kaldirsinlar ki çok saçma geldi bana. Aşırı uzayan süreçler bunlar bizim 2 ayı geçti çıkması
Gecelik giyeceğim kesinlikle en rahatı o olur bence. 2 tane de korsem var benim kaliteli o yüzden almayabilirim pek kullanmadım onları normal zayıflama korsesiydi
Fetal DNA yaptirabilseniz çok iyi olurmuş canım içiniz rahatlardi ama tabi koşullar herkes için aynı olmuyor ücreti fazla ne yazık ki. Devlette de yapılabiliyor diye bir duymuştum bir araştır istersen bazı şartları mi vardı ne inşallah vardır öyle bir şey ve yaptirabilirsin
Kız ben 2 kilo almıştım aynı öyleydi göbeğim şimdi daha da büyük tartilmiyorum bu ara
Sen doğumda öğreneceksin sanırım canımdetaylıda kesin söylüyorlar bu arada raporda cinsiyeti giriliyor çünkü ne zaman detaylı ultasonun?
Amin inşallahİnşallah bir şey çıkmaz bebeğinde. Biz ağlayıp üzüldükçe bebişlerde daha çok strese giriyor o da iyi bir şey değil. Benim de sırf ikili testim biraz riskli çıktı diye ne görseler hemen kötüye yoruyorlar. Aslında burun kemiği 2.9-3ten küçükse anomali ihtimaline bakılıyormuş bizim 4.1 ama anomali olabilir dendi kan testinden dolayı. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında dediğiniz gibi. Allah hepimize sağ salim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yok canım Zorunlu Sezeryan olacak benim o zaman hepsini gecelik alayımSezaryan olacaksan pijamaya gerek yok bence. 3 gecelik yeter canim. Normal doğum olacaksa pijama da kullanılabilir belki onu bilemiyorum.
Merhabalar, 4 lü tarama testi yaptırdınız miİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız gönülden diliyorumbir yandan da çok üzülüyorum bu bazı gebeler için gerçekten yapılması elzem bir şey ama maalesef devlet fetal DNA testini karşılamıyor. Amniyosentez için de perinotolojiden sıra bul bulabilirsen. Tamamen özele mahkum ediyorlar. Bana da yaptır dediler karar vermiştim en son 6500 liraydı o da on gün önce falan şu an ben de vazgeçtim yaptırmaktan. detaylı ultrasona daha girmedim, ultrasonda her şey normal trizomi geçmişi var diye doktorlar sorumluluk almak istemiyorlar , yaptır diye mecbur kılıyorlar. Günlerce düşündüm, ağladım. Detaylıda bir şey çıkmadığı sürece yaptırmayacağım. Hakkınızda en hayırlısı ve güzeli olsun
Güzel ve rahat model görürsen linkler misin bizi de . Artık pijamalarım şortlarım olmuyo şimdiden geceliğe geçicez mecbur zatenYok canım Zorunlu Sezeryan olacak benim o zaman hepsini gecelik alayım
Üçlüyü yaptırdım sonucunu daha almadım, dörtlü test henüz yaptırmadım. Kaçıncı haftada yapılması gerekiyor biliyor musunuzMerhabalar, 4 lü tarama testi yaptırdınız mi
Doktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?Ben daha detaylı ultrasona bile girmedim canım 2 hafta sonra gideceğim ardından kendi doktoruma gideceğim o zaman sorarım herhalde ama 24-28 arasında yapılıyormuş detaylı ultrasonların bence yanılma payı illa vardır kalpte midede böbrekte beyinde parlaklık filan görüyorlar sonra zamanla kaybolabiliyor
Devleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artık
O durumu bende çok iyi biliyorum amaBen gecelik değil pijama giymek istiyorum. Daha önce doğum yapmadım ama ne bileyim sanki pijama ile daha rahat edeceğimi hissediyorum. Çünkü fazla kilonun dezavantajı bacakların birbirine sürtmesi ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ne yapacağım bacaklarımı aça aça mı yürüyeceğim diyorum pijamayı seçiyorum
Sabrınıza hayran kaldım ben 11. Hafta öğrendimBenim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaldımı acaba kaç kişiyiz
Doğduğunda Ankaranın bağlarında popo sallamasın. Hayaller chopin gerçekler Ankara havasıBugun chopin nocturne c sharp minor parcasini piyanoda dinlerken yavrularim 2 kez tekmeledi acaba sevdiler mi yoksa denk mi geldi bi dusunmedim degil
Hastanede 4-5 gün kalacağım sanırım. Mutlaka yürürüm diye düşünüyorum :) Sezeryan olacak bir de benim. ameliyat sonrası yürümek de iyi oluyor diye dedim.O durumu bende çok iyi biliyorum ama
Zaten ne kadar yürüyeceksin ki bir şey olmaz
Neden o kadar kalacaksın ki ? 1 gün kalınırHastanede 4-5 gün kalacağım sanırım. Mutlaka yürürüm diye düşünüyorum :) Sezeryan olacak bir de benim. ameliyat sonrası yürümek de iyi oluyor diye dedim.
18+6 da cumartesi günü yaptırdım, bugün de sonucumu öğrendimÜçlüyü yaptırdım sonucunu daha almadım, dörtlü test henüz yaptırmadım. Kaçıncı haftada yapılması gerekiyor biliyor musunuz
18+6 da cumartesi günü yaptırdım, bugün de sonucumu öğrendimÜçlüyü yaptırdım sonucunu daha almadım, dörtlü test henüz yaptırmadım. Kaçıncı haftada yapılması gerekiyor biliyor musunuz
İnşallah istediğiniz gibi çıkmıştır18+6 da cumartesi günü yaptırdım, bugün de sonucumu öğrendim
Sezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsunNeden o kadar kalacaksın ki ? 1 gün kalınır
Bende 11.haftada öğrendim simdiye kalsa beni gectim esim catlardi 40 doktor gezerdik kesinSabrınıza hayran kaldım ben 11. Hafta öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?