- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.541
Arastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorumÜzüldüm canım üniversite hastanesinde filan yaptırabilir misin acaba
Kuzey çok var heryerde görüyorum.Teyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Hocam arkadaşa katılıyorumKuzey çok var heryerde görüyorum.Okula başladığında sınıfın yarısı kuzey olacak. Toprak yönünde oy kullanıyorum
4 hafta sonraSöylemesi lazım aslında blr sonraki kontrol ne zaman canım
Kesinlikle Toprak canım daha şimdiden bir dolu Kuzey isimli öğrencim var ilerleyen yılları düşünemiyorumTeyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
İstersen doktoruna yaz canım 4 hafta sonra 28 olacaksın tam sınır oluyor4 hafta sonra
Hangi ilçede oturuyordun canımArastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorum
Ben de ya ağlıyorum artık tuvalette, sürekli yırtılıyor arkamOf kızlar 2 gün normal tuvalete çıkıyorsam 3. Gün kabızım. Ağlayacam artık
Dediğin yerle görüşeyim canım bende çok teşekkür ederim. Böyle beklemek çok zor çünkü. İzmirde tepecik yapıyordu bu testi pandemi diye artık hiçbir şey yapmıyorlar detaylı ultrason için bile özele yönlendiriyorlarBen fetal dna testi yaptırdım. 37 yaşındayım doktorum ikili riskli çıkar yaşınızdan dolayı, tam bir sonuç da vermez o yüzden fetal öneriyorum dedi. Normalde Tepecik Hastanesi ve Ümraniye Devlet Hastanesi risk durumu yüksekse bu testi ücretsiz yapıyormuş. Ben Ümraniye tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittim. Maalesef artık devlet hastanelerinde yapılmıyormuş, doktor daha önce yaptıklarını artık karşılamadığını söyledi. Çok moral bozucu çünkü oldukça önemli ve %100 kesin olmasa da insanın içini büyük oranda rahatlatan bir test. Zaten bir sürü masraf var, bir çoğumuz özel hastanelere çuvalla para ödüyoruz. Ben yıllardır SGK primi ödüyorum. Bu kadar elzem bir testi devletin karşılamamasını haksızlık olarak görüyorum.
Bununla birlikte biz fetale karar verdiğimizde ben İstanbul'da bir sürü laboratuvar ve hastaneyle görüştüm. Bize en uygun fiyatı Koşuyolu Yeditepe Genetik Hastalıklar
verdi. Test hastanenin kendi laboratuvarında yapılıyormuş yani yurt dışına örnek gönderilmiyor. Sanırım bu nedenle biraz daha uygun fiyat verebiliyorlar. 10 günde sonucu aldık. Bir fikir olsun diye söylemek istedim, şu anki fiyat ne kadar bilemiyorum ama belki görüşmek isteyen olabilir.
O zaman hayırlı uğurlu olsun teyzoşlarHocam arkadaşa katılıyorum
KuzeyTeyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Geç kalmışım oylamaya
Belki biliyorsunuzdur ama mhrs uygulamasına yani e nabızdan randevuya tam 16:00da girin randevu için randevular açılıyor o saate ben bu şekilde alabildim perinatolojiyeArastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorum
Canım bu hangi hastane ya aramızda belki giden vardır söylesen mi acabaValla geçen hastane de 2 gece bıraktı. İsmini anmak istemediğim hastane. Bu da 3 gün dedi özellikle sordum. 1 gün bakım eğitimleri var dedi .
Detayliyi nasıl gereksiz görebiliyor canım ya aklım almadı açıkçası, bazı durumlarda bebeğe müdehale şansı oluyor eğer bir sıkıntı var ise yüksek oranda tespit edilebiliyor. Allah korusun sonradan pişman olmayın bence sonuçta o bebeğin anne babasısiniz bu gibi durumlar bizler için öncelikli olmalı. Devletten randevu umarım bulursunEvet biliyorum işte eşim istemedi gereksiz dedi o parayı vermez o devleti denicem
Kocaelindeyim eşimde gereksiz görüyor devleti ugrasican bakalım
Bildiğim kadarıyla perinatolojiden direkt randevu alınmıyor. Kadın doğumdan yeşil alan açılınca randevu alabiliyorsunuz. Bilginiz olsunArastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorum
Ben bugün 22+4 haftaliktim. 75 ile hamile kalmistim bugun tartildim 79 kilo olmusumKızlar kaç kilo aldınız?
Yurtdışında yaşıyorum burada biraz daha uzun tuttuklarını duydum ama henüz sormadım. Sanırım bebek bakımı ile alakalı bir durum. Sezeryan ile ilgili olsa her şey yolundaysa en fazla iki gün kalınır herhalde. Bağırsaklar çalıştığında eve gönderiyorlar geneldeNeden o kadar kalacaksın ki ? 1 gün kalınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?