- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.521
Yok canım ben öğlen 12 de doğurdum ertesi gün öğlene doğru taburcu oldum bir gece kaldımSezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsun
Tuvalete çıkmışsındırYok canım ben öğlen 12 de doğurdum ertesi gün öğlene doğru taburcu oldum bir gece kaldım
Fetal DNA yaptırabilsen süper olurmuş ama olsun yine de,zaten sana extra ultrason yazarlar siye düşünüyorum,aynı senin gibi streslerle 1 ay kafayı yedim,şükür herşey şimdilik yolunda,eminimki seninkinde de bişey çıkmayacak,kalbini ferah tutDetaylı ultrasonumuz vardı kızlar bugün. 21+0 tam haftası. Burun kemiği 5 olmadı gerekirken 4.1 çıktı bu down riskini arttırır dedi doktor çok üzüldümbir de beynin ön loblarında sıvı birikmesi normal sınırlar içinde ama üst sınıra yakın dedi takip edilmesi lazım dedi böyle kalırsa sıkıntı yok ama ilerlerse bu da down riskini arttırır dedi amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyoruz eşimde bende. Ama kafam çok karıştı ne düşüneceğim bilmiyorum
Çok sağol canım inşallah bir şey çıkmazFetal DNA yaptırabilsen süper olurmuş ama olsun yine de,zaten sana extra ultrason yazarlar siye düşünüyorum,aynı senin gibi streslerle 1 ay kafayı yedim,şükür herşey şimdilik yolunda,eminimki seninkinde de bişey çıkmayacak,kalbini ferah tut
Ama ben iki doğum yaptım 1 gece yatırdılar bunda da 1 gece dedilerSezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsun
Büyük tuvalete çıkmadım da gaz çıkartmamı beklediler.birde hastane yatağından inmek çok zor geliyor bana yanda Kolçaklar varya aşağıya kayıp öyle yana dönüp iniyordum zor oluyordu ama evde hemen bacağı döndürüp iniyorum eve gidince daha rahat ediyorum.ilk hastaneden başka bi hastanede doğurcam umarım 2 gün kalmamTuvalete çıkmışsındırben çıkamadım 2 gece tuttular. Bi de bebek yb da olunca o dönem ben de gitmemiştim. Şimdi bu hastane de elime belge verdi 2 gece 3 gün diye. 1 gün bebek emzirme eğitimi varmış. Erken çıkartmıyormuş. Hastaneden hastaneye değişiyor
Valla geçen hastane de 2 gece bıraktı. İsmini anmak istemediğim hastane. Bu da 3 gün dedi özellikle sordum. 1 gün bakım eğitimleri var dedi .Ama ben iki doğum yaptım 1 gece yatırdılar bunda da 1 gece dediler
Şükür problem yok, tarama testlerine de pek inanmadığım için çok da ciddiye almıyorumİnşallah istediğiniz gibi çıkmıştır
Bende gece 12 ye doğru doğum yaptım ertesi gün akşam 7 gibi çıktım canım, ama dediğin gibi tuvalet değilde gaz çıkardım o yüzden gönderdi doktorum, bunda da inşallah 1 gece yeter. Evde olmak daha rahatSezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsun
Ankara’da nerdeyse tüm hastanelerde 1 gece kalınıyor sezeryanda da.Sezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsun
İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagimDevleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artık
Bende devlette sıra bulamadım canım ama ikili testim riskli çıktığı için detaylı yaptırmak istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaİns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Öyle bir ped ki cidden iki bacak birbirine kavuşamaz.Bacaklar sürtmüyor.Çünkü arana kocaman bir pamuk yığını koyuyorlar
Benim hastane 3gece 4 gün tutuyor. Ama benim cıkmam gerek kızım var artık mecbur. İnşallah bi sıkıntı cıkmazda cıkavilirimHastanede 4-5 gün kalacağım sanırım. Mutlaka yürürüm diye düşünüyorum :) Sezeryan olacak bir de benim. ameliyat sonrası yürümek de iyi oluyor diye dedim.
Bazı hastaneler taksit yapıyor, taksitle felan yaptirsaniz detaylı ultrason hamilelikte biraz daha önemliİns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Tabi canım buldukça paylaşırım gerçekten evde geceliklerim var onlar olmasa giyecek blr şeyim olmayacak bu arada bugün e bebekte tekstil ürünlerinde güzel indirim var hem anne hem bebek içinGüzel ve rahat model görürsen linkler misin bizi de . Artık pijamalarım şortlarım olmuyo şimdiden geceliğe geçicez mecbur zaten
Söylemesi lazım aslında blr sonraki kontrol ne zaman canımDoktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?
Bir de biz bugün 24. haftaya girdik. Kendisinin söylemesi gerekmez miydi şeker yüklemesini?
Hangi şehirdeydin canım evet gerçekten pahalı ama belki taksit imkanı vardır veya radyolog ile yapılan ultrason biraz daha uygun oluyor aslında biraz araştırsan ya çok da önemliİns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Evet biliyorum işte eşim istemedi gereksiz dedi o parayı vermez o devleti denicemBazı hastaneler taksit yapıyor, taksitle felan yaptirsaniz detaylı ultrason hamilelikte biraz daha önemli
Kocaelindeyim eşimde gereksiz görüyor devleti ugrasican bakalımTabi canım buldukça paylaşırım gerçekten evde geceliklerim var onlar olmasa giyecek blr şeyim olmayacak bu arada bugün e bebekte tekstil ürünlerinde güzel indirim var hem anne hem bebek için
Söylemesi lazım aslında blr sonraki kontrol ne zaman canım
Hangi şehirdeydin canım evet gerçekten pahalı ama belki taksit imkanı vardır veya radyolog ile yapılan ultrason biraz daha uygun oluyor aslında biraz araştırsan ya çok da önemli
Ben hep kız hissettim ama bakalım yarın belli olacakOgrenemediysen bence kiz kizlar gec ogreniliyor derler ya bakalim sende tutacakmi . Karin seklinden bi tahminin yokmu o da belli ediyor
Üzüldüm canım üniversite hastanesinde filan yaptırabilir misin acabaEvet biliyorum işte eşim istemedi gereksiz dedi o parayı vermez o devleti denicem
Kocaelindeyim eşimde gereksiz görüyor devleti ugrasican bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?