2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gecelik mi pijama mı sorusuna benden bir gecelik cevabı gelsin ,ilk doğumum erken olduğu için hiçbirşeyim yoktu,kıçım açıkta hastane önlüğü ile dolandım ortalıkta 2 gün,sonra arkadaşım gecelik getirdi allah razı olsun,çok rahat ettim.Doğumum normaldi bu arada,altına kocaman ped koyuyoraun kanama için,bide bebek bezi gibi bi don,gecelikle çok rahat ettim ben tuvalette filan,pijama olsa zorlanırdım sanırım.

Yok canım ben öğlen 12 de doğurdum ertesi gün öğlene doğru taburcu oldum bir gece kaldım
Tuvalete çıkmışsındır ben çıkamadım 2 gece tuttular. Bi de bebek yb da olunca o dönem ben de gitmemiştim. Şimdi bu hastane de elime belge verdi 2 gece 3 gün diye. 1 gün bebek emzirme eğitimi varmış. Erken çıkartmıyormuş. Hastaneden hastaneye değişiyor

Fetal DNA yaptırabilsen süper olurmuş ama olsun yine de,zaten sana extra ultrason yazarlar siye düşünüyorum,aynı senin gibi streslerle 1 ay kafayı yedim,şükür herşey şimdilik yolunda,eminimki seninkinde de bişey çıkmayacak,kalbini ferah tut

Çok sağol canım inşallah bir şey çıkmaz zaten bebeğe mr çektirmek için yönlendirecekler perinatolojiye gittiğimde burun kemiğinin tekrar ölçülmesini isteyeceğim bazen ölçümler değişebiliyormuş

Büyük tuvalete çıkmadım da gaz çıkartmamı beklediler.birde hastane yatağından inmek çok zor geliyor bana yanda Kolçaklar varya aşağıya kayıp öyle yana dönüp iniyordum zor oluyordu ama evde hemen bacağı döndürüp iniyorum eve gidince daha rahat ediyorum.ilk hastaneden başka bi hastanede doğurcam umarım 2 gün kalmam

Sezaryende 2 gece 3 gün kalıyorsun
Bende gece 12 ye doğru doğum yaptım ertesi gün akşam 7 gibi çıktım canım, ama dediğin gibi tuvalet değilde gaz çıkardım o yüzden gönderdi doktorum, bunda da inşallah 1 gece yeter. Evde olmak daha rahat

Devleti araştırdım canım bizim burada bir hastane yapıyordu onlar da pandemi diye kaldırmışlar hayırlısı olsun artık
İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim

İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Bende devlette sıra bulamadım canım ama ikili testim riskli çıktığı için detaylı yaptırmak istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

Hastanede 4-5 gün kalacağım sanırım. Mutlaka yürürüm diye düşünüyorum :) Sezeryan olacak bir de benim. ameliyat sonrası yürümek de iyi oluyor diye dedim.
Benim hastane 3gece 4 gün tutuyor. Ama benim cıkmam gerek kızım var artık mecbur. İnşallah bi sıkıntı cıkmazda cıkavilirim

Bazı hastaneler taksit yapıyor, taksitle felan yaptirsaniz detaylı ultrason hamilelikte biraz daha önemli

Güzel ve rahat model görürsen linkler misin bizi de . Artık pijamalarım şortlarım olmuyo şimdiden geceliğe geçicez mecbur zaten
Tabi canım buldukça paylaşırım gerçekten evde geceliklerim var onlar olmasa giyecek blr şeyim olmayacak bu arada bugün e bebekte tekstil ürünlerinde güzel indirim var hem anne hem bebek için
Doktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?

Bir de biz bugün 24. haftaya girdik. Kendisinin söylemesi gerekmez miydi şeker yüklemesini?
Söylemesi lazım aslında blr sonraki kontrol ne zaman canım
Hangi şehirdeydin canım evet gerçekten pahalı ama belki taksit imkanı vardır veya radyolog ile yapılan ultrason biraz daha uygun oluyor aslında biraz araştırsan ya çok da önemli

Bazı hastaneler taksit yapıyor, taksitle felan yaptirsaniz detaylı ultrason hamilelikte biraz daha önemli
Evet biliyorum işte eşim istemedi gereksiz dedi o parayı vermez o devleti denicem
Kocaelindeyim eşimde gereksiz görüyor devleti ugrasican bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…