- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.561
Daha önce açık miyom ameliyatı oldum. Çok tatlı bir doktorum vardı. Durmadan aynı sezaryen gibi ama sende bebek yok diyordu. Yazılanlara bakınca sadece bebek değil aşırı kanama ve kocaman ped de yokmuş bendeGecelik mi pijama mı sorusuna benden bir gecelik cevabı gelsin,ilk doğumum erken olduğu için hiçbirşeyim yoktu,kıçım açıkta hastane önlüğü ile dolandım ortalıkta 2 gün,sonra arkadaşım gecelik getirdi allah razı olsun,çok rahat ettim.Doğumum normaldi bu arada,altına kocaman ped koyuyoraun kanama için,bide bebek bezi gibi bi don,gecelikle çok rahat ettim ben tuvalette filan,pijama olsa zorlanırdım sanırım.
KuzeyTeyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Alikahya kadın doğumda yapılıyor fakat bir ay önce randevu Alman gerekiyordu.Ya da Umuttepe araştırma hastanesinde bende kocaelinde yaşıyorumİns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Aa kesinlikle kiloyla alakası yok. Ben de artık biraz hamile göbüşü görüntüsü istiyorum ama daha hamile olduğumu söylemesem kimse fark etmiyor ben de 3 kilo aldım. Kiloyla hiç ilgisi yok demek ki. Sağlıklı olsunlar da göbüşlü de göbüşsüz de sorun yok700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.
Canım öncelikle moralini hiiçbir çekilde bozmuyorsun. O testi yaptırmak gerçekten ülkemizde çok pahalı. Keşke hepimiz yaptırabilsek, devletimiz bu konuda bir destek sunsa ama ne yazık ki vatandaşını hiç düşünmüyor bu noktada. Yaşam , kalite standartları sağlık hizmetleri eğitim imkanları konusunda yüksek gelir ve orta gelirli aileler arasındaki makas gittikçe açılmış durumda.Evet canım doktorum da onu önerdi ama şuan bizi aşırı zorlar. Hamileyim diye beni işten çıkarmışlardı eşim tek çalışıyor oğlum da okula gidiyor hepsi birleşince o test bizi baya zorluyor o yüzden yaptıramıcamhayırlısı olsun hakkımızda artık
Canım üçlü yaptırdıysan 4 lü yaptırmana gerek yok. Mesela benim hastanemde sadece 2 li ve 4 lü yaplıyor. Arkadaşımın hastanesinde 2 li 3 lü yapılıyor. Zaten bunlar tarama testi 2 liden sonra diğerleri çok elzem mi sanmıyorum. Ben de ikili yaptırdım ardından 4 lü yaptırdım 18. 19. Hafta arası. Önemli oln ayrıntılı usg artıkÜçlüyü yaptırdım sonucunu daha almadım, dörtlü test henüz yaptırmadım. Kaçıncı haftada yapılması gerekiyor biliyor musunuz
Canım inşallah sıra bulabilirsin araştır denk getirirsin belki olumsuz düşünme.İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Ben toprak ismini bir türlü beğenmiyorum. Kuzey istediği kadar çok olsun daha karizmatik ve güzel bir isim bence.Teyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Haklısın canımKesinlikle Toprak canım daha şimdiden bir dolu Kuzey isimli öğrencim var ilerleyen yılları düşünemiyorum
İstersen doktoruna yaz canım 4 hafta sonra 28 olacaksın tam sınır oluyor
Sezeryan olacagim icin korse takmam benim kuzenim dogumdan bir kac gun sonra takti dikisleri patladi. Bir de yine sezeryan olacagim icin alt ust takim pijama giyemicem o yuzden mecbur uzun gecelik giyerim iste lohusa takimi gibi.Kızlar peki siz doğumda ne giyceksiniz. Gecelik mi pijamamı illa lohusa takımı mı olmalı terliği flnbide korse nasıl olmalı
Detayli ama onemli ve cok ozel bana gore.net sekilde bebisi goruyoruz esinizin bu sekil dusunmesibe üzüldüm çokEvet biliyorum işte eşim istemedi gereksiz dedi o parayı vermez o devleti denicem
Kocaelindeyim eşimde gereksiz görüyor devleti ugrasican bakalım
Benimde hep sağımda şişlik ayaklar solda ama tekmeyi oradan yiyorumKızlar kızlar size de şey oluyor mu bebek göbeğimin tek tarafına topaklanmış gibi. Orası daha şiş ve geriliyor. Mesela sol tarafım geriliyor sağ tarafım rahat, sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Bebek küçükken oluyordu ama artık ortalaması gerekmiyor mu ya?
Davamız var açıkça yazamıyorum. Başka şubesine giden var büyük bi hastane zinciri ama o şubeye giden olsa özelden yazarım merak etmeyin.Canım bu hangi hastane ya aramızda belki giden vardır söylesen mi acaba
Detayliyi nasıl gereksiz görebiliyor canım ya aklım almadı açıkçası, bazı durumlarda bebeğe müdehale şansı oluyor eğer bir sıkıntı var ise yüksek oranda tespit edilebiliyor. Allah korusun sonradan pişman olmayın bence sonuçta o bebeğin anne babasısiniz bu gibi durumlar bizler için öncelikli olmalı. Devletten randevu umarım bulursun
Bende devlette yaptırdım detaylıyı, kadın doğum yeşil alan açıyor canım başka türlü alamıyorsun randevuyu, birde saat 16 da yeni randevular açılıyor, ben alarm kurmuştum hergün 16 civarı girdim istediğim gün istediğim saati seçebildim. İnşallah sende yakalayabilirsin randevuArastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorum
Bende kuzey ismini düşündüm sonra cok yayildi vazgectim zaten eşimin kozu hep belliydi ona karar verdik
Ben normal dogum yaptigimda pijama da goturdum gecelik de geceligi hic giymedim pijamayla cok rahat ettim normalde de üşuyen biriyim temmuzda dogum yaptigim halde. lavaboda falan da rahat oldu dr alttan bakmaya gelince de cok sıyırmakta zorlanmadim . Ama ikisini de gotuemek sanki daha iyi fikir gibi.Ben gecelik değil pijama giymek istiyorum. Daha önce doğum yapmadım ama ne bileyim sanki pijama ile daha rahat edeceğimi hissediyorum. Çünkü fazla kilonun dezavantajı bacakların birbirine sürtmesi ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ne yapacağım bacaklarımı aça aça mı yürüyeceğim diyorum pijamayı seçiyorum
Kuzum izmirdeysen ege üniversitesine gidip bölüm binasında veznede randevu yazan hemşireler var durumun ciddiyetini anlatırsan sana bi boşluk ayarlayabilirDediğin yerle görüşeyim canım bende çok teşekkür ederim. Böyle beklemek çok zor çünkü. İzmirde tepecik yapıyordu bu testi pandemi diye artık hiçbir şey yapmıyorlar detaylı ultrason için bile özele yönlendiriyorlar
Neden içmek istemiyorsun ilacı ?Kızlar çarpıntılarım bar nabzım 120 yi görüyor doktor ilaç verdi kardiyolog fakat içmek istemiyorum.Benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?