2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Daha önce açık miyom ameliyatı oldum. Çok tatlı bir doktorum vardı. Durmadan aynı sezaryen gibi ama sende bebek yok diyordu. Yazılanlara bakınca sadece bebek değil aşırı kanama ve kocaman ped de yokmuş bende

Kızlar çarpıntılarım bar nabzım 120 yi görüyor doktor ilaç verdi kardiyolog fakat içmek istemiyorum.Benim gibi olan varmı

İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Alikahya kadın doğumda yapılıyor fakat bir ay önce randevu Alman gerekiyordu.Ya da Umuttepe araştırma hastanesinde bende kocaelinde yaşıyorum

700 gram aldım :) onu da son 1 haftada almışım yani. Bunun 500 gramı falan bebektir zaten. Kiloyla göbeğin alakası yok bence canm. Karın iç yapısıyla alakalı.
Aa kesinlikle kiloyla alakası yok. Ben de artık biraz hamile göbüşü görüntüsü istiyorum ama daha hamile olduğumu söylemesem kimse fark etmiyor ben de 3 kilo aldım. Kiloyla hiç ilgisi yok demek ki. Sağlıklı olsunlar da göbüşlü de göbüşsüz de sorun yok
Canım öncelikle moralini hiiçbir çekilde bozmuyorsun. O testi yaptırmak gerçekten ülkemizde çok pahalı. Keşke hepimiz yaptırabilsek, devletimiz bu konuda bir destek sunsa ama ne yazık ki vatandaşını hiç düşünmüyor bu noktada. Yaşam , kalite standartları sağlık hizmetleri eğitim imkanları konusunda yüksek gelir ve orta gelirli aileler arasındaki makas gittikçe açılmış durumda. tan meselelere yatırım değil bunlar konusunda hizmet görmek istiyoruz. Avrupa bizi kıskanıyor dedikleri avrupa ülkelerinde arkadaşlar bunları ücretsiz yaptırıyor. Hepimiz insanca yaşamayı hak ediyoruz. Sma, hpv aşısı, fetal dna vs. Saymakla bitmez sosyal devlet vatandaşını bu konularda yarı yolda bırakmamaktır eleştirilecek çok şey var.
sana tekrar gelince moralini bozma doktorun amniyosentez dediyse de iyi doktorlar onu da sorunsuz ve risksiz yapıyolar. Doktoruna güven dokturunu araştır. Tarama testlerinde risk orta çıktığı için de doktorlar kemik konusunda o yorumu yapmış olabilirler. Ayrıntlıda bile böyle söylenip sağlam sağlıklı doğan çok fazla çocuk var. Sen kafana takma sağlıklı stressiz bi gebelik geçir her stres vücut sağlığımıza yansıyor ve bebeğimizin sağlığına zarar veriyor. Bol dua bol dilek ve bol kabulleniş Ne olursa olsun kontrol edemediğimiz göremediğimiz bir süreç doğumda doğum öncesinde ve sonrasında her şey yaşayabiliriz kaderimizi bilemiyoruz. Allaha sığınalım o bize en güzelini veriyor neyin iyi neyin kötü olduğunu biz aciz kullar bilemeyiz. İnşallah her şeyi güzel ve hayırlı eylesin hepimiz için. Evlatlarımıza ve bize güzel hayırlı yazılar yazsın Devlette ayrıntılı yapan bi yer illaki bulursun canım randevu almaya çalış en azından randevuda bir şey varsa tespit edilip ona göre önlem alınır bazı durumlara. Randevu konusunu araştır.
Üçlüyü yaptırdım sonucunu daha almadım, dörtlü test henüz yaptırmadım. Kaçıncı haftada yapılması gerekiyor biliyor musunuz
Canım üçlü yaptırdıysan 4 lü yaptırmana gerek yok. Mesela benim hastanemde sadece 2 li ve 4 lü yaplıyor. Arkadaşımın hastanesinde 2 li 3 lü yapılıyor. Zaten bunlar tarama testi 2 liden sonra diğerleri çok elzem mi sanmıyorum. Ben de ikili yaptırdım ardından 4 lü yaptırdım 18. 19. Hafta arası. Önemli oln ayrıntılı usg artık
İns birşey yoktur tevekkül etmekten başka çaremiz yok benimde detaylı yapmam meçhul çok pahalı o kadar bütçem yok malesef devlette sıra bulmakta zor büyük ihtimalle detaylı yaptiramacagim
Canım inşallah sıra bulabilirsin araştır denk getirirsin belki olumsuz düşünme.
Teyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yok bebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Ben toprak ismini bir türlü beğenmiyorum. Kuzey istediği kadar çok olsun daha karizmatik ve güzel bir isim bence.

Kızlar peki siz doğumda ne giyceksiniz. Gecelik mi pijamamı illa lohusa takımı mı olmalı terliği fln bide korse nasıl olmalı
Sezeryan olacagim icin korse takmam benim kuzenim dogumdan bir kac gun sonra takti dikisleri patladi. Bir de yine sezeryan olacagim icin alt ust takim pijama giyemicem o yuzden mecbur uzun gecelik giyerim iste lohusa takimi gibi.

Benimde hep sağımda şişlik ayaklar solda ama tekmeyi oradan yiyorum sağ tarafta bazen geriniyor iyice şişiyor dokunuyorum resmen

Davamız var açıkça yazamıyorum. Başka şubesine giden var büyük bi hastane zinciri ama o şubeye giden olsa özelden yazarım merak etmeyin.

Arastiricam bakalım burda araştırma hastanesi var orda var peritonoloji ama sıra vs mumkinmi bilmiyorum
Bende devlette yaptırdım detaylıyı, kadın doğum yeşil alan açıyor canım başka türlü alamıyorsun randevuyu, birde saat 16 da yeni randevular açılıyor, ben alarm kurmuştum hergün 16 civarı girdim istediğim gün istediğim saati seçebildim. İnşallah sende yakalayabilirsin randevu

Ben normal dogum yaptigimda pijama da goturdum gecelik de geceligi hic giymedim pijamayla cok rahat ettim normalde de üşuyen biriyim temmuzda dogum yaptigim halde. lavaboda falan da rahat oldu dr alttan bakmaya gelince de cok sıyırmakta zorlanmadim . Ama ikisini de gotuemek sanki daha iyi fikir gibi.

Kuzum izmirdeysen ege üniversitesine gidip bölüm binasında veznede randevu yazan hemşireler var durumun ciddiyetini anlatırsan sana bi boşluk ayarlayabilir
Ayrıca dokuz Eylül üniversitesinde proflardan randevu alabiliyorsun cuzzi bi miktar para ödüyorsun orasıylada konuşabilirsin testi yapıyorlar mı bilmiyorum ama dokuz Eylül hastanesi bazı bölümleri ihaleyle çalışıyor bölüm kapalı oluyor ihale sürecinde telefon et istersen
Maddi olarak daha rahat ediceği üniversite hastanesine gitmen kuzum

Günaydın kızlar,

Bugün felaket bir diş ağrısıyla uyandım. 22. haftalık olduğum için doktor tedaviye izin verdi ama diş için işlem fiyatları felaket artmış Devlette hamileler için diş çekimi yapılır mı bilginiz var mı birde ilaçsız bu günü nasıl atlatabilirim tavsiyelerinize açığım

Günaydın annişler musmutlu günler hepinize

İsim konusunda çok mu takıntı yapıyorum bilmiyorum eşim Göktürk koymak istedi yakın bi akrabamız yanımızdaydı direkt ilk "k" harfini "t" olarak değiştirdi gülmeye başladı bende kızdım
Yalnız kalınca eşimle konuştum işte dalga geçilmesin güzel bi isim koyalım okulda arkadaş ortamında rahatsız etmesinler dedim sen ne isim bulsan dalga geçilecek bi şey bulurlar dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ortak bi sorun mu bu ben mi abartıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…