2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Haklısınız , özellikle çocuklar okulda acımasız olabiliyor çünkü , o yüzden tiye alınması mümkün olduğunca zor bir isim seçmek lazım

Ha bu arada akrabanız tam bir mal

ayni seyi bende esimle konustum oda bi sekilde dalga gecmek isteyen gecer lakap takar bsy yapar ismine bsy demesede dedi ben ikna oldumgöktürk çok hos bi isim bizim seceneklerde de vardi biz sonrasinda gökdeniz de karar kıldık

Doktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?

Bir de biz bugün 24. haftaya girdik. Kendisinin söylemesi gerekmez miydi şeker yüklemesini?
Canım şeker yükleme testi 24-28.haftalar aradı yapılıyor. Yaptırmayı düşünüyorsan doktoruna hatırlatıp ona göre randevu alman iyi olabilir.
Merhaba, dişinizdeki ağrı için karanfil iyi gelebilir. Diş çekimini de hamilelikte yaptıran anne adaları vardı sanırım. En doğru tedaviyi hamile olduğunuzu söylediğinizde diş hekiminiz yapacaktır. Geçmiş olsun diliyorum
Canım isim konusu gerçekten enine boyuna düşünülmesi gereken husus ama kimseyi memnun edemezsin dalga geçecek kişi dalga geçecek bir şey eninde sonunda bulur. O yüzden içine sinen ismi bulursunuz umarım. Akrabanın da içi fesat yani daha doğmamış çocuk için bunu düşünüyorsa ötesini düşünemiyorum ben çok da yakınımda olmasını istemezdim.

Bende Göktürk ismini çok severim, eşime dediğimde aynen bunu dedi dalga geçerler okulda . Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor. Yetişkinler bile aynı kafada baksana.

Detaylıdan çıktım kızlar aslında özelde de randevum var ama devlete de almıştım bugün devletteydi randevum tabi ki şaşırmadım ilgisiz bir doktora denk geldim herşey iyi dedi kalbi net göremiyorum sırttaki kaburgadan dolayı gibi bişey dedi anlamadım soramadım da tersti adam bir ay sonra gelirsin dedi gerçekten işini iyi yapmak için uğraşan adaletli insana denk gelmek çok güzel bişey ister devlet ister özel olsun sadece kişilik gerekli

Ben de ne zaman isim beğensem eşim de aynısını söyledi çocukla dalga geçerler diye Göktürk aslında çok güzel bir isim koymayı da düşündüm ama Göktürk isimli eşimi deli eden bir öğrencisi vardı asla istemedi o yüzden ama tabi dalga geçecek şeyi illa bulurlar isim hoşunuza gittiyse koyun gitsin içinize sinmesi önemli bence densiz konuşan öyle insanlara özellikle hiç bakmayın

Evet canım izmirdeyim bir perinatoloğa daha gidecektim dediğin gibi egeye gideyim oraya da baktırayım çok teşekkür ederim. Resmen kafam durmuş gibiydi dünden beri akıl edemiyorum bir şey

Bizimki de dedesinin adını koymak istiyor Millet analizci falan tutuyor isim için , yani bence önemli bi konu abartı değil

Benimde ikili tarama devlet perinatologdaydı. Dediğin gibi baktı her şey normal dedi gönderdi. İnsan detay duymak istiyor onuda ancak özeldeki doktorlar veriyor.

Başka bi isim arayışındayım bakalım 2. Seçenek olarak durucak şimdilik bi kenarda

Evet canım izmirdeyim bir perinatoloğa daha gidecektim dediğin gibi egeye gideyim oraya da baktırayım çok teşekkür ederim. Resmen kafam durmuş gibiydi dünden beri akıl edemiyorum bir şey
Zaten yine 2-3 hafta içinde randevu verir kuzum çok yoğun malum devlet hastanesi
Perinatalog arıyorsanda Barış Bükeyi tavsiye ederim 1.000 TL detaylı ultrason ücreti dün gittim çok detaylı inceledi cihazı çok iyi zaten ters bi şey yoktur ama boşuna stres yapma hiç

Çok sağol canım yorumun içimi çok rahatlattı bugün daha iyiyim şükür en azından mantıklı düşünebiliyorum. Özelde gitmiştim detaylıya devlette tekrar gidicem 22sinden sonra hayırlısı olsun artık hakkımızda. Her şey Allah'tan geliyor ondan geleni kabul ediyoruz bizde

Detaylıya özelde gittim canım zaten. Serkan güçlü diye prof var ilk oğlumda da ona gitmiştim çok iyi bir doktor o da ona gitmiştim. Devlete de gidicem tekrar zaten perinatolojiye istediğim zaman randevu alabiliyorum yeşil alan açmışlardı. Devletteki doktorda ölçsün tekrar ona göre bakıcaz artık

Günaydın kızlar hepinize mutlu günler
mesajlarda gözüme isim konusu çarptı gerçekten isim ararken kıstaslarımızdan bazılarının ismin lakaba dönüştürülemeyecek alay edilmeyecek bir şey olması adeta toplumumuzun mizah seviyesini ortaya seriyor.
Oğlumun adını Tuna koymak istiyorum. En fazla yurt dışında tuna fish ile karıştırılır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…