- 1 Eylül 2021
- 5.326
- 19.944
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.581
Haklısınız , özellikle çocuklar okulda acımasız olabiliyor çünkü , o yüzden tiye alınması mümkün olduğunca zor bir isim seçmek lazımGünaydın annişler musmutlu günler hepinize
İsim konusunda çok mu takıntı yapıyorum bilmiyorum eşim Göktürk koymak istedi yakın bi akrabamız yanımızdaydı direkt ilk "k" harfini "t" olarak değiştirdi gülmeye başladı bende kızdım
Yalnız kalınca eşimle konuştum işte dalga geçilmesin güzel bi isim koyalım okulda arkadaş ortamında rahatsız etmesinler dedim sen ne isim bulsan dalga geçilecek bi şey bulurlar dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ortak bi sorun mu bu ben mi abartıyorum acaba
Hiç sormayın ya iyi biri ama dengesiz ağzı bozukHaklısınız , özellikle çocuklar okulda acımasız olabiliyor çünkü , o yüzden tiye alınması mümkün olduğunca zor bir isim seçmek lazım
Ha bu arada akrabanız tam bir mal
ayni seyi bende esimle konustum oda bi sekilde dalga gecmek isteyen gecer lakap takar bsy yapar ismine bsy demesede dedi ben ikna oldumGünaydın annişler musmutlu günler hepinize
İsim konusunda çok mu takıntı yapıyorum bilmiyorum eşim Göktürk koymak istedi yakın bi akrabamız yanımızdaydı direkt ilk "k" harfini "t" olarak değiştirdi gülmeye başladı bende kızdım
Yalnız kalınca eşimle konuştum işte dalga geçilmesin güzel bi isim koyalım okulda arkadaş ortamında rahatsız etmesinler dedim sen ne isim bulsan dalga geçilecek bi şey bulurlar dedi
Canım şeker yükleme testi 24-28.haftalar aradı yapılıyor. Yaptırmayı düşünüyorsan doktoruna hatırlatıp ona göre randevu alman iyi olabilir.Doktorum bana şimdilik bir sorun yok ama %20-30 kadar yanılma payı var dedi. Çok değil mi ya?
Bir de biz bugün 24. haftaya girdik. Kendisinin söylemesi gerekmez miydi şeker yüklemesini?
Merhaba, dişinizdeki ağrı için karanfil iyi gelebilir. Diş çekimini de hamilelikte yaptıran anne adaları vardı sanırım. En doğru tedaviyi hamile olduğunuzu söylediğinizde diş hekiminiz yapacaktır. Geçmiş olsun diliyorumGünaydın kızlar,
Bugün felaket bir diş ağrısıyla uyandım. 22. haftalık olduğum için doktor tedaviye izin verdi ama diş için işlem fiyatları felaket artmışDevlette hamileler için diş çekimi yapılır mı bilginiz var mı birde ilaçsız bu günü nasıl atlatabilirim tavsiyelerinize açığım
Canım isim konusu gerçekten enine boyuna düşünülmesi gereken husus ama kimseyi memnun edemezsin dalga geçecek kişi dalga geçecek bir şey eninde sonunda bulur. O yüzden içine sinen ismi bulursunuz umarım. Akrabanın da içi fesat yani daha doğmamış çocuk için bunu düşünüyorsa ötesini düşünemiyorum ben çok da yakınımda olmasını istemezdim.Günaydın annişler musmutlu günler hepinize
Bende Göktürk ismini çok severim, eşime dediğimde aynen bunu dedi dalga geçerler okulda . Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor. Yetişkinler bile aynı kafada baksana.Günaydın annişler musmutlu günler hepinize
Ben de ne zaman isim beğensem eşim de aynısını söyledi çocukla dalga geçerler diye Göktürk aslında çok güzel bir isim koymayı da düşündüm ama Göktürk isimli eşimi deli eden bir öğrencisi vardı asla istemedi o yüzdenGünaydın annişler musmutlu günler hepinize
Evet canım izmirdeyim bir perinatoloğa daha gidecektim dediğin gibi egeye gideyim oraya da baktırayım çok teşekkür ederim. Resmen kafam durmuş gibiydi dünden beri akıl edemiyorum bir şeyKuzum izmirdeysen ege üniversitesine gidip bölüm binasında veznede randevu yazan hemşireler var durumun ciddiyetini anlatırsan sana bi boşluk ayarlayabilir
Ayrıca dokuz Eylül üniversitesinde proflardan randevu alabiliyorsun cuzzi bi miktar para ödüyorsun orasıylada konuşabilirsin testi yapıyorlar mı bilmiyorum ama dokuz Eylül hastanesi bazı bölümleri ihaleyle çalışıyor bölüm kapalı oluyor ihale sürecinde telefon et istersen
Maddi olarak daha rahat ediceği üniversite hastanesine gitmen kuzum
Çok güzel bi isim adıyla yaşasın inşayni seyi bende esimle konustum oda bi sekilde dalga gecmek isteyen gecer lakap takar bsy yapar ismine bsy demesede dedi ben ikna oldumgöktürk çok hos bi isim bizim seceneklerde de vardi biz sonrasinda gökdeniz de karar kıldık
Bizimki de dedesinin adını koymak istiyorGünaydın annişler musmutlu günler hepinize
Benimde ikili tarama devlet perinatologdaydı. Dediğin gibi baktı her şey normal dedi gönderdi. İnsan detay duymak istiyor onuda ancak özeldeki doktorlar veriyor.Detaylıdan çıktım kızlar aslında özelde de randevum var ama devlete de almıştım bugün devletteydi randevum tabi ki şaşırmadım ilgisiz bir doktora denk geldim herşey iyi dedi kalbi net göremiyorum sırttaki kaburgadan dolayı gibi bişey dedi anlamadım soramadım da tersti adam bir ay sonra gelirsin dedi gerçekten işini iyi yapmak için uğraşan adaletli insana denk gelmek çok güzel bişey ister devlet ister özel olsun sadece kişilik gerekli
Ya benimde eşimin de içine sindi aslındaBende Göktürk ismini çok severim, eşime dediğimde aynen bunu dedi dalga geçerler okulda . Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor. Yetişkinler bile aynı kafada baksana.
Ben de ne zaman isim beğensem eşim de aynısını söyledi çocukla dalga geçerler diye Göktürk aslında çok güzel bir isim koymayı da düşündüm ama Göktürk isimli eşimi deli eden bir öğrencisi vardı asla istemedi o yüzdenama tabi dalga geçecek şeyi illa bulurlar isim hoşunuza gittiyse koyun gitsin içinize sinmesi önemli bence densiz konuşan öyle insanlara özellikle hiç bakmayın
Zaten yine 2-3 hafta içinde randevu verir kuzum çok yoğun malum devlet hastanesiEvet canım izmirdeyim bir perinatoloğa daha gidecektim dediğin gibi egeye gideyim oraya da baktırayım çok teşekkür ederim. Resmen kafam durmuş gibiydi dünden beri akıl edemiyorum bir şey
2. İsim olarak koyucaz gibi bizde dedemizin adını işte koymuş olmak için koyucaz sadeceBizimki de dedesinin adını koymak istiyorMillet analizci falan tutuyor isim için , yani bence önemli bi konu abartı değil
Çok sağol canım yorumun içimi çok rahatlattıAa kesinlikle kiloyla alakası yok. Ben de artık biraz hamile göbüşü görüntüsü istiyorum ama daha hamile olduğumu söylemesem kimse fark etmiyor ben de 3 kilo aldım. Kiloyla hiç ilgisi yok demek ki. Sağlıklı olsunlar da göbüşlü de göbüşsüz de sorun yok
Canım öncelikle moralini hiiçbir çekilde bozmuyorsun. O testi yaptırmak gerçekten ülkemizde çok pahalı. Keşke hepimiz yaptırabilsek, devletimiz bu konuda bir destek sunsa ama ne yazık ki vatandaşını hiç düşünmüyor bu noktada. Yaşam , kalite standartları sağlık hizmetleri eğitim imkanları konusunda yüksek gelir ve orta gelirli aileler arasındaki makas gittikçe açılmış durumda.tan meselelere yatırım değil bunlar konusunda hizmet görmek istiyoruz. Avrupa bizi kıskanıyor dedikleri avrupa ülkelerinde arkadaşlar bunları ücretsiz yaptırıyor. Hepimiz insanca yaşamayı hak ediyoruz. Sma, hpv aşısı, fetal dna vs. Saymakla bitmez sosyal devlet vatandaşını bu konularda yarı yolda bırakmamaktır eleştirilecek çok şey var.
sana tekrar gelince moralini bozma doktorun amniyosentez dediyse de iyi doktorlar onu da sorunsuz ve risksiz yapıyolar. Doktoruna güven dokturunu araştır. Tarama testlerinde risk orta çıktığı için de doktorlar kemik konusunda o yorumu yapmış olabilirler. Ayrıntlıda bile böyle söylenip sağlam sağlıklı doğan çok fazla çocuk var. Sen kafana takma sağlıklı stressiz bi gebelik geçir her stres vücut sağlığımıza yansıyor ve bebeğimizin sağlığına zarar veriyor. Bol dua bol dilek ve bol kabullenişNe olursa olsun kontrol edemediğimiz göremediğimiz bir süreç doğumda doğum öncesinde ve sonrasında her şey yaşayabiliriz kaderimizi bilemiyoruz. Allaha sığınalım o bize en güzelini veriyor neyin iyi neyin kötü olduğunu biz aciz kullar bilemeyiz. İnşallah her şeyi güzel ve hayırlı eylesin hepimiz için. Evlatlarımıza ve bize güzel hayırlı yazılar yazsın Devlette ayrıntılı yapan bi yer illaki bulursun canım randevu almaya çalış en azından randevuda bir şey varsa tespit edilip ona göre önlem alınır bazı durumlara. Randevu konusunu araştır.
Canım üçlü yaptırdıysan 4 lü yaptırmana gerek yok. Mesela benim hastanemde sadece 2 li ve 4 lü yaplıyor. Arkadaşımın hastanesinde 2 li 3 lü yapılıyor. Zaten bunlar tarama testi 2 liden sonra diğerleri çok elzem mi sanmıyorum. Ben de ikili yaptırdım ardından 4 lü yaptırdım 18. 19. Hafta arası. Önemli oln ayrıntılı usg artık
Canım inşallah sıra bulabilirsin araştır denk getirirsin belki olumsuz düşünme.
Ben toprak ismini bir türlü beğenmiyorum. Kuzey istediği kadar çok olsun daha karizmatik ve güzel bir isim bence.
Detaylıya özelde gittim canım zaten. Serkan güçlü diye prof var ilk oğlumda da ona gitmiştim çok iyi bir doktor o da ona gitmiştim. Devlete de gidicem tekrar zaten perinatolojiye istediğim zaman randevu alabiliyorum yeşil alan açmışlardı. Devletteki doktorda ölçsün tekrar ona göre bakıcaz artıkZaten yine 2-3 hafta içinde randevu verir kuzum çok yoğun malum devlet hastanesi
Perinatalog arıyorsanda Barış Bükeyi tavsiye ederim 1.000 TL detaylı ultrason ücreti dün gittim çok detaylı inceledi cihazı çok iyi zaten ters bi şey yoktur ama boşuna stres yapma hiç
Bebeğe zararı olmasın diye cnmNeden içmek istemiyorsun ilacı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?