- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.601
Anladım canım, herkes burda gittiği hastaneyi yazmadı ama umarım yoktur oraya gidenDavamız var açıkça yazamıyorum. Başka şubesine giden var büyük bi hastane zinciri ama o şubeye giden olsa özelden yazarım merak etmeyin.
Ama ilacı bir doktor vermiş.. hamile olduğunu bilerek zararlı bir ilaç vermez diye düşünüyorum. Çarpıntın var sonuçta hem yorucu hem belki başka zararları var.. Kendi doktorunla görüş istersen belki o içini rahatlatır..Bebeğe zararı olmasın diye cnm
Aynısını ben yaşadım borcamdaBana evlenirken borcam alma, illa hediye geliyor dediler almadım. Kimse borcam getirmedi borca sız kaldım, gittim ben aldım
Şimdi aynı şeyi zıbın için söylüyorlar, alma bissürü gelir sana diye, bebem zıbınsız kalacak diye korkuyorum. Bu sefer alacambebemin zıbınsız kalmasına gönlüm razı olmaz
Sağlıkla gelsin kuzumBende şimdi çıktım kemikleri kısaymış takip edelim ama boyu kısa olucak büyük ihtimalle dedi Ee bizde uzun bi aile değiz zaten
Ege üni baktınız mıCanım bu hangi hastane ya aramızda belki giden vardır söylesen mi acaba
Detayliyi nasıl gereksiz görebiliyor canım ya aklım almadı açıkçası, bazı durumlarda bebeğe müdehale şansı oluyor eğer bir sıkıntı var ise yüksek oranda tespit edilebiliyor. Allah korusun sonradan pişman olmayın bence sonuçta o bebeğin anne babasısiniz bu gibi durumlar bizler için öncelikli olmalı. Devletten randevu umarım bulursun
Düştüğüne emin misin ? Hamileyken açlık baskınları olur. Düşük şekerde soğuk terlersin gözün kararır. Yaşadım o yüzden biliyorum. Dilersen bi ölç. Hamilelikte açlık atakları da oluyor öyle birşey ise endişe etme.Kızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?
Sanırım bu dediğine daha yakın bir şey oluyor. Açlıktan yerimden kalkamıyorum bir anda. Çok sağol iyi geldi bu cevabın. Bügün kan verdim zaten şekere bakılacakDüştüğüne emin misin ? Hamileyken açlık baskınları olur. Düşük şekerde soğuk terlersin gözün kararır. Yaşadım o yüzden biliyorum. Dilersen bi ölç. Hamilelikte açlık atakları da oluyor öyle birşey ise endişe etme.
Ben de öyle düşünüyorum arada kaynar en azından2. İsim olarak koyucaz gibi bizde dedemizin adını işte koymuş olmak için koyucaz sadece
Denemek için başında bi kesme şeker bırak. Açlık tuttuğunda ağzına at. 2dk içinde geçerse şeker atağıdır. Geçmezse bebiş acıkıyordur.Sanırım bu dediğine daha yakın bir şey oluyor. Açlıktan yerimden kalkamıyorum bir anda. Çok sağol iyi geldi bu cevabın. Bügün kan verdim zaten şekere bakılacak
Ya herkes birşey der. takma kafana. Bizimkiler de Ares demesi zor isim biz diyemeyiz çocuğu şişşt diye çağırırız diyorGünaydın annişler musmutlu günler hepinize
İsim konusunda çok mu takıntı yapıyorum bilmiyorum eşim Göktürk koymak istedi yakın bi akrabamız yanımızdaydı direkt ilk "k" harfini "t" olarak değiştirdi gülmeye başladı bende kızdım
Yalnız kalınca eşimle konuştum işte dalga geçilmesin güzel bi isim koyalım okulda arkadaş ortamında rahatsız etmesinler dedim sen ne isim bulsan dalga geçilecek bi şey bulurlar dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ortak bi sorun mu bu ben mi abartıyorum acaba
Şeker işini yaptım hemen geçmedi. Çok sağol valla içimi çok rahatlattın. Hamileliğin başından beri iyi yiyordum bu aralar iştahım düştü sanırım o etkiledi. Biraz gıda arttırayımDenemek için başında bi kesme şeker bırak. Açlık tuttuğunda ağzına at. 2dk içinde geçerse şeker atağıdır. Geçmezse bebiş acıkıyordur.
Ben iki kez yaşadım şeker atağı birinde bayıldım. Yani açlıkla gelmiyor bana tabi bilemiyorum. O gün bi yolculuğa çıkacaktık valiz hazırlayıp kahvaltı yaparım dedim. Valizden sonra bi ter boşaldı sonra gözüm karardı bayıldım şekerim 70 idi.
Ay dün benim de öğlen şekeri 70 ti. Ama bir kaç gündür çok aktifim ve sıcaktan dolayı daha az yiyorum. İnsülinde bu şartlarda biraz fazla geliyor herhalde. Hatta kendimi hala enerjik hissediyordum, cihaz hatalı ölçtü herhalde diye tekrar baktım. Aynı çıkınca başladım yemeye.. öyle bir yemişim ki akşam insüline ve o kadar harekete rağmen 140 tıDenemek için başında bi kesme şeker bırak. Açlık tuttuğunda ağzına at. 2dk içinde geçerse şeker atağıdır. Geçmezse bebiş acıkıyordur.
Ben iki kez yaşadım şeker atağı birinde bayıldım. Yani açlıkla gelmiyor bana tabi bilemiyorum. O gün bi yolculuğa çıkacaktık valiz hazırlayıp kahvaltı yaparım dedim. Valizden sonra bi ter boşaldı sonra gözüm karardı bayıldım şekerim 70 idi.
Benim tokluk bu ara çok yüksek. Hala insüline geçmedik ama doktor şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Çünkü açlık 100_110 civarı tokluk 170/180Ay dün benim de öğlen şekeri 70 ti. Ama bir kaç gündür çok aktifim ve daha az yiyorum. İnsülinde bu şartlarda biraz fazla geliyor herhalde. Hatta kendimi hala enerjik hissediyordum, cihaz hatalı ölçtü herhalde diye tekrar baktım. Aynı çıkınca başladım yemeye.. öyle bir yemişim ki akşam insüline ve o kadar harekete rağmen 140 tı
Evet detaylı ultrasonun ek bir ücreti var.Merhaba arkadaşlar, detaylı ultrason özel hastanede ek ücret istiyor mu?
Kan şekerini ölçtün de mi böyle dedin canm? Geceleri bana da sürekli açlık basıyor hatta gündüz de basıyorKızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?
Bunun açıklaması plasenta işini yapıyor demek oluyormuş. Yükselmesi normal bence.. insülin de doktorun bakış açısı ile ilgili sanırım. Ama sonuçta hepsinin izlediği bir yol var.Benim tokluk bu ara çok yüksek. Hala insüline geçmedik ama doktor şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Çünkü açlık 100_110 civarı tokluk 170/180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?