2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynısını ben yaşadım borcamda Ben kışın doğuracağım, bir süre kimseyi de ziyarete kabul etmeyi düşünmüyorum covid hala devam ediyor. Bir de lokma kadar bebeğe eli pis mi temiz mi kimsenin temas etmesini istemiyorum. Az büyüsün sonra O yüzden zıbınımu da kendim alacağım

Ege üni baktınız mı

Kızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?

Kızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?
Düştüğüne emin misin ? Hamileyken açlık baskınları olur. Düşük şekerde soğuk terlersin gözün kararır. Yaşadım o yüzden biliyorum. Dilersen bi ölç. Hamilelikte açlık atakları da oluyor öyle birşey ise endişe etme.

Sanırım bu dediğine daha yakın bir şey oluyor. Açlıktan yerimden kalkamıyorum bir anda. Çok sağol iyi geldi bu cevabın. Bügün kan verdim zaten şekere bakılacak

Sanırım bu dediğine daha yakın bir şey oluyor. Açlıktan yerimden kalkamıyorum bir anda. Çok sağol iyi geldi bu cevabın. Bügün kan verdim zaten şekere bakılacak
Denemek için başında bi kesme şeker bırak. Açlık tuttuğunda ağzına at. 2dk içinde geçerse şeker atağıdır. Geçmezse bebiş acıkıyordur.

Ben iki kez yaşadım şeker atağı birinde bayıldım. Yani açlıkla gelmiyor bana tabi bilemiyorum. O gün bi yolculuğa çıkacaktık valiz hazırlayıp kahvaltı yaparım dedim. Valizden sonra bi ter boşaldı sonra gözüm karardı bayıldım şekerim 70 idi.

Ya herkes birşey der. takma kafana. Bizimkiler de Ares demesi zor isim biz diyemeyiz çocuğu şişşt diye çağırırız diyor

Şeker işini yaptım hemen geçmedi. Çok sağol valla içimi çok rahatlattın. Hamileliğin başından beri iyi yiyordum bu aralar iştahım düştü sanırım o etkiledi. Biraz gıda arttırayım

Ay dün benim de öğlen şekeri 70 ti. Ama bir kaç gündür çok aktifim ve sıcaktan dolayı daha az yiyorum. İnsülinde bu şartlarda biraz fazla geliyor herhalde. Hatta kendimi hala enerjik hissediyordum, cihaz hatalı ölçtü herhalde diye tekrar baktım. Aynı çıkınca başladım yemeye.. öyle bir yemişim ki akşam insüline ve o kadar harekete rağmen 140 tı

Benim tokluk bu ara çok yüksek. Hala insüline geçmedik ama doktor şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Çünkü açlık 100_110 civarı tokluk 170/180

Kan şekerini ölçtün de mi böyle dedin canm? Geceleri bana da sürekli açlık basıyor hatta gündüz de basıyor ama kan şekeriyle alakalı değil. Hamilelikte çok normal.

Benim tokluk bu ara çok yüksek. Hala insüline geçmedik ama doktor şeker yüklemesi yapmayacağız dedi. Çünkü açlık 100_110 civarı tokluk 170/180
Bunun açıklaması plasenta işini yapıyor demek oluyormuş. Yükselmesi normal bence.. insülin de doktorun bakış açısı ile ilgili sanırım. Ama sonuçta hepsinin izlediği bir yol var.

Bana yükleme şeker yapılacakmış. Doktorum sordu zorunlu dediler yüksek çıkarsa insülin mi başlayacaklar, diyet mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…