- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.621
Amin inş kuzucum sen nsdıl oldunSağlıkla gelsin kuzum
Ya sana ne şeker yükleyelim zaten gebelik öncesi de tip 2 diyabet tanın varBunun açıklaması plasenta işini yapıyor demek oluyormuş. Yükselmesi normal bence.. insülin de doktorun bakış açısı ile ilgili sanırım. Ama sonuçta hepsinin izlediği bir yol var.
Bana yükleme şeker yapılacakmış. Doktorum sordu zorunlu dedileryüksek çıkarsa insülin mi başlayacaklar, diyet mi
Aay hiç zor değil çok güzel ismi ne güzel bulmuşsunuz ya ben hiç yaratıcı değilimYa herkes birşey der. takma kafana. Bizimkiler de Ares demesi zor isim biz diyemeyiz çocuğu şişşt diye çağırırız diyor
ben yazayım bi kaç tane sağlıkla gelsin inşKızıma isim önerleri alayım teyzeler
ben yazayım bi kaç tane sağlıkla gelsin inşKızıma isim önerleri alayım teyzeler
Bir de düzenli ölçtüğün için zaten takip altındasın. Bana neden yapacaklar bilmiyorum ama endokrin konuyu tartışmaya bile açmadıYa sana ne şeker yükleyelim zaten gebelik öncesi de tip 2 diyabet tanın varyormaya gerek yok diyor. Her gittiğimde suyuna bakıyoruz suda artma olursa kesin insülin başlarız dedi.
Bende aile hekiminde kan verdim şeker ilk defa 64 çıktı çok düşmüş.normalde 80 falandı.ama öyle bayılacak gibi falan hissetmiyorum kendimiDenemek için başında bi kesme şeker bırak. Açlık tuttuğunda ağzına at. 2dk içinde geçerse şeker atağıdır. Geçmezse bebiş acıkıyordur.
Ben iki kez yaşadım şeker atağı birinde bayıldım. Yani açlıkla gelmiyor bana tabi bilemiyorum. O gün bi yolculuğa çıkacaktık valiz hazırlayıp kahvaltı yaparım dedim. Valizden sonra bi ter boşaldı sonra gözüm karardı bayıldım şekerim 70 idi.
Ben sürekli açım gece gündüz fark etmiyorKızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?
Demek ki bünye meselesi benim genelde yüksekBende aile hekiminde kan verdim şeker ilk defa 64 çıktı çok düşmüş.normalde 80 falandı.ama öyle bayılacak gibi falan hissetmiyorum kendimi
Güzel isimKızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Gökçen ismini benden başka düşünen yok sanıyordum hep Gökçe koyuyorlar kızım olsaydı yüksek ihtimalle Gökçen koyardımben yazayım bi kaç tane sağlıkla gelsin inş
Hüma
Venüs
Eylül
Eva
Gökçen
Erkek ismi canım Utku isimli kimi tanısam hep erkekti yani güzel isim benceKızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Karan ares Aren Alp bulut demir ataberk falan böyle bi listem varAay hiç zor değil çok güzel ismi ne güzel bulmuşsunuz ya ben hiç yaratıcı değilim
Benim yeğenimin ismi Utku ve erkek..Kızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Çok güzel ya bende çok beğeniyorum tınısı çok hoş karakteristik bi isim bende düşünüyordum ama nasibimizde oğlan varmışGökçen ismini benden başka düşünen yok sanıyordum hep Gökçe koyuyorlar kızım olsaydı yüksek ihtimalle Gökçen koyardım
Erkek ismi canım Utku isimli kimi tanısam hep erkekti yani güzel isim bence
Gayet güzel bir isim canım ayrıca söylemesi hiç zor değil yani abartmışlarKaran ares Aren Alp bulut demir ataberk falan böyle bi listem varAres bizim kızımda da erkek olursa Ares olur dediğimiz isimdi. Çok düşünmedik Ares Alp gibi düşünüyorz
Karen ayris Alya Sofya Alisa Derin Linda Helen NefesKızıma isim önerleri alayım teyzeler
Kaynanamlar arya da da zor diyorlardıGayet güzel bir isim canım ayrıca söylemesi hiç zor değil yani abartmışlar
Aynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepÇok güzel ya bende çok beğeniyorum tınısı çok hoş karakteristik bi isim bende düşünüyordum ama nasibimizde oğlan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?