2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ya sana ne şeker yükleyelim zaten gebelik öncesi de tip 2 diyabet tanın var yormaya gerek yok diyor. Her gittiğimde suyuna bakıyoruz suda artma olursa kesin insülin başlarız dedi.

Ya sana ne şeker yükleyelim zaten gebelik öncesi de tip 2 diyabet tanın var yormaya gerek yok diyor. Her gittiğimde suyuna bakıyoruz suda artma olursa kesin insülin başlarız dedi.
Bir de düzenli ölçtüğün için zaten takip altındasın. Bana neden yapacaklar bilmiyorum ama endokrin konuyu tartışmaya bile açmadı olacak deyince doktorum da bana döndü yapılacak dedi. Tamam dedik..

Bende aile hekiminde kan verdim şeker ilk defa 64 çıktı çok düşmüş.normalde 80 falandı.ama öyle bayılacak gibi falan hissetmiyorum kendimi

Kızlar kan şekeri düşğklüğü yaşayan var mı? Normalde şeker değerlerim çok iyi hep normal sınırlarda ama 3 gecedir birden açlık basıyor elim ayağım kesiliyor. Siz de durum ne? Tehlikeli mi?
Ben sürekli açım gece gündüz fark etmiyor hatta dün akşamüstü başım filan dönüyor kafam kalkmıyor ağzıma bir parça çikolata attım kendime geldim ama şekeri daha yeni ölçtürdüm 79 çıktı niye öyle oldu bilemedim

Esasında ölçmeden direkt genelleme yaptım daha önceki yaşadıklarıma dayanarak. Ama bunun esas hissi açlık. Bir anda açlıktan bayılacak gibi oluyorum sanki aylardır yemek yememiş gibi. (Yemekten 2-3 saat sonra bile) Ve hemen geçmiyor. Bu gün daha sık yiyip kontrol edeyim.

ben yazayım bi kaç tane sağlıkla gelsin inş
Hüma
Venüs
Eylül
Eva
Gökçen
Gökçen ismini benden başka düşünen yok sanıyordum hep Gökçe koyuyorlar kızım olsaydı yüksek ihtimalle Gökçen koyardım
Kızlar erkek için Utku ismi nasıl sizce unisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Erkek ismi canım Utku isimli kimi tanısam hep erkekti yani güzel isim bence

Aay hiç zor değil çok güzel ismi ne güzel bulmuşsunuz ya ben hiç yaratıcı değilim
Karan ares Aren Alp bulut demir ataberk falan böyle bi listem var Ares bizim kızımda da erkek olursa Ares olur dediğimiz isimdi. Çok düşünmedik Ares Alp gibi düşünüyorz

Çok güzel ya bende çok beğeniyorum tınısı çok hoş karakteristik bi isim bende düşünüyordum ama nasibimizde oğlan varmış

Çok güzel ya bende çok beğeniyorum tınısı çok hoş karakteristik bi isim bende düşünüyordum ama nasibimizde oğlan varmış
Aynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepbiz de Teoman koymaya karar verdik daha doğrusu eşimin hayaliymiş ben de çok ses etmedim zaten erkeğe isim bulmak zor aileler beğenmedi ama içime çok sindi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…