- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.641
Ben çok beğendim gerçekten güzel karakteristik. Teo diye de kısaltılırAynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepbiz de Teoman koymaya karar verdik daha doğrusu eşimin hayaliymiş ben de çok ses etmedim zaten erkeğe isim bulmak zor aileler beğenmedi ama içime çok sindi benim
Ben sürekli açım gece gündüz fark etmiyorhatta dün akşamüstü başım filan dönüyor kafam kalkmıyor ağzıma bir parça çikolata attım kendime geldim ama şekeri daha yeni ölçtürdüm 79 çıktı niye öyle oldu bilemedim
Arya ismini kesin benim kayınpeder söyleyemezdi eltimin kızının adı Merve ona bile mevre diyorKaynanamlar arya da da zor diyorlardıismi onlara soralım diye ama yer miyim bu numaraları
Ay ne güzel ya nazar değmesin canım hep böyle gitsin ben işte o bahaneye sığınanımBen normalde bu hamileliği fırsata çevirip deli gibi yerim diyordum. Ben değil bebek istiyor olacaktı nasılsa, yani bahanem cepteydibelki sıcakların etkisi ile bilmiyorum canım hiç bir şey çekmiyor hiç yemek yemesem bir gün geçiririm gibi geliyor. dışarıda bir şey yemek zorunda kalırsam da yarısını yiyor bırakıyorum. Kendime hayret ediyorum neden böyle oldu ki? Birisi söylese hiç böyle bir hamilelik geçireceğime inanmazdım.
Ben de hiç böyle bir insan değilimdir aslında. Ama bence sıcaklardan hava o kadar bunaltıyor ki hep içmek istiyorum. neyse üzümünü yiyeceğim bağını sormayacağım yememenin tadını çıkaracağım.Ay ne güzel ya nazar değmesin canım hep böyle gitsin ben işte o bahaneye sığınanım2 saatte bir acıkıyorum ya ama sağlıklı atıştırmalıklarla geçiştiriyorum artık ama hiç acıkmamayı çok isterdim
Haklısın beni de en çok üzen bu. İşini düzgün yapmayan insanlar. Bazen bunu belki bizler de yapıyor olabiliriz ama eleştirim hepimize. Moralimiz ne kadar bozuk olursa olsun bizden hizmet alması gereken kimseyi mağdur etmemeliyiz. İnşallah evlatlarımızı böyle yetiştiririz de ülkemiz biraz düzelir belki.Detaylıdan çıktım kızlar aslında özelde de randevum var ama devlete de almıştım bugün devletteydi randevum tabi ki şaşırmadım ilgisiz bir doktora denk geldim herşey iyi dedi kalbi net göremiyorum sırttaki kaburgadan dolayı gibi bişey dedi anlamadım soramadım da tersti adam bir ay sonra gelirsin dedi gerçekten işini iyi yapmak için uğraşan adaletli insana denk gelmek çok güzel bişey ister devlet ister özel olsun sadece kişilik gerekli
Evet canımMerhaba arkadaşlar, detaylı ultrason özel hastanede ek ücret istiyor mu?
Bence çok güzelKızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Teoman çok karizmatik isim.Aynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepbiz de Teoman koymaya karar verdik daha doğrusu eşimin hayaliymiş ben de çok ses etmedim zaten erkeğe isim bulmak zor aileler beğenmedi ama içime çok sindi benim
Canım derin erkek ismi değil gibi geliyor bana. Hep kız çocuklarında var bence de erkek için düşünmeyin.Utku ismini bende düşündüm ama eşim istemedi,şimdi derin ve kerem var elimizde,eşim derin koyalım diyor,bana çok kız ismi gibi tınladığı için uzak duruyorum,kerem kulağıma hoş geliyor ama eş dost memlekete gelince sürekli dalga geçerler diyorlar.Bir türlü içimize sinen bir erkek ismi bulamadık hala,ikimizde kıza hazırlık yapmıştık baştan beri,şimdi bir türlü bulamıyoruz bi isim.
Evet ya bence bu kadar kilo almamın sebebi de o sıfır hareket azcık yürüyüş yapsaydım bu kadar almazdım sigarayı filan da bırakınca sürekli yat yat ne olacak yedim yedim şiştimBen de hiç böyle bir insan değilimdir aslında. Ama bence sıcaklardan hava o kadar bunaltıyor ki hep içmek istiyorum. neyse üzümünü yiyeceğim bağını sormayacağım yememenin tadını çıkaracağım.
Bence senin durumun biraz da şu an tatil olması ve genelde dinlenerek geçiyor olmaktan kaynaklanıyor. İnsan yatarken ne yapar tv izler bir şey yer
Zaten biz de hep Türk tarihinde adı geçen veya Türkçe olan isimleri düşündük Mete Han ismi de çok hoşuma gidiyordu ama eşim yeğenine koymuş yıllar önce onu kaçırınca babasının ismini koyalım dedikHaklısın beni de en çok üzen bu. İşini düzgün yapmayan insanlar. Bazen bunu belki bizler de yapıyor olabiliriz ama eleştirim hepimize. Moralimiz ne kadar bozuk olursa olsun bizden hizmet alması gereken kimseyi mağdur etmemeliyiz. İnşallah evlatlarımızı böyle yetiştiririz de ülkemiz biraz düzelir belki.
Evet canım
Bence çok güzelbu arada hiç kız ismi olarak utku duymadım hep gördüğüm utkular erkekti.
Teoman çok karizmatik isim.oğlan olsaydı düşündüklerim arasındaydı. Türkçe ve de türk tarihinde önemi olan kişilerin ismini ekstra seviyorum ve karizmatik buluyorum. Sizin Teomanınız da vatana millette hayırlı bir vatan evladı olsun inşallah
Canım derin erkek ismi değil gibi geliyor bana. Hep kız çocuklarında var bence de erkek için düşünmeyin.
Merhaba, dişinizdeki ağrı için karanfil iyi gelebilir. Diş çekimini de hamilelikte yaptıran anne adaları vardı sanırım. En doğru tedaviyi hamile olduğunuzu söylediğinizde diş hekiminiz yapacaktır. Geçmiş olsun diliyorum
Utku ismi bende hep erkek ismi olarak canlanıyor. Çok da güzel benceKızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Karan ares Aren Alp bulut demir ataberk falan böyle bi listem varAres bizim kızımda da erkek olursa Ares olur dediğimiz isimdi. Çok düşünmedik Ares Alp gibi düşünüyorz
Adları belli olan miniklerAynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepbiz de Teoman koymaya karar verdik daha doğrusu eşimin hayaliymiş ben de çok ses etmedim zaten erkeğe isim bulmak zor aileler beğenmedi ama içime çok sindi benim
Erkek ismi bulmak gerçekten zor sizi anlıyorum. Bizim bebek erkek olsaydı ismini Bora koymayı düşünüyorduk ama kız olunca Gökçe de karar kıldık. Erkek isimlerinde bizim listemizde Bora ya ek olarak Kayra, Erdem ve Alper vardı. Size belki alternatif olur.Utku ismini bende düşündüm ama eşim istemedi,şimdi derin ve kerem var elimizde,eşim derin koyalım diyor,bana çok kız ismi gibi tınladığı için uzak duruyorum,kerem kulağıma hoş geliyor ama eş dost memlekete gelince sürekli dalga geçerler diyorlar.Bir türlü içimize sinen bir erkek ismi bulamadık hala,ikimizde kıza hazırlık yapmıştık baştan beri,şimdi bir türlü bulamıyoruz bi isim.
Yavuz ve Atlas benim sevdiklerimdenUtku ismini bende düşündüm ama eşim istemedi,şimdi derin ve kerem var elimizde,eşim derin koyalım diyor,bana çok kız ismi gibi tınladığı için uzak duruyorum,kerem kulağıma hoş geliyor ama eş dost memlekete gelince sürekli dalga geçerler diyorlar.Bir türlü içimize sinen bir erkek ismi bulamadık hala,ikimizde kıza hazırlık yapmıştık baştan beri,şimdi bir türlü bulamıyoruz bi isim.
Ya ne güzel canım peki huyu nasıl yaramaz mıBenim yeğenimin ismi Utku ve erkek..
Aslında ilk başta biraz verip düşük kilo ile başlamayı tercih ederdim. Ama hiç önemli değil. Kilo vermek daha önce de veren bizler için gayet kolay bir şey bence. Önce bir bebeklerimiz sağlıkla gelsin.. bebekli hayata başlayıp, uyum sağlayalım sonra fazlalıklardan da kurtuluruz..Evet ya bence bu kadar kilo almamın sebebi de o sıfır hareket azcık yürüyüş yapsaydım bu kadar almazdım sigarayı filan da bırakınca sürekli yat yat ne olacak yedim yedim şiştimsen de tadını çıkar doğum sonrası kafan rahat olacak canım hamilelik öncesinden de zayıf olacaksın harika bir şey ya
Oburluk hariç çok iyidir. Bebekken de çok yetişkinken de tek sorunu buydu sanırım. Zekidir, uyumludur, sorumluluk sahibidir. Evdeki hallerine baksam asosyal derdim, bizimle kısa konuşur çünkü. Ama okulda arkadaş ortamında görünce anladım ki çocuk gayet sosyal ve ortamdakiler tarafından da çok seviliyor.. onu açmayan bizlermişiz meğer.. hep bilim matematik konuşalım istiyormuş meğerseYa ne güzel canım peki huyu nasıl yaramaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?