- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.661
Ben normal hayatta bi restorana gittiğimde ne söyleyeceğime bile karar veremeyen içeceğim kahve ne olsun diye dk larca düşünen biriyim çocuğun adına nasıl karar vericem hiç bilmiyorum. Hiç karar veremiyorum ve hiçbir isme bağlanamıyorumZaten biz de hep Türk tarihinde adı geçen veya Türkçe olan isimleri düşündük Mete Han ismi de çok hoşuma gidiyordu ama eşim yeğenine koymuş yıllar önce onu kaçırınca babasının ismini koyalım dedikHepimizin evlatları vatana millete ailesine hayırlı olsun canım siz karar verdiniz mi isme
Tanıdığım 2 tane Utku var ikisi de bu bahsettiğiniz karakterdeOburluk hariç çok iyidir. Bebekken de çok yetişkinken de tek sorunu buydu sanırım. Zekidir, uyumludur, sorumluluk sahibidir. Evdeki hallerine baksam asosyal derdim, bizimle kısa konuşur çünkü. Ama okulda arkadaş ortamında görünce anladım ki çocuk gayet sosyal ve ortamdakiler tarafından da çok seviliyor.. onu açmayan bizlermişiz meğer.. hep bilim matematik konuşalım istiyormuş meğerse
Onu duymadım canım.aile hekiminde mi baktırmıştın?trombosit de pıhtılaşma ile alakalı sanırım hemogramdaKızlar birşey sorucam ben korona geçirdim tahlil verdim tahlil sonucumda fibrinojen 423cikmis limit 400 pıhtılaşma ile ilgili sanırım bilginiz varmi
Ben park yatak almıştım oğlumda aynı yatağı kullanıcam.tatile falan giderken de pratik oluyor katlayıp götürüyoruz.belki ilk zamanlar için anne yanı bi aparat alırım henüz karar vermedim ama 4 yaşına kadar park yatak kullandık gayet kullanışlıydıKızlar merhaba, ben bebişe yatak bakmaya başladım. Ama hiç de anlamadım nasıl bir şey almak gerek. Anne yanının içine koyacağım. Yataşın çift taraflı modelleri varmış. bir tarafı 0-2 yaş bir tarafı 3+ yaş olacak şekilde. Acaba öyle bir şey alsam iyi olur mu? Milky Comfort DHT diye bir modeli var, fiyatı da yetişkin yatağı kadar. O yüzden bir kez alıp 4-5 yaşa kadar kullanırız diye düşündüm. Sizler nasıl yapacaksınız?
İsimlerin insan üzerinde etkisi olduğu söyleniyor ya herhalde bir yere kadar bu doğru..Tanıdığım 2 tane Utku var ikisi de bu bahsettiğiniz karakterde
Yavuz ve Atlas benim sevdiklerimden
Ayrıca sadece Han ismini de cok beğeniyorum
Çok teşekkür ederim canlar,önerdiklerinizi hep düşündük,benim beğendiği mi eşim beğenmedi,onun beğendiğini ben beğenmedim,bakalım ne olacak sonumuz.hişt pişt diye çağıracağız olmadı çocuğuUtku ismi bende hep erkek ismi olarak canlanıyor. Çok da güzel bence
Adları belli olan miniklerben. ikisi de çok hoş bence. Adlarıyla yaşasınlar
Erkek ismi bulmak gerçekten zor sizi anlıyorum. Bizim bebek erkek olsaydı ismini Bora koymayı düşünüyorduk ama kız olunca Gökçe de karar kıldık. Erkek isimlerinde bizim listemizde Bora ya ek olarak Kayra, Erdem ve Alper vardı. Size belki alternatif olur.
Ben kesinlikle inanıyorum. O yüzden isim konusunda acele etmiyorum. Bence her bebek kendi adını seçerek geliyor.İsimlerin insan üzerinde etkisi olduğu söyleniyor ya herhalde bir yere kadar bu doğru..
Barlas ismini de düşünün derimÇok teşekkür ederim canlar,önerdiklerinizi hep düşündük,benim beğendiği mi eşim beğenmedi,onun beğendiğini ben beğenmedim,bakalım ne olacak sonumuz.hişt pişt diye çağıracağız olmadı çocuğu,tek kurşunumuz varmış erkek çocukla alakalı onu da ilk oğlanda kullanmışız sanırım
0-2 yaş arası bebek yatağıyla 3 yaş sonrası yatak boyutu aynı olmaz sanırım. Benim kızım şuan 3,5 yaşında 90x190 tek kişilik yatakta yatıyor mesela. O bile dar geliyor yerde buluyorum :))) Bizimkinin markası Heyner Bamboo Yatak. baya memnunuz. Anne yanı beşiği kullanırken de beşiğin kendi ince yatağını kullanıyorduk. İlk 4-5 ay üzerine reflü yatağını koymuştum.Kızlar merhaba, ben bebişe yatak bakmaya başladım. Ama hiç de anlamadım nasıl bir şey almak gerek. Anne yanının içine koyacağım. Yataşın çift taraflı modelleri varmış. bir tarafı 0-2 yaş bir tarafı 3+ yaş olacak şekilde. Acaba öyle bir şey alsam iyi olur mu? Milky Comfort DHT diye bir modeli var, fiyatı da yetişkin yatağı kadar. O yüzden bir kez alıp 4-5 yaşa kadar kullanırız diye düşündüm. Sizler nasıl yapacaksınız?
İsme karar vermek zor gerçekten canım ben kızım olsaydı koyabilirim diye düşündüğüm birkaç isim vardı Gökçen, Ülkü, Almila, Asena, Burçe, Birce, Bilge, Tomris, Defne aklıma geldikçe paylaşırım yineBen normal hayatta bi restorana gittiğimde ne söyleyeceğime bile karar veremeyen içeceğim kahve ne olsun diye dk larca düşünen biriyim çocuğun adına nasıl karar vericem hiç bilmiyorum. Hiç karar veremiyorum ve hiçbir isme bağlanamıyorumçocuk doğana kadar karar versek bari. Ben de sizlerden yeni konulan lina liya vs gibi kız isimlerinin dışında türkçe isim önerileriniz varsa alırım çok da memnun olurum
Benim aldığım Park yatağın içine 65*95 yatak oluyor o yüzden seçeneklerim çok kısıtlı ama kalın bildiğimiz yataklardan almayacağım ince olanlardan alacağım 2 yaşından sonra montessori tarzda yatağa geçirirken kalın yatak alırım 2. Çocuk olursa o kullanır park yatağı zatenKızlar merhaba, ben bebişe yatak bakmaya başladım. Ama hiç de anlamadım nasıl bir şey almak gerek. Anne yanının içine koyacağım. Yataşın çift taraflı modelleri varmış. bir tarafı 0-2 yaş bir tarafı 3+ yaş olacak şekilde. Acaba öyle bir şey alsam iyi olur mu? Milky Comfort DHT diye bir modeli var, fiyatı da yetişkin yatağı kadar. O yüzden bir kez alıp 4-5 yaşa kadar kullanırız diye düşündüm. Sizler nasıl yapacaksınız?
Bizde de aynı mevzu var işte eşim Türk ismi istiyor şu olsun mu diyorum aileler eski o isim diyorlar siz koyun dememizi mi bekliyorlar artık nedirAynen kuzum oğlandan gidiyoruz kız diye beklemiştim hepbiz de Teoman koymaya karar verdik daha doğrusu eşimin hayaliymiş ben de çok ses etmedim zaten erkeğe isim bulmak zor aileler beğenmedi ama içime çok sindi benim
Bu konuya ben de inanıyorum kızımın adını game of thrones izlerken Arya karakteri için ne güçlü kız neler atlattı ölümden döndü direndi arya olsun ismi kızımızın diye koymuştum. Harbiden ismini yaşadı kızımBen kesinlikle inanıyorum. O yüzden isim konusunda acele etmiyorum. Bence her bebek kendi adını seçerek geliyor.
Sanki Toprak daha hoş geliyor kulaga. Benim de oğlumun bir adı yokTeyzoşlar toprak ismi nasıl ? Oğluşumun adı yokbebiş diye seviyorum. Kuzey ve toprak iki isim arasındayım hadi bir yardım
Bende geleneksel isimleri daha çok seviyorum.oğluma Yaman adını koymuştum kızıma da defne, Melisa, Leyla, Eylül isimlerinden birini koymayı düşünüyorum.muhtemelen defne veya Melisa’dan biri olacak.eşime henüz sormadımKızlar benim oğlumun ismi mert erenfikir vermesi açısından, soylenirken kolay Alperen gibi ama iki ayrı isim , erkek bebisi olacaklar için Selim, Erdem, Melih , Yavuz, Ömer, Bera bence çok guzeller. Ben biraz daha geleneksel isimleri seviyorum kızım için de Bahar ismini düşünüyorum nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?