2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizde de aynı mevzu var işte eşim Türk ismi istiyor şu olsun mu diyorum aileler eski o isim diyorlar siz koyun dememizi mi bekliyorlar artık nedir her isme mana buluyorlar
Ailelere sormayın hiç canım biz direk oğlumuzun adı bu olacak diyoruz mecburen içlerine ata ata kabul ediyorlar bir şey derlerse de başını salla geç yoksa kimseyi memnun edemeyiz gerçekten

oğlun yaramaz mı canım benim arkadaşım Yaman koydu ve onu uyardım sakın koyma diye çok pişman şu an Defne veya Leyla olabilir özellikle defne çok var ama benim de çok hoşuma gidiyor

Ailelere sormayın hiç canım biz direk oğlumuzun adı bu olacak diyoruz mecburen içlerine ata ata kabul ediyorlar bir şey derlerse de başını salla geç yoksa kimseyi memnun edemeyiz gerçekten
Bizimkilerde de kayınpederin ismini koydurmak istiyorlar. Baya sülalece herkes koyun diyor. Babamın adı da aynıydı ondan koymak istemiyorum. Babamla aram iyi değildi. Neyse net bir şekilde koymayacağım dedim. Beklentiye girmesinler.

Bu takıntıyı asla anlamıyorum bizim ailelerde de var yine eşimin ailesi 2 çocuğunada kendi istedikleri isimleri koymuş eşime bizim ismimizi koy olmaz adımız yaşasın diyolar eşimde istemedi bi sürü kavga ettiler oturdum izledim bende

Erva
Zümra
Serra
Kayra

Hafsa
Yüsra
Hüma

Ebrar
Berra
Nil
-----------------------------------
Erkek ;

Agâh
Ömer
Derda
Abdülhalik
Abdülhamithan
Ebubekir

Kiz ismine karar veremedik hâlâââ

Ben anne yani olabilen ahsap besiklerden alacagim 60x120 boyda. ama asil icine koyacagim yatagi sormak istemistim. kendisiyle birlikte gelen yatak cok ince gibi.

Evet boy olayini hic dusunmemistim Heynere bakayim o zaman kucukleri varsa. Anne yaniyla gelenin dansitesi biraz dusuk gibi, o yuzden baska yatak bakiyorum.

Benim aldığım Park yatağın içine 65*95 yatak oluyor o yüzden seçeneklerim çok kısıtlı ama kalın bildiğimiz yataklardan almayacağım ince olanlardan alacağım
Ince almanizin ozel bir sebebi var mi? Ben de ince ne kalin ne ise yariyor tam cozemedim.

Maşallah:) çok güzel isim fatih mehmet
Ama fatih sultan mehmet hanın annesinin adı da çok güzel hüma :)

Maşallah:) çok güzel isim fatih mehmet
Ama fatih sultan mehmet hanın annesinin adı da çok güzel hüma :)
Ya benim gönlümden de Hüma geçiyor zaten, bir kızım cennet bahçesi, bir kızım cennet kuşu olsun istiyorum ama babamız çok seçici birde öğretmen olduğu için direk isim öğrenci kıyaslaması yapıyor hayırlısı olsun diyorum bende

Ben de bahsettiğiniz 2 ayrı taraflı yataş twiny den aldım geldi çok beğendim. Park ytağımızda kullanacağız. 70x110 yatağımız. Bana gayet güzel ve kaliteli geldi. Diğer bahsettiğin ürünğ bilmiyorum canım
Bu isimler bizim listemizde de var zevklerimiz ortak sanırım

Büyüklerin adını koymak bana mantıksız geliyor etrafımda koyanlar zaten yanına 2. İsim koyuyorlar öyle olunca ilk isimler hiç kullanılmamış oluyor ben de hiçbir şekilde aile büyüğünün adını koymazdım yani her çocuk kendisi blr karakter ortaya koymalı buna da isimle başlanır çok iyi yapmışsınız kabul etmeyerek

Özel bir sebebim yok canım ya park yatak diye öyle düşündüm ara kat belki ağırlığı taşımaz diye ama net bir cevabım yok
O isim kıyaslaması yapılıyor ya seçtiğimiz isimlere dikkat ediyoruz hiç karşımıza çıkmamış isimlerden seçiyoruz biz ikimiz de öğretmeniz çifte zor işimiz ikimizin de o isimli öğrencisi olmaması lazım

Büyük ihtimalle canım zaten ikimiz de Türkçe isim koymak istiyoruz inşallah içinize sinen blr isim bulursunuz gerçekten çok zor eğer eşim çok ısrar etmeseydi ben de o mu olsa bu mu olsa diye düşünüyordum birinizin ısrarcı olup işte aradığım isim bu deyip karşı tarafa baskı yapması lazım

Kızıma isim önerleri alayım teyzeler
Benim kızımın ismi Lena olacak Deren, Nora, Karla da düşündüğüm isimler arasındaydı belki yardımcı olur babası Lena dışında hiçbir ismi beğenmedi, çocuklara eski isimleri pek yakıştıramıyorum ben modern, kısa ve kibar isim aradım hep o yüzden. Eski derken çok uzun ve zor isimleri kastediyorum tabi
Kızlar erkek için Utku ismi nasıl sizce unisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Utku evet unisex bir isim ama daha çok erkeği çağrıştırıyor
Canım Kerem ismiyle niye dalga geçerlermiş ki bence hoş bir isim

Ay ayrıca anne baba ismi konur mu çocuklara ya ne biçim ego bunları teklif etmeleri bile hiç hoş değil bence büyüklerin. Bırakın anası babası karar versin yani. Biz bizimkilere fikir almak için sorduk beğendiğiniz isim var mı diye asla karışmayız bizi ilgilendirmez dediler belki beğeneceğimiz bir şey önerilir dedik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…