- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.681
Ailelere sormayın hiç canım biz direk oğlumuzun adı bu olacak diyoruz mecburen içlerine ata ata kabul ediyorlar bir şey derlerse de başını salla geç yoksa kimseyi memnun edemeyiz gerçektenBizde de aynı mevzu var işte eşim Türk ismi istiyor şu olsun mu diyorum aileler eski o isim diyorlar siz koyun dememizi mi bekliyorlar artık nedirher isme mana buluyorlar
oğlun yaramaz mı canımBende geleneksel isimleri daha çok seviyorum.oğluma Yaman adını koymuştum kızıma da defne, Melisa, Leyla, Eylül isimlerinden birini koymayı düşünüyorum.muhtemelen defne veya Melisa’dan biri olacak.eşime henüz sormadım
Bizimkilerde de kayınpederin ismini koydurmak istiyorlar. Baya sülalece herkes koyun diyor. Babamın adı da aynıydı ondan koymak istemiyorum. Babamla aram iyi değildi. Neyse net bir şekilde koymayacağım dedim. Beklentiye girmesinler.Ailelere sormayın hiç canım biz direk oğlumuzun adı bu olacak diyoruz mecburen içlerine ata ata kabul ediyorlar bir şey derlerse de başını salla geç yoksa kimseyi memnun edemeyiz gerçekten
Er kişi kahramanlık göstermeden ad alamaz zatenAyyy isim konusunda bende birşey bulamadım. Kız isimleri daha çok sanki erkeğe isim yok. Artık doğsun büyüsün kendi ismini kendi seçsin
Bu takıntıyı asla anlamıyorum bizim ailelerde de var yine eşimin ailesi 2 çocuğunada kendi istedikleri isimleri koymuş eşime bizim ismimizi koy olmaz adımız yaşasın diyolar eşimde istemedi bi sürü kavga ettilerBizimkilerde de kayınpederin ismini koydurmak istiyorlar. Baya sülalece herkes koyun diyor. Babamın adı da aynıydı ondan koymak istemiyorum. Babamla aram iyi değildi. Neyse net bir şekilde koymayacağım dedim. Beklentiye girmesinler.
Bende geleneksel isimleri daha çok seviyorum.oğluma Yaman adını koymuştum kızıma da defne, Melisa, Leyla, Eylül isimlerinden birini koymayı düşünüyorum.muhtemelen defne veya Melisa’dan biri olacak.eşime henüz sormadım
Biz de Ilk ismini Melissa düsünüyoruzEvettt Melisa da vardı benim düşündüklerimde,bence çok güzel bir isim
Ben anne yani olabilen ahsap besiklerden alacagim 60x120 boyda. ama asil icine koyacagim yatagi sormak istemistim. kendisiyle birlikte gelen yatak cok ince gibi.Ben park yatak almıştım oğlumda aynı yatağı kullanıcam.tatile falan giderken de pratik oluyor katlayıp götürüyoruz.belki ilk zamanlar için anne yanı bi aparat alırım henüz karar vermedim ama 4 yaşına kadar park yatak kullandık gayet kullanışlıydı
Evet boy olayini hic dusunmemistim0-2 yaş arası bebek yatağıyla 3 yaş sonrası yatak boyutu aynı olmaz sanırım. Benim kızım şuan 3,5 yaşında 90x190 tek kişilik yatakta yatıyor mesela. O bile dar geliyor yerde buluyorum :))) Bizimkinin markası Heyner Bamboo Yatak. baya memnunuz. Anne yanı beşiği kullanırken de beşiğin kendi ince yatağını kullanıyorduk. İlk 4-5 ay üzerine reflü yatağını koymuştum.
Ince almanizin ozel bir sebebi var mi? Ben de ince ne kalin ne ise yariyor tam cozemedim.Benim aldığım Park yatağın içine 65*95 yatak oluyor o yüzden seçeneklerim çok kısıtlı ama kalın bildiğimiz yataklardan almayacağım ince olanlardan alacağım
Bizde de kız ismi sıkıntıerkek olsa ismi hazırdı Fatih Mehmet (2. Mehmet), kaynımın büyük oğlu Mehmet, rahmetli kayınpederimin adı. Bizde o yüzden Fatih Sultan Mehmet ten esinlenmiştik ama kısmet yine kızımız oluyor. İlkinde 40+2 de ismi belirlemişti babası, bakalım bu sefer ne zaman belli olacak
Benimde çok çarpıntım oluyor ama henüz görünmedimKızlar çarpıntılarım bar nabzım 120 yi görüyor doktor ilaç verdi kardiyolog fakat içmek istemiyorum.Benim gibi olan varmı
Ya benim gönlümden de Hüma geçiyor zaten, bir kızım cennet bahçesi, bir kızım cennet kuşu olsun istiyorum ama babamız çok seçiciMaşallah:) çok güzel isim fatih mehmet
Ama fatih sultan mehmet hanın annesinin adı da çok güzel hüma :)
Ben de bahsettiğiniz 2 ayrı taraflı yataş twiny den aldım geldi çok beğendim. Park ytağımızda kullanacağız. 70x110 yatağımız. Bana gayet güzel ve kaliteli geldi. Diğer bahsettiğin ürünğ bilmiyorum canımKızlar merhaba, ben bebişe yatak bakmaya başladım. Ama hiç de anlamadım nasıl bir şey almak gerek. Anne yanının içine koyacağım. Yataşın çift taraflı modelleri varmış. bir tarafı 0-2 yaş bir tarafı 3+ yaş olacak şekilde. Acaba öyle bir şey alsam iyi olur mu? Milky Comfort DHT diye bir modeli var, fiyatı da yetişkin yatağı kadar. O yüzden bir kez alıp 4-5 yaşa kadar kullanırız diye düşündüm. Sizler nasıl yapacaksınız?
Bu isimler bizim listemizde de var zevklerimiz ortak sanırımİsme karar vermek zor gerçekten canım ben kızım olsaydı koyabilirim diye düşündüğüm birkaç isim vardı Gökçen, Ülkü, Almila, Asena, Burçe, Birce, Bilge, Tomris, Defne aklıma geldikçe paylaşırım yine
Büyüklerin adını koymak bana mantıksız geliyor etrafımda koyanlar zaten yanına 2. İsim koyuyorlar öyle olunca ilk isimler hiç kullanılmamış oluyor ben de hiçbir şekilde aile büyüğünün adını koymazdım yani her çocuk kendisi blr karakter ortaya koymalı buna da isimle başlanır çok iyi yapmışsınız kabul etmeyerekBizimkilerde de kayınpederin ismini koydurmak istiyorlar. Baya sülalece herkes koyun diyor. Babamın adı da aynıydı ondan koymak istemiyorum. Babamla aram iyi değildi. Neyse net bir şekilde koymayacağım dedim. Beklentiye girmesinler.
Özel bir sebebim yok canım ya park yatak diye öyle düşündüm ara kat belki ağırlığı taşımaz diye ama net bir cevabım yokBen anne yani olabilen ahsap besiklerden alacagim 60x120 boyda. ama asil icine koyacagim yatagi sormak istemistim. kendisiyle birlikte gelen yatak cok ince gibi.
Evet boy olayini hic dusunmemistimHeynere bakayim o zaman kucukleri varsa. Anne yaniyla gelenin dansitesi biraz dusuk gibi, o yuzden baska yatak bakiyorum.
Ince almanizin ozel bir sebebi var mi? Ben de ince ne kalin ne ise yariyor tam cozemedim.
O isim kıyaslaması yapılıyor ya seçtiğimiz isimlere dikkat ediyoruz hiç karşımıza çıkmamış isimlerden seçiyoruz biz ikimiz de öğretmeniz çifte zor işimiz ikimizin de o isimli öğrencisi olmaması lazımYa benim gönlümden de Hüma geçiyor zaten, bir kızım cennet bahçesi, bir kızım cennet kuşu olsun istiyorum ama babamız çok seçicibirde öğretmen olduğu için direk isim öğrenci kıyaslaması yapıyor hayırlısı olsun diyorum bende
Büyük ihtimalle canım zaten ikimiz de Türkçe isim koymak istiyoruz inşallah içinize sinen blr isim bulursunuz gerçekten çok zor eğer eşim çok ısrar etmeseydi ben de o mu olsa bu mu olsa diye düşünüyordum birinizin ısrarcı olup işte aradığım isim bu deyip karşı tarafa baskı yapması lazımBen de bahsettiğiniz 2 ayrı taraflı yataş twiny den aldım geldi çok beğendim. Park ytağımızda kullanacağız. 70x110 yatağımız. Bana gayet güzel ve kaliteli geldi. Diğer bahsettiğin ürünğ bilmiyorum canım
Bu isimler bizim listemizde de var zevklerimiz ortak sanırım
Benim kızımın ismi Lena olacakKızıma isim önerleri alayım teyzeler
Utku evet unisex bir isim ama daha çok erkeği çağrıştırıyorKızlar erkek için Utku ismi nasıl sizceunisex bi isim ama daha çok kız için mı sizce
Canım Kerem ismiyle niye dalga geçerlermiş ki bence hoş bir isimUtku ismini bende düşündüm ama eşim istemedi,şimdi derin ve kerem var elimizde,eşim derin koyalım diyor,bana çok kız ismi gibi tınladığı için uzak duruyorum,kerem kulağıma hoş geliyor ama eş dost memlekete gelince sürekli dalga geçerler diyorlar.Bir türlü içimize sinen bir erkek ismi bulamadık hala,ikimizde kıza hazırlık yapmıştık baştan beri,şimdi bir türlü bulamıyoruz bi isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?