- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.621
Göbeğine kullandığın ürünü göğüslerine de kullan canım. Yağın içine eczaneeen e vitamini ampul alıp kır mutlakaGünaydın kızlar, işyeri yoğunluğundan dolayı yazıları çok geç okuyabiliyorum. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Detaylı ultrasona giren güzel haberler alanlar gözünüz aydın. Yeni girecek olanlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Göğüslerim benimde büyüdü ve koyu halka çevresi acayip kaşınıyor. Hatta inanır mısınız bebek emsin istiyorum sanki o zaman rahatlayacağım. Bu durumda krem sürmeye ihtiyaç var mı? Olursa alayım bari. Hamile sütyeni almam şart oldu, hareket halindeyken sürekli terliyor, akletimi sıkıştırıyorum tenimle sütyen arasına. İştahım aylar sonra geri geldi. Akşam yemeği yiyorum sonraki zamanda büyük tuvalet için gidiyorum 10 dk sonra yine açımgece yatmadan bir şey yemezsem uyuyamıyorum. Gece tuvalete kalkmalar zulum. Yatak çok yüksek in aşağı tekrar yukarı çık, gece defalarca uyku bölünüyor. Sabah işe zombi gibi gidiyorum ne çok muhabbet biriktirmişim içimde, çenem düştü. Sizleri öpüyor, mutlu hafta sonları diliyorum
Ah kıyamamGöbeğine kullandığın ürünü göğüslerine de kullan canım. Yağın içine eczaneeen e vitamini ampul alıp kır mutlaka
Şimdi hani yitip tuvalete çıkıyorum demişsin ya, o kadar yiyip tuvalete çıkmadan tekrar yediğini düşün. Heh işte o benim
Yaaa çok güzelllGünaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberler alır inşaallah. Ben de dün dayanamadım oğluşa sipariş vermiştim bugün geldi. Çok minikler ama ya gözüm evdeki danalara alışmış
Ben de çok aldım öyle çok da yemiyorum. abur cubur yok. tatlı canım normalde ister şimdi istemiyor bile ama alıyorum. Vitamin ve demir galiba şişiriyor.Günaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dünzaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Beslenme konusunda akıl istiyorum sizlerden neler yiyosunuz gün içinde
Boyun uzun canım en azından tolere ediyor kilonu. Bende 3 kilo almışım. Hissetmiyorum aldığımı ama tartıda şaşırdım cidden. Boyum 1.67, 87 kilo olmuşumGünaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dünzaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Canım ben 3 öğünümü dolu dolu yiyorum.arada ceviz 2-3 tane ve meyvemi yiyorum.doktor 1 porsiyon dedi günde 1 meyve yiyorum.öğünlerimde sabah mutlaka peynir oluyor öğlen ve akşamda da yanında birinde ayran birinde yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum.arada abur cubur atıştırmalık tüketmemeye çalışıyorum.çubuk kraker yiyorum bazen.kurabiye kek falan oldukça az yani 2 haftada bir falan yiyorum.ilk gebeliğimde 20 kg aldığım için bunda dikkat ediyorum.abur cubur yemememe rağmen 3 kg almışım 5 ayda.ama bundan sonra daha hızlı alacağımı söyledi hemşire biraz korkuyorum açıkçasıGünaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dünzaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Canım benim geçen haftalarda klozetin içi silme kan olmuş aklım gitti. Bambaşka bir yerden kanama yapmış. Polipler, benler hepsi kanama yapabiliyor sakin ol. Bir de kanamanın gerçekten vaginadan olup olmadığına emin ol.Kızlar bugün benimde toplu iğne ucu kadar pembe akıntı gelmiş doktora yazdım takip et dedi progeston içtim hemen şimdilik bişey yok ama korktum çok
1 meyve dediğim bir porsiyon meyve.bu arada 64 ile hamile kaldım 67 yim şuan.10-12 kg ile kapatmak istiyorum bu süreci.internette plesenta rahim bebek amniyon sıvısı hepsinin ağırlığı olduğunu belirtiyor bu aylarda her biri 300 gram civarı zaten 1200 gramı bunlardır.birde ilk 5 ay içinde alınan kiloları anne kendine kalan aylarda alınan kiloları da bebeğe alır yazıyorGünaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dünzaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Ben sağlıklı besinleri zaten oldum olası sevmediğim içinCanım ben 3 öğünümü dolu dolu yiyorum.arada ceviz 2-3 tane ve meyvemi yiyorum.doktor 1 porsiyon dedi günde 1 meyve yiyorum.öğünlerimde sabah mutlaka peynir oluyor öğlen ve akşamda da yanında birinde ayran birinde yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum.arada abur cubur atıştırmalık tüketmemeye çalışıyorum.çubuk kraker yiyorum bazen.kurabiye kek falan oldukça az yani 2 haftada bir falan yiyorum.ilk gebeliğimde 20 kg aldığım için bunda dikkat ediyorum.abur cubur yemememe rağmen 3 kg almışım 5 ayda.ama bundan sonra daha hızlı alacağımı söyledi hemşire biraz korkuyorum açıkçası
Boyun uzun canım en azından tolere ediyor kilonu. Bende 3 kilo almışım. Hissetmiyorum aldığımı ama tartıda şaşırdım cidden. Boyum 1.67, 87 kilo olmuşum
Uzun olup da 3-4 cm in lafı mı olurBoyun uzun canım en azından tolere ediyor kilonu. Bende 3 kilo almışım. Hissetmiyorum aldığımı ama tartıda şaşırdım cidden. Boyum 1.67, 87 kilo olmuşum
Arkadaşım sadece vazelin kullanmış hiç çatlamamış. Ucuz olmasi da cabası. Catlak kremi alamayanlar için bir tercih olabilirBenim gögüslerim zaten büyüktü şimdi zorlanıyorum sütyenle ve evet terliyor cidden pis bişi ya kaşıktı bende de var. Nemlendirici sürmek lazım canım büyümeden dolayı çatlama olmaması için ihmal etmeBu arada çatlak kremi yoksa bebe yağı,badem yağıda olur deniyor. Sıradan bi nemlendirici bile olurmuş.
Yandık desene hepsi bana kalacak yine1 meyve dediğim bir porsiyon meyve.bu arada 64 ile hamile kaldım 67 yim şuan.10-12 kg ile kapatmak istiyorum bu süreci.internette plesenta rahim bebek amniyon sıvısı hepsinin ağırlığı olduğunu belirtiyor bu aylarda her biri 300 gram civarı zaten 1200 gramı bunlardır.birde ilk 5 ay içinde alınan kiloları anne kendine kalan aylarda alınan kiloları da bebeğe alır yazıyor
Ben de 1.70 boy 77 kilo ile hamile kaldım canım şu an 86 yımGünaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dünzaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Ben de artık PAZARTESİ başlarım bu sistemeBen de 1.70 boy 77 kilo ile hamile kaldım canım şu an 86 yımon gün önce tetanos aşısını olmaya gittiğimde ebe beni tartınca minik çaplı bir şok geçirdim o günden beri hiç kilo almadım sabah haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı ara kaşarlı tost tekrar ara yoğurt meyve ekmeksiz akşam yemeği ama makarna pilav filan yiyorum ara kuruyemiş soda bu şekilde beslenince tatlı ve abur cubura veda edince kilo almadım hiç
Bizde de durum aynı zıtlaşmamak için de tamamen isim konusu yokmuş gibi davranıyoruzKızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldımeşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Bizim kızın ismi Lena olacak 1 ay oldu netleştireli resmen rahatladıkKızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldımeşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Bu konuda doktor beni de değerlendirdi ben 1.5 kg aldım totalde. Doktor zaten bebek suyu kan hücren rahim ağırlığı plesanta falan bu kiloya gelir dedi. 10 kg ile tamamlamak her zaman idealmiş. İnşallah beceririz.1 meyve dediğim bir porsiyon meyve.bu arada 64 ile hamile kaldım 67 yim şuan.10-12 kg ile kapatmak istiyorum bu süreci.internette plesenta rahim bebek amniyon sıvısı hepsinin ağırlığı olduğunu belirtiyor bu aylarda her biri 300 gram civarı zaten 1200 gramı bunlardır.birde ilk 5 ay içinde alınan kiloları anne kendine kalan aylarda alınan kiloları da bebeğe alır yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?