2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Göbeğine kullandığın ürünü göğüslerine de kullan canım. Yağın içine eczaneeen e vitamini ampul alıp kır mutlaka

Şimdi hani yitip tuvalete çıkıyorum demişsin ya, o kadar yiyip tuvalete çıkmadan tekrar yediğini düşün. Heh işte o benim

Günaydıınn. Kilolar nasıl gidiyor. Ben bi güzel azar yedim dün zaten kiloluydum da bir ayda 4 kilo aldım bi anda dr da şok oldu tabi haliyle . Ama demir ilacını suçluyorum ben çünkü dünyaları yesem de doymazmışım gibi bir iştah arttırdı bende . Boyum 1.71 — 79 kiloyla hamile kaldım şuan 86
Beslenme konusunda akıl istiyorum sizlerden neler yiyosunuz gün içinde

Eklentiler

• 3AD2ED0E-D7B0-4F4E-ADD8-719B555F4F84.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 100
Ben de çok aldım öyle çok da yemiyorum. abur cubur yok. tatlı canım normalde ister şimdi istemiyor bile ama alıyorum. Vitamin ve demir galiba şişiriyor.

Boyun uzun canım en azından tolere ediyor kilonu. Bende 3 kilo almışım. Hissetmiyorum aldığımı ama tartıda şaşırdım cidden. Boyum 1.67, 87 kilo olmuşum

Canım ben 3 öğünümü dolu dolu yiyorum.arada ceviz 2-3 tane ve meyvemi yiyorum.doktor 1 porsiyon dedi günde 1 meyve yiyorum.öğünlerimde sabah mutlaka peynir oluyor öğlen ve akşamda da yanında birinde ayran birinde yoğurt tüketmeye özen gösteriyorum.arada abur cubur atıştırmalık tüketmemeye çalışıyorum.çubuk kraker yiyorum bazen.kurabiye kek falan oldukça az yani 2 haftada bir falan yiyorum.ilk gebeliğimde 20 kg aldığım için bunda dikkat ediyorum.abur cubur yemememe rağmen 3 kg almışım 5 ayda.ama bundan sonra daha hızlı alacağımı söyledi hemşire biraz korkuyorum açıkçası

Kızlar bugün benimde toplu iğne ucu kadar pembe akıntı gelmiş doktora yazdım takip et dedi progeston içtim hemen şimdilik bişey yok ama korktum çok
Canım benim geçen haftalarda klozetin içi silme kan olmuş aklım gitti. Bambaşka bir yerden kanama yapmış. Polipler, benler hepsi kanama yapabiliyor sakin ol. Bir de kanamanın gerçekten vaginadan olup olmadığına emin ol.

1 meyve dediğim bir porsiyon meyve.bu arada 64 ile hamile kaldım 67 yim şuan.10-12 kg ile kapatmak istiyorum bu süreci.internette plesenta rahim bebek amniyon sıvısı hepsinin ağırlığı olduğunu belirtiyor bu aylarda her biri 300 gram civarı zaten 1200 gramı bunlardır.birde ilk 5 ay içinde alınan kiloları anne kendine kalan aylarda alınan kiloları da bebeğe alır yazıyor

Ben sağlıklı besinleri zaten oldum olası sevmediğim için abur cubursuz hayat çok zor şuan hamile olmadan önceki haliem göre çok azalttım ama bu kadar oluyo işte

Boyun uzun canım en azından tolere ediyor kilonu. Bende 3 kilo almışım. Hissetmiyorum aldığımı ama tartıda şaşırdım cidden. Boyum 1.67, 87 kilo olmuşum
Uzun olup da 3-4 cm in lafı mı olur

Arkadaşım sadece vazelin kullanmış hiç çatlamamış. Ucuz olmasi da cabası. Catlak kremi alamayanlar için bir tercih olabilir

Yandık desene hepsi bana kalacak yine

Ben de 1.70 boy 77 kilo ile hamile kaldım canım şu an 86 yım on gün önce tetanos aşısını olmaya gittiğimde ebe beni tartınca minik çaplı bir şok geçirdim o günden beri hiç kilo almadım sabah haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı ara kaşarlı tost tekrar ara yoğurt meyve ekmeksiz akşam yemeği ama makarna pilav filan yiyorum ara kuruyemiş soda bu şekilde beslenince tatlı ve abur cubura veda edince kilo almadım hiç

Ben de artık PAZARTESİ başlarım bu sisteme

Kızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldım eşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Bizde de durum aynı zıtlaşmamak için de tamamen isim konusu yokmuş gibi davranıyoruz bakalım nereye kadar böyle gidecek

Kızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldım eşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Bizim kızın ismi Lena olacak 1 ay oldu netleştireli resmen rahatladık babası başka isim beğenmedi ben de sevdim o yüzden tamam dedim

Bu konuda doktor beni de değerlendirdi ben 1.5 kg aldım totalde. Doktor zaten bebek suyu kan hücren rahim ağırlığı plesanta falan bu kiloya gelir dedi. 10 kg ile tamamlamak her zaman idealmiş. İnşallah beceririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…