2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende de sinir yapıyor arada,gözüm dönüp bağırıp çağırıyorum ya da göğsüme öküz oturmuş gibi bir duruluyorum öylece,gel gitler fena yoruyor insanı.

Bizde eşim sarışın mavi gözlü ben kahverengi saç göz,oğlan siyah saçlı doğdu,sonra sarışına döndü ama gözler kahverengi,bakalım belki bu sefer maviyi tuttururuz gözlerde

Eski haline asla dönmüyorlar
Ben oğlumu 33 ay emzirdim,ilk üç aydan sonra hep sol göğsümü emdi.biri büyük biri küçük,ecişle bücüş gibi dolandım ortalıkta,ne giyeceğimi şaşırdım aylarca,çok korktum düzelmeyecek böyle kalacak diye ama düzeldi şükür,o yüzden iyi düşünelim iyi olsun Bi de siz siz olun her iki memenizi de bir şekilde vermeye çalışın,ben bu sefer çabuk pes etmicem inşallah

Ilk cocuk babaya benzer genelde bizimki öyle oldu ikinci bana benzesin istiyorum bende çok çok bakalım ne olacak . Sen de surekli babasina bak

Günaydın kızlar, işyeri yoğunluğundan dolayı yazıları çok geç okuyabiliyorum. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Detaylı ultrasona giren güzel haberler alanlar gözünüz aydın. Yeni girecek olanlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Göğüslerim benimde büyüdü ve koyu halka çevresi acayip kaşınıyor. Hatta inanır mısınız bebek emsin istiyorum sanki o zaman rahatlayacağım. Bu durumda krem sürmeye ihtiyaç var mı? Olursa alayım bari. Hamile sütyeni almam şart oldu, hareket halindeyken sürekli terliyor, akletimi sıkıştırıyorum tenimle sütyen arasına. İştahım aylar sonra geri geldi. Akşam yemeği yiyorum sonraki zamanda büyük tuvalet için gidiyorum 10 dk sonra yine açım gece yatmadan bir şey yemezsem uyuyamıyorum. Gece tuvalete kalkmalar zulum. Yatak çok yüksek in aşağı tekrar yukarı çık, gece defalarca uyku bölünüyor. Sabah işe zombi gibi gidiyorum ne çok muhabbet biriktirmişim içimde, çenem düştü. Sizleri öpüyor, mutlu hafta sonları diliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220813_090740.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 108
Benim gögüslerim zaten büyüktü şimdi zorlanıyorum sütyenle ve evet terliyor cidden pis bişi ya kaşıktı bende de var. Nemlendirici sürmek lazım canım büyümeden dolayı çatlama olmaması için ihmal etme Bu arada çatlak kremi yoksa bebe yağı,badem yağıda olur deniyor. Sıradan bi nemlendirici bile olurmuş.

Süreyim bari sağol canım.

Ilk cocuk babaya benzer genelde bizimki öyle oldu ikinci bana benzesin istiyorum bende çok çok bakalım ne olacak . Sen de surekli babasina bak
Valla kuzum benim oğlan göz rengi hariç babasının birebir minyatürü ,gören şaşırıyor bu kadar mı benzer diye,yine babaya bakıp duruyorum ama bu sefer ki bana benzeyecek gibi geliyor ama umarım gözler babaya çeker ,

Kızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldım eşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
İsim konusu bizde de belirsiz.son ona kalacak gibi.benim beğendiğim bikaç isim var ama eşim sessiz kalıyor daha erken diyor

İsim konusu bizde de belirsiz.son ona kalacak gibi.benim beğendiğim bikaç isim var ama eşim sessiz kalıyor daha erken diyor
Bizde de ben bulalım artık diyorum Kuzey istiyorum eşim Tuğkan a takmış durumda o benimkini istemiyor ben onunkini ahahah konu açılıyor ortak nokta bulunmadan kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…