- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.601
Referans değeri 0-500 yazıyordu ama laboratuvar farkları olabiliyor sonucunuza bakmanız daha sağlıklı olurBenim o 041 çıkmis o.zaman pihitalasma yok dimi bende
Benim emzirme sonrası eskisinden bir tık küçük bile oldu. Emzirme bitip biraz zaman geçince eski haline dönüyorlar.Deme ya zaten kocamanlar şu an bağımsızlıklarını ilan ettiler sütyen filan takamıyorum mümkün değil rahat edemiyorumbunlar küçülmezse mahvolurum
Eski haline asla dönmüyorlarBenim emzirme sonrası eskisinden bir tık küçük bile oldu. Emzirme bitip biraz zaman geçince eski haline dönüyorlar.
Bende de sinir yapıyor arada,gözüm dönüp bağırıp çağırıyorum ya da göğsüme öküz oturmuş gibi bir duruluyorum öylece,gel gitler fena yoruyor insanı.Yaa kızlar bu hamilelikte olan duygusallık sorunu son 3 4 gündür beni biraz vurdu sürekli ağlamak istiyorum herşeyi takıyorum boyle oldugunuz günler de ne yapiyorsunuz ne önerirsiniz?? Her zaman olmuyor ama olunca tam oluyor yani
Ben oğlumu 33 ay emzirdim,ilk üç aydan sonra hep sol göğsümü emdi.biri büyük biri küçük,ecişle bücüş gibi dolandım ortalıkta,ne giyeceğimi şaşırdım aylarcaEski haline asla dönmüyorlar
Ben emzirme atleti aldım öylece kaldı hiç kullanmadım sanırım gerek yokTamam canım bana da atlet hiç kullanmadığım için gereksiz gelmişti zaten sütyeni de önce 1 tane alır denerim hoşuma giderse alırım ekstra
Ilk cocuk babaya benzer genelde bizimki öyle olduBende de sinir yapıyor arada,gözüm dönüp bağırıp çağırıyorum ya da göğsüme öküz oturmuş gibi bir duruluyorum öylece,gel gitler fena yoruyor insanı.
Bizde eşim sarışın mavi gözlü ben kahverengi saç göz,oğlan siyah saçlı doğdu,sonra sarışına döndü ama gözler kahverengi,bakalım belki bu sefer maviyi tuttururuz gözlerde
Benim göğsün küçük olduğundan belkide döndü. İlk bıraktırınca çok vahim oluyor ama sonra toparladı.Eski haline asla dönmüyorlar
Benim de bugün detaylı günüm canım bende uyuyamadım hiç saat Kaçta seninGünaydın canimmm kizlarBugun detayli ultrason günü heyecandan erkenden uyandık insallah güzel sonuçlarla dönerim buraya
9.30da geldik simdi bekliyoruz heyecan stres insallah bir sorun cikmazBenim de bugün detaylı günüm canım bende uyuyamadım hiç saat Kaçta senin
İnşallah canım ikimizde güzel haberler alırız güzel sonuçlanır9.30da geldik simdi bekliyoruz heyecan stres insallah bir sorun cikmaz
Benim gögüslerim zaten büyüktü şimdi zorlanıyorum sütyenle ve evet terliyor cidden pis bişi ya kaşıktı bende de var. Nemlendirici sürmek lazım canım büyümeden dolayı çatlama olmaması için ihmal etmeGünaydın kızlar, işyeri yoğunluğundan dolayı yazıları çok geç okuyabiliyorum. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Detaylı ultrasona giren güzel haberler alanlar gözünüz aydın. Yeni girecek olanlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Göğüslerim benimde büyüdü ve koyu halka çevresi acayip kaşınıyor. Hatta inanır mısınız bebek emsin istiyorum sanki o zaman rahatlayacağım. Bu durumda krem sürmeye ihtiyaç var mı? Olursa alayım bari. Hamile sütyeni almam şart oldu, hareket halindeyken sürekli terliyor, akletimi sıkıştırıyorum tenimle sütyen arasına. İştahım aylar sonra geri geldi. Akşam yemeği yiyorum sonraki zamanda büyük tuvalet için gidiyorum 10 dk sonra yine açımgece yatmadan bir şey yemezsem uyuyamıyorum. Gece tuvalete kalkmalar zulum. Yatak çok yüksek in aşağı tekrar yukarı çık, gece defalarca uyku bölünüyor. Sabah işe zombi gibi gidiyorum ne çok muhabbet biriktirmişim içimde, çenem düştü. Sizleri öpüyor, mutlu hafta sonları diliyorum
Süreyim bari sağol canım.Benim gögüslerim zaten büyüktü şimdi zorlanıyorum sütyenle ve evet terliyor cidden pis bişi ya kaşıktı bende de var. Nemlendirici sürmek lazım canım büyümeden dolayı çatlama olmaması için ihmal etmeBu arada çatlak kremi yoksa bebe yağı,badem yağıda olur deniyor. Sıradan bi nemlendirici bile olurmuş.
Valla kuzum benim oğlan göz rengi hariç babasının birebir minyatürüIlk cocuk babaya benzer genelde bizimki öyle olduikinci bana benzesin istiyorum bende çok çok bakalım ne olacak . Sen de surekli babasina bak
İsim konusu bizde de belirsiz.son ona kalacak gibi.benim beğendiğim bikaç isim var ama eşim sessiz kalıyor daha erken diyorKızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldımeşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Bizde de ben bulalım artık diyorum Kuzey istiyorum eşim Tuğkan a takmış durumda o benimkini istemiyor ben onunkini ahahah konu açılıyor ortak nokta bulunmadan kapanıyorİsim konusu bizde de belirsiz.son ona kalacak gibi.benim beğendiğim bikaç isim var ama eşim sessiz kalıyor daha erken diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?