- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.641
Ben de cips yedim dün akşamBen sağlıklı besinleri zaten oldum olası sevmediğim içinabur cubursuz hayat çok zor şuan hamile olmadan önceki haliem göre çok azalttım ama bu kadar oluyo işte
Maşaallah teyzemlerin güzeli. Kocaman olmuşTeyzeleri benim kız 619 gram olmuş baya büyümüş maşallah. Biraz poz da verdi zorlaDetaylı ultrasonu olanlar güzel haberlerle gelir umarım
Yaa çok güzelmiş sağlıkla gelsin hanfendiBizim kızın ismi Lena olacak 1 ay oldu netleştireli resmen rahatladıkbabası başka isim beğenmedi ben de sevdim o yüzden tamam dedim
Oy maşallah belirmişTeyzeleri benim kız 619 gram olmuş baya büyümüş maşallah. Biraz poz da verdi zorlaDetaylı ultrasonu olanlar güzel haberlerle gelir umarım
Biz de karar verdik. Öyle üstüne uzun uzun düşünmedik. İçimiz o kadar ısındı ki başka isim düşünemez olduk. Kızımın adı 'DefneKızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldımeşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Yaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimkiBiz de karar verdik. Öyle üstüne uzun uzun düşünmedik. İçimiz o kadar ısındı ki başka isim düşünemez olduk. Kızımın adı 'Defneolacak biraz bilindik bir isim ama biz buna karar verdik
Çok teşekkür ederiz TeyzoşYaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimkisağlıkla gelsin küçük hanım ❤❤
Bence yok almaKızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?
Kuzu geçen gün bununla ilgili yazmıştım hatırlarsan, saçma bir şeyden ağlamış eşime bağırmıştım ve o gün bebek kaskatı kesildi resmen karnım taş gibi oldu kasıklarım ağrıdı. Çok üzüldüm sonra asla sesimi yükseltmeyeceğim bir şeye bir dahaGünaydin kizlar, deneyimli annelere bir sorum olacak, dün ilk defa kizimi hissettim, bekledigim bir maile gelen aptal cevap yüzünden hem aniden parladim hem de endise ettim acikcasi. Aa bi baktim karnimda bebis yumru gibi oldu, hatta poposunu havaya dikti bile diyebilirim ama kanitlayamam. Sorum şu : bebekler annenin duygu durumundan bu kadar etkılenip hemen tepki verebilir mi yoksa tesadüf mü denk geldi yoksa endişe etmeli miyim bebeğin sağlığından?
Evet benim de dikkat etmem lazım, bebek patlamaya hazır dinamit gibi doğsun istemiyorum açıkçasıKuzu geçen gün bununla ilgili yazmıştım hatırlarsan, saçma bir şeyden ağlamış eşime bağırmıştım ve o gün bebek kaskatı kesildi resmen karnım taş gibi oldu kasıklarım ağrıdı. Çok üzüldüm sonra asla sesimi yükseltmeyeceğim bir şeye bir daha
Kesinlikle kuzum. Normalde çok sakin bir insanım, o tavırlarıma bebeğimin korktuğuna eminimEvet benim de dikkat etmem lazım, bebek patlamaya hazır dinamit gibi doğsun istemiyorum açıkçası
Ya ben cipse asla hayır diyemiyorum frenliyorum kendimi ama aşırı canım istiyor rüyama falan giriyor yersem de kaçırıyorum ipin ucunu sonra vicdan azabı çekiyorumBen de cips yedim dün akşamüzümlü bademli cevizli kurabiyeler de yapıp yiyorum napayım canım istiyor aç mı kalalım
İsmiyle gelsin bebiş sağlıklı şekilde inşallahBiz de karar verdik. Öyle üstüne uzun uzun düşünmedik. İçimiz o kadar ısındı ki başka isim düşünemez olduk. Kızımın adı 'Defneolacak biraz bilindik bir isim ama biz buna karar verdik
Amin çok teşekkür ederimİsmiyle gelsin bebiş sağlıklı şekilde inşallahbizde ya aden Vera ya da Ahsen Vera koycaz ikisi arasındayız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?