2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben sağlıklı besinleri zaten oldum olası sevmediğim için abur cubursuz hayat çok zor şuan hamile olmadan önceki haliem göre çok azalttım ama bu kadar oluyo işte
Ben de cips yedim dün akşam üzümlü bademli cevizli kurabiyeler de yapıp yiyorum napayım canım istiyor aç mı kalalım

Kizlar detaylidan ciktim 9.15 de girdim 2 saat sürdü pasam dönmedi tam ciktim tatli yedim yürüyüş yaptim tam 3kere ara verdik sonunda tamamlandı cok şükür sorun sikinti cikmadi haftasiyla uyumlu ilerliyo 2lide ense kalnligi fazla.cikmis fetal dna yaptirmistik suan ense kalinligi hersey normal standartlarda ama yüzünü tam göstermiyo babasi gibi karadeniz damari tuttu herhalde inat etticok rahatladim insallah hepinizin sonuclari güzel cikar saglicaklada.kucagimiza aliriz

Kızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?

Kızlaaar isim arayışınız nasıl gidiyor bulan var mı acele mi ediyorum geç mi kaldım eşimle bi türlü ortak noktaya varamıyoruz isimde
Biz de karar verdik. Öyle üstüne uzun uzun düşünmedik. İçimiz o kadar ısındı ki başka isim düşünemez olduk. Kızımın adı 'Defne olacak biraz bilindik bir isim ama biz buna karar verdik

Biz de karar verdik. Öyle üstüne uzun uzun düşünmedik. İçimiz o kadar ısındı ki başka isim düşünemez olduk. Kızımın adı 'Defne olacak biraz bilindik bir isim ama biz buna karar verdik
Yaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimki sağlıkla gelsin küçük hanım ❤❤

Kızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?
Bence yok alma yatagın altına birşeyler koyup yukseltmeyi denesen ilk zamanlar için

Günaydin kizlar, deneyimli annelere bir sorum olacak, dün ilk defa kizimi hissettim, bekledigim bir maile gelen aptal cevap yüzünden hem aniden parladim hem de endise ettim acikcasi. Aa bi baktim karnimda bebis yumru gibi oldu, hatta poposunu havaya dikti bile diyebilirim ama kanitlayamam. Sorum şu : bebekler annenin duygu durumundan bu kadar etkılenip hemen tepki verebilir mi yoksa tesadüf mü denk geldi yoksa endişe etmeli miyim bebeğin sağlığından?

Kuzu geçen gün bununla ilgili yazmıştım hatırlarsan, saçma bir şeyden ağlamış eşime bağırmıştım ve o gün bebek kaskatı kesildi resmen karnım taş gibi oldu kasıklarım ağrıdı. Çok üzüldüm sonra asla sesimi yükseltmeyeceğim bir şeye bir daha

Evet benim de dikkat etmem lazım, bebek patlamaya hazır dinamit gibi doğsun istemiyorum açıkçası

Ben de cips yedim dün akşam üzümlü bademli cevizli kurabiyeler de yapıp yiyorum napayım canım istiyor aç mı kalalım
Ya ben cipse asla hayır diyemiyorum frenliyorum kendimi ama aşırı canım istiyor rüyama falan giriyor yersem de kaçırıyorum ipin ucunu sonra vicdan azabı çekiyorum

İsmiyle gelsin bebiş sağlıklı şekilde inşallah bizde ya aden Vera ya da Ahsen Vera koycaz ikisi arasındayız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…