2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Normalde 75 olan beden simdiden 85 oldu kilo almadim ama goguslerim sanki her biri 5kiloluk gibi nasil oldu anlamadim.boyle

Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum siparişler falan. 17sinde ayrıntılı ultrasonum var çok stres içindeyim. İnşallah güzel haberler alırız. Bu arada kızımın adını değiştirdik Gökçe de karar kıldık Bebek arabası ve beşiği aldık

Kızlar bugün benimde toplu iğne ucu kadar pembe akıntı gelmiş doktora yazdım takip et dedi progeston içtim hemen şimdilik bişey yok ama korktum çok

Ayyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicek
Eşim geçen diyor küçülcek dimi onlar dedim bilmiyorum hayatımda ilk kez hamile kalıyorum Cidden çok sıkıntı estetik görüntüyü geçtim çok rahatsız ediyor artık.
Daha büyümez diyorlar hatta küçülürmüş doğuma doğru biraz. Yani ben öyle kandırıldım bilmiyorum liearac çatlak kremi aldım kaşıntıyı aman aman azaltmıyor ama gene etki ediyor. Haftaya doktora gidicem kaşıntı için krem isticem çatlayıp yara olmasından korkuyorum çünkü. Ter konusunda da şöyle çözüm buldum rulo havlu koyup sürekli değiştiriyorum bugün daha iyiydi kaşıntı konusunda.

Benim doğumdan sonra göğüslerim ve ayaklarım bir numara büyüdü

Deme ya zaten kocamanlar şu an bağımsızlıklarını ilan ettiler sütyen filan takamıyorum mümkün değil rahat edemiyorum bunlar küçülmezse mahvolurum
Yani herkeste öyle olcak diye bir şey yok canım seninkiler küçülür belki benim 85ti 90 oldular ama şikayetçi değilim

hzlsel bu arada canım sütyen bende takamıyorum şuan ama dışarı çıkarken falan sporcu sütyenleri çok iyi geliyor bana çok rahat ettim onlarla aklında bulunsun. Yoksa diğer sütyenleri takmak cidden işkence bu sıcakta

Yani herkeste öyle olcak diye bir şey yok canım seninkiler küçülür belki benim 85ti 90 oldular ama şikayetçi değilim
Ben 100 benden 80 bedene zar zor düşürmüştüm zayıflayınca şimdi 85 bedene sığamıyorum inşallah 85le kalır keşke onun yerine kalçalarım büyüseydi
Ay çok mantıklı genelde evdeyim diye almadım hiç elimdekilerle idare ediyorum ama en güzeli onlar herhalde emzirme sütyeni için de erken diye almak istemedim

Emzirme sütyeniyle ben hiç rahat edememiştim ya oğlumdan kalma bir tane var yeni almaya niyetim yok o yüzden. Kalçam büyüsün deme o daha kötü ben bütün kilolarımı basenden alıyorum öyle olunca doğumdan sonra da çok zor gidiyor yapışıp kalıyor keşke hiçbir yerimiz fazla büyümese

Emzirme sütyeni 1 tane yeter diyorsun peki konusu gelmişken sorayım emzirme atleti için ne dersin
En güzeli hiçbir yerimizin büyümemesi tabi ama bari en minnak yerimiz büyüse zaten büyük olanlar büyümese

Emzirme sütyeni 1 tane yeter diyorsun peki konusu gelmişken sorayım emzirme atleti için ne dersin
En güzeli hiçbir yerimizin büyümemesi tabi ama bari en minnak yerimiz büyüse zaten büyük olanlar büyümese
Ben normalde de atlet kullanmadığım için hiç gerek duymadım emzirme atletine canım. Emzirme sütyeniyle ben rahat edemediğim için bir tane yeter bana dedim ama sen bir al dene eğer rahat ederim dersen devamını da alırsın

Tamam canım bana da atlet hiç kullanmadığım için gereksiz gelmişti zaten sütyeni de önce 1 tane alır denerim hoşuma giderse alırım ekstra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…