- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.631
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.581
Normalde 75 olan beden simdiden 85 oldu kilo almadim ama goguslerim sanki her biri 5kiloluk gibi nasil oldu anlamadim.boyleBen de benzer durumdayim. Hayatımda ilk defa göğüslerimin alti böyle terliyor ve kaşıdıkça kizarip karariyor. Pudra sürüyorum terlemesin diye ama çare degil. Kızımda da aralik annesiydim ama böyle ter döktüğümü hatırlamıyorum. Göğüsler su an 90 95 arasinda. Sona doğru ne olacak
Aynen ben de hamile kaldığım kiloya yeni ulaştım ama bunlar nasil bu kadar hızlı değişiyor anlamadim. Ah şu hormonlarNormalde 75 olan beden simdiden 85 oldu kilo almadim ama goguslerim sanki her biri 5kiloluk gibi nasil oldu anlamadim.boyle
Eşim geçen diyor küçülcek dimi onlar dedim bilmiyorum hayatımda ilk kez hamile kalıyorumAyyyy benle ayni durumda biri bende tek saniyodum kendimi.kasinti haric durumlar bende de ayni goguslerum inek memesi gibi oldu büyüdü karardi..dahada büyür diyo annem yakinda gobekle birlesicek
Daha büyümez diyorlar hatta küçülürmüş doğuma doğru biraz. Yani ben öyle kandırıldım bilmiyorumBen de benzer durumdayim. Hayatımda ilk defa göğüslerimin alti böyle terliyor ve kaşıdıkça kizarip karariyor. Pudra sürüyorum terlemesin diye ama çare degil. Kızımda da aralik annesiydim ama böyle ter döktüğümü hatırlamıyorum. Göğüsler su an 90 95 arasinda. Sona doğru ne olacak
İshal yapan mikrop neyse gidip alnından öpesim var ne çektim yahu
Kız yapsın yapsın 3 kilo süt içmeye razıyımsüt bence o mikrobun adı , laktozsuz olmadığı sürece beni mahvediyo
Benim doğumdan sonra göğüslerim ve ayaklarım bir numara büyüdüEşim geçen diyor küçülcek dimi onlar dedim bilmiyorum hayatımda ilk kez hamile kalıyorumCidden çok sıkıntı estetik görüntüyü geçtim çok rahatsız ediyor artık.
Daha büyümez diyorlar hatta küçülürmüş doğuma doğru biraz. Yani ben öyle kandırıldım bilmiyorumliearac çatlak kremi aldım kaşıntıyı aman aman azaltmıyor ama gene etki ediyor. Haftaya doktora gidicem kaşıntı için krem isticem çatlayıp yara olmasından korkuyorum çünkü. Ter konusunda da şöyle çözüm buldum rulo havlu koyup sürekli değiştiriyorum bugün daha iyiydi kaşıntı konusunda.
Aynen benim de.geri küçülmedi deBenim doğumdan sonra göğüslerim ve ayaklarım bir numara büyüdü
Deme ya zaten kocamanlar şu an bağımsızlıklarını ilan ettiler sütyen filan takamıyorum mümkün değil rahat edemiyorumBenim doğumdan sonra göğüslerim ve ayaklarım bir numara büyüdü
Yani herkeste öyle olcak diye bir şey yok canım seninkiler küçülür belkiDeme ya zaten kocamanlar şu an bağımsızlıklarını ilan ettiler sütyen filan takamıyorum mümkün değil rahat edemiyorumbunlar küçülmezse mahvolurum
Ben 100 benden 80 bedene zar zor düşürmüştüm zayıflayınca şimdi 85 bedene sığamıyorum inşallah 85le kalır keşke onun yerine kalçalarım büyüseydiYani herkeste öyle olcak diye bir şey yok canım seninkiler küçülür belkibenim 85ti 90 oldular ama şikayetçi değilim
Ay çok mantıklı genelde evdeyim diye almadım hiç elimdekilerle idare ediyorum ama en güzeli onlar herhalde emzirme sütyeni için de erken diye almak istemedimhzlsel bu arada canım sütyen bende takamıyorum şuan ama dışarı çıkarken falan sporcu sütyenleri çok iyi geliyor bana çok rahat ettim onlarla aklında bulunsun. Yoksa diğer sütyenleri takmak cidden işkence bu sıcakta
Emzirme sütyeniyle ben hiç rahat edememiştim ya oğlumdan kalma bir tane var yeni almaya niyetim yok o yüzden. Kalçam büyüsün deme o daha kötü ben bütün kilolarımı basenden alıyorum öyle olunca doğumdan sonra da çok zor gidiyor yapışıp kalıyorBen 100 benden 80 bedene zar zor düşürmüştüm zayıflayınca şimdi 85 bedene sığamıyorum inşallah 85le kalır keşke onun yerine kalçalarım büyüseydi
Ay çok mantıklı genelde evdeyim diye almadım hiç elimdekilerle idare ediyorum ama en güzeli onlar herhalde emzirme sütyeni için de erken diye almak istemedim
Emzirme sütyeni 1 tane yeter diyorsun peki konusu gelmişken sorayım emzirme atleti için ne dersinEmzirme sütyeniyle ben hiç rahat edememiştim ya oğlumdan kalma bir tane var yeni almaya niyetim yok o yüzden. Kalçam büyüsün deme o daha kötü ben bütün kilolarımı basenden alıyorum öyle olunca doğumdan sonra da çok zor gidiyor yapışıp kalıyorkeşke hiçbir yerimiz fazla büyümese
Selizay sana ve yorumlarına bayılıyorum ya jsjsjsİshal yapan mikrop neyse gidip alnından öpesim var ne çektim yahu
Ben normalde de atlet kullanmadığım için hiç gerek duymadım emzirme atletine canım. Emzirme sütyeniyle ben rahat edemediğim için bir tane yeter bana dedim ama sen bir al dene eğer rahat ederim dersen devamını da alırsınEmzirme sütyeni 1 tane yeter diyorsun peki konusu gelmişken sorayım emzirme atleti için ne dersin
En güzeli hiçbir yerimizin büyümemesi tabi ama bari en minnak yerimiz büyüse zaten büyük olanlar büyümese
Sev beni kuzummm çok ihtiyacım var şu ara ahhaSelizay sana ve yorumlarına bayılıyorum ya jsjsjs
Birbirimizi hiç görmedik ama sımsıkı sarıldım öptümSev beni kuzummm çok ihtiyacım var şu ara ahha
Tamam canım bana da atlet hiç kullanmadığım için gereksiz gelmişti zaten sütyeni de önce 1 tane alır denerim hoşuma giderse alırım ekstraBen normalde de atlet kullanmadığım için hiç gerek duymadım emzirme atletine canım. Emzirme sütyeniyle ben rahat edemediğim için bir tane yeter bana dedim ama sen bir al dene eğer rahat ederim dersen devamını da alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?