2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok sağ ol canım gerçekten epey rahatladım haftaya detaylıyı da yapınca dediğin gibi iyice ferahlayacağım bebişler vakitlice gelsin de bekleriz sabırla onları güzel güzel alışveriş yaparız

Kızlar cipse ben de çok düştüm. Düştüm derken sürekli canım istiyor ama almıyorum arada alıyorum alınca da affetmiyorum. Patates cipsi ama bir de doritos yeşil Paket of
Yemin ederim şimdi Doritos yeşil paket aldiridim yicem canim çekti bende onu çok seviyorbide oğlumu yolladım başka birşey almış nerseyse aglicam tekrar yolladim hamilelik ne tuhaf şey

Evet benim de dikkat etmem lazım, bebek patlamaya hazır dinamit gibi doğsun istemiyorum açıkçası
Hamile olan bir kadına kendi deneyimlerini anlatan bir psikolog dinlemiştim bir zamanlar. En çok ilgimi çeken şey bu öfke konusu olmuştu. Evimizde asla ses yükselmez, ben de oldukça sakin birisiyim ve hamileliğim de çok rahat geçti. Kızım bir doğdu tam bir sinir küpü.. bu kadar siniri, öfkeyi nerede biriktirdi diye endişelendim başta. Ama kısa sürede her şey yolun girdi. Başınıza böyle bir şey gelirse korkmayın geçiyor diyordu

Sütlü mısır cips takıntım var Allah affetsin. Ben de bi büyük yerim oturunca.

Bende de ölçü paket bitene kadar.. ama ikinci paketi açmıyorum bence bu çok önemli bir detay hamilelikte hiç yemediğimi fark ettim. Ama benim de derdim kola ile.. havalar çok sıcak. Başta hiç içmiyordum ama şimdi arada kaçırıyorum

Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyoruz biri ben çok yerim mesela tek oturuşta blr paket cipsi bitiririm diyor diğerleri de ooo iyi yiyormuşsun diyor Ben sessizim tabi bir paket cips nedir ya üç paket yiyeceksin ki anlayacaksın yediğini O yüzden tek paketle kalma başarın için tebrik ediyorum seni kolayla hiç aram yoktur ama benim bile arada canım çekiyor

Ben kahvaltıda bile içebilirdim eskiden.. Hamile kalmadan önce de hemen her gün bir kutu içiyordum. Hamile kalınca tövbe ettim. Ama şu an havalar çok sıcak diye içmek istiyorum. Soda içiyorum.. kesmiyor, limonlu şeftalili aromalı sular içiyorum. Ama bu yolun sonu hep kolaya çıkıyor

Ben de hamilelikte sodayı sevdim içine de bir güzel yarım limon suyu harika oluyor tabi sevdiğin için kolanın yerini tutmaz ama her günde içilmez şekeri etkilemiyor mu

Ben kola içemiyorum içtiğimde çok kötü oluyorum ağzım yapış yapış oluyor. Midem bulanıyor. Aslında seviyorum ama yan etkilerinden dolayı içmiyorum. Şimdilik ayran soda

Ayy kızlar kola benim de başımın belası kendimi tutmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. Kolanın yerine hiçbir şeyi koyamıyorum

Kola içmemek cok sorun degil de o cips belasina bugün ağzımı sürünce pakedin yarısını gömdüm. Çıtır çıtır sonu gelmedi Ama sonra rahatsiz oldum çünkü hamilelik başlangıcından bu yana midem almıyordu. Canim cekmiyordu. Birden şişkinlik tuhaf bir tokluk hissi oldu. Cocuk yesin diye aliyorum ama bu sefer ben ondan cok yedim. Bir daha yememek için o yerken yan odada oturucam

E o çocuk yiyo da karnındaki çocuk niye yemesin

Kola ben bir yudum alıyorum kesiyor Allah'tan ama bu ara içim yanıyor resmen meyveli soda ya da frutti kaçırıyorum arada valla. Onunda hepsini bir kerede içmemeye dikkat ediyorum 2-3 seferde bitirmeye çalışıyorum. İlk hamileliğimde daha titizdim ama bunda o kadar olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…