- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.681
Çok sağ ol canım gerçekten epey rahatladım haftaya detaylıyı da yapınca dediğin gibi iyice ferahlayacağım bebişler vakitlice gelsin de bekleriz sabırla onları güzel güzel alışveriş yaparızBilindik ama gayet güzel bir isim bence çok yakışacak kızına canım
Vera ve Aden benim listemde de vardı canım. Instagram'da insanlara isim önerisi sormuştum ve çok fazla Aden cevabı gelmişti herkes de beğeniyordu Ahsen'den kesinlikle daha iyi bence
Ay maşallah bak 22.haftaya girmişsin bebiş de yerinden memnun korkuların artık geçer umarım canım detaylidan da çıkınca iyice rahatlarsın. Bebişlerin gelmesini bekleyeceğiz artık sabırla
Bende tam şu an onu düşünüyordumİyi bari ya bi ben paketli gıda tüketiyorum sanıyodum
Yemin ederim şimdi Doritos yeşil paket aldiridim yicem canim çekti bende onu çok seviyorKızlar cipse ben de çok düştüm. Düştüm derken sürekli canım istiyor ama almıyorum arada alıyorum alınca da affetmiyorum. Patates cipsi ama bir de doritos yeşil Paket of
Ya ahahha kıyamamYemin ederim şimdi Doritos yeşil paket aldiridim yicem canim çekti bende onu çok seviyorbide oğlumu yolladım başka birşey almış nerseyse aglicam tekrar yolladim hamilelik ne tuhaf şey
Hamile olan bir kadına kendi deneyimlerini anlatan bir psikolog dinlemiştim bir zamanlar. En çok ilgimi çeken şey bu öfke konusu olmuştu. Evimizde asla ses yükselmez, ben de oldukça sakin birisiyim ve hamileliğim de çok rahat geçti. Kızım bir doğdu tam bir sinir küpü.. bu kadar siniri, öfkeyi nerede biriktirdi diye endişelendim başta. Ama kısa sürede her şey yolun girdi. Başınıza böyle bir şey gelirse korkmayın geçiyor diyorduEvet benim de dikkat etmem lazım, bebek patlamaya hazır dinamit gibi doğsun istemiyorum açıkçası
Bende oluyor. Çok şiddetli değil ama kesinlikle hissedilebilir şekilde oluyor. Bazen de ameliyat yerimde bir sızlama hissediyorum..Kızlar karnın alt kısımlarına anlık bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor mu acaba?
Cips benim kırmızı çizgim yaçok seviyorum ve yiyince öyle 1-2 tane ağzıma atayım olmuyor o yüzden hiç almıyorum geçen akşam yine kriz geldi tam getirden sipariş edecektim ama kendimi oyaladım kriz geçince unuttum
Sütlü mısır cips takıntım varAllah affetsin. Ben de bi büyük yerim oturunca.
Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyoruz biri ben çok yerim mesela tek oturuşta blr paket cipsi bitiririm diyor diğerleri de ooo iyi yiyormuşsun diyorBende de ölçü paket bitene kadar.. ama ikinci paketi açmıyorum bence bu çok önemli bir detayhamilelikte hiç yemediğimi fark ettim. Ama benim de derdim kola ile.. havalar çok sıcak. Başta hiç içmiyordum ama şimdi arada kaçırıyorum
Ben kahvaltıda bile içebilirdim eskiden.. Hamile kalmadan önce de hemen her gün bir kutu içiyordum. Hamile kalınca tövbe ettim. Ama şu an havalar çok sıcak diye içmek istiyorum. Soda içiyorum.. kesmiyor, limonlu şeftalili aromalı sular içiyorum. Ama bu yolun sonu hep kolaya çıkıyorGeçenlerde arkadaşlarla konuşuyoruz biri ben çok yerim mesela tek oturuşta blr paket cipsi bitiririm diyor diğerleri de ooo iyi yiyormuşsun diyorBen sessizim tabi bir paket cips nedir ya üç paket yiyeceksin ki anlayacaksın yediğini O yüzden tek paketle kalma başarın için tebrik ediyorum seni kolayla hiç aram yoktur ama benim bile arada canım çekiyor
Sabah arabadan inerken sol kasığıma giriyor bu hafta.Kızlar karnın alt kısımlarına anlık bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor mu acaba?
EllerCips yiyen; alan yemeyi düşünen arkadaşlar... Hazır mısınızhep beraber bu şarkıyı dinliyoruz.
Ben de hamilelikte sodayı sevdim içine de bir güzel yarım limon suyu harika oluyor tabi sevdiğin için kolanın yerini tutmaz ama her günde içilmez şekeri etkilemiyor muBen kahvaltıda bile içebilirdim eskiden.. Hamile kalmadan önce de hemen her gün bir kutu içiyordum. Hamile kalınca tövbe ettim. Ama şu an havalar çok sıcak diye içmek istiyorum. Soda içiyorum.. kesmiyor, limonlu şeftalili aromalı sular içiyorum. Ama bu yolun sonu hep kolaya çıkıyor
Ben kola içemiyorum içtiğimde çok kötü oluyorum ağzım yapış yapış oluyor. Midem bulanıyor. Aslında seviyorum ama yan etkilerinden dolayı içmiyorum. Şimdilik ayran sodaBen kahvaltıda bile içebilirdim eskiden.. Hamile kalmadan önce de hemen her gün bir kutu içiyordum. Hamile kalınca tövbe ettim. Ama şu an havalar çok sıcak diye içmek istiyorum. Soda içiyorum.. kesmiyor, limonlu şeftalili aromalı sular içiyorum. Ama bu yolun sonu hep kolaya çıkıyor
E o çocuk yiyo da karnındaki çocuk niye yemesinKola içmemek cok sorun degil de o cips belasina bugün ağzımı sürünce pakedin yarısını gömdüm. Çıtır çıtır sonu gelmediAma sonra rahatsiz oldum çünkü hamilelik başlangıcından bu yana midem almıyordu. Canim cekmiyordu. Birden şişkinlik tuhaf bir tokluk hissi oldu. Cocuk yesin diye aliyorum ama bu sefer ben ondan cok yedim. Bir daha yememek için o yerken yan odada oturucam
Kola ben bir yudum alıyorum kesiyor Allah'tan ama bu ara içim yanıyor resmen meyveli soda ya da frutti kaçırıyorum arada valla. Onunda hepsini bir kerede içmemeye dikkat ediyorum 2-3 seferde bitirmeye çalışıyorum. İlk hamileliğimde daha titizdim ama bunda o kadar olamadımBende de ölçü paket bitene kadar.. ama ikinci paketi açmıyorum bence bu çok önemli bir detayhamilelikte hiç yemediğimi fark ettim. Ama benim de derdim kola ile.. havalar çok sıcak. Başta hiç içmiyordum ama şimdi arada kaçırıyorum
İlk hamileliğimdeki doktorum da önermemişti. Yaptırmamıştımx bu doktorum da önermedi. Gerek duymadılar diyelim. Artık ameliyatlarda doğumlarda öyle paslı malzemeler kullanılmıyor. Tetanoza gerek yok dediNeden önermedi acaba teyenozu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?