2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim göbeğim çıkmadı daha ya kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum bile daha azıcık daha çıkaydı iyiydi

Benim de sosyal medyam açık. Kızımda özel gereksinimli aileler ile farkındalık yaratmak için paylaşımlar yapıyorduk instagramı gizliden almıştım. Zaten sık paylaşımım yok. Geç söylemek iyidir.
Beni görseler zaten anlamamaları mümkün değil karnım çok çok büyük. Zaten kimseyle görüşmüyorum. Hepsine aşırı öfkeliyim. Mezarlıktan sonra kimse evime gelmedi başsağlığına. Yapmacık tavırlar sergileyecekler benim adıma çok sevinmiş gibi. İstemiyorum ben de.
Ben düğüne gitmedim anneme de simge cenaze sonrası kapısını açmayan kimsenin hiçbir şeyine gitmiyor de dedim. Annem covid oldu gelemiyor çok gelmek istedi demiş
Ya en güzeli. Ama benim kızım vefat edince çocuk düşünmedim. Millet olmuyor demeye başladı. İstemiyorum psikiyatri tedavim var dedim. Kırmızı reçeteli ilaç kullanıyormuş dediler o yüzden arkamdan çocuk kaçırmış onun değil diyebilirler.

Hamile fotografi onun icin zaten:)) aman milet her türlü söyleyecek bisey bulur zaten bosver

Merhaba kizceler, en son buraya yazdıktan sonra olanlar oldu duymuşsunuzdur kpss olaylarını, benim maraton devam ediyor o yüzden çok şık giremiyorum buraya çünkü tüm yazılanları okumak istiyorum. Benim göbek iyiden iyiye çıktı akşamları hatta kocaman oluyor. Tatile sonrasında anneme gidince diyeti aksattim. 2 kilo aldım. Önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım. Haftaya detaylı USG var randevu kısmı sıkıntılı oldu çok önceden ayarlamak lazımmış sanırım ucundan yakalayacağız 23+4 te. Şeker yüklemeyi de hemen istedi doktor normalde aç yok farketmez diye biliyorum test yapılırken ama bana açken yaptır dedi. O yüzden haftaya kaldı o da. Bebitolari hissetmeyen kalmamıştır herhalde artık zira benimki maraton koşmaya başladı içeride.

Ben sosyal medyada paylaşım yapmadım.doğduğu gün kapı süsünü paylaşırım okadar.oğlum doğunca da öyle yapmıştım.hem nazara inananlardanım, hem daha önce birkaç kez kaybım var hem de çocuk sahibi olmak isteyip olamayan çok insan var onlara da çok üzüldüğüm için çok için de el vermiyor.anneler babalar gününde galan da paylaşım yapamıyorum ben ya annesi babası olmayan insanlar var üzülür diye.biraz fazla ince düşünüyorum ama elimde değil

Ben de öyleydim. Kızım öldükten 15 gün sonra anneler günüydü. Çok erken gelmişti ben hazır değildim. Ama çevremde herkes kızıyla paylaşım yapıp kızının olmasının ne kadar güzel olduğunu paylaştığı gün o düşünceliliği bıraktım. Kimse benim canımın ne kadar yanacağını düşünmemişti... Ben de artık kimseyi düşünmüyorum.

Saklamıyorum ben ama herkese de ilan etmedim açıkçası , pek kimseden de fayda yok şükür, o yüzden bilseler de bi önemi yok bilmeseler de

O nasıl bir elti ayak üstü röntgen çekmiş

Kızlar nasılsınız uzun süredir yazamadım çocuk odasına parke yaptıracaktık orda yoktu hadi olmuşken diye bi başladık nerdeyse bütün ev tadilattaydı 1 aya yakındır düzenimiz allak bullak oldu çok şükür bitmek üzere artık bebek için hiçbişey almadım daha bi hazırlığım yok a101 e anne yani beşik geliyormuş çok beğendim tekerlekli işime çok yarar alıp almama konusunda kararsızım bi tanıdığımda hamile doktor ona bebek 27 haftaya kadar bizim değil hemen hazırlık yapmanı önermem demiş Allah korusun tabi ama ne yapsam bilemiyorum 24 haftalık olduk bu arada haftaya kontrolümüz var

İlan etmedim canım doğduğu gün paylaşım yaparım sanırım onun dışında aileler ve birkaç arkadaşım biliyor. Bir de soran olursa söylerim gizleme niyetinde değilim ama ilan etmiyorum

Doktor patavatsız konuşmuş bence. Tabi ki ihtimal var ama çağırır gibi bu ne.

Annen tam politikacı ya

Kızlar selam. Benim günde 7-8 defa karnım böyle taş gibi oluyor. Rahatsız edici bir his olıyor . Nedir bu acaba. Bazen karnım yamuluyor bazen ortada toplanıyor gibi oluyor. Bugün daha cok olunca korktum

Evet bende böyle düşünüyorum için rahat etmiyor
O nasıl bir elti ayak üstü röntgen çekmiş
Karnimin seklinden Erkek olacak dedi de o tutmadı başı insanlar fazla kurnaz olabiliyor

Valla ben çok bekledim düzelmedi gittim yaptırdım bebişim yoktu planda şimdi tekrar süzme yoğurt torbası gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…