- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.721
Benim göbeğim çıkmadı daha ya kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum bile daha azıcık daha çıkaydı iyiydiBenim tek sosyal medyam whatsapp ve burası yıllardır kullanmıyorum.özel bir yerde ders veriyorum sadece oradakiler göbekten anladı ama onlara da cevap vermedim çünkü söylemek istemiyorum ama malesef gören anlıyor. Geçen eltim gördü ben soylemeyince kendi tahmin ediyor kesin 5 ayliksin aralıkta doğurursun falan diye .. yaNi artık anlayan anlıyor göbeller artık ben burdayım diyor
Benim de sosyal medyam açık. Kızımda özel gereksinimli aileler ile farkındalık yaratmak için paylaşımlar yapıyorduk instagramı gizliden almıştım. Zaten sık paylaşımım yok. Geç söylemek iyidir.Ben sosyal medyada pek akraba es dost takip etmiyorum açıkçası. Bizde de dedeler göçmen ama sülale cok azaldı. Sadece okulda idarecilerim, arkadaslarim, ailelerimiz biliyor. Eski arkadaşlarım tanidiklarim henüz bilmiyor. Aslinda ben de olabildiğince geç söyledim yakinlarima falan. Bir aksilik olur da ne bileyim insan tedirgin oluyor. Geçen yil bir düşük yapmıştım 5 6 haftalıktı. Annem herkese duyurmustu hamile diyesonra düşük olunca anlatma işi yine ona kaldi. Bu yüzden bu sefer o da bekledi düşük riskinin iyice azaldigi haftalara ulasmami.
Beni görseler zaten anlamamaları mümkün değil karnım çok çok büyük.Benim tek sosyal medyam whatsapp ve burası yıllardır kullanmıyorum.özel bir yerde ders veriyorum sadece oradakiler göbekten anladı ama onlara da cevap vermedim çünkü söylemek istemiyorum ama malesef gören anlıyor. Geçen eltim gördü ben soylemeyince kendi tahmin ediyor kesin 5 ayliksin aralıkta doğurursun falan diye .. yaNi artık anlayan anlıyor göbeller artık ben burdayım diyor
Ben düğüne gitmedim anneme de simge cenaze sonrası kapısını açmayan kimsenin hiçbir şeyine gitmiyor de dedim. Annem covid oldu gelemiyor çok gelmek istedi demişBenim bilmeyen yok maşallaheşimin benim tüm sülale biliyor geçen zaten hem eşimin hem benim kuzeni evlendi iki düğünde de olmayınca hemen Hazal nerede annem durur mu hamile o demiş okuldaki arkadaşlar ve idareciler de son zamanlarda öğrendiler zaten Eylülde okul başlayınca anlaşılacak ama yine de sosyal medyada herhalde ancak 34-35 gibi paylaşırım
Ya en güzeli. Ama benim kızım vefat edince çocuk düşünmedim. Millet olmuyor demeye başladı. İstemiyorum psikiyatri tedavim var dedim. Kırmızı reçeteli ilaç kullanıyormuş dedilerHi
Annem, Babam, kardesim, gelinim, teyzem ve kizi, iki Komsum, bir aile dostu cift,
4 arkadasima söyledim. Guzel bir hamile fotografimi bebek dogduktan sonra bebek dogdu notuyla paylasacagim, bir hafta sonra da dogdugu hastaneyi konuma koyup, one week ago we met our wonder notuyla paylasacagim
Hamile fotografi onun icin zaten:)) aman milet her türlü söyleyecek bisey bulur zaten bosverBenim de sosyal medyam açık. Kızımda özel gereksinimli aileler ile farkındalık yaratmak için paylaşımlar yapıyorduk instagramı gizliden almıştım. Zaten sık paylaşımım yok. Geç söylemek iyidir.
Beni görseler zaten anlamamaları mümkün değil karnım çok çok büyük.Zaten kimseyle görüşmüyorum. Hepsine aşırı öfkeliyim. Mezarlıktan sonra kimse evime gelmedi başsağlığına. Yapmacık tavırlar sergileyecekler benim adıma çok sevinmiş gibi. İstemiyorum ben de.
Ben düğüne gitmedim anneme de simge cenaze sonrası kapısını açmayan kimsenin hiçbir şeyine gitmiyor de dedim. Annem covid oldu gelemiyor çok gelmek istedi demiş
Ya en güzeli. Ama benim kızım vefat edince çocuk düşünmedim. Millet olmuyor demeye başladı. İstemiyorum psikiyatri tedavim var dedim. Kırmızı reçeteli ilaç kullanıyormuş dedilero yüzden arkamdan çocuk kaçırmış onun değil diyebilirler.
Aynen hatta suanda 3yasındaki kızımın yatagına seriyorum gece kazalarından korunmak içinÇok mantıklı bu taktik zaten tek kullanımlık olursa bezden daha masraflı olacak
Ben de öyleydim. Kızım öldükten 15 gün sonra anneler günüydü. Çok erken gelmişti ben hazır değildim. Ama çevremde herkes kızıyla paylaşım yapıp kızının olmasının ne kadar güzel olduğunu paylaştığı gün o düşünceliliği bıraktım. Kimse benim canımın ne kadar yanacağını düşünmemişti...Ben sosyal medyada paylaşım yapmadım.doğduğu gün kapı süsünü paylaşırım okadar.oğlum doğunca da öyle yapmıştım.hem nazara inananlardanım, hem daha önce birkaç kez kaybım var hem de çocuk sahibi olmak isteyip olamayan çok insan var onlara da çok üzüldüğüm için çok için de el vermiyor.anneler babalar gününde galan da paylaşım yapamıyorum ben ya annesi babası olmayan insanlar var üzülür diye.biraz fazla ince düşünüyorum ama elimde değil
Saklamıyorum ben ama herkese de ilan etmedim açıkçası , pek kimseden de fayda yok şükür, o yüzden bilseler de bi önemi yok bilmeseler deKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
O nasıl bir elti ayak üstü röntgen çekmişBenim tek sosyal medyam whatsapp ve burası yıllardır kullanmıyorum.özel bir yerde ders veriyorum sadece oradakiler göbekten anladı ama onlara da cevap vermedim çünkü söylemek istemiyorum ama malesef gören anlıyor. Geçen eltim gördü ben soylemeyince kendi tahmin ediyor kesin 5 ayliksin aralıkta doğurursun falan diye .. yaNi artık anlayan anlıyor göbeller artık ben burdayım diyor
İlan etmedim canım doğduğu gün paylaşım yaparım sanırım onun dışında aileler ve birkaç arkadaşım biliyor. Bir de soran olursa söylerim gizleme niyetinde değilim ama ilan etmiyorumKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
Doktor patavatsız konuşmuş bence. Tabi ki ihtimal var ama çağırır gibi bu ne.Kızlar nasılsınız uzun süredir yazamadım çocuk odasına parke yaptıracaktık orda yoktu hadi olmuşken diye bi başladık nerdeyse bütün ev tadilattaydı 1 aya yakındır düzenimiz allak bullak oldu çok şükür bitmek üzere artık bebek için hiçbişey almadım daha bi hazırlığım yok a101 e anne yani beşik geliyormuş çok beğendim tekerlekli işime çok yarar alıp almama konusunda kararsızım bi tanıdığımda hamile doktor ona bebek 27 haftaya kadar bizim değil hemen hazırlık yapmanı önermem demiş Allah korusun tabi ama ne yapsam bilemiyorum 24 haftalık olduk bu arada haftaya kontrolümüz var
Annen tam politikacı yaBenim de sosyal medyam açık. Kızımda özel gereksinimli aileler ile farkındalık yaratmak için paylaşımlar yapıyorduk instagramı gizliden almıştım. Zaten sık paylaşımım yok. Geç söylemek iyidir.
Beni görseler zaten anlamamaları mümkün değil karnım çok çok büyük.Zaten kimseyle görüşmüyorum. Hepsine aşırı öfkeliyim. Mezarlıktan sonra kimse evime gelmedi başsağlığına. Yapmacık tavırlar sergileyecekler benim adıma çok sevinmiş gibi. İstemiyorum ben de.
Ben düğüne gitmedim anneme de simge cenaze sonrası kapısını açmayan kimsenin hiçbir şeyine gitmiyor de dedim. Annem covid oldu gelemiyor çok gelmek istedi demiş
Ya en güzeli. Ama benim kızım vefat edince çocuk düşünmedim. Millet olmuyor demeye başladı. İstemiyorum psikiyatri tedavim var dedim. Kırmızı reçeteli ilaç kullanıyormuş dedilero yüzden arkamdan çocuk kaçırmış onun değil diyebilirler.
Magnezyum kullanıyor musun canımKızlar selam. Benim günde 7-8 defa karnım böyle taş gibi oluyor. Rahatsız edici bir his olıyor . Nedir bu acaba. Bazen karnım yamuluyor bazen ortada toplanıyor gibi oluyor. Bugün daha cok olunca korktum
Evet bende böyle düşünüyorum için rahat etmiyorBen sosyal medyada paylaşım yapmadım.doğduğu gün kapı süsünü paylaşırım okadar.oğlum doğunca da öyle yapmıştım.hem nazara inananlardanım, hem daha önce birkaç kez kaybım var hem de çocuk sahibi olmak isteyip olamayan çok insan var onlara da çok üzüldüğüm için çok için de el vermiyor.anneler babalar gününde galan da paylaşım yapamıyorum ben ya annesi babası olmayan insanlar var üzülür diye.biraz fazla ince düşünüyorum ama elimde değil
Karnimin seklinden Erkek olacak dedi de o tutmadıO nasıl bir elti ayak üstü röntgen çekmiş
Valla ben çok bekledim düzelmedi gittim yaptırdım bebişim yoktu planda şimdi tekrar süzme yoğurt torbası gibi oldularBen oğlumu 33 ay emzirdim,ilk üç aydan sonra hep sol göğsümü emdi.biri büyük biri küçük,ecişle bücüş gibi dolandım ortalıkta,ne giyeceğimi şaşırdım aylarca,çok korktum düzelmeyecek böyle kalacak diye ama düzeldi şükür,o yüzden iyi düşünelim iyi olsun Bi de siz siz olun her iki memenizi de bir şekilde vermeye çalışın,ben bu sefer çabuk pes etmicem inşallah
Evet bacak ağrım sebebiyle her aksam içiyorum suya karıştırıp. Kötü bir şey mi bu karın sertleşmesi acabaMagnezyum kullanıyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?