- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.701
İlk kızımın adı Duru gerçekten iki isimde çok güzelYaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimkisağlıkla gelsin küçük hanım ❤❤
Sen deyince baktım favorilere şunu eklemişim minies acaba iyi midir peki bu bebek bakım örtüsünden kaç paket lazım bez gibi çok mu giden bir şeySleepy Bebek Bakım Örtüsü 60 x 90 cm 10 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Bebek Bakım Örtüsü 60x90 Cm 10 Lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bebek bakım örtüsü indirimde
Ben ters cevirip su gecirmez kısmını yukarı getirerek kullanıyordum sonra da siliyordum o muşamba kısmını uzun uzun kullandımSen deyince baktım favorilere şunu eklemişim minies acaba iyi midir peki bu bebek bakım örtüsünden kaç paket lazım bez gibi çok mu giden bir şey
Minies Bebek Bakım Örtüsü 60X60 Cm 10 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Minies Bebek Bakım Örtüsü 60x60 Cm 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhaba benim okuduğum kadarıyla ense kalınlığı ölçümü daha erken haftalarda yapılıyor. İkili test sonuçları da o erken haftadaki ense kalınlığı ile bilrlikte değerlendiriliyor. Ben 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdim, bir ense kalınlığı ölçümü yapılmadı. Yaş nedeniyle sadece fetal dna testi yaptırdım, o dönemde araştırmıştım. Down sendromunun tek belirtisi ense kalınlığı değil, burun kemiğine, parmak kemiklerine, böbrek gelişimine de bakılıyor. Sakin kalmaya çalışarak öncelikle bir başka doktora görünmenizi öneriyorum.Merhaba arkadaslar 21.haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırdım.ense kalınlığı 6.43 çıktı.Burun kemiği var ölçümü normal.Doktor down sendromu riski olabilir dedi.Böyle olup amniyosentez yada fetal dna yaptiran var mi. sağlıklı doğum yapan var mı cevrenizde. ikili test ölçümlerim normaldi kan testinde de düşük risk çıkmıştı.
Çok mantıklı bu taktik zaten tek kullanımlık olursa bezden daha masraflı olacakBen ters cevirip su gecirmez kısmını yukarı getirerek kullanıyordum sonra da siliyordum o muşamba kısmını uzun uzun kullandımdevir tasarruf devri yanı bi 10 tane idare etti 1paket yetti bana
Ben de iki ismi de çok seviyorum. Kızımın adi Defne. Bu da kız olsaydi Duru koyacaktık. Erkek olduğu için Deniz koyacagiz.Yaa bizde kız olsa Defne ve Duru arasındaydık ters köşe yaptı bizimkisağlıkla gelsin küçük hanım ❤❤
Canım hiç kafana takma bana da detaylı da her şeyi normal burun kemiği küçük demişlerdi en küçük 5 olması gerekirken 4.1 çıkmıştı. Başka bir doktora gittim sonra o da 6.3 dedi. Başka bir doktora daha git ölçtür bebeğin pozisyonundan belki öyle çıkmıştırMerhaba arkadaslar 21.haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırdım.ense kalınlığı 6.43 çıktı.Burun kemiği var ölçümü normal.Doktor down sendromu riski olabilir dedi.Böyle olup amniyosentez yada fetal dna yaptiran var mi. sağlıklı doğum yapan var mı cevrenizde. ikili test ölçümlerim normaldi kan testinde de düşük risk çıkmıştı.
Yaa sağlıkla gelsin inşallahBen de iki ismi de çok seviyorum. Kızımın adi Defne. Bu da kız olsaydi Duru koyacaktık. Erkek olduğu için Deniz koyacagiz.
Ben kızımda iken ikili test yaptirmistim ve ense kalinligindan dolayi sendrom riski yüksek çıkmıştı. Doğuma kadar ağladım. Çok şükür ki saglikli doğdu masallahi var. Iki arkadasimda da ayni durum vardi onlarin cocuklari da sağlıklı doğdu. Bu seferki hamileligimde ikili dörtlü test istemedim.Korktum yani ayni şeylerden. Ölçümler cok hassas olmayabiliyor doktorun eli o an titrese hatali çıkıyor.Merhaba arkadaslar 21.haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırdım.ense kalınlığı 6.43 çıktı.Burun kemiği var ölçümü normal.Doktor down sendromu riski olabilir dedi.Böyle olup amniyosentez yada fetal dna yaptiran var mi. sağlıklı doğum yapan var mı cevrenizde. ikili test ölçümlerim normaldi kan testinde de düşük risk çıkmıştı.
İlk kızımın adı Duru gerçekten iki isimde çok güzel
Canım ben 2-3 alt değiştirmede bir değiştiriyordum bazen pisleniyor pislenene kadar 3-4 kullanımlık oluyorSen deyince baktım favorilere şunu eklemişim minies acaba iyi midir peki bu bebek bakım örtüsünden kaç paket lazım bez gibi çok mu giden bir şey
Minies Bebek Bakım Örtüsü 60X60 Cm 10 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Minies Bebek Bakım Örtüsü 60x60 Cm 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben sosyal medyada pek akraba es dost takip etmiyorum açıkçası. Bizde de dedeler göçmen ama sülale cok azaldı. Sadece okulda idarecilerim, arkadaslarim, ailelerimiz biliyor. Eski arkadaşlarım tanidiklarim henüz bilmiyor. Aslinda ben de olabildiğince geç söyledim yakinlarima falan. Bir aksilik olur da ne bileyim insan tedirgin oluyor. Geçen yil bir düşük yapmıştım 5 6 haftalıktı. Annem herkese duyurmustu hamile diyeKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
Anladım canım önemli olan pislenmesi ona göre ayarlarım artıkCanım ben 2-3 alt değiştirmede bir değiştiriyordum bazen pisleniyor pislenene kadar 3-4 kullanımlık oluyor
En uygun fiyat bu markanındı yorumları puanı filanda güzel olunca çok para vermeye gerek yok diye düşündüm açıkçası aklımda bulunsun diğer ürünlerini de incelerim sağ ol canımhzlsel canım minies iyi bir marka. Oğlumda alt açma örtüsünden tut bezinden ıslak mendili e kadar her şeyini rahat kullandım. İçeriklerini incelemiştim en temiz içeriğe sahip ürünlerden biri. Hala da şampuanını kullanmaya devam ediyorum kızım da biraz büyüsün bez olarak yine minies külot bez alıcam
Kızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
Benim bilmeyen yok maşallahKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
Annem, Babam, kardesim, gelinim, teyzem ve kizi, iki Komsum, bir aile dostu cift,Kızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
Benim eşim cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazdı hemen herkes öğrendiKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?