- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.741
Bana söylenen: kahvaltini yap ama testten bir saat once ne su ne bisey yemek ne de sakiz yok dedilerKızlar şeker yüklemesi için doktorunuz bir şey dedi mi. Bana hiçbir şey söylemedi daha var ama kafama takıldı aç gitmem gerekiyor onu biliyorum ama kaç saat öncesinden itibaren bir şeyler yememem lazım bilmiyorum. Bir de bazı yerlerde su bile içmeyin diyor bazı yerlerde su içebilirsiniz diyor hangisi doğru acaba. Oğlumda da yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum ne yazık ki. Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Bana gece 12den sonra birşey yeme dedi. Sabah 9da ilk randevu ile gel dedi.Kızlar şeker yüklemesi için doktorunuz bir şey dedi mi. Bana hiçbir şey söylemedi daha var ama kafama takıldı aç gitmem gerekiyor onu biliyorum ama kaç saat öncesinden itibaren bir şeyler yememem lazım bilmiyorum. Bir de bazı yerlerde su bile içmeyin diyor bazı yerlerde su içebilirsiniz diyor hangisi doğru acaba. Oğlumda da yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum ne yazık ki. Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni
Bana söylenen: kahvaltini yap ama testten bir saat once ne su ne bisey yemek ne de sakiz yok dediler
Kaçıncı haftada çağırdılar kızlar sizi benim salı günü 21+5 de sabahtan randevum var doktor mutlaka aç gel dedi ama akıl edemedim neden diye sormayı acaba şeker yüklemesi için hafta olarak uygun muBana gece 12den sonra birşey yeme dedi. Sabah 9da ilk randevu ile gel dedi.Su ile ilgili birşey demedi.
24. hafta kuzum hatta bi hafta öne vermisti sonra olmaz erken dedi 24 e Aldi. Doktor görüsü farkli olabilir benimki almanKaçıncı haftada çağırdılar kızlar sizi benim salı günü 21+5 de sabahtan randevum var doktor mutlaka aç gel dedi ama akıl edemedim neden diye sormayı acaba şeker yüklemesi için hafta olarak uygun mu
24. Haftadan itibaren yapılıyor ama ben 23+3te gidicem anca o zaman randevu buldum sıkıntı olacağını düşünmüyorumKaçıncı haftada çağırdılar kızlar sizi benim salı günü 21+5 de sabahtan randevum var doktor mutlaka aç gel dedi ama akıl edemedim neden diye sormayı acaba şeker yüklemesi için hafta olarak uygun mu
Çok teşekkür ederim canımBana gece 12den sonra birşey yeme dedi. Sabah 9da ilk randevu ile gel dedi.Su ile ilgili birşey demedi.
Yemek değil de su sıkıntı o zaman bir saat öncesinden su içmeyi kessem yeterli olur sanırımBana söylenen: kahvaltini yap ama testten bir saat once ne su ne bisey yemek ne de sakiz yok dediler
Kan tahlilidir. Benim detayı günü kan tahlilim vardı. Şeker yüklemesi 24 teKaçıncı haftada çağırdılar kızlar sizi benim salı günü 21+5 de sabahtan randevum var doktor mutlaka aç gel dedi ama akıl edemedim neden diye sormayı acaba şeker yüklemesi için hafta olarak uygun mu
Ama bak diger kizlara ac gel demislerYemek değil de su sıkıntı o zaman bir saat öncesinden su içmeyi kessem yeterli olur sanırım
Teşekkür ederimKan tahlilidir. Benim detayı günü kan tahlilim vardı. Şeker yüklemesi 24 te
Bir ara bende de oluyordu rahim kasılıyormuş doktorum normal dedi günde 2 defa magnezyum kullanıyorum artık olmuyor büyük ihtimal kasılmadır canım doktoruna haber ver istersenEvet bacak ağrım sebebiyle her aksam içiyorum suya karıştırıp. Kötü bir şey mi bu karın sertleşmesi acaba
Hangi tahliller yapılıyor canım ve ne kadar sürede bir yapıyorsunuzKan tahlilidir. Benim detayı günü kan tahlilim vardı. Şeker yüklemesi 24 te
Açlık problem değil canım gece keserim yemeği normalde de gece belli saatten sonra yemiyorum ama su sıkıntı olacak gece bile kalkıp su içiyorum normalde sabah uyanınca ağzım o kadar kuru oluyor ki su içmezsem kendime gelemiyorum resmenAma bak diger kizlara ac gel demisler
Ben 7 de yaptırdım bi de bunda yapıldı crp hemoglabin tam kan sayımı d vitamini B12 ferrittin ve şeker bakıldı bendeHangi tahliller yapılıyor canım ve ne kadar sürede bir yapıyorsunuz
Bende daha geçen gün bi paylaşım yaptım bu zamana kadar da annem ve kayınvalidem dışında kimse bilmiyordu ha birde gurbetteyiz malum burda bir iki arkadaşım var onlar biliyordu canım korkudan bende annemlerde kimseye söylemedik bişi olur ederse diye inşallahta güzel geçer dahada söylememek isterdim ama içimde tutamıyorum artık göbüş çıktıkça alışveriş yaptıkça coşuyorumKızlar sosyal medyada hamile olduğunuzu paylaştınız mıben daha çok az kişiye söyledim durumlar malum. Çok kalabalık bir ailem var benim anne tarafım göçmen bizde 7 kuşak akrabadır ve herkes birbirini tanır siz düşünün akraba ve eş dost sirkülasyonunu olabildiğince saklıyorum. Bi kuzenim aileler eşimin 1 amcası ve 1 teyzesi biliyor (eşimin 8 teyzesi olduğu düşünülürse ) amcası ile iş yapıyoruz ve benim adımaydı şirket sigortalı olayım diye kapadık eşimin adına açtık ondan söylemek zorunda kaldım. Teyzesinin kızı da benimle aynı hamile biraz riskli gidiyor onun. ondan söyledim.
28 den sonra ilan edeceğim. Ama işte kızımda çok yalnız bırakıldım o yüzden kimse bilmezse yanımda olmayan kimseye de kırılmam psikolojisi ile devam ediyorum. Sizde durumlar neler
Benim doktor istemeyince geçen tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında yaptırdım ama d ve b12 ye bakılmıyor idrarı da sadece tahlil olarak yaptırdım kültüre baktırmadım ne zamandır bir şey olsa idrar tahlilinde çıkardı değil miBen 7 de yaptırdım bi de bunda yapıldı crp hemoglabin tam kan sayımı d vitamini B12 ferrittin ve şeker bakıldı bende
Kanda da çıkar canım lökosit seviyesi artar kanda. Vücutta enfeksiyon olsa kan değerlerinde görülürBenim doktor istemeyince geçen tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında yaptırdım ama d ve b12 ye bakılmıyor idrarı da sadece tahlil olarak yaptırdım kültüre baktırmadım ne zamandır bir şey olsa idrar tahlilinde çıkardı değil mi
Sağ ol canım bir sıkıntı yok o zamanKanda da çıkar canım lökosit seviyesi artar kanda. Vücutta enfeksiyon olsa kan değerlerinde görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?