2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de öyle. Sanki yeterince ilgilenmiyorum onunla. Halbuki terapistim bilinçaltı şuan oluşuyor biliyorum ama o işler öyle olmuyomuş

Benim de aşağıda arada kanamalar oluyor, stres yapmamak gerek dinlenmek gerek

Ben de öyle. Sanki yeterince ilgilenmiyorum onunla. Halbuki terapistim bilinçaltı şuan oluşuyor biliyorum ama o işler öyle
Benim kedim var dişi, sürekli karnımda kucağımda. Bazen onu severken böyle içimden aşk fışkırıyor kızım , prensesim diye diye seviyorum. Sonra diyorum allahım inşallah bebek üstüne alınıyordur

Aha bu ben oğluş Leo benim de resimdeki. Gırgır prens kendisi. 40 derecede bile illa sarılarak uyuyacak sarı oğlan diye çağrıyorm inş karnımdaki de sarıdır da üstüne alınır diyorum.

Bana başta fenix plus verdi doktor.o bende döküntü kaşıntı yaptı.önceki gebeliğimde decavit kullanmıştım ona döndük.yanında Demir hapı da kullanıyorum.omega 3 için de balık ve günde 2-3 ceviz, semizotu yesen yeter dedi doktor hergün ceviz tüketiyorum.balık sezonu açılınca da haftada 1-2 tüketmeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar, ara ara karnımın altında sertleşmeler oluyor. Ama dünden beri daha sıklaştı. Biri kasılma olabilir yazmıştı onu okuduğumdan beri gerildim. Sizde de var mı? Detaylı kontrolüm Perşembe ona kadar beklesem mi doktorla konuşsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…