- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.921
Ben de öyle. Sanki yeterince ilgilenmiyorum onunla. Halbuki terapistim bilinçaltı şuan oluşuyor biliyorum ama o işler öyle olmuyomuşKızlar bir de desteğinize ihityacım var. Bekarken hamile olsam sürekli bebeğimle konuşurum diyordum. Ama şimdi öyle dışardan sesli sesli konuşmuyorum neden bilmiyorum içimden çok konuşuyorum sürekli okşuyorum seviyorum karnımı ama sesli olarak sohbetim hiç yok. bu da kendimi kötü hissettiriyor. Neden konuşmuyorum diye kendimi suçluyorum
Valla ben de anlamadım. Bu rapor detaylı ultrasonun. Doktorum izinde o gelince ona soracağım.Anterior ile previa farklı ama ya anlamlandıramadim tam, acaba biraz önde birazı da rahim agzini kapatıyor gibi mi? Benimki anterior ön duvarda
İMom kullanıyorum kuzumOmega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Ben imom kullanıyorumOmega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Benim de aşağıda arada kanamalar oluyor, stres yapmamak gerek dinlenmek gerekAmin inşallah. Kanamaya sebep olabileceğini falan okudum ondan biraz endişelendim. Bir de daha önceki haftalarda hiç böyle birşey söylemediler ondan da şaşırdım.
Bir de şöyle yazılmış. Önce anterior yerleşimli demiş ön demekmiş o sonra da aşağı yerleşim demiş. Acaba yanlış mı yazdılar dedim.
Merhaba imom kullanıyordum doktorum kesti iki hafta önce siz ne zamana kadar kullanacaksınız ?Omega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Regenesis max kullanıyorumOmega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Ben bastan beri sadece demir+d vitamini+elenatal 3'lüsünü kullanıyorum. Başka takviye vermedi doktorum.Omega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Benim kedim var dişi, sürekli karnımda kucağımda. Bazen onu severken böyle içimden aşk fışkırıyor kızım , prensesim diye diye seviyorum. Sonra diyorum allahım inşallah bebek üstüne alınıyordurBen de öyle. Sanki yeterince ilgilenmiyorum onunla. Halbuki terapistim bilinçaltı şuan oluşuyor biliyorum ama o işler öyle
Elenetal kullanıyorum icin de omega 3 ve neredeyse tüm vitaminler varOmega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Imom kullanıyorum ve doğuma kadar kullanacakmışım☹ ilaç içmeyi hiç sevmemOmega 3 kullanan var mı hangi marka kullanılorsunuz imom kullan dedi doktorum ama yinede araştırmak istiyorum
Aha bu ben oğluş Leo benim deBenim kedim var dişi, sürekli karnımda kucağımda. Bazen onu severken böyle içimden aşk fışkırıyor kızım , prensesim diye diye seviyorum. Sonra diyorum allahım inşallah bebek üstüne alınıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?