2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
mide yanması yaşayan var mı aranızda ? Benim bir haftadır var

Bildiğin gibi değil yani bir süredir durmuştu tekrar başladı

Bende de var.geçen hafta 3 gün üst üste yandı sonra kesildi.dün gece yine başladı.önceki gebeliğimde de çok yandı midem
Kızlar kıdemli bir reflü hastası olarak tek çözüm sabahları mide koruyucu almak. 1 haftadır ne reflü var ne bişi. Kesti biranda.

Desteğin için çok teşekkür ederim iyi olacak Allah'ın izniyle

Hepsiburada e bebekte kargo ücreti yok. Üstelik bazı ürünlerde %30 indirim var. 2 hastane çıkışı 1 müslin 1 battaniye 2 çorap aldım 293 TL bakın isterseniz
Ben bir çorap bile alamıyorum şu an inşallah ben alırken de indirim olur kesin kazıklanacağım ama güle güle güzel günlerde kullansın bebiş

Kizmi sizin cinsiyeti benim.kiz ya narin olur minnak olur
Evet benimki de kız kızlar daha narin olur diyorlar dediğiniz gibi
Kızlar benim kızım 21+1de tam 400 gramdı, 23+3te 619 gram. Günden güne çok büyüyorlar bu haftalarda çok kilo karşılaştırmamak lazım 27.haftadan itibaren falan belki biraz belli olur minnaklar mi değil mi ama birazcık daha büyümeleri lazım. Doktor normal diyorsa normaldir dert etmeyin sakın

15.haftasa felan benimde oyleydi yukarı cikmaya başlamış iliski yasak dedi doktor. Normal dogum yapamazsin duzelmezse demisti baska bir sorun yok demisti
Daha önceki kontrollerimde hiç böyle birşey dememişlerdi. 23. Haftada diyince Bi şaşırdım
Normal doğum mümkün olmuyor ama bebeğe bir zararı yok, 24.haftaya kadar yukari çıkar genelde diyorlar diye biliyorum sonrasında da çıkabilir ama bebekler büyüdükçe ihtimal bir tık daha düşüyor
23.haftamdayım inşallah çıkar

Daha önceki kontrollerimde hiç böyle birşey dememişlerdi. 23. Haftada diyince Bi şaşırdım

Umarım çıkar ama dert etme bu konuyu çünkü bizim etkileyebileceğimiz bir şey değil malesef, önemli olan bebeğe zararı olmaması. Normal veya sezeryan nasıl geldikleri hiç önemli değil hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Kızlar bu şeker yükleme testi ne kadar sürüyor, şekerli şey içiyoruz sonra 1 saat bekleyip kan veriyoruz, kan sonucu bekliyoruz sınırda ise aynı gün tekrar içip tekrar mi kan veriyoruz? Yani baya bekliyoruz sanırım o zaman değil mi? Önceden yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi acaba içerik olarak nasıl oluyor

Bana da 13. Haftada demişlerdi canım yavaş yavaş çıktı şu an kapamıyor rahim ağzını inşallah çıkar senin de oldu çıkmadı o zaman normal değil Sezeryan doğum olur ama önemli olan kafaya takamamak

Amin inşallah. Kanamaya sebep olabileceğini falan okudum ondan biraz endişelendim. Bir de daha önceki haftalarda hiç böyle birşey söylemediler ondan da şaşırdım.
Bir de şöyle yazılmış. Önce anterior yerleşimli demiş ön demekmiş o sonra da aşağı yerleşim demiş. Acaba yanlış mı yazdılar dedim.

Eklentiler

• IMG_20220815_224455.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 80
İnşallah çıkar. Şaşırdım 23.haftada öğrenince. Takmamaya çalışacağım bakalım

Anterior ile previa farklı ama ya anlamlandıramadim tam, acaba biraz önde birazı da rahim agzini kapatıyor gibi mi? Benimki anterior ön duvarda

oy masallah
Benimde 22#1 Ken gittim 495 Gr olmuş benimki daha zayıf galiba

Kızlar sabahtan beri geçmeyen baş ağrısı vatdı şimdi tansiyonumu ölçtüm 7 ye 5 çıktı sizce ne yapmalıyım sıkıntı oluomuydu hamileliktr düşük tansiyon
Tansiyon baş ağrısı yapar, inşallah şimdiye geçmiştir. Maden suyu tuz karışımı da iyi geliyor. Benim tansiyonum hep düşük.ani hareketlerde bulunmadan bacaklarını yukarıya kaldırarak dinlen ve tuzu arttır.
Canım multivitamini daha çok kendin için kullanman iyi olur. Ayrıca gayet normal aralikta kilosu, hem bu haftalarda kilo çok belirleyici değil kaldı ki minnoş bir bebek de olabilir. Benim kızım 30 ki haftalara kadar hep öndeydi sonra kayınpederimi kaybettik üzüntülü günler geçirdik 1 hafta geriledi kilo alımı. Yani kilo alımı değişken de olabiliyor. Önemli olan sağlıklı beslenmek gerisi genetik kodlara kalmis
Benim bugün 2 saate yakın zamanım hastanede geçti.ilk açlık numunesi aldılar peşine cozeltiyi içtim kısa sürede. Son yudum iyi ariyoe 1 saat sonra tekrar numune aldılar. Hepsinin sonucunun çıkması ve doktora göstermem 2 saati buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…