- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.881
amin kuzum sağolasınMaşallah bebisinize ne kadar çıktı kilosu
Ben geçen sene kanamam olunca hemen özele gitmiştim canım herhangi bir işlem yapmayıp beni direk üniversite hastanesine sevk etmişlerdi gerçekten çok fazla hastayla karşılaştıkları için daha tecrübeli oluyorlar o yüzden için çok rahat olsunSamsun'da yaşıyorum canım
İnan hiçbir fikrim yok. Ultrasonda her şey normal. Amniyosentez olmadan muayene oldum bugün bebeğin her şeyi oluşmuş,fiziksel olarak gayet sağlıklı. Doktor trizomi başka bir şey diyor. İnternetten de baktım tekrar etme yüzdesi de çok düşük aslında. Bir de her hamilelikte yapılması gerekiyormuş. Hayırlısıyla birini doğursaydım
İnşallah öyle olur kuzucum
Ya gerçekten sizinle konuşunca içim açıldı biraz kendimi iyi hissettim. Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için, hepimiz minik yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Rica ederiz canım bizi en iyi biz anlıyoruz sonuçtaSamsun'da yaşıyorum canım
İnan hiçbir fikrim yok. Ultrasonda her şey normal. Amniyosentez olmadan muayene oldum bugün bebeğin her şeyi oluşmuş,fiziksel olarak gayet sağlıklı. Doktor trizomi başka bir şey diyor. İnternetten de baktım tekrar etme yüzdesi de çok düşük aslında. Bir de her hamilelikte yapılması gerekiyormuş. Hayırlısıyla birini doğursaydım
İnşallah öyle olur kuzucum
Ya gerçekten sizinle konuşunca içim açıldı biraz kendimi iyi hissettim. Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için, hepimiz minik yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
oy masallahamin kuzum sağolasın544 gr olmuş, 22+2 günlüğüz 2 gün ileride çıktık, genelde hep öyle çıkıyoruz
Benimkide öyle. İleriki haftalarda çıkabilirmiş. Çıkmazsa rahmi kapattığı için normal doğum yapamıyoruzPlasenta aşağıda olunca ne oluyor kızlar yukarı çıkar mı
senin minnoşa da maşallah canım hiç öyle düşünme gramı bence gayet iyi, her çocuk bir olmuyor biliyorsun onemli olan kilodan ziyade diğer bakılan detayları, zayıf doğsalar bile 1 ayda toparlanıyorlaroy masallah
Benimde 22#1 Ken gittim 495 Gr olmuş benimki daha zayıf galiba
15.haftasa felan benimde oyleydi yukarı cikmaya başlamış iliski yasak dedi doktor. Normal dogum yapamazsin duzelmezse demisti baska bir sorun yok demistiPlasenta aşağıda olunca ne oluyor kızlar yukarı çıkar mı
Her bebeğin doğum kilosu farklı oluyor sonuçta canım ama büyük ihtimal senin bebiş günüyle uyumludur yani zayıf değil zaten 22+ Da ortalama 500 gr olması bekleniyoroy masallah
Kuzum su iç dinlen tuzlu kraker ye biraz internetten çok sorun olmadığı yazıyor ama çok kötü olursan bi acile git yada doktorunu ara bilgilendir uzun süre devam ederseKızlar sabahtan beri geçmeyen baş ağrısı vatdı şimdi tansiyonumu ölçtüm 7 ye 5 çıktı sizce ne yapmalıyım sıkıntı oluomuydu hamileliktr düşük tansiyon
Ben 22+3 te gitmiştim 440gr civarı dedi dr. Normal aralikta dedi kilosu içinoy masallah
Bana hemşire 7 veya 14 çıkarda bilgilendir bizim demişti.benim de düşük seyrediyor genelde 9 civarı olunca öyle dedi.bence doktoruna bilgi verKızlar sabahtan beri geçmeyen baş ağrısı vatdı şimdi tansiyonumu ölçtüm 7 ye 5 çıktı sizce ne yapmalıyım sıkıntı oluomuydu hamileliktr düşük tansiyon
Düşük tansiyon baş ağrısı yapar cnm. Benim de 8 e 5 cikiyor genelde. Uzan ayaklarını yükselt ve bir bardak tuzlu ayran iç biraz yükselir.Kızlar sabahtan beri geçmeyen baş ağrısı vatdı şimdi tansiyonumu ölçtüm 7 ye 5 çıktı sizce ne yapmalıyım sıkıntı oluomuydu hamileliktr düşük tansiyon
Bana hemşire 7 veya 14 çıkarda bilgilendir bizim demişti.benim de düşük seyrediyor genelde 9 civarı olunca öyle dedi.bence doktoruna bilgi ver
Tuzlu ayran yaptım baş ağrım aynı halaDüşük tansiyon baş ağrısı yapar cnm. Benim de 8 e 5 cikiyor genelde. Uzan ayaklarını yükselt ve bir bardak tuzlu ayran iç biraz yükselir.
senin minnoşa da maşallah canım hiç öyle düşünme gramı bence gayet iyi, her çocuk bir olmuyor biliyorsun onemli olan kilodan ziyade diğer bakılan detayları, zayıf doğsalar bile 1 ayda toparlanıyorlar
Her bebeğin doğum kilosu farklı oluyor sonuçta canım ama büyük ihtimal senin bebiş günüyle uyumludur yani zayıf değil zaten 22+ Da ortalama 500 gr olması bekleniyor
İşte analık zor ay benimki zayifmi ay söylemi olur vs hamilelik duyguları zorBen 22+3 te gitmiştim 440gr civarı dedi dr. Normal aralikta dedi kilosu için
Normalde tansiyonun nasil? Yani doktor her kontrolde ölçüyordur kac çıkıyor genelde?Tuzlu ayran yaptım baş ağrım aynı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?